ah aaa aha a why did you haft to goo oooo

* Sean kingston - Me love
* Elliott yamin - wait for you

Så bra låtar. Den första är det fart i. Den andra är så sköön. Texten tilltalar mig.

Igår så drog vi hem till Bellas pojkväns lägenhet på stan. Vi fyra tjejer åt tacos och drack vin och pratade om allt möjligt. Hett blev det som vanligt med politik och sveriges regering.
Det var iallafall en trevlig kväll. Endå känns det inte som att hon ska åka iväg till Spanien. Vi ska nog åka ner till henne i november och hälsa på :-)

image195
Sanna är husmor och skär salladen till vår tacos :-)
image196
Rebecca sitter och tittar på !
image197
Jag står och tittar på. Jaja vi dukade iallafall !
image198
Bella rotar i kylskåpet !
image199
Resultatet !
image200
Sanna och Rebecca disskuterar
image201
Bella leeeer
image202
Jag och bella posar för fullt :)

Det blev inga tårar igår.Blev ju tack och hejdå bella på kiosken musses på stan. Så det blev så hastigt alltihoppa. Sen känner man på sig att hon kommer tillbaka.... Hon är ju kär ! =D

Idag blir det marknaden. Usch gillar inte skiten. Det är så varmt och skit grejer. Men man känner ett måste att gå ner dit.. Det är ju en grej västerås har varje år. Så pallra sig ner måste man.

Och jag och Rebecca tänkte fly till London över en dag. Det finns ju för 1 kr + flygskatt, så det skulle blivit billigt. Men nuförtiden har dom tagit bort systemet då man kan åka över en dag... tror nog många uttnytjjade det. Så inget london för oss.
Har inte heller nån lust att bo på ett billigt " bed and breakfast" det känns som att man blir kidnappad och indragen i nån härva.... hmm.. har nog sett för mycket på Tv !

Pusshej







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback