Man kan vara grinig även fast man är glad...

Annars har det varit jätte bra. Rebecca börjar komma iordning med lägenheten, vi har kämpat som 2 bambis på hal is. Ikea var väl värst. Då man inte får någon himla hjälp på det stället. Orka att två tjejer ska bära en fucking säng stomme och det som hör därtill helt själva.... Vi var så jävla förbannade så vi klarade av det, annars hade det nog inte gått.. allt går med aggresivitet.
Det blev ju inte bättre av att en jävla gubbe ska börja skälla på oss för absolut ingenting. Ett tag tänkte jag sparka in nyllet på han. Man ska inte skälla på milla när milla redan har damp...

Har sovit hos abbe 2nätter och haft det hur mysigt som helst.
 Jag är helt dagvild då jag inte fattar vilken dag det är. Igår när jag vaknade av att Rebecca ringde och ville ha hjälp på ikea så trodde jag seriöst att det var söndag. Men rebecca rättade mig och sa att det var torsdag. Haha.

Jag handlade frukost till mig och abbe. Jag har fått min egna låda där, haha. Tänkte döpa den till Synd lådan. ;) Han gillar inte mina produkter, vegan knäppis! hihi.

Efter att jag såg en jäääävla hemskt film som fick mig att må äckligt dåligt ( handlade om slakt och djur ) så åt jag vegan mat med abbe såklart. Det var gott :)
Sen bakade vi... eller jag... ;)
Prutade ner en tv till honom oxå. Haha... Inte så mkt, men från 750 till 580kr.

Ska hem till han idag med, och sova där, oohh längtar. Hihi.
Var nå grejs på tajjen, frågade Rebecca om hon och Kim kanske ville följa med. Haha... det är typ Abbes konstiga musik smak.. vill ju att han ska gå! Så hoppas jag får med mig pooh så kan hon och jag sitta och chilla.
Annars får jag väl offra mig... men bara om vi ser titanic! hahaha ;)

Fan vadå jag skriver långt inlägg, var ju längesen man gjorde det. Kanske ska sluta nu.
Men jag har ingenting att göra ju.

Imorgon blir det middag hos Sanna och Tom.Tror det blir mysigt som tusan.. dock tror jag vi får en fet stort problem när vi ska välja film. Haha. 7 olika åsikter, kan bli intressant, kanske ska filma ? ;-)

Näfan, nu har jag inga ord längre.
Hade så göttans!

Lika mystisk och gåtfull som en kyrka längs vägen..

Det hela började med " tråkigt allt är, ska vi flytta några kartonger till din lägenhet ? " .... nu sitter jag och becca här och flyttat precis allt. Förutom soffor, säng, bord.

Igår höll vi på länge i lägenheten, diska i ordning allt och sådant. Försökte få bort det som gick. Vi har ju ganska kul iaf när vi gör det ! haha.

Idag är det fullt upp ska ni veta, ska snart iväg med Rebecca återigen och handla och sådant. Det är mycket att tänka på vid flytt, saker man lätt glömmer bort.

Vi var ju tvugna att gå upp i hennes gamla lägenhet där hennes ex bor kvar och hämta massa grejer. Dock svårt att hitta allt. Skit snällt att han kopplat ut högtalarna, som han sa att han skulle göra, men som han inte gjorde. Där låg man i världens trasselsudds härva med alla sladdar, försöka att inte ta sönder något liksom. vilket engagemang.

Tydligen hade vi stökat ner en massa, oj förlåt. Jag tyckte dock inte det. Stog väl en stol framme o sådant. Det var ju inte andra världskriget där inne.
Dessutom klagade han på att vi tagit fel blomma. Dom hade väl två likadana.. och hur fan ska man veta?! dom ser ju likadana ut?

Det är väl endå Rebecca som har det mest jobbigt med all flytt, inte mycket pengar, knappt nå möbler. Och han klagar över en jävla blomma?!.. sånt där får mig att bli riktigt irriterad... ja inte fan har det följts en lag som heter SAMBOLAGEN...Dom har endå varit tillsammans, endå känns dom som två främlingar som inte förstår varandra längre. Helt sjukt.

Jaja nog om det.
Nu ska jag torka håret och vara redo för en ny dag med tugna lyft.
Hejdå!

Måste skriva...

Im happy, happy, happy.

Vad är det där med att man bara skriver blogg när man är deppig och förbannad? Är det bara då man måste skriva av sina känslor och få dom på plats?

Jag tänkte skriva blogg nu, även fast jag är glad, gladare än vad jag brukar vara. Jag vill kanske skrika ut att jag faktiskt känner mig helt harmonisk, underbar och jääääääääääävligt GLAD.

Nu kommer jag tappa 1 milj läsare. När man skriver att man är ett emo som inte ser något ljus får man läsarna snabbare än blixten. Vad är det med människor som vill gotta sig i andras missöde? Jag är dock likadan. Höhö. Kanske många kan relatera till andras problem, eller så kanske många gillar att läsa om depressioner för att dom själva inser hur bra dom har det ?

Jaja.

Jag försöker komma på vad jag gjort...
Jag har iaf varit med abbe massa. Sov där inatt, det var möööösigt babe ;-)

Sen hjälpte jag Rebecca att flytta massa lådor till hennes nya lya igår... god damn, det var jobbigt. Roligt också.. Västerås lataste kvinnor flyttar utan karlar, fint det ;-)

Idag ska vi diska och så i hennes lägenheten. Värsta ju... kvinno-göra !

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och blir dampbarn.
Herrå!

Blivit alldelles för gammal

Igår blev det lite fest hos Anjelika, hon hade inflyttningsfest och ellinor fyllde år, så dom bakade ihop allt.
 Till en början var det väl lite boring, höhö. Kom dit och alla satt och kolla på " tila tequila " på mtv, hahaha. ja, jag fastnade också i programmet, helt sjukt.

Efter ett tag så ramlade flera tjejer in och pratet sattes igång. En tjej gillade jag skarpt, samma temprament som mig och härligt, hon tog för sig liksom, sånt gillar jag.
En tjej man skulle kunna festa fler ggr med, en fest polare liksom!

Var väl 2 killar där. Fast dom pratade inte så mkt, ena satt i andra rummet med tjejen sin, och den andra satt och pratade skånska som ingen fatta...
Så vi brudarna drog igång nå himla spel om massa frågor. DENI.... visste ni att det bara produceras 25-30 porrfilmer per år i sverige? näääää, tänkte väl det !!!
Arsle!!! nu kommer jag inte på vad alla andra svar var på frågorna, fett bra minne.

Jaha blev tårta och grejer.. god damn vad jag mådde illa... både grädde och marsipan... BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Endå åt jag.. suck.. blir alltid illamående.. att jag inte lär mig...

Sen åkte vi ner till HEMSKA konrad. Jag ville till sjökrogen, men min röst hördes tydligen inte för en gångs skull.. så konrad blev det. DEt där stället tänker jag aldrig mer återvända till, fan, medelåldern måste ju vara 18.
Pluto är lika hemskt...
BMB is the shiet.

Vi drog till donkan, sen till bussen eftersom den sista går kl  0100. Kim svarade inte när becca ringde, han var nykter o hade bil. Han ringde dock upp henne när hon väl satt på bussen, hahaha. Typsikt !

Jag..


Anjelika med hennes kille..


Ellinior..


kommer inte ihåg vad dessa två hette.. typ dolly o annelli... fula o tråkiga var dom iaf... =P


Lisa och leif ..


Johanna, anjelika, johanna och stefani..


Rebecca och Johanna


Stefani, natta och lisa..




Haha, igår sa rebecca bah, FAN VAD SKÖÖÖÖNT, denna gång när vi festar har vi inga killar att gråta över, tänka på eller svära åt, typ : " fan varför svarar han inte "  jävla skit  jag hatar han verkligen " ... " varför ser han mig inte " ... osv, osv...

Idag sa jag.. men becca.. nu hade vi ett annat problem.. NU SAKNAR VI FANSKAPEN IST !!! hahaaha.
Alltid något ;-)

nej nu ska jag klä på mig.. ska till ekens gamla lägenhet med Rebecca.. hon skulle få kolla lite i hans källare efter grejer , hahahaha...

Ha det bäst !





Väntans tider vänner

Sitter och väntar som vanligt. Haha. Rebecca ska tydligen äta och sådant. Detta kommer nog bli en ganska intressant kväll, haha.

En jätte bra dag har det iallafall varit ! JÄTTE BRA.
Nä, jag har inget att skriva, endå sitter jag här, sminkad och uppklädd, KOMIGEN NU POOH.

Vi lekte stilakuten med Elli idag också, stackarn var förkyld och måste ha något att ha på sig ikväll, blev iaf fint, fett duktiga vi var ;D
Man har ju gjort det där förut.. haha..

Sitter och tjatar ut låten  Michelle williams - unexpected
Såååå bra !!!
TExten tilltalar mig vackert ! hahaha.. All my jokes is on you!

neee men hade så bra!!!!
KRAM


frayday

Igår blev det biljard mot Abbe och Eken. Tyvärr så förlorade jag och Rebecca alla ggr.. var ju mindre kul, hehe. Men så kan det gå! :-)

Sen skulle Eken sova eftersom han jobbar, och becca åkte hem så jag drog med abbe såklart. Det var mysigt och trevligt, i lajk :-)
Hihi.

Och idag är det fest på blåsbo så dit ska man iaf. Måste ner på stan och fixa lite alkohol och sådant. Jag hade tänk om tjitt tjattrat med abbe innan men det verkar jag inte hinna eftersom han ligger o sussar.
Han drar till E-tuna idag. Vilken bitch! ;-)

Take care lavvas!

Hyllan ska få spööö !

Nu är jag verkligen klar med allt. Dock ser det fortfarande rörigt ut, ska förklara varför.
Jag har 2 lack hyllor ovanför sängen med grejer på.



Nuförtiden står det lite annorlunda grejer på, men ena, den till vänster rasade ner på mitt nadduksbord !!!

Jag blev ju rädd.. såg hyllan ramla i slowmotion..och det bah skrålade och jag slänger mig på golvet, PÅ GOLVET?! som att det är nå jävla krig liksom.. förstår inte på mig själv ibland.

Saker överallt, glas, blöcker, parfymer, korgar.. ah, allt låg på golvet och sängen..!
Jag som började bli klar med städningen liksom..

Har man inge jobb, skaffar man sig det ;-)

Ringde bror i desperation av en borr ! han hade och ska kanske komma över sen och slänga upp hyllan igen! :-)
Vore ju greeejt !

Jag borde...

Gå och handla frukost. Finns inget gott hemma, fast jag orkar inte heller gå ut. Jag tror jag skiter it faktiskt.
 Har börjar fundera på om man ska och börja äta nyttigt igen, haha. Fasen! Jag ramlar ner i hålet varje gång, det är jobbigt att vara hälsosam faktiskt. Men vissa saker kan man ju faktiskt skippa, typ rostbröd och skräpmat och sådant.

Nu kom jag på vad jag måste göra, RENSA GARDEROBEN och ta ett varv med dammsugarn, guh så tråkigt. Men jag måste väl antar jag.

Ska ladda på lite musik i spelarn och sätta igång !
Ha en bra dag :)

Jag vet inte, men jag vet.

Igår så bjöd Abbe på VEGANSK lasange, det var första gången jag prövade, och det smakade faktiskt bra. Galet värre. Fast tankar som " Det är inge köttfärs i denna, guh vad konstigt " gick som ett spinningspass i huvudet. Höhö. :)

Det var alltså Jag, Rebecca och Kim som närvara i den veganska cermonin. :-) . Efter maten blev lite tjitt tjatt och sedan spelade vi spelet " pratmakarna " . Det var kul det, dock vann killarna! =/ ...... ( vi lät dom vinna ) Haha.

Rebecca vaxade Kim också.. haha. Det var lite kul.. jag har video bevis ;)

Jaha, sen tog vi nattpromenad till macken och köpte macka, nötter, chips och dricka, vi satte oss på en bänk och pratade om allt möjligt.

Sedan var det dags att avrunda, jag och becca lekte utvecklingsstörda och siliva påvägen hem, jag tror dom skämdes över oss ;-) hihi.
Live and learn!

K och R drog hem till K och jag och abbe drog hem till honom och mös och lyssnad musik, fast jag var skapligt trött och kände mig inte speciellt trevligt.. endå var det bara jag som pratade, haha....... som vanligt. Jag är aldrig tyst.

Kom väl hem runt 0400 nångång.

Påvägen hem när jag cyklade såg jag en neger ( ursäkta språket ) som kom emot mig, jag tänkte inte mer på det. Men sen sa han,

Han : Hello....?
Milla: ..... igonerar.....
Han: Can you speak english ?
Milla : ... eh.... Nää!!

jag cyklar fort som faen förbi han...

Fan, jag tänkte aboslut inte stanna så sent och prata med honom helt ensam.. aldrig i livet. Skulle jag inte våga. Men sen kände, fan vad elakt, tänk om han behövde hjälp att hitta nånstans?

Det får jag aldrig veta, men jag är endå glad att jag inte stannade..! Man ska inte lita på främlingar har mamma sagt, hihi.

Nej! väntar på att Rebecca ska ringa upp igen.
Love heeer. Puss

Det går inge bra

Det är inge kul att vara ledig. Jag har en klump i magen av att jag måste gå upp imorrn och iväg dit igen. Vill inte. Jag mår så äckligt dåligt, denna dag har kommit med vågor av negtiva känslor mot precis allt.
Jag vill bara fly, för snart kommer jag bara säga fel saker, göra fel saker. Jag ser inge lycka nånstans, jag brukar göra det, men nu är det bara tomt.

Jag verkligen hatar allt just nu.
Panik.

Jag vill bara lägga mig ner och gråta. Försöka hitta nån väg som ser bra ut. Jag har redan hitta problemet, problemet är jag själv.

Jehovas...

Det ringde på dörren idag, klockan halv tio. Jag öppnar inte då jag vet att det är jehovas eftersom dom trycker på min ringklocka förut några ggr...
Han kanske iaf ner en lapp i brevinkastet, undra om han såg mina fossingar medans jag stog och kikade i titthålet? jaja, dom är väl vana.

Men jag läste lappen jag fick. Intressant, nästa gång ska jag konfrontera dom.

På lappen stog det att Adam och Eva blev skapade av Gud. Ja, det var väl inge nytt, eller hur ? Men tydligen gick något snett och Adam och Eva hade fri vilja, dom löd inte vad gud sa och därför är det som det är idag, ( enligt lappen ) Men nu undrar jag, VARFÖR blev det så om nu gud skapade dom till att bli bra människor? Hur kunde dom då helt plötsligt gå emot guds värderingar?
Ähh jag blir tokig.

Den där lappen är så knäpp så knäpp. Dom har inga svar, ingenting.
Jehovas är en sekt för mig. Dom gör så att bibeln, gud, kristna blir dåliga människor.

Jehovas är lika dryga som försäljare, VILL JAG HA NÅTT SÅ TAR JAG VÄL KONTAKT MER ER?!

aahhh.. just ja gott folk. Snart är all svält och krig och kriminalitet över, vi kommer snart leva i ett paradis.. det stog iaf så på lappen..
Happ.. ska vi sitta och vänta så länge?

Tråkigt att paradiset inte kom tidigare, typ innan allt började? det var väl lite seg tänkt va?

RESPEKT.
Nej, förlåt. Jag tror på gud faktsikt. Men jag har mina frågor, dom frågorna kommer jag få svar på när jag dör.

men jag tycker det är tråkigt att jehovas kommer och förstör allt bara.

En söndag

Oh, det regnar. Jag är ledig imorrn, skönt. Har jobbat nu i helgen.
 Igår drog jag, Rebecca och Johanna till någon fest i surahammar. Det var inte så kul att sitta där faktiskt, spiknykter och känner inte en kotte liksom. Vi tog vårt pick och pack och drog hem till Fredrik. Sen stack jag hem, skulle ju sussa..

Idag är en sådan dag där jag vill äta skräpmat i alla dess former i en skön soffa med människor jag tycker om. Jag vill kanske ta ett glas rött och bara ha det trevligt.
Men nu verkar det inte gå. Tråkigt faktiskt...

Skulle vara skönt om Rebecca kunde flytta nu, vi har ingenstans att vara, haha. Kommer bli najs att ha henne as nära. Hihi.
Vill ha tjejmys med Becca o Sanna också, det är jag massa sugen på, men man kan väl inte få allt här i livet. Hihi.

Nää nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe. Denna Emo söndag ska ju fortsätta.. hoppas i en bra riktning !

Glömt att uppdatera om LW!

I torsdags så var jag och becca på Winnerbäck i strömsholm. DEt var en perfekt kväll. Fick våra gröna band ( dom gör så att man har en säker plats långt fram ). Vi hittade ett bord under tak, där satt vi i 3 timmar tills vi blev väldigt kissnödiga och var tvunga att gå på bajjamajja... Gaaahh så vidrigt... fann iaf sprit där inne.. då spritade ner hela toasitsen och efteråt mig själv.. man bara verkligen känner hur äckligt mkt bakterier det är där inne =/ .

Rebecca var där inne före mig.

Pooh: Ehm, det finns sprit, skit bra, men kolla fan inte ner i toaletten.
Camilla:  nej nej, klart jag inte ska göra, as äckligt ju.

Jag går in och håller andan till en början. Det första jag gör är att kolla ner i hålet.
Det hade ju varit några innan om man säger så..

Sen stog vi och väntade någon timme. Hörde Miss li i bakgrunden på lilla scenen. Tillslut tystande allt, publiken börjar klappa och skrika lasse.. dååå rös man mina vänner!!!!

Han kommer in som kungen själv, äger allt och alla och är helt underbart... go.. mysigt, BÄST. Allt han säger, säger han från hjärtat. Det märks!

Stämmningen var perfekt den med. Bra väder och allt.
Efter vi ropat in honom 4 ggr så tackar han för sig och blir tårögd, han är rörd över att ha så många fans. :)

Abbe o eken kom och hämtade oss i kaoset. Shiit bilar överallt, människor också.

Det vart en bra kväll, Magisk!
Tackar Winnerbäck. Han gav mig den bästa konsert jag vart på av hans.





innanför gallret stog vi =) bästa platserna...;)



Nej, snart ska jag till surahammar!

igår var man på landet med Kim, Becca och Linda på nån kräftskiva !

Massa landet dessa dagar, haha.







Hjälp mig att få ihop

Klicka HÄR och bli medlem och få gratis prylar !!!!

Vore snällt.. värva vänner !! :D

höpp.

Sitter och väntar på rebecca som ska komma ut ur sin lilla dusch för att sedan ringa mig, måste prata, snart spricker jag. Totalt.
Klockan går snabbt idag också..

Idag är det lite speciellt. vid tre sticker jag och rebecca till Winnerbäck i strömsholm, ska ladda kameran, för nu jävlar smäller det.

Han är en gud :-)


Och eftersom Max förstört min blogg, hur vet jag inte, så är jag tvungen att använda blogg.se egna stilmallar. Men det funkar väl också.

Egentligen vill jag skaffa en ny blogg. Börja om från början.. men ganska onödigt då man tröttnat lite på detta, men vem vet, man kanske kommer inte på blogg spåret igen :)

KONSERT

Jag har glömt bort  att säg att jag ska på Winnerbäck på torsdag !!!!!!! Fy  attans, helt underbart! :D

Du kan le så att jag smälter.

Segt

Måste fixa naglarna kom jag på just nu.

Galen, galen, galen.

Min hjärna spelar ett spel med mig, vet inte riktigt hur jag ska kontrollera eller analysera det. Jobbigt värre. Kanske svaren kommer naturligt ?
Återstår att se.


mmm

JAG ÄR SÅ ARG, SÅÅÅÅÅÅÅ ARG, FRUSTRERAD, IRRITERAD, HATISKT.

Och det värsta är att jag inte ens har en anledning till det... BLÄÄÄÄ.

PMS.

Rebeccas roliga mamma

R e b e c c a . . . säger:
vet du vad jag och mamma gjorde idag för första gången? mamma handlade på kortet hahahaha, hypernervös!

R e b e c c a . . . säger:
så sa han i kassan: på summan?

R e b e c c a . . . säger:
 min mamma bah ; VA VILKEN SUMMA HUR MYCKET DÅ? JAG ÄR INTE RIK JAG HAR INTE SÅ MYCKET PENGAR PÅ BANKEN!!!

R e b e c c a . . . säger:
jag dööööööööööör

' C a m i l l a ' säger:
HAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHHAAAAAHAAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA

R e b e c c a . . . säger:
så pinsamt ibland, jag bah nej mamma jag kan förklara sen...

' C a m i l l a ' säger:
JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

' C a m i l l a ' säger:
JAG HADE VELAT VARIT DÄR HAHAHHAAHHAAHHAHAHHHAAHHAHAAHAH

' C a m i l l a ' säger:
jag hade legat på willys sten golv och kissat på mig

R e b e c c a . . . säger:
jag blev helt illröd, de så skämmigt ibland

R e b e c c a . . . säger:
mmm tro mig hade du vart där hade vi dött!

' C a m i l l a ' säger:
fyyy fan... hon är såå skön, utan att ens veta det !

R e b e c c a . . . säger:
fick jag stå där... ja!! hon ska ha på summan!

När fan vet man?

Oh, att inte ha kontroll över sig själv är hemskt. Över tankar som finns där, men som man bara inte förstår. Vill ju inte bli " en av dom" .
Idag känner jag mig som en oskyldig , oskuldsfull liten flicka som inte har några erfarenheter inom något i livet. Idag är en dag man kan analysera för mycket, utan att komma fram till något vettigt. Man kanske tänker så att man tillslut bara inbillar sig.

Fan, livet är svårt ibland. Men vore det lätt, vore det också ganska tråkigt.

Nu tänkte jag hänga framför tvn. Det är ju OS, har hört att det ska vara bra....

Grr

The world is just an illusion, always trying to chance you.

Det blev ju lite bishop och sedan Tabasco med friends. Var jätte kul att träffa Arch och lundberg igen.. och peter, men han drog hem till sin flikka Frida. Hade varit kul att träffa henne med :)

Men men så är det. Kvällen var trevlig. Nästa anhalt är Onsdag. Då ALLA är lediga denna vecka. Hihi.

Ajja

men snart ska jag träffa Rebecca, Sanna och Fredrik för lite filmtajm hos honom. Blir lite godsaker oxå.. mums. :)

Nej. Usch jag gillar inte att blogga längre..det är sååå 2007. haha.
Bloggtorka.

wihooo

Ledig i en vecka nu !
Jobbar nästa helg igen..


Jag vill åsså !

Jag vill också till Eskilstuna med Johan, Rebecca och Abbe !!!!! jävla skit att man ska jobba =/

Påtal om jobb.

Abbe: Trivs du på ditt jobb ?
Jag: Öh, ne?

Fan, jag gör ju inte det.
tänk när man jobbade på Z, fan så kul man hade ! Då nästan längtade man att få komma dit. Jag saknar dom så himla mkt =(

Som vi kallade oss, the big 5 !! Haha ;)



Vi målade oss, the big five. Haha, så najs !



Skulle bara kolla om man fick plats.. ( hela kartonen brakade efter detta kort )



hahahahaha så söt !



Man kan tro att någon drogade mig, höhö



nallebjörnen Andreas !



Lottie!! :)

Jahapp, då fick man sig en liten nostalgitripp medans man kikade igenom alla bilder, tänker då inte lägga upp nå fler..
jag sitter bara och ler =)
Jaja.. så är det, så är det ;)

Storm och hancock

Hjälp vad det stormar ute, små mysigt faktiskt. Tänkte krypa ner i sängen och läsa lite strax ! Vill upp o jobba imorrn, för på onsdag är jag faktiskt ledig :D
hihi.

Imorrn kommer mamma hem efter en veckas semester. Ska fira stefan också tror jag. Han har fyllt år han ! lr han fyller väl idag? ähh, vet inte.

Har kollat på hancock ikväll också, den var helt okej :-)
Sen har bror och petra varit här också, sen åkte jag och handla med Daniel.. ah inge mer har hänt. Kvällarna går fort !

Nej nu ska jag sussa. Herrå.

Yes mer jobb chans.

Man skapar ju lite kontakter när man jobbar.Nu har jag fått nummret till en chef på ett ställe, ska ringa på måndag. Har ju dom kriterierna som behövs för det jobbet.. hoppas innerligt.. vore skit skojj verkligen.. :-)

Ska väl sova snart.. upp imorrn igen. Jätte roligt att cykla när det regnar.. hihi.

Godnajt.