Fishing with my family

Tjena!
Igår så gick man upp kl 0700 och gjorde sig redo för en hel dag med Pappa och Daniel. Ja hela familjen skulle ut och fiska vid dalälven.

Bror kom och hämtade mig kl 0800 och sedan pappa. Sen bar det iväg. Vi kommer fram dit färjan ska gå och möter på ett litet bekymmer.. ja färjan hade inge lust att transportera oss över så vi drog vidare till en camping och fick en karta eftersom vi skulle åka bil ut istället. Det gick bra faktikt.. Sen köpte vi fiskekort och han som sålde korten sa att man måste ro ut.. haha.. ojoj..

Väl framme vid båtarna så skulle vi hoppa i med pakning och hela skiten. Ja jag är väl ingen natur människa direkt... konstig som man är så har man med sig handväska, brassestol och en vanlig väska.. Det blev tugnt att bära vill jag lova er... men man fick sig ett gott skratt. När Daniel började ro så bubblade det i magen. Jag höll på att skratta på mig med andra ord. Asså hela situationen var så rolig och annorlunda på nått sätt.

När vi äntligen kom över till andra sidan så var det bara att börja traska då. Med packning och allt.. pjuh jobbigt. Sen när vi väl var framme vid ett Lä skydd så fikade vi och sådant.. varmt som attansvar det också. Sen gjorde vi ett sexigt met spö till mig av en vanlig pinne och lite fiskelina och sådant.. Perfa liksom.. Far o bror flugfiskade... eller "luftfiska" så som jag säger.

Det blev inge lycka på det stället. Så vi drog vidare....... långt långt..... Sen fortsatte vi och grilla och sådant. Och dagens garv blev ju faktiskt när farsans camping stol gick sönder. Han rev ner fiskespö och grejer.. men han lyckades rädda sin kära korv han hadei handen.. och vi skrattade så tårarna sprutade !!!!

Dagen var otroligt rolig och givande. Brorsan fick upp 4 aborrar. Men vi slängde i dom igen. Vi gick ungefär sammanlagt 8km i terräng med tung packning....idag har jag blåsor på fötterna och en galen träningsvärk, men det var det värt!
Nästa gång vi ska åka och fiska så ska jag få ett kastspö och fiska med.. Ska bli sååååå roligt =D

image147
Pappa =)
image148
Vi skrattandes i båten. =)
image149
Pappa på hugget. Fin natur iaf =)
image150
Daniel på vift =)
image152
Mitt fina metspö.Vet inte hur man vrider på bilden.. så ni får vrida på huvudet. =)



Idag har jag varit på promenad med Pooh från 1300- 1700. vi har inte promenerat hela tiden.. utan suttit och snackat också.. Var galet kul och trevligt =)

Imorrn blir det solning och bad om vädret tillåter. Sen jaccuzi och bastu med becca =) Såååå underbart !

Take care people. Bye

I got this icebox where my heart used to be.



Happy birthday

Grattis Rebecca på 21 årsdagen =)

image131

Hej hej hej. Jag ska väl ta och berätta för er min helg. Jätte intressant eller nått.

Vi kan börja med Fredag.
Hm nu har jag funderat i ungefär 1 minut vad jag gjorde på dagen. Men jag vet faktiskt inte? Eller vänta nu. Var det i fredags vi var på stan? Jag tror det. Jag köpte iallafall skärp och smink. Och sen fika jag och Rebecca. Vet ni vad, jo vi cyklade ner och hem. Shit, inte en vanlig syn direkt. Men ner var det lugnt.. nerför hela vägen. När vi skulle hem var det jobbigare.. vi kämpade i regnet, haha.

På kvällen drog killarna hem till Lundberg och förfesta medans jag och Rebecca valde att stanna hemma och festa vi 2. Men vi träffade dom nere på sjökrogen senare. Man fick sjuss ner av brorsan. Underbart snällt. Sen satt vi där och degade. Dj:n var väldigt dålig och spelade låtar man inte hört nångång. Kom väl nån låt man kände igen, typ Darin.. Wohow, party eller nått..

Så vi blev så uttråkade att vi nästan somnade. Dock hann vi med en varsin drink. Vi drack " rosa pantern" så jävla god så det finns inte. Men inte speciellt bra för plånboken, hehe.
Men brorsan kom och hämtade oss runt 12 nångång tror jag? Så jag ringde Alexander och frågade vad han hade för sig.. ja han städade, haha. Han är lite annorlunda =P . Men jag åkte iallafall hem till honom. Ville inte åka hem. Men vi skulle bara ta en kaffe och sådant.
Klockan gick och blev sent och inte vill man gå hem så sent, farligt ju, så jag sov över där. Konstig natt.. jag hann både ramla ur sängen ( sängen tog liksom slut när jag skulle vända mig om ) hahaha. och sen blev jag attackerad av en spindel, haha. fi fasen.

Vi drog oss ur sängen på morgonen och käka frukost, hehe. Sen gjorde vi oss en aning fräsha och åkte till bolaget. Påväg till bolaget glömde vi minneskortet. Och inte fan kan vi åka utan musik.. så vi vände. Håkan hellström påvägen dit. Sen åkte vi på parkering då blev det negerdunk. Enligt alex så måste man göra så för att hålla sig cool likosm.. hahahaha.

image145
På sjökrogen i Fredags
image146
På sjökrogen i fredags..

----

Jag kom hem runt halv 2 nångång och då snackade jag med min pooh. Planerade dagen och sedan duschade jag och drog och spelade kubb med Max,Sanna,Micke,Johannes,Mikaela,Robban och såklart Rebecca. Vi spelade killarna mot tjejerna.. och ja vi vann båda gångerna.. hehe.

Sen så drog alla hem och gjordesig iordning för att sedan åka ner och käka på Grekiska. Där har dom nu förlorat 9 kunder. Fi fan vad sur man blir ibland. Vi hade bokat bord och inte fan hade dom fixat det? så det var bara att stå och vänta medans som möblerade om. Hmm. Sen till råga på att så fick rebecca inte dricka vin till maten för att hon inte hade legitimation med sig. Seriöst, hon fyller fan 21. Servitören sa att det syns att hon är över 18. Men vi fick endå inte. Så alla drack cola utom robban.. han fick visa leg och han är 25 år. Blir äckligt trött på Sverige och våra lagar. Vi har så mkt lagar på pappret att man blir helt galen. Vi vet inget om Hänsyn, respekt och omtanke.. vi följer bara reglerna och ser glada ut.

Sen skulle vi bowla, men det blev inte så.Vi avbokade och åkte hem och drack och umgicks. Sen gick klockan och några st drog hem. Så det var vanliga gänget " the fuck shop" kvar. Alltså, jag,micke,max och rebecca. Vi drog till stan och skulle möta upp kotten och emma på billochbob. Tror ni inte becca glömde sitt leg igen???????? Så nej hon kom inte in på bill och bob.. Där har vi sverige igen... fi fan...Varför skulle hon vara sjutton? och vi alla andra äldre? visst det kanske är vanligt att folk umgås med småbarn och tar in dom på krogen.. men man ser på henne att hon är äldre...Vilken vakten också såg.. men enligt REGLERNA så kan han inte. Ibland måste man rubba lite på det...och vara snäll...

Jahapp, där inne satt vi och snackade... eller kottens tjej pratade med mig och jag trodde att jag skulle försvinna ner under bordet ett tag... jag orkade verkligen inte lyssna..man fick inte en syl i vädret. Och vi hade aldrig träffats förut.. haha. jaja det är kul med sånt folk faktsikt.. men igår var jag så trött så jag såg dubbelt.

Vi tog en taxi till hydro och sen jag sprang hem.. jag trodde två turkar följde efter mig, eller dom gick ju bakom mig, men inte fan brydde dom sig inte om mig.. jag var iallafall livrädd med inga pengar på mobilen.. fi fan.. jag kunde inte andas när jag kom hem.. så rädd var jag.. =(

Idag har jag inte gjort ett piss. Mår illa och har kollat på film typ. Imorgon ska jag åka med pappa och brorsanoch fiska i dalarna. Pappa frågade mig idag.. så varför inte =) skönt att komma bort en hel dag. Men vi åker bara om vädret tillåter det =)

Här är lite bilder.
image132
image133
Johannes
image134
Sanna
image135
Rebecca och jag.
image136
Sanna,becca,mikaela,jag
image137
Sportsliga vi ser ut.. tycker ni inte? hehe
image139
Haha snyggaste posen ju !
image140
Max och johannes
image144
image141
image142
JAg gör en drink.. yäh
image143
Grattis till förlovning, Becca och max.

Ta hand om er därute.
Adjö

Please put yourself in my suitcase

Sitter ny duschad och luktar gott. Rebecca hade rätt om det shampot och balsam jag köpte - Elvitalcolor, det blev as mjukt. Det gillar inte jag faktiskt. Mitt hår är baby mjukt redan. Ge mig volym.. Vet inte riktigt vart jag glömt hjärnan när jag ville ha volym och endå köpte för färgat hår.. hmm... Still looking for it...

Idag har jag hängt mestadels på IKEA. Åkte dit och tittade på en säng jag velat ha länge, typ 3 år nu. Sen hittade jag en annan sänggavel.. blev dilemma, men jag tog första hand valet som jag länge drömt om. Fick hjälp av Stefan och Brorsan.
Dock skulle vi inte plocka ihop sängen förs imorgon, men när jag kom hem idag så stog den så vackert och prydde mitt rum. Jag bara längtar till att få krypa ner i ny säng, ny sänggavel, nya sängkläder. Fan så underbart...

Sen drog jag hem till Rebecca på kvällskvisten. Vi pratade och sådant. Sen kom killarna tillbaka från en båttur och vi spelade kubb. Vem som vann är oväsentligt just nu. *morr*

Nu spelas nån låt i hötalarna. Seriöst, han sjunger om TE ? det är väl inte ens normalt? jag byter.......................

På lördag firas ju Rebecca. Dock ändrade planer gott folk. Kan ej säga vad som händer för Rebecca får inte veta, hihi. Hon är galet nyfiken och jag är äckligt duktig på att hålla mig..men man är galet sugen på att skvallra.. men det skulle jag aldrig göra =)

Och idag har det varit varmt,hot,varmt ute. Fi fan, som en chili flaska ungefär. Men inte för att det var nå solväder här i Västerås =/ . Men bättre det än att bo i Regn-städerna där nere i skåne och småland. Kul att ens hem blir som en bassäng, man vet ju själv när man får översvämming efter man har duschat, man blir ju galen av bara det....men då kan man ju bara moppa upp skiten. Kanske inte så enkelt om stolar och soffor flyter omkring... bah...

image118
Det blev bra. Men mysigare i verkligeheten. Ja jag vet att det är irriterande att hyllan inte stämmer överens med sängkanten. SLUTA KLAGA.
image119
Jag pratar med Sanna här på kvällskvisten
image128
Nyduchad liten milla... I bring you sexy utväxt.. go heavy go with lam morning coat...
image130
Jag vet inte varför jag tog denna bild. Men ja, här är den.

Och nu ska jag sova.
Föressten, jag råkade trampa på en spindel idag... Det kommer nog regna imorrn, förlåt sverige.




Dinner with family

Freak me baby, ohhhh yeah ! JÄVLARS vilken sexig låt. Ja ni vet vilken det är om ni tänker efter ;)
Another level - Freak me
Jag säger bara RAUR.

För 2 timmar sedan började jag skriva blogg. Men pooh ringde. HAHA. Men nu är man klar i telefonen. Vi tjejer är speciella.

Igår så gick vi till Gryta och skulle hämta en cykel som hade punka. Påvägen dit så hittade vi en fin kronan cykel. Det enda felet på cykeln var att slangen var utanför.. men det går att fixa. Så nu har max också en cykel. När i gick där med den gröna cykel var vi rädda att nån skulle säga att det var deras.. men det var ju inte vi som snodde den. Finders keepers. Eller vad det heter!

Nu har alla cykel utom micke. Snart kan vi börja cykla till krogen istället för taxi.. haha... eller inte... man skulle aldrig orka.. helt svettig och slut när man kommer in på krogen liksom.. inte trevligt det. Taxi är det bästa.

Sen har vi planerat beccas födelsedag också. Om vädret tillåter så blir det kubb, tårta och cider på djäkne på dagen. Sen går vi och äter middag på restaurang på kvällen för att sedan gå och ta en drink på " Varda" . Sen hem och umgås med lekar och spel =) Kommer bli en hel trevlig kväll hoppas jag =)

Idag så ska jag hem till min släkting som fyller 50 bast ! Kan bli trevligt det. Åker dit runt 18. Blir grillat och sådant.. gottish !

Nu vill jag ha bra väder. Ut och sola och bli brun och fin. Wohow !
Och jag kom på att jag måste städa typ... nu. fuckiii.. orkar inte.. tråkigt... blää....Men det ser ut som 1,2,3 världskriget har pågått här inne.. men det har det ju också, haha ;)

Och måste tillägga att Rebecca ska sluta röka.. eller hon håller ju på. haha, det går bra eller nått =) jag är stolt över henne faktsikt. Nu är min tur. Hur nu det ska gå....men jag är en tuff tjej. Det kommer såååå bra. Men jag beundrar dom som inte fest-röker.. förstår inte hur man inte kan göra det.. shit... duttit. Men det kommer nog jag aldrig sluta med. Det är en del av drickandet ju.

Fjortis jag låter, hah. Men det är jag också.. ibland =) Det är kul det.

Hade så bra, KRAMAR

Messed upp, i cant think

Hej där ute.
Sitter och skriver med en gäspning på G. Är så trött och bakis att helajag har vänt mig ut och in.
Inget känns bra längre. Jag kan inte äta, jag mår illa av tanken av mat. Jag orkar inte göra nått, men jag orkar inte sitta inne. Jag orkar inte gråta. Men jag behöver inte det. Jag är inte ledsen. Jag är ingenting...

Kankse ska berätta om gårdagen medans jag endå håller på att skriva.
Jag for hem till becca och max, vi åt lite granna. Sen kom lilla Sanna förbi också, det var kul. Vi drog hem till Micke där lundberg och Robban var. Vi drack, pratade, Brände popcorn så att bransvarnaren började pipa. Micke glömde nämligen att han lagt in popcornen i micron, smart =) haha.

Sen drog Sanna hem och vi andra till Sjökrogen. In där och mötte på Frida och Peter också. Vi dansade, drack och becca fick minus på sitt konto, haha. Sen spydde lundberg och micke.. dom var as packade.. vad är det med folk nuförtiden? haha. Först becca och nu dom... men det är kul faktiskt. haha.

Sen tröttnade vi och jag ringde Alexander och han var snäll och hämtade oss. Vi hade ju inga pengar. Och jag höll på att skämmas ihjäl för jag trodde micke skulle räva i hans bil... vad ska man säga?ja detta är mina vänner.. dom spyr och så.. haha... nej då.. det gick bra faktiskt.. han hann ut ur bilen innan. Sedan åkte jag och Alexander hem till mig och drack kaffe och snackade. Kändes skummt måste jag säga...

Jaha, man vaknade kl sex, as pigg. Sen sov man till elva.. och sen åkte jag och daniel ut till stugan till pappa och så. jag och bror handla med oss yoggi och loka... haha fråga mig inte. gulligt var det iaf...

Nu sitter man här och vet inte vad som sker idag. Men det märks väl antar jag...
Lite bilder bjuder jag på från igår...

image104
Sanna
image105
Rebecca
image106
Lite folk
image107
Jag med vin i högsta hugg
image108
Rebecca, jag, Sanna
image109
Max och Rebecca
image112
Killarna
image113
Maffian
image114
Jag och Rebecca i väntan på Taxi.
image115
Frida och Peter vimmel.
image116
Jag och pooh vimmel.
image117
Dom brända popcornen, visst ser dom goda ut ? hehe

Hejdå

find me when i call

Om du aldrig hade blivit till, skulle du inte ha läst detta.
Och det skulle inte ha gjort någon skillnad. Och när du
inte längre finns till, är det som om du aldrig skulle ha läst
det. Det gör ingen skillnad. Men nu, medan du läser, händer
något:
Det äter några sekunder av din tid, som ett litet djur, ulligt
av bokstäver, knaprande spärrar vägen mellan dig och din
nästa minut. Du får aldrig igen den.
Det mumsar lugnt i sig tidens mikroorganismer.Det blir
aldrig mätt.
Inte du heller.

Hejsan!

Sitter här och pimplar kaffe, försöker vakna till men det verkar inte funka. Ska ner till forex idag igen och se om man kan växla.Var ner igår. Fick numret 473. Och det var 420 nånting. Så jag drog till banken istället. När jag kom tillbaka stog det 435.. wohow. Hade ju inte rört sig ett skvatt. Men idag kanske det är bättre. Behöver ju pengarna...

I onsdags så drog jag hem till Andreas. Galet oväntat. Trött var man men vaffan, spontana saker är roligt. Det var trevligt iaf..

Igår så drack ajg och pooh. Asså det var den roligaste förfest jag varit med om i historien. Vi satt vid datan och ladda hem massa gammal musik... ni vet typ, FIVE, DAZE, SPICEGIRLS och en masssa annat. Så vi satt och drack, sjung ut av bara H-vete och fick väl till nån dans också, haha.
det som var så kul är ju att man äntligen fick lyssna på det man själv ville. Det e ovanligt =P

Sen blev pooh ap-rak. Ja jag har aldrig sett henne så dygn genom våra år ihop. HElt sjukt.. Max och micke komockså.. fast dom var nyktra. Sen åkte vi o hämta lundberg och åkte ut till framnä ochtände en brasa och spelade gitarr. Men det blev avrundning snabbt eftersom becca tok somna och jag var sket trött. Hade ju inte sovit nånting dagen innan så.. hehe. ;)

Hmmmm. Jaha idag så ska vi kanske ut till the sjökrog ! Får se hur det blir. Har iaf fått mina kläder so jag beställde.. nu ska vi se om det passar !!

Hade gött. KRAM

----------------------------------

hej igen !
Nu har jag växlat tillbaka. Fick vänta 45 nummer, men medans jag väntade köpte jag leggins och jeans. Ljus gula jeans, a fina =) var ju rea.. hihi.
Sen fick jag som sagt mina kläder som jag beställt. Dom satt skit bra verkligen. Så nu är jag glad som fan =)

Herrå

To much information

Hej igen. Har inte haft tid eller ork att skriva blogg.
Vart ska man börja?

Fredag. Hmm. Det var Fredagen den 13onde på riktigt. Jag och Alex ska ej träffas mer, tråkigt nog. Men så går det. Vad ska man göra? det finns inget man kan göra.. bara gå vidare..
Men själva kvällen var väl inget och hänga i julgranen. Sprang över till Rebecca, ledsen och arg. Grabbarna grillade och sen drog dom ut. Så vi tog en öl och grogg och bara pratade... det behövdes.

Lördag. Drog ut med båten med Micke och solade och så. Sen hämtade vi upp Kotten och Andreas. Vi grillade och sedan försökte åka vattenskidor. Helt omöjligt ! Det var det svåraste jag gjort faktiskt. Kämpade verkligen, men kom aldrig upp på dom.. haha. Har kommit fram till att båten var för tung och orkade inte... så det är lättare med en annan motor och om det bara är en person som kör och inga flera..

Sen kom man hem runt 1900. duschade, lagade mat och sprang över till Micke där Kotten och Andreas hängde. Vi gjorde drinkar och inväntade Peter, Frida, Max och Rebecca. Sen var det fullt ös.. eller inte... vi satt och drack och pratade på balkongen. När småtimmarna började komma så drog först Becca och Max och sedan Peter och Frida.. så vi andra satt och pratade fram till 0330 nångång. Sen drog jag hem och sussa... guh så skönt. =)

Söndag. Vaknade för sent, 1230.. fick panik. Sen ringde far och han hämtade mig. Var hos han till kvällen. Han fixade min data... igen, haha. Men nu funkar det som det ska iaf.. änsålänge.. haha. Kom hem på kvällen och degade. Trött som attans var man.

Måndag. Åkte ut och solade och badade med töserna Rebecca och Sanna. Jag tror inte vi blev så bruna va? men vi försökte iaf. hehe. Vattnet var lite kallt men det vänjde man sig vid efter ett tag. Inte kosntigt att det inte är varmt.. med tanke på denna sommar. Nu är man hemma igen och ska ut och grilla med gänget och kanske åka vatten skidor efter Maxs brors båt.

Hoppas värmen och solen håller i sig nu. Det skulle vara underbart !
Adjö på er.

Legs and stuff

Halloj.
Jag är så trött på gräsklippare eller vad det är som låter kl 0800 på morgonen utanför fönstret ! dom stör folks skönhetssömn jö.
Jag vaknade imorse med mina ben utanför sängkanten. haha. Fråga mig itne hur, jag låg på tvärn iaf. Drömt en massa inatt faktiskt.

Idag ska pappa fixa min data igen. Eller jag tror det var idag.. men annars i helgen.
Nu är det fredag, undra vad som sker idag då. Dont know.. nått måste ju hända. det märks väl antar jag.

Hmm har det hänt nått? nja. Igår drog jag hem till Andreas, skulle kika på hans nya lya. Den var jätte fin faktiskt =) Och utsikten var magnifik ;-) huhu.

Annars har det icke hänt nått spec. Var otroligt trött igår... yrslig också.. o mådde illa... men det gick över sen iaf.

Becca och max har blitt besatta av serien kyle X. haha. Så man ska väl börja titta på den iaf. Hon beskrev serien som OC/Heroes. haha ja då borde den vara väldigt bra hehe.

och jag har inte nånting att säga faktsikt. hmm...... nej. jag kanske skriver mer senare. Ska käka lite frukost.

Tack o hej från Milla.

--------------------------------

hej igen. Nu är man hemma från en lång promenad med becca och en hund som heter nalle. ( dom är hundvakt tills imorgon ) Han är söt han. Vi tappade bort oss i skogen men när vi sa till Nalle att vi inte hittar hem så visa han oss vägen. Härligt ! och det är sketans varmt ute vill jag lova. Kvavt så man är helt slut nu.

Ska käka lite mat och duscha och sådant. Sen se klart på en väldigt långtråkig film som heter Zodiac. Men man måste se klart så man vet vem som är mördaren. Fast jag har ju sett roligare filmer vill klämma in.

Sen hem till becca och max. Grilla lite korv ( alltså äta igen, men vi ska börja träna snart igen, var ju över en vecka sen) . Sen vet vi faktsikt inte vad som händer. Tråkigt att Sjökrogen kostar 50 spänn. Vi är ju inte rika direkt.

Fan vad gott. Ska äta midsommar mat. Lite sent kanske, men det ska bli sååå gott. mumma. =) Fick ju inge midsommarmat på själva midsommar.. oj nu blev det mycket midsommar ord, hehe =P

Nej orka skriva. Ta hand om er. Kram

Tent with rain and sun with a little bit of bath

Tja !
Nu ska jag berätta för er om min dag igår på ängsö camping!

Det började med att snälla mamma min sjussade ut mig och micke dit eftersom lundberg skulle komma senare och vi orkade inte vänta.
Brum brum så körde vi med våra massäckar och solstolar. Solen sken fram genom molning och det såg inte ut som att det skulle regna.

Vi kom fram. Försökte förgäves få tag på lundberg eftersom han var chaffören också. Men han svek oss och la på när vi ringde. Det var tråkigt att han inte kom. Jahja...

Det var jätte mysigt där ute. Och man fick sig en gott skratt när man gick förbi alla fina husvagnar med staket och sånt.. sen ser man beccas och max lilla tält borta i ett hörn, haha. Lite kul faktsikt =)

Vi gick till stranden och doppade fötterna och max fotade barn som hoppade från bryggan. Sen kom barnens mammor och barnen sa ; Du mamma, den där mannen fotade oss när vi badade, haha. Shit, då blev jag rädd ett tag att polisen skulle komma o grejer =P men max är inte kär i barn, han är kär i sin kamera !

Sen såg vi att det regna och åska o blixta längre bort mot västerås. Jahapp tänkte vi och knatade tillbaka för att packa in allt i tältet och sedan gå o laga mat. Sen jävlars small det och hagla och ösregnade... Helt sjukt, det var som att skruva upp en kran. Men när maten var klar så hade det slutat regna iaf.
Vi satt i det deprimerande tv rummet. Unket o så. men sen så blev det fart på oss. Fram med vinet och ölen och pratade och skrattade. Det var jätte trevligt.. men shit vad fuktigt det var ute. om man tog fram mobilen blev den typ helt blöt av fuktigheten.

sen hade vi ingen sjuss hem. Vi ringde folk som galningar vill jag lova. Tillslut så ringde en kille upp och han hämtade oss halv 2 nångång. Jädrans vad snällt av honom. Jag hade ingen lust att sova kvar i det där vädret. haha. Lite trångt kanske oxå!

Men sen så fick vi nå ryck. Så vi skulle bada ! kl var väl halv ett nångång. Inga bad kläder hade vi men jag lånade Max kalsipper och micke hade sina och max likaså. Men becca frös för mkt så hon skippade de hela med bad grejen.

JAg sprang först ut, såg inte ett piss efter det var så tät timma på vattenytan och överallt. Det var verkligen sagolikt !
Det var förvånansvärt varmt i vattnet.. men säkert för att de var kallt i luften. Efteråt hackade vi tänder i falsett.

Vi gick till tv rummet för att värma oss! där hade vi sällskap av en liten groda... jätte söt hihi =)

Men kvällen var lyckad iaf. Precis vad jag hade tänkt mig om en camping. Och jag står fortfarande på att det inte är min grej...Det var skönt att krypa ner under täcket när jag kom hem...

Adjö!

Everything is fejk, me, you, and life

Sitter och väntar. As tråkigt. Inge fint väder idag heller, det verkar inte bli så mycket till sommar iår. Men det kanske kommer till augusti och hänger med in i september, och varför inte in i oktober? skulle vara ganska kul att äta jordgubbar & glass ute i solen på min födelsedag. Helt ärligt så tror jag att det kommer att ske om cirkus 10 år. Iaf om de fortsätter som det gör nu.

IDag ska jag, micke och lundberg åka ut till Rebecca och max på ängsö camping. Vi ska grilla och dricka nån bira eller två. Ska bli trevligt det. Och vi har ju tur med vädret, det regnar ju inte. Men vi ska inte sova kvar. Jag och camping går inte ihop.. myggor och flugor och kallt. hmm nej nej, jag väljer nog min säng framför det. Men lundberg skulle vara nykter så han kör, det är snällt =)

Måste åka och handla lite tills ikväll också. Får dock inte tag på Rebecca, hennes mottagning är väl inte den bästa eller så har batteriet dött. Och micke sover väl. Ja så man får väl vänta.

Och ni som undrar men inte vågat fråga varför jag inte skriver ÅÄÖ på msn är det för att jag inte kan. haha. Det blir ganska roliga meningar med tanke på att man använder dessa bokstäver ganska så ofta. Men det är bara Sanna som vågat eller reagerat på det !  haha.

ohnej. klockan går, dags att få arslet ur vagnen.

Vinkar

Sun in my eyes, rain in my hair

Hej, dags igen. Har inte skrivit på ett tag. Har inte orkat och sedan har pappa korruperat min data. Ja den var ju helt seg av alla virus och spam idioter som på nått vis finner min data väldigt intressant. Ni som håller på med sånt, lägg ner, skaffa ett liv tack eller gör som jag, skaffa Linux. Det är en jävla utmaning med att förstå. Man är så galet van vid windows. Far min presenterade mig och linux ( för er som inte vet är linux ett programm som windows fast UTAN virus. Vi har fortfarande inte blitt sams, men vi blir nog det snart. Måste bara försöka förstå allt, för nu e man förvirrad vill jag lova.

Hmmm vad har hänt ? vet inte när jag skrev senast heller. Men men. I fredags sprang jag hem till Alexander. vi hade det jätte trevligt, enligt mig iallafall. hehe. Sen vet man ju inte. jaja, vad ska man säga... En bra kväll helt enkelt.

På lördagen var bettan och tomas på besök från sthlm. Så det blev vin och sådant, det var najsigt. Sen drog vi över till nån fest. Men det var inget kul.. så de andra drog hem till becca o max medans jag o micke drog vidare till Ronny. Vi gick i regnvädret.. inge kul det. Men där bortavar det också tråkigt så jag drog hem och sussa.

Hmmm söndagen var jag hemma hos pappa och så. Sen drog jag hem till becca.. det var trevligt, pratade om allt möjligt i livet. Kan vara skönt =)

Hmmm nu har man pratat i tele ett bra tag. Har hjärtat i halsgropen och håller mina små tummar ! *hemligt*
haha.

nej jag orkar inte skriva här nå mer. Håller på o springer på väggarna snart.. och river ner alla tavlor.. då skulle inte mor bli så glad !

ADJÖ

Power meet

Ja, dom har invaderat vår stad. Hehe :) Men det kan vara trevligt när det händer saker ibland också faktiskt. =)

På dagen sprang vi runt på stan och donade, varmt som attans var det också. Sen åt vi ( max, pooh, micke, jag ) och åkte hem för att göra sig iordning. Jag och Rebecca skulle till Sanna och tom på Råby.Har aldrig sett deras lägenhet så det skulle bli intressant. Sanna har fixat en hel del där inne.. har satt lite female touch. Eller hur det stavas.
Vi kom dit, fick en rundtur. Det var mysigt faktiskt =) . Sen drack vi vin och läste korsord , haha. Fråga mig inte =P Sen kom tom och hanse dit och invaderade vårt tjejsnack vi knappt kommit igång med , hehe. Men det gör inget. Vi satt och snackade och hade trevligt. Sen drog dom vidare och vi skulle bli upphämtade av micke som lånat sin pappas cheva.
Dom hämtade oss runt 22 och man var skapligt rund under fötter vill jag lova. Dock försvann Sanna till tom, dom skulle snacka och sånt.. hon skulle ringa när hon skulle komma.. men hon ringde aldrig. Du bah försvann Sanna.. dummis =( hehe.

Vi åkte, drack pratade, skrattade, gjorde fjortis grejer och hade det väldans kul. Haha. Ja vaffan, man lever bara en gång, lika bra o leva ut.

Kom hem i skaplig tid och STANK bensin !! snurrig i huvudet försökte jag läsa lite.. fan.. det gick inte. Jag släckte lampan. Somnade direkt.. och vaknade efter 5 min av att hemtelen ringde.. Jag for upp, livrädd att det hade hänt nån något...förstog inte så mkt när jag sprang till köket och letade efter telefon. Jag svarade och hörde becca på andra sidan luren helt förskräckt. Varför svarar du inte på mobilen !!!! bah ta det luuugnt. Men vi låg o pratade nån timme. Sen sussa vi !

Nej jag måste ta tag i dagen. Storstädning innan mor kommer hem. Sen dushning och träffa alex.

Hade bra kram!

I can´t fokus, i lost it

Precis tittat klart på en romantisk film på 3an, ´Perfect romance´ . Den var småmysig och full av kärlek och lyckligt slut. Det är sånt man gillar, det är sånt det flesta väljer att se på. Det är sånt som inte finns i verkliga livet. Man kan drömma sig in, skratta, le, fälla en tår av glädje, även fast det bara är en film. Man får se sånt man egentligen fantiserar om, det ger en stimulans och positiv energi tills man stängt av tv och ska sova ´ fan det var bara en film´ . Dom kanske gör sånna filmer för att man inte ska ge upp hoppet. Men egentligen så sårar kärleken men endå så söker alla efter den. Man måste leta, man måste ha det, men endå ryggar många tillbaka när dom väl fått det. Konstigt.

Jag tittade på en film som hette ´darling´ . Det var nog den mest deprimerande film jag någonsin sett. Jag tittade på den strax innan mor skulle åka till arlanda. Den var slut och jag var as känslig efter filmen. Och hon sa hej då och kramade mig sen gick hon.. och jag började gråta =S eller jag stortjöt inte. Men blev tårögd och tyckte synd om mig själv. Usch den filmen var inge rolig, så hemskt, om ensamma människor som inte har någon. Usch.

Jag borde gå och sova.
Nej jag är inte deppig, jag mår bra. Det låter säkert som att jag är deppig, men jag är inte det, haha.
Btw,jag har inge mat hemma, inga pengar, yalla, nån som vill mata mig?  hehe.
Åt spagetti o nån halvgammal falukorv idag... usch, inte min grej.... mamma kom hem, hehe=P

Imorrn ska jag träna och sola, fick inte det idag, haha =P men imorrn så smäller det. =)

nej jag ska sova. natti

Animals kept starring at me

Sitter här som en säck baguetter. En sån där baguett jag hade med mig idag. Den som var helt mosig och degig på vägen hem från kolmården. Jag tror den ruttna. Precis som jag gjorde när jag satte ner min rumpa i soffan här hemma.
Jag gjorde kaffe för att pigga upp mig. Dock åkte filtret åt sidan så kaffet blev vatten fast med brun färg. Jag satte i nytt vatten.. Det sprutade kock hett vatten från den där apparaten.. precis som att den sa till mig ` Sluta, jag vill inte göra mer åt dig` . Men min Lamm-morgonrock fick ta smällen.. pjuh.

Idag har dagen varit lång. Men den har gått snabbt som attans.
kl 0745 ringde kl.. blev rädd och fattade inte riktigt, men sen slog det mig efter 3 sekunders förvirring att vi ska till kolmården. Satte mig på sängkanten för att få blodflödet till huvudet. ( Hade ingen lust att svimma påväg till toan ) .

Gjorde frukost, duschade, smink, packa. Sen flög tiden iväg. Jag som hade en timme på mig. Då får man ett mess. Var utanför micke kl 0900. Då kunde jag pusta ut. Jag pustade ut för mkt och tiden rann iväg endå.Fick cepe ryck när jag såg att ögonbryna hade blitt lite mellanöstern utseende format. Så var tvungen att göra en snabb plockning. Kan säga att det gjorde skit ont, på morgonen är man så känslan.. överallt.. raurr.. haha jag var bara tvungen.

Sen bar det iväg. Åkte fel ett par ggr. Hamnade bakom sega husvagnar som borde ha en egen husvagns-campings-väg.
Men sen var vi framme. Kommer inte ihåg vilken tid... hmm... runt tolv? jaja. who cares.

vi sprang runt och kollade på alla djur. Hann med definariumet, det var lika bra som när man var liten. Sen hann vi med säl föreställningen. Och även safari, det var kul. Och i slutet drog vi in på tropicariumet. vi åkte hem runt sex. Kom hem vid åtta. Så nu sitter man här och är asa trött.

Imorrn ( om vädret tillåter ) ska vi ut med båten. Åka vattenskidor och bara softa!  Det kan bli fett.
Dagen var jätte trevlig och skön med söta människor. =)

tyvärr inga bilder. Max har inte hunnit skicka.. ni får väl gå in på bilddagboken, antar att det kommer upp där så småningom ;) ja jag ska nog börja ta med min egna kamera, så får man in dom direkt, smidigare.
www.bilddagboken.misscamilla.se

Tror det är sån adress.

Adjö.
Håll tummarna för bra väder !

Please be gentle to my hair


Sitter och lyssnar på musik och tar det coolt. Skönt, helt lugnt.. bara jag och kaffekoppen. =)

Hmm jag vet inte när jag skrev blogg sist =/ Vet inte ens vad jag skrev senast. Men jag tror det var om onsdag. Så då får jag berätta om helgen då.



Fredag.

Jag och pooh tränade. Ehm, jag kommer inte ihåg faktiskt. Men sen åkte jag hem iaf. Och handla och sånt. Sen vinkade jag av mamma som åkte till tunisien. Sen drog jag hem till becca och max. * blackout *  va fan, vad gjorde vi? JOOOO. Såhär var det. Vi åkte ner till staden.. och in på sjökrogen..Där mötte vi Frida, Peter, lundberg, Micke, Emma. Vi drack lite öl och snackade. lalala

Lördag.
Satt hemma i princip hela dagen och bara satt..väldigt drygt måstejag säga. Sen ringde micke och vi tog en promenix hem till Ronny. Drack lite drinkar och pratade. Sen kom max och becca. och även Emma + två st. Jaha, vad ska man säga om den dagen då? ja det var väl trevligt? avslutade med en tunnbrödsrulle på milles..gottissss.

Söndag.
Bror kom över och lånade bilen, sen betalade räkningar. Jag tog ut datan i vardagsrummet för han klagar alltid på min fotölj, att han får blodstopp i benen. Stefan sa likadant. Men inte jag, det är bara tjejer som kan sitta där, vi är mkt smidigare. Så nu sitter jag i vardagsrummet, skit skönt faktsikt. jag tog ut högtalarna oxå. Soft..
Sen runt 12 sjussade han mig och pooh till träningen. vi stress tränade vill jag lova. Becca skulle iväg kl 16.
Sen fick vi sjuss hem av hennes mor.

Okej, nu ska ni få höra. Vi skulle färga utväxten på varandra.. för den var hemsk. Plus att vi skulle ha färgat för hmm 3 dagar sen. Och vi är vana att bleka håret och då ska det vara otvättat.. Så jaa, vi hade inte tvättat håret sen onsdags eller nått.. väldigt trevligt. MUMS.

Och ni som vet så har becca mörkt hår med blonda slingor. Så vi skulle plocka ut det blonda slingorna och ta folie och grejsa in dom. Tror ni dom har folie hemma eller? NÄÄÄ. Så vi tog plastfolie, haha. Det gick inte lika bra. Men tillslut så fick jag ut slingorna.. och hon såg ut som en alien.
men resultatet blev bra faktsikt.. på oss båda.. mycket nöjd!

imorrrn blir det kolmården! GÖTTANS

PÖSS