Roadtrip

Till Norrköping imorrn. bilen avgår kl 1000.Jag, Sanna, Becca, Max o Micke ska åka till norrköping som sagt, där ska vi strosa runt o kika på staden. kommer bli trevligt hoppas jag =)
Det ska bli fint väder också, ännu mer braigt !

Idag gick man lång promenad på gryta. Vi fick sjuss dit av micke.. Det var skönt ute faktiskt. Vi gick o pratade lite om saker o ting, och sen en annan sak som vi pratadeom ganska så länge. När jag fick höra det blev jag lite ledsen, men jag höll tillbaka och solglasögonen gjorde väl sitt. Men jag är inte arg eller sur!! jag respekterar hans åsikter och förändring ska ske .. =) men självklart är det svårt att  anpassa sig till nya förändringar hela tiden eftersom becca o jag varit så tajta så länge... hon är som en syster för mig !
Men det kommer ordna sig tror jag, vi är ju vuxna människor, så no hard feelings mannen =)

Nu har man fått i sig mat och ska väl duscha efter time out, galet trött är jag, fi fan, pooh du tog kol på mig, haha.

Hade så bra, för det ska jag ha ;P

puss

Värmen

Det är varmt och skönt ute nuförtiden, våren verkar vara här. Men jag tror nog inte att det kommer att vara såhär hela april direkt. Det kommer nog återgå till sitt naturliga vår väder o tempraturer, vi har ju 3 -7 grader över det normala. but me like it alote =)

Jag och Mor gick till viksäng för att handla, och dessutom få en promenad samtidigt. På hemvägen gassade solen och jag höll på att krevera, man är inte riktigt van så man klär sig kanske lite fel. Men jag kunde gå i kort ärmad tröjja utan att frysa... kan kanske berott på att det var jobbigt o bära kassarna. Men iofs så var det väl 16 grader ute =)

I förrgår var jag och mamma ut med stavarna i snåret. Hjälp vad jobbigt ! Det var svårare än vad jag trodde att det skulle vara, men efter 15 min så fick man in snitsen, kan dock tillägga att när man kom ur balans så blev det helt fel, haha... fasen, klarar tanterna så ska väl jag klara det tycker man!
Träningsvärk i arslet hade man också dagen efter .. så det tog bra ! Rekommenderas starkt !

Vi har hjälp Micke att renovera vardagsrummet dessa två dagar. Det ser förjävligt ut hemma hos han num grejer överallt och så mkt damm att man har sotlungor efter man varit där =P
IDag hjälpte inte jag och rebecca till, vi satt bara på balkongen och snackade skit och drack cola, och åt glass. hihi.
Imorrn ska vi börja banta så det heter duga, Både hon o jag har gått upp allt för mkt.. inget jag nämner här, fucking hemligt !
hihi

Föressten, jag ska kanske plugga i höst till florist, hur grym är inte jag då?

hade bra, hej


...

Solen lyser. Jag sitter här & försöker pressa tillbaka dom envisa saltdropparna. Men dom vill rinna, dom vill visa sig, dom vill än en gång påminna mig om besvikelsen. Jag kanske ska klistra på mitt leende, dra ett skämt och kanske skratta högt så jag dövar ropet inom mig som skriker ett namn, ditt namn. Men idag går det inte, jag måste låta det komma.
Hjärtat dunkar och det pirrar i kroppen. Varför bryr jag mig. Varför får jag dåligt samvete. Varför. 
Jag försöker, försöker att vara positiv. Men denna gång är annorlunda, jag ser inget ljus. Det känns mer i tårarna och i hjärtat att bli bortglömd som en vän än en älskare. Du var min vän, men inte jag din. Konstigt.
Rösten inom mig säger att jag inte har överdrivit denna gång, nu är det verkligt, min magkänsla som länge sagt åt mig har fått mig att inse den ihåliga sanningen.

Tomheten ekar sig hes.

Naturhistoriska museet och Cosmonova

Vi kan börja med fredagen, vi drack lite, pratade, avrundade.

Lördag,

Halv elva åkte vi, ( Sanna,Rebecca,Micke, Max, Johannes, Mickaela, lundberg och självklart jag ) till sthlm. Men vi kom fel så vi var väl där kl 1300, haha. yäyä... häng on, det kommer värre saker gott folk.

När vi var där så började vi gå runt på museet och kikade. Det var mysigt och man blev nostalgisk eftersom jag var där mkt som barn. Men dinosarieurna var lika roligt, dock väldigt litet utställning. Eftesom temat var människan.. där kunde vi titta in i våra hjärnor, fett. Min hjärna såg bra ut, men beccas var svår att hitta och den var suddig, hahahahah.. ojoj.

Vid fyra så var det Cosmonova dags.. först i kön stog vi alla som förväntans fulla små barn =) . Vi skulle se "nilen" Den handlade om människor som skulle ta sig ner för floden nilen, och det tog darom fyra månader, och dom är dom första som nånsin lyckas levande.
Det var sket kul o se, man fick även se Egypten eftersom nilen rinner egenom där.. och även fick vi se pyramiderna, mucho kul!
Jag blev åksjuk i början faktsikt , haha.. men sen vänjde man sig och man bara flööööög... otrolig känsla.. lika bra som jag minns den =)

Dagen var lyckad och nu skulle vi åka hem. Lundbergs bil som bestog av johannes o michaela åkte te sollentuna först eftersom dom skulle hämta biljetter. Så vi andra som åkte i mickes bil skulle åka raka vägen hem, tyvärr blev den inte så rak...

Såhär var det, Vi åkte ut på E18, vi åkte i ungefär nån halvtimme innan vi förstog att vi var på helt fel E18.. det var inte den te oslo, utan den till norrtälje. Så vi stannade och max gick o frågade vart vi skulle. Han kom tillbaka och sa... asså, vi är typ på kusten. jahapp... så vi var tvunga att åka tillbaka hela vägen och sväng av vid täby, mot sollentuna till E18 mot oslo... visst låter det enkelt? tro mig, det var det inte..

Så vi åkte tillbaka, svängde av vid täby och hamnade helt åt helvete i nån by, asså jag vette fan... där frågade max på nån mack vart vi ska.. det tog mack gubben att förklara denna kronliga väg i 20 min... den var så kronglig... men vi åkte iaf.. och vi åkte fel igen, men vi rätta till det tillslut.

Det tog oss 3 timmar från Sthlm till Västerås... hehe =) fett najs.

nu ska jag laga mat, puss

Tuna Park

Där var jag idag med mamsen !
I börjar hitta vi ingenting, helt sjukt tänkte jag eftersom jag alltid hittar nått skit o köpa verkligen. Men sen tillslut så la vi i 5ans växel. Då hittade mor två tröjjor och skit söta mjukis brallor. Och jag hittade jeans ( på första försöket ) och sen en gul tröjja.. det bleva jätte fint ihop. Sen fick man 150kr rabatt eftersom vi köpt allt på Gina tricot. Och där har jag nått grejs stämpel skit, jaja skitsamma, jag fick rabatt.
Ahhh just ja, en ny concealer köpte jag oxå =P

Det jag egentligen behöver är nya skor ! Ett par enkla bara, typ vår skor.. men jag gick in på DinSko. Det var förra årets vår skor och inte alls mkt nytt.. bah ! Sen kom jag på mig själv, ( skit pinsamt ) jag gick i min egna värld o titta, tror ni inte att jag börjar plocka undan skor och ställer dom på rätt plats... omfg.. jag bah kom på mig själv tillsut.. morsan titta på mig som att jag vore helt störd.. jaja , det sitter ju i såklart sen ar jag jobbade där... men det var som nått jävla tvångssyndrom, haha ! galet ;P

Men jag hittade inget nytt i sko väg..... as knas ! måste säga att jag såg skor på ett helt annat sätt förut. När man stog där och plockade upp skorna ur kartongerna och var den första att beskåda dom... jag såg nått fint i alla skor då, eller kanske inte i alla men endå ,......men nu var jag en helt vanlig kund och hitta inget !
Jaja, ni kanske inte fattar, haha =P

Idag blir det lite vin och vänner och mys =) 

Ha en trevlig kväll sötnötter !

Torsdag

idag har jag handlat stavar, yäh. Så nu jävlar ! men jag provade nyss o gå med dom, asså.. det var ju inte enkelt precis, hur fan gör man? man ser bara knasig ut.. haha.

Imorgon ska jag åka till E-tuna till tuna park. Ska inhandla lite smått och gått tror jag, får se vad man hittar för nått spännande =)

Och dom där mystiska pengarna man fick får jag behålla, det var tydligen intjänad semester tillägg av det jag jobbat sammanlagt.. så nu är man avskriven från jobbet. Lika bra.

Jag sprang över till Becca igår,av en anledning som jag ej kommer nämna här, hehe =) men jag hade inte så mkt val, haha.
Men det jag ville komma fram till är... DET ÄR UTE ATT VARA HOMOSEXUELL OCH ATT HA ANALSEX ! tack, nu känns det bättre. Nu kommer jag få hotbrev från homosexuella, ja för det är så synd om dom när nån skriver nått sånt här.
Ja visst, det är såklart jobbigt för er att VISSA männiksor inte tycker om homosexuella. Men hallå..? chill down plz.. om ni nu är stolta homos, ja men bryr inte om vad andra tycker och tänker då? lev erat liv !
Sen visst är det jävligt dåligt att det finns dom som slår ner en människa för hans eller hennes läggning, självklart... men att det skriv så himla mkt om det i pressen, asså, lägg ner. Det är 2007 . Jag tror det flesta har förstått att samhället är allmänt skruvat !

Jag har inget emot homosexuella. Även fast jag kan tycka att det är lite konstigt. Men dom får acceptera min åsikt och mig, och jag får acceptera dom.

Och även analsex. jag menar, lägg ner.. dom som har det, dom har det.. dom som inte har det, dom har det helt enkelt inte. Orka öppna aftonbladet och rubriken lyder ... " vägen till skönare analsex"  .. vem fan bryr sig ? ahh shiet...
jaja, men vissa saker kan vara kul o läsa.. men vissa saker är bara så jävla uttjatat!.... kom med nått nytt.

Wi, jaha nu känns det mkt bättre ! Fått ut lite faktiskt.
Det är ju nästan tråkigt att ha sex nuförtiden.. jag menar, läs tidningar, där står ju allt om vad alla gör i sovrummet.. det är ingen tabu längre.. jag tycker att det gammalmodiga är inne. Jag hoppas att nån gång det blir som det var förut. Sex ska inte vara så öppet, det ska vara lite mystiskt.


Gammalmodigt ska bli INNE IGEN !

tackhejs

Crazy

Jag visste inte vad jag skulle ha för rubrik =)

Jag fryser fortfarande efter min och Rebeccas promenad på två timmar. Vi skulle sätta upp lappar om deras bostad som ska säljas.
Vi for omkring på haga och satte en lapp i varje trapp. Mitt i smeten kom en söt gammal gubbe som gick jätte sakta, verkligen jätte sakta! och han frågade mig om jag kunde bära hans kasse hem till honom, värsta söt. och klart man hjälpe en sån gammal man. Vi gick o småpratade lite eftersom det tog ett tag o gå till hans trapp även fast det var 10 meter ungefär, haha.
Han tackade så hjärtligt och tyckte att mitt namn var jätte fint, hehe. Dagens goda gärning ! =)

Så ni som ser en lapp i eran trapp om Skjutbanegatan 14F.. kom o titta vettja ;D

Och sen fick jag mer pengar än förväntat från mitt gamla jobb. Tydligen så var det semester ersättningen som jag tjänat ihop. känns bra faktiskt, för nu kan jag betala av Egypten resan och grejer med dom pengarna.. yäh!
Ibland har man fan tur ;-)
nu är man mätt o belåten oxå, spagetti o köttbullar.. fattigmans mat, hehe.

orka skriva, hade bra!


I´m Single

And i´m loving it so much. Jag kan göra vad jag vill. Ska passa på och göra det innan jag ska settle down med kids och stuff ! hehe.
Dock skulle det vara skönt med pojkvän.. men ibland är jag så jävla glad över att singel så det skriker om det!

Jag tror jag fortfarande är för nyfiken för att skaffa ett seriöst förhållande. Jag är nyfiken på det som finns. Men är verkligen gräset grönare på andra sidan?  jag tycks tro det iaf, hehe. Att vara singel har både för och nack delar, likväl som att ha en partner.
Men det kommer man aldrig kunna att komma undan. Man vill alltid ha det man inte har.

Men eftersom att jag är så nyfiken så betyder ju inte det att jag skulle vara otrogen mot min partner om jag nu skulle få någon, men jag skulle kanske gå runt med tankar som jag inte alls vill ha. Men dom tankarna skulle kanske inte komma i början, men kanske sen, senare i livet. Ungefär ; fan jag vill pröva mera, jag vill göra det där..jag har fan inte lekt av mig än. ( ta inte det där ordagrant ) !
Fast träffar man den rätte så finns det nog ingra problem.. men den rätte är långt ifrån mig så jag lever vidare!

Ja ni människor, visst är kärlek underbart?  but we always do cry for it !


 


So baby can you fix me
Cause my fever
Is only getting stronger
It's burning like a fire
Baby let's rock the night away.



Nej jag ska kila iväg nu tilll Poohish. hade bra gott folk!









 


SomethingPretty

boy, Show me something pretty.

Jag känner mig kall. Jag saknar inte kramar, jag saknar inte kärlek. Jag saknar ingenting längre. Whats the problem? skulle man få smak på det kanske man skulle sakna det? men man saknar inte det som man inte har. Skummt.
Jag som alltid är besatt av mys... vad har hänt...
Iofs skulle jag inte säga nej till kramar av någon man vill ha det av. Men endå.. jag tänker knappt på det längre.. 

My feelings are playing Hide and seek and i cant find them.

--------------------------------------------

Idag pratade jag med en dam på vaccinations bla bla bla. Jag behöver bara ta hepatit A. Kostar 400kr. dyrt ju.. men tur att man hade alla det andra skyddena. Nu ska jag bara boka tid också eftersom jag glömde det, hehe. Sen skaffa pass.
Igår gjorde jag kladdkaka =/ fan! ! ! skit dåligt av mig. Men jag skyller på Max och Rebecca som frestade mig för dom hade gjort det.. hehe.
men men, sånt är livet, höhö.

Fan jag vill möblera om IGEN! orka med mig själv. Jag söker förändringar hela tiden. men jag hittar inga så jag möblerar om hela tiden.. men sen vill jag göra om mig själv också. Förändra mig själv. Jag har många många många ggr tänk om jag ska bli brunett, men jag kommer alltid fram till att jag inte vill det i slutendan. Det skulle ju förstöra mitt hår ganska så mkt. Och jag trivs som blond, förutom när utväxten spökar, vilket den gör så fint nu, hehe. uuhhh.
Sen kom jag på en lösning idag, eller inte en lösning men en idé. Varför kan dom inte uppfinna tatueringar som håller i ett år?! tänk om man typ ångrar sig? eller inte vill ha den längre? det ska finnas nått medel som gör så att de försvinner. Så de så.

Jag har nackproblem idag =/ jag drömde att jag fick jobb. jag stog vid massa maskiner hela dagarna 'och jag jobbade från 12 - 24, haha. stört eller nått. sen tappade jag bort min väska också.. jaja.

-------

Jag tänker på dig.







Storm

Visst är det storm ute, mysigt när det blåser och huset knakar, hihi.

ska kanske ta o dela med mig av lördags kvällen som blev över förväntan ganska så trevlig med många skratt!
Jag drog hem till Max och Rebecca, där Micke redan anlänt, sen kom Sanna panna över med sin nygjorda söta tatuering =) strong gjort, jag vill med göra, men tror inte jag har råd faktiskt. men men..

Vi började med att planera nästa lördag, hehe. Vi pratade lite om kryssningar och sådant, men vi kan inte åka eftersom man måste vara 23, as dåliga regler, suck... 
Men det blev nått annat som jag ser framemot. Vi ska åka till Naturhistoriska museet och cosmonova ! Ska bli jätte trevligt verkligen. Eftersom alla får pengar så kan man ju göra nått annat än bara dricka eller se på film, så det ska bli skönt att komma bort från denna stad & ha mysigt i sthlm med sina vänner!

Men igår så gjorde vi inget speciellt, vi satt o pratade och sen spelade vi nån slags rit-lek. Becca var dommaren, hon skulle säga nånting vi skulle rita ner på ett papper fort som fan för att komma först... Det roligaste vi skulle rita var, En kamel med tre puckar.. asså alla skrattade åt varandras teckningar så det gjorde ont verkligen.. det var verkligen Kvällens garv asså ! heehe,
Vi avrundade runt halv ett och alla gäspade och gick hem o sov.. men inte jag, morsan satt o kollade på nån äcklig film på fyran.. så jag fastnade där.. uuhh den var vidrig. Men den verkade jävligt bra så synd att man inte sett från början... sen gick man o läste några kapitel för att sedan stänga ögonen o sova.... =)

Idag ska jag kanske hem till jimmy och glo på den nya Hanniball filmen, najs najs =)

Ha en underbar stormig dag gott folk.
Kram på er alla !


Ändrade planer

Ahdå.
Såhär blev det. Istället för hänga med de vanliga små nötterna så blev det ej så. Dom var ledsna över lägenheten för det verkar inte ordna sig för dom, tråkigt =( inget kul sånt där.
Men iaf, jag ville inte sitta o uggla hemma på en fredag så ajg tog mammas vin o sprang över till jimmy och Dicken, där satt vi o skåla, skratta o prata!
Sen drog vi te konrad som sög som fan ! ... man ska aldrig gå ut en helg innan löning.. typ dött ! hehe.
Så vi åkte hem i rimlig tid !

Vi tappade dock bort dicken på konrad..sen när vi satt på bussen hoppade han på vid mimerporten, haha öhh? jaja han kom tillbaka iaf =P

Och vet ni vad?
Jag kan kontrollera mina drömmar igen, wiho.. det försvann ju förut ! ... men nu är jag en lucid drömmare igen, hihi.. jag drömde att ajg låg i högt gräs och massa geparder sprang omkring där.. men när jg låg där tänkte jag, om jag blir uppäten så ska jg vakna.. men jag behövde aldrig vakna för jag sprang lätt ifrån dom ! haha.

Nej nu ska jag dricka upp kaffet & så.

hej

Helg

Ska börja med att Tacka " en bloggare" om tipset, jag ska informera mina vänner det :-)

Idag är det Fredag, inget står på löpsedeln om vad som händer. Nuförtiden handlar det mest om, vi märker.. det blir iaf nyktert. Jaja . Men vad kan vi göra då? Åka nånstans? film? hänga? jaja, vi får se vad vi hittar på.

Imorrn då? Jag vet inte. Först skulle vi dricka vin o bubbla, men sanna kan inte dricka vin så då ska vi oxå vara nyktra... så vi märker där med.
i just loooove helger.
men men, det blir nog bättre.. alla är inne i nån sort svacka, haha.

På balkongen såg jag en geting, japp. Den var död, men det var en geting. Den var ganska så intakt efter att jag dödat den förra sommarn. Den var fan platt, haha. stackarn. Den var ganska söt =)
Jag drömde att Rebecca blev stucken av en geting i handen, haha.. coolish =)
Så nu har Rebecca bestämmt sig.. hon har aldrig blivit stucken i sina 21 år. Så i sommar kommer hon bli det, och varför inte i handen liksom? =D

Nu har paniken lugnat ner sig inför Resan. Men vi vågar inte åka till Pyramiderna, man måste åka buss i deras land te kairo i åtta timmar. Tänk om vi blir rånade?! haha nej då =P eller nått. 

bäääääääääääää buuuuu böööööö
hej

Drömmar

Jag har drömt som fan på den senaste tiden. Helt galet ! Det mesta handlar om att jag är gravid, missfall, håret blir avklippt och sen en viss person. Helt sjukt.. men det är ganska kul, men denna sista dröm var hemskt, min mormor klippte av mitt hår till axlarna, jag grät och hon bah, ja men det blir fint.. det var verkligen hemskt, ruffsigt o skit.. as skummt. hehe
skönt när man vaknar :-)

Idag sken inte solen så länge, tråkigt . Men den kommer nog snart tillbaka igen ! Igår blev det trubbel trubbel. Max och Rebecca ska inte köpa den där lägenheten, dom har dock skrivit kontrakt och dom vet inte hur dom ska ta sig ut det här. tydligen var lägenheten SKRÄP. Det var sprickor och massa grejer som dom ej fått upplysning om. Jag hoppas att det ordnar sig för dom.

Omfg, vet ni hur sugen jag är på Mc donalds, snyft. Jag vill ha en fet QP - cheeze med strips, cheddar dipp och cola... men även skulle bic mac sitta fint.. suck.. jaja jag får väl drömma mig bort eller nått. Ingen hamburgare här inte. Fy fy. 

Asså dagarna går så otroligt fort, helt sjukt fort. Och det är så underbart att det är ljust ute till iaf 1800. JAG BLIR SÅ GLAD ! 
Och snart är det helg igen. Det blir städning i rebeccas lägenhet. Packa ner massa porslin och grejs. Sen på lördagen blir det kanske bubbel, bastu och lite gott vin =) Inget är bestämmt ännu, men vi märker väl, ta dagen som den kommer ! 

Och jag måste säga att jag har panik inför Egypten, det är svårare med saker än vad jag trodde. Det känns som att allt är halvdant. Man måste växla pengar där nere, vart? vette fan. reseförsäkrings papper måste man ha med sig, eller? Det står iaf på pappret jag har hemma att man ska ha med sig den när man reser utomlands om man råkar hamna på sjukhus. 
sen kan man ha med sig deras egyptiska pund. eller Dollar, eller euro. ÖH. happ? för man kan inte betala typ utfykter med egyptiska pund, man måste betala med dollar... fan.... hur gör vi?
sen måste man ha visum. Vilket står att man ska få det på flygplatsen, jaha tänk om man inte får det då?????
jag är livrädd. jag vill ha allt planerat och klart. inget, jaja vi tar det sen.. fan... som sagt, allt känns halvdant.

men men det ordnar sig.
=)

nu måste jag springa iväg. hej

Camilla tog en återvändsgränd, det visste hon nog för längesen.
Så mycket tankar, så lite sömn
så lite ork, så mycket dröm.

Sol strålar tittar ner på oss

Vackert väder, Vackra vänner, Vacker familj, Vackert liv. Allt är vackert, men endå känns det så grått.

Igår så steg man upp i skaplig tid för att sedan åka iväg med Rebecca vid 1200 och hem till hennes lägenhet. Där diskade vi, plockade och dammsög. Sen hade vi fyllt fyra ( tunga ) kassar och sedan två pedistaler som vi skulle ha med oss hem till Max. Så det var bara att bära kassarna i ena handen ( som blev missbildad av smärta ) och sedan pedistalen som var otymplig. Vi skulle bära med oss allt på bussen, ja för vi har ju inget körkort.. det var krongligt och man fick sig ett gott skratt i mellan åt.. men vi kom fram till Max´s place tillslut iaf !

Då sken solen och vi blev pigga o alerta. hehe.
Väl hemma hos max hade han börjat spika och vi slipa lite, orkade inte sen.. drygt att stå på alla fyra på hårda plankor och slipa för hand, inte riktigt våran grej.. vi typ pallade inte! hehe. Så vi började fixa alla rummen så att det skulle se hemtrevligt, stilrent och fräsht ut... jag kan faktiskt tycka att vi gjorde ett himlans bra jobb !  Allt är kalrt nu inför fotograferingen som äger rum imorrn ( onsdag ) .

Bilderna kommer ut på hemnet på torsdag eller fredag. Någon som är intresserad av en 3 rummare på skjutbanegatan på Haga. Den är nyrenoverad - 06 och är väldigt fin ! Hör av er isåfall !

Idag så besökte jag hemtrevliga Hemtex . Där köpte jag påslakan ( skit snygga ) och vephållare så att jag fick upp ett par andra gardiner i rummet.. tjaaa, det börjar bli mysigt nu !
Längtar efter nya sköna sängen, hihi.

Snart ska jag iväg igen och handla lite ost och posta brev och sådant.
Men ha en underbar dag i solen, idag, imorrn, och föralltid.

Kram


lackering och färg

Oooojojjjj. åter kommer mer om det.

Lördag ; Efter allt tjaffs så åkte vi hem till Rebecca och alla slängde sig för en bra plats i soffan... vi hade fortfarande jackorna kvar på, haha. men vi löste det hela med att vi får helt enkelt sitta väldigt nära varandra och trängas, hehe. det blev lite varmt !
Vi slängde fram alla chips och dricka och började med att koppla tv till surrond ljudet som ej var inkopplat !! sucki =P
Sen satte det igång och vi hejjade på Cara mia men den kom ju trea =/.. the Ark vann, helt okej låt.. men det känns inte som att den kommer att slå utomlands.. hehe.. men men typiskt sverige !
Sen skulle becca ut och röka, då skrek hon till lundberg att någon fotograferade hans bil =S .. alla flög ut och det var nämligen en P-vakt. vi skrek lite på honom o han sa att mna behövde p-tillstånd. Så lunbderg flög ut med tillståndet och tog bort P-boten och sprang bort till vakten, han var redan i bilen och föröskte åka därifrån... men en nöjd lundberg fick som han ville och han blev inte 400 kr fattigare =)

Sen drog vi till Peter, Hmm... asså... det fanns ingen plats i bilen så Max låg o bagageluckan, haha.. det var lite kul när han satte på låten " Im so lonley" på sin mobil, haha...
när vi väl kom te festen så gick vi in i hissen, och den rörde inte på sig för vi var för tunga =/ pinsamt.. men vi delade på oss och becca som är en galning gick upp för trapporna... 10 våningar ! och på vägen upp mötte hon en galen kärring som skällde på henne för festen var för livad.. hon bah, ehm ursäkta mig, men det är inte jag som bor där typ.
Sen så stog vi där uppe o väntade på becca, då anlände hissen med väktare.. så det såg liksom ut som att vi anlände med väktare.. typ vadå partydödare. =P

Men festen sög lika hårt som...... ja.

Så vi drog vidare hem till micke... denna gång fick jag ligga i bakluckan, jag blev jävlans åksjuk.. !
men där satt vi bara o tråkade, så vi avrunda efter ett tag... coolt, denna helg blev nykter trots allt.

idag så har jag hjälp Rebecca och max med lägenheten... dom ska ju fixa massa saker så det ser bra ut på visnigen så dom kan sälja för högre.. så vi lackade bordet o stolar som galningar.. sen fogade mat badrummet och vi målade lister och röjde lite i köket... =)
men det är mer kvar.. ska över dit snart igen!

hade så bra..

Lördag

hejsan svejsan!
Igår så blev det käk på Grekiska kolgrillen med Sanna och Rebecca. Det var trevligt och god mat, hihi. Sen visste vi inte vad vi skulle göra, så vi mötte upp Max,Micke och lundberg på skallbergskrogen, ( haha ) . Sen kom Bella förbi också. Där satt vi och drack vatten, cola och kaffe. Trevlans.. men segt. 
Sen var det att runda av och man kom hem i skaplig tid !
Sen ringde pooh helt plötsligt, jag som trodde hon låg och sussa hehe, nee men vi ska väl till sthlm den 5 April eftersom killarna ska på nån trance fest men det är för dyrt. Så vi ska gå på krogen där istället, ska bli väldans gött ! får sjuss hem o allt, höhö.
Men vi måste ha bodyguards med oss!

Idag blir det så att vi åker hem till Pooh´s lägenhet eftersom hon har bra ljud inför finalen, där ska vi väl käka lite och umgås.. sen drar vi vidare till Peter som skulle ha nån fest.
Kvällen kan bli mysig =) hoppas jag !

Idag skiner solen vettni! mkt underbart, man blir på så bra humör :D hihi. Hoppas den fortsätter att skina ner på oss =)

Nu ska jag plocka lite.
RÖSTA PÅ MÅNS IKVÄLL.

hejsvej

freeeedag

Hej !
Nu är det fredag igen. Veckan har gått fort faktiskt. Igår var jag hemma hos Jenny och fikade, hennes mage har växt nu, den är jätte söt. Vi försökte få barnet att sparka men det gick inte så bra hehe. Hon är i vecka 25 nu ! tiden går fort.. hihi.

Rebecca och Max fick lägenheten på Skiljebo, hihi. den där jätte mysiga söta! Grattis era åsnor! =)
nu har dom sammalagt tre lägenheter, Beccas lägenhet, Max lägenhet och deras ihop. Coolish. Så nu gäller det att först packa i beccas lägenhet. Fi fan det känns som igår när jag och Sanna stog där med en kaffe bryggare och hade inget o göra och bara väntade haha. och bordet krashade och skit.. shit.. vars tar tiden vägen?
Och sen ska vi städa hennes lägenhet, och sedan packa i max lägenhet och städa hans.. men vi sa att vi tjejer kan stå för städningen eftersom killarna får slita med grovgörat att bära tunga saker. hehe.
Men 1 Maj ska dom flytta iaf, coolt.

Inte trodde man att man skulle packa ner alla max saker och att becca o max blev ett lycko par när vi var på INFLYTTNINGSFEST hos max? haha asså tänk vad man inte vet =P
grymt!

Idag blir det ut och äta mat med vännerna, ska bli trevlans =)
Imorrn bir det som sagt finalen oh sedan fest hos Peter.. kan bli trevlans det med!
Nykter, nyktert,nyktert !

Ha en bra och underbar helg


Planering

Jag måste planera, skriva upp, göra budget. Jag måste ringa sjukan om sprutor inför resan, vad det kostar och sånt. Det jag vet är att jag måste ta Hepatit A. Men ska fråga om det är nått mera. Jag vill egentligen inte, men det känns som ett måste, kul att få gulsot och få lever problem resten av sitt liv, det känns ganska så värt att få in en spruta i skinkan faktiskt, men aj aj aj !
Sen måste jag boka tid för nytt pass, vilket kostar.. men mamma och pappa ska hjälpa mig så att jag hinner lägga undan fick pengar. Nu tycker säkert folk att jag är tidigt ute, men tiden går så himla fort och den har runnit iväg sen vi bokade resan liksom.. snart två månader sedan och man har inte kommit nånstans.. man  tänker bara, jag tar det sen, jag tar det sen.. jo sen när då? en vecka innan resan eller? hehe.

Helgen närmar sig med stormsteg igen. Denna helg blir nykter, jag lovar faktiskt denna gång.. jag känner själv att jag vill det. Har inget behov att dricka. Så fredag blir lugn, lördag blir det melodifestivalen finalen, hejja Måns zelmerlöw. Rösta på han !

På Måndag blir det förändringar i kosten och motionen gott folk, nu gäller det faktiskt. Sommarn närmar sig och jag känner själv att man skulle må bättre. Tror faktiskt Sanna har inspirerat mig lite, hehe tackar ;-)
Så på måndag blir det sundare kost, men jag ska inte överdriva.. jag kan ta det lugnt fram, har inte så mkt som behöver bantas bort precis.. hehe... men jag gör nog det mer för mitt eget välmående känner jag. Sen ska jag skaffa gåstavar, HAHA. japp ni vet, kärring stavar.. nästa löning som kommer ska jag köpa det, mamma oxå.. sen ska nog becca med köpa =) hehe. coolish !
Denna gång ska jag hålla det, i promise =)

Det är internationella kvinnor dagen idag ju, japp så ni killar ni ska göra allt för oss tjejer, haha. Jag förstår helt enkelt inte varför det ska vara nån sån här dag för.. visst kanske det har funnits genom sveriges historia, men endå.. det är endå ingen som märker av att det är kvinnor dagen. Jo kanske feministerna, dom hurrar väl.
Samma gäller fars dag och mors dag, ska man behöva ha en sån dag för att uppskatta sina nära o kära? usch vad pinsamt, för mig är det mors dag och fars dag varje dag, hade dom inte varit som dom är hade inte jag varit den jag är idag... och jag blev ju ganska så normal haha!

Jag läser en bok, klockan 1031 på morgonen i khao lak. Den är hemskt och svenska myndigheter agerade oxå hemskt. Men den boken fick mig att inse att man ska verkligen ta vara på dagen och ta vara på sina nära för man vet aldrig. Han som skrev boken miste sin fru och sina två barn i tsunamin... det hade han nog inte förutspått när dom åkte ner på semester lyckliga och kommer hem från semestern helt själv...
jätte bra och givande bok, köp den !


och vet ni vad? jag har hållt ordning i garderoben, hehe.. det är lika fint sen när jag rensade ! höhö.

Hade så bra gott folk, ta hand om varandra där ute !
Kramar


Camilla

Det är namnet idag =) höhö. 4 person hade kollat almanackan, Sanna, Pappa och Andreas.. och sen Jimmy.. men han gratta mig redan igår för annars skulle han ha glömt haha. inte för att det är nån speciell dag precis =P hihi, Men men.Thanx!

Jaha, nyss kollat klart på sista avsnittet av Heroes, fan asså. nu måste jag vänta.. så himlans bra.. avsnittet var väl si sådär kanske.. det är roligare att se minst tre avsnitt i rad eftersom man kommer in i serien på ett helt annat sätt.. man tror sig känna personerna och tror att dom finns på riktigt, hahah=P stört.

Shit igår så kikade jag och Rebecca på vårt resmål Hurghada, asså tydligen så är det ett jätte bra ställe där man kan shoppa. Det var näst bäst i raden på resmål av shopping och fina kläder.. dessutom är det 3 gånger så billigare än sverige.. jag tror att jag kommer få köpa en resväska där nere, jag kommer minst handla för 3500. och säkert överstiga minumun vikten,så jag får väl betala extra, haha. nej då.. sommarkläder och assesoarer är ju inte så tugnt!
Men man längtar ÄNNU mer nu ! =D
Men det krävs att man måste pruta, hur fan prutar man? jag kan inte.. så Max du har en stor uppgift.. du kommer få pruta åt alla.. och micke du kan oxå få göra det, haha =D... jag vågar inte.. jag kommer ge mig direkt.. typ japp det låter jätte bra ! och sen förlorar jag på det endå =P

Snart ska man käka köttebuller liksom . men är inte så hungrig, men morsan lagade mat endå.. sött pött !
Och det regnar ute, jippi.. haha.. underbart fan.. helt sjukt mkt jag saknar regn.. så koshligt =)
Jag och bamse ska kramas lite sen, haha. ;P

Fan vad tiden går fort.. helt sinnesjukt fort.. vad fan händer?! i mars firar jag och pooh hela fyra år =) , hahaahah ... värsta coolt ju. även fast många tror i´vi kännt varandra sen dagisnivå.. =) men så äre det icke !
Och sanna oxå.. tiden rullar iväg.. =)

Tack för att ni finns.

kram



Sjuk eller?

Jag vet inte, men vaknade med världens huvudvärk, ont i hela kroppen, trött och jag nyser hela tiden. Det kanske är nått som inte vill bryta ut, för det har varit såhär ett tag nu.. och det är inget kul. Men det flesta i min omgivning är sjuka, men jag brukar klara mig, men vi får väl se...
Jag drömde en massa inatt, skit jobbigt och läskiga drömmar ! Jag drömde att jag var gravid och vi visste inte vem pappan var men att det förmodligen var Alexander. Vi mötte honom i hissen och han började flörta med Rebecca... bah tack typ. haha..
Och barnen sparkade och skit dryga inne i min mage, och magen växte som aldrig förr... och Bamse levde, han fick ben och sprang runt.. jätte läskigt.. ( bamse är mitt gossedjur för er som inte vet ) .  Och jenny var oxå där, hon var oxå gravid, men det är hon i verkliga livet oxå, haha. Hon blev sur på mig för min mage växte och inte hennes, hehe.
Se har jag drömt om alla möjliga personer.. jag lovar, alla jag nånsin träffat var med i min dröm på en fest.. haha.
sen drömde jag också att jag var i ett spökhus och skit... hmmmmmm inte konstigt att jag vaknade med huvudvärk egentligen!
becca drömde oxå att jag var gravid.. men jag födde barnet och Andreas var pappan där istället. Men sannas tom kallade mig slampa och sanna trodde tom var pappan, haha.. vilken härva...
Gott folk, det är bara dröm så ingen missförstår =P haha.

Idag blir det en visning på Gideonsberg.. shit vad vi springer på visningar, haha.. det är kul ibland faktiskt =)
Vi får se hur denna ser ut.. asså ibland undrar man hur folk har det hemma, helt sjukt fult folk kan ha asså.... rörigt och ostädat.. buhu.. vad oattraktivt!

Det verkar som att våren är påväg nu, jippiiii... jag tror inte snön kommer att komma nå mer nu =) eller jag hoppas att den inte gör det, hihi !

hade bra hej

Melodifestivalen

I lördags gick Sonja aldén och Sanna nielsen vidare från andra chansen.. Det var bra att sonja gick vidare men Sanna nielsens låt är ju inget vidare. =)

nästa lördag smäller det. Vem kommer att representera Sverige i Eurovision song contest i finland? Jag tror The ark kommer att ta hem segern, men jag vill såklart att Måns zelmerlöw ska ta hem skiten. Hans låt är mega bra!!,
Så plzz rösta på honom haha. HAN HAR IAF EN CHANS... TÄNK PÅ VAD MAN HAR FÖR CHANS I EUROPA, TÄNK INTE PÅ HUR LÅTEN ÄR I DINA ÖGON !

Denna dag bjöd på skopunkten, 2 visningar och tacos... en missförstod middag, haha.
först åkte vi till skopunkten, irrade omkring där.. men hittade absolut ingenting.. bara massa sommarskor ju. suckii.. sen drog vi till billiga nisse för att hitta mjukisar, alltså mjukisbraller för er som inte vet. hehe.. men fann nada, så det blev en macka och dricka på fiket på nisses ! =) ..... Sen åkte vi hem, och sedan till en visning på gunilbogatan, HERRE JISSES SÄGER JAG BARA. så jävla finlägenhet så det fanns inte.. assåå inredningen var mega vackert och jag blev tänd på ägarna som bodde där även fast jag inte ens träffat honom.. shisses!  massa vackert! ...
sen åkte vi till Aroslund på en lägenhet, den var massa mysig med öppen spis och allt.. fan mysfaktor 75, jag lovar.. jag blev käääääääääääääääääääääääääärrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ..... <3 . hihi...
Men den kostar en mille.. det har jag på kontot................... om några år.
hih, jag hoppas becca och max tar nått sånt, den var sket najs.. men dock dyr.. men men =)

Sen skulle jag äta tacos med mamma min, och jag hade köpt ett tacos paket. Och Becca och max skulle med äta tacos, coolish tyckte jag eller nått. Sen helt plötlsigt skulle micke äta tacos hemma hos max, för max trodde att jag skulle äta tacos med dom efter visningen.. vilken härva.. så nu blev det tacos ihop.. mysigt..haha.
Men micke hade dock tagit med sig kebab istället för köttfärd.. så det blev kebab med tacos för honom. haha gott eller nått =P

Kl 2200 är det prison break, det börjar lida mot sitt slut nu tror jag.. äntligen =) vill veta hur det slutar nångång.. och imorrn blir det sista avsnittet av Heroes.. JAG GRÅTER...! sen ska man vänta vänta vänta några månader.. usch vad hemskt.. =(

Nej nu ska jag typ hämta vatten och terra poooh !

hade bra hejsvej

Bakis

Ja fi fan säger jag, magen gör ont och huvudet värker. men men, de går väl över.

Fredag;

Jag och Rebecca åkte ner till stan vid sju nångång, vi stog och vänta på att Sanna skulle komma. Och när vi står och väntar så kommer Monica, ( vår gamla lärare ) . Vi båda vände ryggen och hon gick förbi, vi pustar ut, haha.
Sen går vi in, sen kommer sanna, sen lite därefter kommer Bella. Vi satt och fikade och pratade och hade allämnt trevligt. Sen så skulle vi till Mr R.
vi åkte och hämta upp Sandra och alkoholen sen över till bjurhovda. Ja vad ska man säga? inte speciellt välkomnande direkt och vi kände oss mega obekväma kan jag säga... hade kanske varit lite annorlunda om vi inte hade varit nyktra. Men ja, det var inte som det brukar vara, man är van vid annorlunda.. men men :-)
Så vi korkade vin flaskan och drack fort som fan.. vi fick lite känsla av att vi var med i fucking åmål, haha...illa.
Sen så skulle vi till Tom, men dom skulle till krogen så det gick inte. Så vi åkte hem till Becca ( max ) där fortsatte vi vårt festande.. kl gick.. och sen drog vi hemåt.....hahah nu kommer det roliga på kvällen....

Jag kommer hem, och nu känner jag att det slog runt i huvudet, full som ett ägg gjorde jag mackor och åt, sen la jag mig i sängen och där snurrade hela rummet och jag drog till toan, där rävade jag som aldrig förr...yuick... och tror ni inte att jag somnar? japp, jag sov på toaletten, jag tom satt och sov... jag satt skräddare framför toan med huvudet på toalett sitsen, haha.. när jag vaknade fattade jag ingenting typ och när jag skulle resa mig så hade jag skit ont i nacken och fötterna, haha... jag hadeväl sovit i nån timme.. eftersom filmen på tvn var slut när jag kom tillbaka.. haha...
ojoj.. men fasen så gött det var och lägga sig i sängen och sussa... jaja sånt som händer ibland =P

Och jag vet, jag skulle ha en vit helg, men nu blev det inte så.. men nästa helg blir det lugnt.. för då ska vi till Eskilstuna hoppas jag =D höhö.

ha en bra dag gott folkish. och trevlig helg.

kram

Fredag

Idag är det Fredag igen, tiden går så fort att man knappt hänger med själv. Men jag gillar det, snart kommer våren, vårblommorna och den gassade solen att börja värma. Snön smälter och man kan börja se hur landskapet förändras till att bli grön och blomrik. Underbart.


Tydligen ska bloggen läggas ner för nån uppdatering, så ni vet, ni som läser liksom =) hehe.
Idag så tvistas det om vad vi ska göra, som vanligt. Men vi kanske ska åka till Eskilstuna för att fika och bara se annat och göra nått annat, är trött på denna skit stad.. tråkiga människor och tråkiga krogar...men men.. så tycker väl alla om sina egna städer.
Men tydligen är Max sjuker så vi får se om han orkar, sen har vi inte pratat med Micke, han ligger väl och sover eller nått.. men vi märker som sagt. Alltid lika kul på helgerna, svårt o veta vad man vill göra. Vad gör folk på helgerna förutom alkohol, krog och film?! vad göööööör folk??????  nått som inte kostar shjortan liksom.. svårtsvårt.
nån som har förslag? skriv gärna då..!!

Jag mår bra nu, faktiskt. Jag är sååå glad att ha min förstående mamma och min terapueft till kompisar! haha. Jag längtar nu, längtar till sommarn, längtar till att få jobba, kommer nog att få jobb i augusti, eller september, det tar iaf 1 vecka till 3 månader när man sökt in på "nystartarjobb" . Jag längtar verkligen.. jag vill börja leva nu...

Igår ( torsdag) tittade jag och Rebecca på " säg att du älskar mig" . Den var bra faktiskt, storyn var jätte bra och bra budskap, MEEN skådespelarna var mindre bra kan jag tycka.. inte alls nån inlevelse och det kändes som vem som helst, ingen proffs liksom.. speciellt tjejen som hade huvudrollen.. kunde dom itne skaffat nån bättre? jaja den var sevärd iaf. Mådde dock illa som fasen när hon blev våldtagen eftersom det är så realistisk, att folk ska behöva råka ut för nått sånt hemskt. Jag förstår inte hur killar kan göra så mot försvarslösa tjejer, det finna inga ord för sånna människor.. spärra in skiten i minst tio år.. varför ska dom ut på gatorna igen för? äckel !

Och komihåg gott folk, på söndag kl 0800 är det vasaloppen, haha ! det ska jag lätt titta på.. jag ska ju inte festa nått så man kan ju komma så tididgt då.. jag och mamma ska titta, det är tradition.. det har jag gjort sen jag var liten.. jag får en nostalgisk känsla faktiskt.. en riktig hemtrevlig barndomskänsla :)
Det påminner dock mkt om farmor och farfar.. jag sov hos dom ofta då och då titta vi påt... :-)

97 dagar kvar -- Egypten
snart så =D

Hade så bra nu,
Kram

Paniken stiger

Högre och högre för varje dag som går.  Jag får panik över att vara 20, och fylla 21 iår utan att ha ett jobb. Men jag ska ju börja den där Nystartar jobb grejset i maj.. för jag kan inte börja tididgare.. jag måste vara arbetslös i ett halvår först.. suger balle kan jag tycka. Men innan dess då? ska jag ta en praktik i en månad för att ha nått att göra?ja visst det kan jag väl göra.. jag ska försöka iaf.. måste ner till ama och snacka lite, och försöka få en handledare eftersom min övergav mig =(

Och jag är så förbaskat trött på detta skit väder , fan, kan det bli vår nångång eller. Visserligen går vi mot rätt håll men endå känns det som att tiden står still... jag längtar, men vet inte efter vad! skummt.

Igår var vi på visningen, den var ganska så söt. två våingar med fyra rum o kök.. kan ju säga att mäklaren kolla konstigt på oss med tanke påatt det bara var barnfamiljer eller gamlingar där =P
Den där tanten som kollar om alla har lånelöfte typhoppade på oss.. men det förstår man.. haha.. lite ovanligt att se unga människor gå o kolla på så stort =P
men dom ska tacka nej te den iaf.

och vet ni vad, helgen som kommer blir helt utan alkohol.. yäähh.. skit najs och skönt faktiskt =)

nej orka skriva..

hade bra hej