Som vanligt

Varit hos far min och blivit firad av familjen, trevligt :)
Fick fet hörlurar av far, Hm presentkort av Farmor, vero moda presentkort av Carina & Per och kusinerna och även en ittala skål :) TACK!
Kul att inte veta vad man får alla gånger faktiskt :)

Har inte haft någon data eftersom den kraschade ihop. Men Pappa min fixade till den, har fått in ubuntus nu. Verkar funka änsålänge! hehe

Idag har jag haft mega tråkigt, gått och vänta på att bli upphämtad av pappa, så hela dagen satt jag och titta på tv, det var intressnat.
Kikade på Våra bästa år, som var as länge sen jag tittade på och tydligen så verkar alla dö där? det är lite konstigt, för i den serien så händer inte sånt. Men men, dom blir nog återupplivade tillslut, säkert stefano dimera som håller på. hehe.
Sen kollade jag på oprah winfrey och sedan lite cityakuten, sen fick jag åka hemifrån, det var skönt!

Nej ska ta och sätta på mig pyamas, ;D
Kram

kdsld

har ingen data. bajs hej

Kort stubin

Jag är uttråkad, men lat. Vill gå ut, men orkar inte. Klockan är ju endå halv 8. Men endå, jag är uttråkad. Mätt efter maten är jag fortfarande, känns som att jag ska spricka.
Det finns inge bra filmer längre heller, samma gamla trams om demoner och konstiga figurer. Varför inte en helig kärleks historia,med något mord, lite budskap, och sanningenligt?
Och BRA skådisar. Vart har alla bra tagit vägen, ja just ja, dom håller på med fjant filmer för 15åringar.. woho, drakar och sånt.

Vet man, så vet man.
Velar man, så är det kört. SLÄPP.

Skönt att man har blivit mogen. Hejdå


Thanks

image320

Tack allihoppa för en fantastisk födelsedag :)

Kanske ska berätta lite kort om dagen.
For till stan efter att jag varit på hälla. Becca ville ha sällskap, Hon hittade iaf det hon skulle ha :)

Sen runt 6 så drog jag hem till Rebecca och max, där jag,sanna och becca lagade potatisgratäng och marinerat kött!
Runt 7 kom det andra, Lundberg,max,micke,peter,frida,ante.

Vi åt, jag öppnade presenter, fick nageltack och en makeup kurs på make up store, ska bli skit kul verkligen =)
Vi satt och pratade, drack och sådant. Senare for vi ner till stan och in på strikes nya nattcklubb som inte var mkt att hänga i julgranen kanske.
mång äldre människor.. vi dansade, pratade och minglade, och jag släppte en lapp till en person, haha, inge mer om det ;)
sen skulle vi sjunga kareoke, men då hittade alla oss, tydligen hade dom spring runt o letat.. griniga var dom tydligen och vi skulle vidare till club o grill, och jag ville inte ens det.. ibland vore det bra om man kan dela på sig, utan några sura miner,för då blir alla nöjda och glada :) det är ju omöjligt att alla vill lika!

jaja, kvällen blev till natt. Och vi satte oss på fel buss, vi satte oss på 98 =( så vi klev av på röda torget och ringde taxi!




Tack och hejsan!!
Finns fler bilder på
misscamilla.bilddagboken.se

Happy birthday to meee

IDAG FYLLER JAG 21 ÅR!
GREAT!!!!

funny funny

Kul med kommentrarer. Dock stämmer dom verkligen inte överens med antal som läser..så ni andra, ni får gärna slänga nån kommentar ibland också, så de så. haha

Fan i gatan, jag ogillar verkligen försäkringskassan. Dom är hemskt sega på att betala ut pengar, men när dom ska ha något, så går det ap fort. Tydligen så tar det dom 14 dagar att titta på ETT papper med mina uppgifter på. Hm, vad gör dom egentligen på sitt jobb?
Otrevliga i telefonen är dom också...

Jag är pank. Ge mig pengar! jag som fyller år i helgen, vore ju kul att köpa något nytt att bära, och även någon öl i baren.. jaja.
Brorsan kommer över med lite pengar så jag kan låna och köpa mig nått fint tills imorrn :)

*håller tummarna att han får lägenheten han budgiver på*

Change is good



Nu är det klart. Och bilder får ni också se, så snällt av mig då :-)
Dock är det ju inte sådär JÄTTE klart, har lite grejer att inskaffa också. Så det inte blir så kalt på väggarna och sådant. Ett rum i dagsljus har ju en tendens att se ganska så steril ut, på kvällarna är det jätte mysigt iaf.

Idag ska jag storstäda, pjuh så jobbigt. Det är en sak att städa och storstäda, helt olika enligt mig. Idag blir det att städa rubb och stubb.



Han är inte så tjock som han ser ut på den sista bilden, haha. Men hans liggställning är ju en klockish ;-)

Hangover i think

Nu är rummet klart, JAAAA! Blev jätte fint och jätte mysigt. Kan ju lägga till att jag och morsan har skruvat upp Ikea hyllor, dom vita. Och det var ingen dans på rosor eftersom vi skruvade FÖR HAND i alla 1000 skruvar i väggen. Plus att vi var tvugna att få dom i lika höjd, och dessutom ska gängorna sitta på baksidan, alltså rätt in i väggen, äsch ingen fattar.
Kan ju slänga upp en bild på hyllorna så vet alla vilka det är, eftersom dom flesta har sådana och dom har nog förmodligen använt en borrmaskin, dags att inskaffa eller?

Den tog oss 2h att sätta upp..

My mobilo

Har hittat en mega vacker mobil, som jag ska få på min födelsedag som är, ( om ni glömt ) den 27, på lördag alltså ;) Det blir en Sony Eriksson, galna jag. Fan gillar ju inte ens det? men det var ju förut, dom kanske är as bra nu? men det fanns ingen annan mobil med helt okej funktioner och som såg bra ut. Men nöjd blir jag iallafall ! YES!

*Möblering i rummet pågår igen*

Holding on your rode, got me ten feet of the ground

Igår blev det en intervju jag knappt visste om. Var så äckligt nervös vill jag lova, vet inte om det gick bra.. Ska man veta sånt?
Det märker man väl om dom ringer eller inte antar jag.
 
Sen åkte jag till farsan på jobbet och snackade lite granna, det var ju trevligt :)
Idag blir det möte klockan 1330. Sen åka och kika på mobil och sådant smått o gott.

Har även möblerat lite i rummet, eller iaf sängen. Nu står den mot långväggen, så jag har inget hörn att sova i, men det gick bra att sova inatt endå.
Jag och mamma kämpa för guld och blod igår, sängen är väldans tung, så var tvungna att ta bort madrassen,som väger elefant.. likså sängstommen. Men tillsut gick det bra, lite jävla anamma så går allt.

Ska köpa lite hyllor och måla dom och sådant, blir nog fint :)

Igår blev jag o mor ganska konstiga, vi lekte katt. haha, Vi sprang runt på alla fyra och jama och klöste och höll på och kasta boll och sånt, haha. Vi skulle härma gizmo, men han fattade inte och stog och tittade väldigt konstigt på oss.. jaja i skrattade arslet av oss iaf.
Ibland måste man vara konstig, haha.

Nej ska duscha och så nu. Hejsvej.

Evening light



Ja, kväll igen då. Har varit en skön dag idag. Åkte bil med Rebecca i 2 timmar idag. Vi crusade med hög musik runt om i Västerås och även skultuna körde vi till. Det var så mysigt så. Vi insåg att träden skimrade i gula, oranga färger, så fint ju!

( Fasen, jag har fått en sån där as dryg ryckning i armen. Ohhh. Det bah rycker o rycker i muskeln.... )




Igår fick jag en slags migrän attack med panikångest attack som varande i nästan 2 timmar. Ganska jobbigt vill jag lova!
började med att jag såg suddigt och yrslig, sen dunkade huvudet som attans. Sen mådde jag illa som attans, trodde jag skulle springa till toan ett tag där.
Sen ringde jag mamma, blev lite rädd, eftersom jag höll på att svimma. Eller inte svimma, men den där känslan när blodet bara försvinner från kroppen, det liksom drar i lederna. Svårt att förklara.
Sen låg jag bara och skaka.. Jag lugnade ner mig när mamma kom hem, men huvudvärken släppte inte lika fort. Men tillslut var jag tillbaka till det normala. Och då frös jag och var mega trött..

Jag blev skit rädd att jag först åkt på vinterkräk sjukan, men jag tog tempen, och jag var nog mer underkyld med mina 36,2 grader i kroppen.

Så kan det bli ibland, inte första gången direkt :)

nej, kolla lite film. Sen nanna :)
Kramen.

find cut pictures






Glöm inte läsa blogg inlägget nedanför :)

I would like a cup of?

Love?

Hejhej.
Underbar morgon, fint väder är det också. Utvilad som attans :) Låg och kikade på Äntligen hemma med en kopp kaffe. Sen kändes det ensamt, så jag skrek GIZMO. Sen kom han och gjorde mig sällskap, han la sig och sov på mitt bröst. Fan så tung han börjar bli.. haha, en liten tjockis!

Igår var det sista dagen på praktiken. Usch det var så jobbigt ska ni veta. Jag gillar alla där, helt underbara människor. Egentligen skulle jag gått till sista oktober, men det blev ändrade planer. Det var inte min grej, jag kände att jag ville något annat, och det är nått jag måste ta reda på.
Ett tag igår på dagen, efter att jag lunchat med Emilie så höll jag på att bli övertalad att bli kvar. Hon ville det iaf. Sen pratade jag lite med 2 andra och dom tyckte väl också det.

Men tillslut snackade jag med Helena, och vi kom fram till att igår blev den sista dagen för mig där.Jag kan ju inte stanna för att jag tycker om alla där. Det blir bara fel då.
 Hon är verkligen bäst, en riktig bra människa, hon har fått upp min självkänsla mycket.Hon var som en kurator för mig där, hehe.

Vi fikade med kladdkaka och tårta och kaffe. Jag fick en Kostaboda ljusstake av dom, jätte fin verkligen. Sen när dagen var slut, kramade jag om allihoppa. Sen sista kramen gick till Minna.
- Ja jag ska väl gå hem nu
- mja, du ska ju det =(
- Camilla gråter
-Minna tröstar och blir tårögd
- Jag tycker så bra om er alla
- Jag tycker bra om dig oxå Camilla, du får åka med halv tio bussen någon gång
- haha, ja säger jag och gråter.. Då syns vi på bussen *skratt*

Jag ska dock tillbaka och lämna min arbetar tröjja där, sn köpa julklappar och sådant. jag kommer nog bli stammis där :)
Sen sa helena,
-Saknar vi dig så ringer vi in dig =D
- haha, ja, om ni saknar mig och min sjuka humor * skratt*

Som ni alla bloggare ser så kan jag inte släppa allt. Men jag trivdes, så jag vill skriva om det :)

På måndag så ska jag söka juljobb på ett annat ställe som söker folk, hoppas jag får det :) hihi.
Sen ska jag försöka få nått deltids jobb eller tim jobb någonstans, under tiden ska jag fundera på vad jag vill utbilda mig till, och vad jag vill jobba med, komma på vad jag brinner för...

Det kommer bli en lång resa framför mig. Men jag tänker inte stanna upp förrän jag hittat min slutstation.

Igår tog min underbara REbecca körkort!!!! WIEE, hon klarade det. Så hon hämtade mig från jobbet igår, hihi. Sen kollade jag, Sanna , becca på idol och dippade chips, mums.. idag vet ajg inte vad som sker, märks väl ;P

Snart kommer Broder.
Bye

Killer feet

Fötterna värker som attans nu.
Gått skit bra på jobbet idag, rullar på som fan verkligen. Känns bra igen liksom.
Åt lunch med Minna på vivaldi, trevligt med sällskap.
Har pratat engelska två ggr idag med två olika kunder, jobbigt värre.
Slagit in  fina presenter idag, (om jag själv får ge mig beröm, hihi) . Och det gick hyffsat fort faktsikt!
Jag har börjat svara i telefonen fast jag inte vet så mkt om alla 12 000 artiklar vi har i butiken, men gick bra endå.
YES!
Om 12 000 artiklar inte säger dej så mkt så säger jag såhär,
tycker ni att IKEA har många olika varor och artiklar?
ok, dom har typ 2000. Så nu ser ni skillnaden och vad jag måste lära mig :)
Men jag är på GOD VÄG PEOPLE!

inatt drömde jag att jag var tillbaka i hurgada ( Egypten ) . Jag tappade bort mitt vänner och snurrade omkring. Tillslut blev jag mördad av en gubbe som slog mig med en kudde i ryggen.
Det måste varit en hård kudde, haha.

Jaha, nehe, joho. Dags att busa med katten!
Puss



Milla Vs Sanna on a date

Igår var jag och Sanna på dejt, haha.
Närå, men vi satt här och pimpla
vin och snackade.
Och sedan drog vi till Bill och bob.
Där var det mindre kul faktiskt, tråkigt
folk och hemsk musik.
Längtar till nästa helg
då strike öppnar ny nattklubb!!
Ska bli göttans det.
Behövs i denna stad ;D

dag har jag varit hemma hos far min.
Han har fixat lite med datan, med nya program.
Och kan nu köra windows relaterade program i linux, känns bra :)
Men ska inte gå ut på internet genom windows,
då blir man spam och virus bombad direkt.

SKa till ikea nu. Sen laga mat. hörs, bye!








Saturday fever

Yäh, ska äta tacos snart. Mums. Mor har köpt vin till mig och Sanna. Skönt att inte behöva cykla till bolaget, haha. Sen ska jag och Sanna pimpla lite, och senare ner til Billochbob för en öl eller två ;D
Kommer bli super!

Btw, jag har köpt skor, skit fina skor. Stövlar iofs, med klack. yäh, hakar på trenden, kändes att det var dags att pröva på stövlar med klack. Wish me luck, orka stuka foten! hehe

ÄTA.
Bye


Vaknade tidigt imorse,
åt god frukost och tittade på nyhetsmorgon, mysigt.
Det var frost utomhus. Det var vitt liksom..
kan det inte komma lite snö och sen kan det försvinna?
vill bara känna på att gå i snö nu.
Det var ju liksom ett år sen.

Jag skulle vilja ha tillbaka min kamera nu från brorsan.
Kan ju inte ta några bilder, värsta frustrerande ju.
Ska snart kika lite på Greys anatomy, dricka kaffe,
läsa nått kanske.

Den stora frågan, ikväll? Ja jag vet inte vad som sker.
Kanske gå ut och ta någon öl Sanna? vi får se :)
Rebecca och max firar 1 år idag, grattis till er.

Ska nog iväg sen och köpa nya gardiner.
Mörkbruna blir det nog att ha. Jag har ju redan märkbruna med grönt mönster i.
Men vill ha två st panel gardiner, det blir mysigt :)

Hm, har kanske inte så mycket att skriva om dag märker jag.
Gizmo har dessvärre fått så vassa klor att jag blöder på benet
eftersom han försökte klättra upp.
Ajaj, ska ta och klippa dom :)
Han är en hund har vi kommit på.
När vi leker i hallen med en boll, så brukar den bland rulla in i ett annat rum.
Då springer Gizmo och tar bollen i munnen och springer tillbaka till oss och lägger den i mitt knä och väntar på att jag ska kasta den. Och han är ju bara 3 ½ månad gammal, smart katt, haha.

Sen brukar vi kasta boll till varandra, eller rulla med andra ord. Jag rullar till honom, han till mamma och mamma till mig. Och så håller vi på så... det är kul :)

Jaha. Dags att tvätta. Ciao.

Meny tears, but not for a boy

Fredag, fredag, fredag, HELG.
Tack, nu får jag sova, vila fötterna, slappna av,
 tänka på annat och vara mig själv, underbart!

Imorse vaknade jag halv sju av Gizmo,Grr!
Sen grät jag från 07-09 nångång. Kul liksom. Och nej, inte pga någon kille,
utan pga mig själv. Jag sätter för mycket press på mig,
så jag blir besviken på mig själv..
det är nog den värsta varianten av press.
Jag vill ju vara stolt över mig?
kan jag vara det?
JA,CAMILLA DET KAN DU.
Titta, på god väg att bli normal igen, wie.

Har kikat på idol nu.
Hoppas Andreas eller Sam eller så åker ut.
Dom borde ju typ uppträda i nån kyrka eller nått..
nej inga idoler i mina ögon.
*förlåt små tjejer*

Och jag måste skaffa headset. Shit.
Rebecca sa att pratar man över en timme varje dag ökar man med (50% ?! )
chans för cancer.
Vet inte om det nu var 50 % eller om jag hörde fel.
Men endå, ett hed set kan behövas.
Och jag och Pooh har nog pratat upp till 4 tim i streck när vi haft tråkigt. sjukt ju.

Dags att busa lite med Gizmo. My hairball!
Ciao!






I had a bad day

Denna dag har varit lite knas faktiskt.
Fick ta lite skit på jobbet, var dock inte mitt fel.
Men det ordnade sig tillslut iaf.
Det var ingen i personalen som var arg på mig
( det fanns ingen anledning )
men det fanns en kund som var arg.
Jaja, skit i han.
  Livet går vidare och imorgon är det fredag!

Det enda som går åt H-vete är presenterna.
Nu har jag iaf lärt mig det bästa sättet och jag kan iaf,
 MEN, det ska gå fort också, hehe.
Det kommer väl det också antar jag :)
 Annars har det varit helt OK.



Jaha, ja. Kollade på Prisonbreak igår.
Vaffan säger jag bara. Stor besvikelse.
Tänker inte avslöjja, eftersom det finns dom som inte sett redan.
Men jag säger bara vaffan!

Och jag kikar på Svensson Svensson, haha.
Klockrena serien, så kul, så kult. Me like it.

Dags att titta tv nu. Eller nått. Tjao

Wonderbrah

Ännu en arbetsdag över. Måndagen som alltid är den mest segstartade och tråkigaste av alla dagar men den gick as fort.Hela dagen flög liksom iväg! Har varit jätte roligt idag också. Förlängde min vistelse till 30 oktober. Så nu ska jag köra hårt ska ni veta. Jag är iallafall på god väg :)
Jobbade över en halvtimme idag, utan betalt, snäll flicka jag är då. Men vad gör man om man har tjugo kunder hängandes i arlet efter sig? man kan ju inte bara gå liksom...

Det är småkallt på morgonen när man kilar till bussen. Det är verkligen höst nu, och jag kan erkänna en sak, jag längtar till julen, snön, blå himmel.


Nej, nu ska jag kolla på gynekologen i askim, haha.
Hejhopp

Oh my...

Nu finns nya kalles kaviar, med banan. jag kan bara små skratta av äcklighets känslor. Jag tänker hålla  min banan på min fil, och min kaviar på mina ägg. Tänker fan inte blanda.

hojta till om du smakat och säg hur det är.


I made it work

Nu ska ni få höra om två olika skönhetsprodukter, som faktiskt funkar. Ja, jag är lika förvånad själv.

Efter duschen tog jag ansiktmask som jag köpt idag och applicerade i ansiktet. Ett tjockt lager stog det, så jag dutta på med massor. Och medans det värkte så tog jag på Hårborttagningsgel på smal benen. Till en början var jag mycket skeptisk eftersom förra gången när jag använde hårborttagningmedel av Veet, den rosa förpackningen så var det både komplicerat och sved utav bara tusan, plus att håret fortfarande satt kvar när jag tvättade bort skiten.

Men nu gott folk, nu ska ni få höra. Denna hårborttagninggel var susen. Det sved lite i början när man först tog på det, men sen kände jag ingenting under det 5 minutrarna jag hade det på. Det luktade dock väldigt otrevligt, men sånt får man stå ut med.
Jag tvättade bort rikligt med vatten, och inte ett enda hårstrå var kvar!

Sen tvättade jag bort ansiktmasken. Det står att den är anti wrinkle, plus att man ska använda den på morgonen för en lyftande känsla.. ja jag typ skrattade av att läsa det patetiska. Men vet ni vad, jag blev chockad ännu en gång. Ansiktet blev fint, jag fick liksom lyster på nått sätt.
Ansiktet var varmt, och i och med de så kände man sig fräsh.
Sen applicerade jag krämen som jag köpt i samma serie, den var underbar den med. Luktade gott, och gick in i huden snabbt och gjorde den len och fin. Plus att krämen är dryg.

Just nu känner jag mig som en ny människa.


* HårborttaggningsGel av veet, den BLÅA, ca 80kr
* Alexis facemask, 20kr
* Alexis Control day, 40kr
Alecis produkterna finns att köpa på rusta, otroligt va?





Is it just me?

Är det bara jag som tycker att Facebook är komplicerat och väldigt tråkigt ? hmm det är det nog säkert, har dock inte lagt någon energi på att lära mig. Känns inte värt att sitta och lära sig en till av alla miljoner communitys. Det andra vanliga kan man utantill redan från början, men varför ska sitta på Facebook? Jaja, jag hoppas jag förstår ironin i det hela någon gång.

Jag kom precis hem från Rusta, Öb och willys. Jag fann det jag sökte på Willys. Presentpapper och snören till bra pris. På rusta köpte jag dagcream och deoderant, man får alltid stå och slåss med ungefär 10 araber innan man kommer fram till Rea varorna. Dom ska ju stå och lukta på ungefär hela sortimentet för att sedan köpa ungefär 10 st av samma sort. Jobbigt med stor familj!
Kan ju säga såhär, jag är likadan som dom nästan, jag luktar på allt jag med. Men köper iofs bara en.
(Var tvungen att skriva det där för att ingen utlänning ska bli arg på mig och kalla mig rasist när jag inte är det )
Det är kul att alla är olika, tänk om vi inte hade haft några utlänningar, ja vem fan skulle göra våra pizzor?!

I love alla. Förutom dom dumma, kriminella, däribland svenskar också.
Nu kanske ni märkt att jag smörar ännu mera för att inte få stämpel? Tråkigt att det ska vara så, eller hur ?

Byee.




I got a plan

Lördagen är här, helgen är här. Riktigt skönt mys väder står på beställning också. Guh så underbart. uppskattar helgerna mer nu. Denna helg är nog mest den skönaste jag haft på väldigt länge!
Händer absolut ingeting faktsikt.
Igår så kom jag hem vid sju nångång, sen duschade jag, drack lite kaffe och sen lagade mat.. och vips var kl 2000, man hinner ju inte gå ut eller nått, vilket inte gjorde mig så mycket.

Jag och gizmo satt och kikade på idol ihop.. wiee..
Han gillade mitt nytvättade hår.. låg raklång över hela mitt bröst och mage med huvudet i nacken och han låg och luktade på mitt hår.. haha sötboll!
Nu ligger han och sover under stolen här. Lilla sällskapssjuka sak! skulle aldrig kunna byta ut honom mot någonting.. han är så speciell!
Men en katt blir inte speciell om man inte gör honom det :) Om ett år kommer hans riktiga charm komma fram, den jag och mor har skapat!

Idag ska jag tvätta min tröjja,FÖR HAND. eller rättare sagt så ligger den i diskhon med massa tvätt medel just nu och blir ren.
Har ingen tvätt tid denna helg, måste tvätta jobb tröjan själv vettni... snart ska jag ta upp den och hälla massa sköljmedel så den luktar gottis.
Den blir ju inte så fräsch när manhar den på sig.. inte för att man svettas.. men vi går runt i 27 graders värme i butiken så det blir inte så fräscht direkt.. =)

Har bestämmt mig att vara kvar där till sista november för mer möjligheter ;) jag är ju ett proffs på noter, så bra går det iaf. Monterade ihop ett bar bord och bar stol igår.. pjuh, låg på golvet som en snickare, hah.. det var ganska så kul fan!
trivs som attans med arbetskamraterna..roliga typer det där!!
har lärt mig mycket på fem dagar, över förväntan faktiskt.

Håll tummarna för mig :)

Nej annars idag lbir det lugnt som sagt.. skulle över till Sanna och slå in paket, eller lära mig göra det snabbre än vad jag gör.. men ska dit imorrn istället.. måste åka dit ÖB och köpa billigt presentpapper och snören att slösa :D
Skönt att man har vänner som hjälper ;)
sen kommer jag som ett provs på måndag ;D

Usch vad tråkiga saker jag skriver om egentligen.. hur kan folk tycka om att läsa om detta, hmmm... men vadfan, jag är inte på nått debatt humör just nu faktiskt..



ehh, nej vad tråkigt att skriva om detta.. fan förlåt blogg folk. jagär tråkig person på detta!
haha

nej dags att se lite heroes och greys anatomy med kaffe ;D

pussokram banan!



On the mounting

Tjaaa
Veckan har varit kul, jobbig, bra och sådant. jobbat 10-18 varje dag. Gahh. Är helt slut när jag är hemma, plus att kvällarna försvinner enormt mkt! oh shiet, klockan är redan 2000. Fan snart läggdags och snart tillbaka bland presentpapper och dyra grejer... hihi.. Vet ni vilken affär? *blink blink *

Snart ska jag äta TUNNBRÖDSRULLE, fan så godans! är galet hunrig och sugen :) sitter nu med kaffekoppen i högsta hugg. Jag hinner inte dricka något på dagarna.. kaffebryggaren är nere i källaren i fikarummet i affären så man hinner ju inte dricka.
Sen ska jag faktiskt säga att det är en sån där modern värsta värsta kaffebryggare som är as kronglig.. så jag vet inte hur man sätter på.. haha.

Åsa Från DinSko kom in idag som kund. Har inte träffat henne på ett år nu. Det var skit kul verkligen :) Man började tänka tillbaka, och ja, man hade ju kul där faktiskt. Allt var så enkelt :)
Tråkigt att det blev som det blev bara.

Nej nej nej. Jag vet inte vad jag ska skrivaaa. Imorgon är det fredag och heeeeeeeeeeeelg = VILA, LEDIGT, VIN??

Bye my lavvas

Im the worlds greatest

Tja. Dagen till ära har gått mega bra,såå bra. Min nya praktik plats stormtriva jag på. Roligt arbete, massa människor runt om mig och nya utmaningar hela tiden, och jag blir förvånad på mig själv.. jag har nog blivit lite vuxen iallafall. Arbetskamraterna ( om man nu kan kalla dom det redan? ) är mega goa, verkligen underbara. Dom tog in mig direkt, och jag kände mig redan välkommen och omtyckt på bums.

Jag hade ont i magen till en början när jag åkte dit med bussen i morse. Inte så konstigt med mina tråkiga erfarenheter från förra jobbet..
Men dessa människor är MÄNSKLIGA!

Just nu har jag äckligt ont i fötterna. Stått upp ( förutom under en timme ) under hela dagen. Inte suttit ett skit.. med svullna och onda fötter damp jag ner i soffan med Gizmo, kaffe, chips och dipp och med fötterna i fotmassage bad, skit skönt.
Sen kikade jag på "gynekologen från askim" eller vad det hettte. Rätt rolig serie, hahaha. ;P
Nej snart blir det nyheterna och sedan sova.

Ha det bra.