.

Den mest hemska dagen har kommit. Idag. Mår så dåligt att jag vet inte vad jag ska ta vägen.
Allt man gör.. fan... jag vill rymma härifrån.. snälla ta mig härifrån... snälla.. fan..
Klumpen i magen är outhärdig. Ta bort.
Måste avslutas, måste. Det går inte. För mkt.Fan. Alla ögon på en, men ingen ser hur dåligt man mår utav det.
Mitt jävla fel. Bara mitt. Dags att stå för konsekvenserna. på benen igen, hitta nytt. Skapa nytt liv. Tack för mina vänner, att ni finns.
Just nu skämms jag mer än nånsin.Inget är kul längre.

Hjälp.

Middag och sådant

Igår var jag över och kikade på brorsans nya lägenhet. Tapterna var inget att hurra för. Men planeringen och det var jätte bra. Fin badrum och kök =) han ska göra iordning allt, sen flytta in. Det är väl det som är charmen att köpa lägenhet, för att sedan göra den personlig och fin igen :) alla har ju olika smak liksom.

Sen på kvällen mötte jag upp lotta och gick till pitchers och tog oss ett glas vin och hon öl. Sen rullade klockan iväg fort och vi for till atrium där andreas stog och väntade, sen kom marie,fredrik och födelsedags barnet linda. Som vi firade inne på restaurangen.
Jag tyckte det tog lång tid att få maten, eller alla tyckte det. Vad bra att vi hade så sjukt roligt, tiden flög iväg.
Men när våran servitör kom ut med jackan på och började blåsa ut ljusen, stänga av musiken blev man lite sne. Typsikt svenskar. Vi var gäster, då ska dom stänga när vi har gått.

Sen drog linda och marie hem. Vi andra drog först till strike där dom stängde när vi kom, haha. Sen satte vi oss på oliver och tog oss lite alkohol och pratade och hade skojj :)
Trevligt kväll!

Idag är det tvätt. Sen iväg och träna, :)

Bye.

Sadness

Har kollat på gamla bilder. SAknar allt vi gjorde. SAknar gemenskapet. SAknar att inte ta oss förgivet. Saknar allt.
vi hade kul... Nu känns det fiasko bara.
Micke är borta och osams med max. Sanna har tom, hon hänger på när det händer något, vilket det inte gör. Lundberg är borta för längesedan. Frida och peter hänger på när det e fest elelr så, men det är det aldrig heller längre.
Kotten är borta, det "förstörde" vi 2.
Ja.. alla finns kvar.. men det är inte samma sak..Är det bara jag som känner såhär? det tror jag inte.
Vi är vuxna människor.. därför borde vi kunna lösa detta. Fan.. jävla skit.

Blir ledsen när jag tänker hur det är nu, och hur bra det var då. Kommer det någonsin bli kul igen?
Kommer vi kunna hitta tillbaka? Ta varandra förgivet igen? skratta åt allt som hänt ?

DEtta är lite interna bilder. Ser man dessa, tänker man på vissa saker... Lycka.







Lite ditt och datt

Jaha, vad har hänt.

Var och handlade underkläder igår med Rebecca, hon fick låna bil av Hennes mor. Sen åkte vi och hämta max och åkte till ÖB.
Hem, åt mat, blev hämtat igen för att jag,sanna,becca och max åkte på ljusparty hemma hos en tjej som heter Izzy. Det var mysigt och luktade så gott. Gillade grejerna faktiskt. När Rebecca och max kanske ska ha ljusparty så kommer jag förmodligen att köpa något =)

Sen fick jag och Rebecca något ryck. Brände skiva med massa sköna låtar. Sen åkte vi runt och runt i västerås med dundrande skön musik i över en timme! haha. Me like :)

Idag blir det träning och introduktion med någon tränings kille som verkade vara en pumpare enligt pooh, haha. Fråga mig inte vad hon menar. haha!

Okej, något på skvallersidan kanske jag ska nämna. Lite sånt där kul som händer i vårat gäng.

Järngänget är splittrat. Micke har skaffat sig en tjej som inte gillar mig. Vi har då träffats 2 ggr. Lika många ggr som hon och micke hade träffats vid detta tillfälle.
Hon tyckte jag tittade snett på henne.. öh okej. Jag kanske kolla snett med huvudet när jag frågade efter coca colan? Hm vet inte.
Jag var bara mig själv.

Klart det var en pressad situation. Jag och Micke hade precis börjat prata igen och jag mådde inge bra pga andra saker. Tydligen tog hon det personligt, osäker liten tjej tydligen.
Men jag var aldrig otrevligt eller tittade snett på henne. Jag fyller fan 22 iår. Lite mer vett har man väl?

Dessutom sa hon inte ens hej till mig när jag kom. Det var hon som inte kollade på mig eller ens såg mig. Och inte fan brydde jag mig om det.. tänkte bara, ja men hon är väl blyg och ung.
Jag satt och åt min tacos liksom.

Jag blir bara så trött. Varför kan inte alla umgås och ha det bra ? och inte ha en massa bekymmer hela tiden. Förstår inte.

Micke har nu valt sin tjej framför sin kompis Max. Micke och hans tjej stänger av mobilerna på helgerna och är bara inne. Det har dom valt. Sen när vardagen kommer in, kommer dom båda två stå där utan vänner...

GREAT!







Blev liksom vitt

Kollade ut genom fönstret och såg att det snöade. Sjukt tråkigt. Vill ha vår ju! Bort med snön, bort med kyla. Jaja, vad förväntar man sig.. det är ju bara Januari...

Helgen närmar sig med stormsteg. Ska ta oss ett glas vin eller så är det nog tänkt. Eller jag och Sanna vill det iallafall.. Händer väl något på lördag , i hope.

Sjukt pinsamt. Högsta chefen kom in idag när jag och Fredrik hade satt på oss prinsess tiaror och guld skärp =/ Snacka om pinsamt!!!!!!!! Vi tog av oss dom ganska snabbt, men det var inte en enda kund i butiken så det skadade ju ingen.. men det ser ju inte bra ut direkt. Tror dock inte de gör något.. men endå.. haha.
Jag började gosa med hans hund jävel, jag tycker inte ens om hundar.. dom luktar illa, men jag gjorde det för att ta bort det pinsamma, haha.. jag tror inte jag lyckades..men men..
Vi är väl inte mer än mänskliga. ;-)

Nej det är väl dags för att nanna med kudden. Lilla Gizze väntar på att jag ska gå och lägga mig så han kan krypa tills sin sida av sängen och sussa med mig.
Han är iaf normal igen. Trodde det var något fel på han. Men nu äter han och busar och sånt en katt gör :)
Han gillade helt enkelt inte sin mat.. denna mat är bättre och godare. Plus att han inte får räkost längre. Ska han få något extra blir det räk/tonfisk på burk i kattmat. Där är det iaf näring.

Godnatt sverige!
-Milla

Wohow

Kryssning 23-24 Februari ;D
Åker med jobbet, eller några iaf. En del måste väl jobba haha. Ska bli sjukt kul. Kostar mig bara 200kr, hihi :) Hytt med bussresa och sådant tjaffs. Hoppas det inte stormar.. kommer vara läskigt.. hata stora båtar.. men men.. vad gör man inte. Drink and sing trevlig kryssning. hahaha!

Jobbat idag. Nu är jag hemma. Ledig imorgon!! =D Skönt som fan. FAst endå inte.. kul och jobba ju! På fredag blir det frisören.. =)=) . Kommer bli klippt och slingat blondare! Så jag är fin när karln kommer hem från USA! =)
Längtar som attans =)
Lever i nuet, och då är sååå jävla glad! Som nu!
vågar inte tänka på framtiden.. den gör mig tokig bara. Så nuet passar bra.. och perfekt ;D

Nej nej, lite kyle XY sen duscha och sen läsa... kanske sova? vet inte. hihi.

Men KRAAAAAM!

Kvälls kaffet


Nej fan! Idag fick jag reda på att K dejtade en annan nu, GRATTIS! Känns bra att vara själv va? och hitta dig själv? Okej, det tog en vecka att reparera dig. Det var fanimej rekord! hur gjorde du det? några tips? Hoppas eran lycka varar skit länge, puss på er :) Jag tror ni passar. Samma lika liksom. ;)

Det bjöds på en solig söndag =D hur skönt som helst!
Snart är helgen över, som jag jobbat bort totalt. Inte har det kännts som helg. jobb jobb. Och imorrn blir det mer jobb. Ledig på tisdag iaf :)

Nej fan, jag trivs som fisken i vattnet!

Idag sprang jag och basta och sola med rebecca. Drog direkt efter jobbet. Nu sitter man här helt utmattad. Vi satt hela 35 min i bastun, vi typ dog.. men vi lever ju nu iaf. hehe. Sen peeling och grejs. Underbart.

Kl 22 ska jag och mor titta på en flock lejon som åt upp en massa människor på 40talet. DEt är skit intressant. Förra veckan handlade det om en geopard som gjorde det..:)

OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!
SNART ÄR JAG I DINA ARMAR =D LÄNGTAR !
Äntligen kan jag skylta med det. En annan har så sjukt respekt för K, men nu har jag liksom inte det!
Eftersom han inte ens kan stava till ordet respekt.

Dont give a fuck.

Nu ska jag dansa vidare. PUSS!


Lets Dance

Väntar på att klockan ska bli 22,25 för att sen vem som åker ut Letś dance! Personligen tycker jag Uffe!! Han kan inte röra sig och är fjantig. Uh! Hoppas sverige röstar på dom som är bra!

Har jobbat hela dagen, kom inte hem förs kl 20. Det var den fredagen det! höhö.
Har haft en dov huvudvärk hela dagen, inte fan har jag klagat för det. Jag är nog en ganska bra arbetare. Jobbar för fulla muggar även fast man inte mår bra. Vissa sjukskriver sig för minsta lilla för att slippa jobba, det är lite patetiskt faktiskt.

Sen kanske kryssning i slutet av februari, får se om man hakar på!

Jobbade med Lotta idag, kul att se henne igen :)


Imorgon jobbar jag till 17.Sen hem och sen kanske ner till strike med vännerna :) Skönt att göra något faktiskt!



/ Camilla

Kvällskvisten

¤ Wisin Y yandel - Sexy movimiento
¤ Dj Flex - Te quiero

2 Heta låtar just nu ;)

Sjukt besviken på "one republic's " nya låt. Den lät ju precis som vilken radio plåga som helst. Bojkott!

Här sitter jag och skriver igen. Om 12 timmar börjar jag jobba. Är inte hemma igen förs om 21 timmar. Låter ju sjukt. Tänker man så får man ju tarmvred.

Ser ut som en GALEN kräfta just nu. Gör sjukt ont i ansiktet och jag tror jag kommer få betala för min solning. Stackars huden. Ser väl ut att vara runt 50 år när jag fyller 30. Ska nog sluta upp att ta bananaboat, det gör ju inte saken bättre. Kanske på kroppen, men ansiktet kan jag bespara.

Och jag är galet sugen på att göra iordning mig! Jobbar hela helgen, och pengar är ett problem, så utgång blir det icke, vilket resulterar i att jag får vara sminklös och tråkig klädd. UH!

Nästa lördag kan jag gå ut!! Är ni med mig???? PLZ! då har alla fått lön också. Plus jag är het då jag färgat håret och klippt mig ;D
BMB? PLUTO?

Vet ni vad som är sjukt ute för mig ? KONRAD!

Idag har jag varit hemma hela dagen förutom då jag drog E-lund och till DYRA nisse och kikade. Kom ut med sånna där grejer man sätter runt gardinerna. Ja precis, sånna ja. Sen 2 kuddar med kuddfodral, svart och guld.
Drog till Hälla och in på hemtex, kom ut med en 3 dukar. Eller tablett som det också kallas. Kan användas lite hur som helst enligt mig.

Det jag nu letar efter är en pläd. Jag hatar verkligen FLIS plädar, det är tamejfan det fulaste som finns. Speciellt dom som verkligen ser ut att kosta 20 spänn från ÖB. Så nej tack. Jag vill ha tyg, tjockt tyg eller iaf tyg. Jaja.

OHHH, tiden har gått så fort. Me happy. Snart snart snart snart. =)

Den snyggaste bilden på mig någonsin. Hej nörd liksom! Inte mina glasses!!


/ Milla

Kul

Skulle publicera och allt försvann. VARFÖR!

Dagen har varit bra. Varit lite lätt irriterad bara. Kan kanske ska berott på att fläkt-gubbarna ringde på dörren kl 0730 på min lediga dag. MORR.
Jag vaknade ungefär 10 minuter innan av att jag hörde fläkt-gubbarna i trappan, klampandes och högljudda. Pling plong sa det och jag & Gizmo flög upp som två tuppar. Slängde på mig morgonrocken och håret stog åt alla dess håll och kanter. Med en fräsch morgon andedräkt öppnade jag för gubbarna som glatt klev in och sade Godmorgon!

Min lilla katt blev hyper rädd när han såg att dom hade med sig en bauta dammsugare som skulle kunna suga upp hela Gizze. Plus att dom hade en stor stege. Han for runt som en skottkärra med oljade hjul och jag sprang efter och försökte få fatt i han. Vilken syn va?
tillslut sprang han in i mitt rum, likaså jag och stängde dörren.
Där satt jag och messade för fulla muggar medans Gizze låg vid dörren och undrade vad monstrena gör i hans hem.
Runt 0800 så skulle dom dra. Jag och Gizze går ut och ska säga hej då. Ena gubben ber om förlåtelse för smutsen i badkaret. Och jag tänkte, vad fan gör dom i badkaret när det är fläkten som skulle fixas? jaja, inte mitt problem. Struntar väl i vad dom haft för sig här ute.
Hörde att dom var in i garderoben också...kulish ;)

Runt 16 så mötte jag upp Rebecca. Vi gick till sigurdsgatan för att träna på power plate, ( vibrationsplatta för er som är födda igår ) . Det var tråkigt, hemskt, jobbigt. Inget för mig, dock bra träning, men nej tack. Nu har man provat det också.
Tror inte Rebecca gillade det speciellt mkt hon heller. haha.

Sen solade jag. Måste få lite färg på min vita kropp. Hej fräknar!
Nu ska jag duscha, sen läsa, för att sedan släppa in john blund som ska kasta nått i mina ögon.

Natti,

Like always

Jomenvisst!
Så är det.

Jobbar hela dagen lååååång. Varit trögt men skojjsigt. Om en vecka kommer dommen. Arbetslös? eller inte? Håll era tummar för mig :) Vill ha det jobbet so much!

Kollat lite på idrottsgalan. Får rysningar i hela kroppen av att det svenska Damer och Herrar kamma hem medaljer. Klart det ska vara en gala där dom får pris för att dom tar pris. haha.
Men när dom visar klipp från när svenskar tar medaljer så ryser jag i hela kroppen, känner mig faktiskt stolt över att vara svensk och ha så många idrottare som är så duktiga. Lilla sverige har stora kändisar inom idrotten :)
Keep it up ;)

Nej, man kanske ska ta och sova och vakna och se vad dagen har att bjuda på. i hope happiness.
Kommer sånna där gubbar och ska grejsa med våran fläkt, kul.. jag som är ledig imorrn, får väl se när dom dyker upp. Slänger på mig en morgonrock, öppnar och säger hej för att sedan stänga in mig på rummet med kissemissen.
Så kan dom göra vad tusan dom vill med våran fläkt. Blir så trött på att dom skriver att dom komemr mellan 0700-1600. Typ kan ni kanske precisera tiderna lite mera så att man vet på ett ungefär iaf!

Godnatt Sverige
/ Milla

Min kropp

Idag har det varit en strålande dag med sol. Hela helgen har varit en sund helg. Känns verkligen jätte bra.
I fredags var det lugnt. Var bara hemma och tog något glas vin, själv. Hm. Så är det. Men jag slutade jobba kl 19, så var inte hemma förs innan 20 någongång.
Vinet hade väl sin effekt och jag ringde K. Vilket resulterade i något "bra". Nu vet man, en rak puck fick jag. Likaså han. Typ. Men om vi är menade för varandra i framtiden så kommer våra vägar att mötas.
 Det var för det bästa, hoppas du hittar hem vännen :)

I lördags blev det promenad, sen hem till Rebecca där jag,sanna och Becca bastade, bubbla jaccuzzi och vi hade sjukt mycket skum, så det skummade över, haha. Det var lite kul det!
Sen hade vi hårinpackning och man ska tydligen basta med det, för mer effekt ;)

Sen drog Sanna hem till killen, men jag och rebecca köpte powerking och satt och snackade och ladda hem första avsnittet av nya lets dance, höhö. Det var ju mysig lördag det!

Idag blev det promenad i solen till coop, köpte hårinpackning, ansiktsmask, fotkräm. hihi.Sen solade vi solarium. Gött gött. =)
Nu är man en kräfta!



Jobba imorgon. Natti!

Hövvevärke

Somnade på blöt kudde, vaknade på dåligt humör. Vaknade för sent, fick panik. Men hann få i mig macka och det nödvändiga, sen ner till city med bussen och lämnade ett spel på jobbet som en kund skulle ha. Sen hoppa på nästa buss för att ta sig till andra sidan stan - E-lund. Jobbjobb.
Det är sjukt lugnt, så man lullar på där inne, försöker stöka ner så man kan städa, försöker göra om hyllor så man har något att göra. Men men det kul iaf :)

Skulle varit ledig imorgon, men jobbar mellan 13-19. Sen är jag iaf ledig, skönt. Blir lite stress nästa vecka, långa arbetsdagar med mina knasiga arbetskamrater, höhö. Jag kommer få träffa lotta nästa vecka och jobba med henne, FAN VAD KUL !! ser jag sjukt mkt framemot :)

Just nu längtar jag så äckligt mycket efter värmen. Det är nästan läskigt hur mycket jag längtar. Sommar är det bästa som finns. Bojkotta kylan !
Vill dra utomlands !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

På lördag hoppas jag det blir bubbel och bastu med Sanna och Rebecca, hope hope. Ansiktsmask och sådant tjaffs. Great ! ;)

Nej nu ska jag nog ta och kolla på GOSSIP GIRL !!!!!!!!!

I truly understand, please dont cry now

Det pep i mobilen. Blev både glad och sådär mammig orolig. Men nu är det så, han vet att jag finns här för honom. Eller jag hoppas han förstår det. Tänk att man kan bry sig så himla mycket om en person. Man vill bara vara där.
Jag vill ju inte heller vara en jobbig tjej som är efter. Har väl inte varit det heller. Men nu vet jag ju. Och det är skönt. Har fått attacker där jag bara velat ringa och fråga. Men jag har behärskat mig faktiskt!
Fast nu kommer jag få oro attaker där jag känner mig hjälplös. Men så är det.
Jag är bara ett samtal ifrån dig. Och det vet du.

Har bokat klipp och slingnings tid. Fan så underbart det ska bli. Ett nytt utseende. Me like. hihi. den 25 blir jag lite omstylad !
Vill använda sminknings grejen på make up store, men vill hitta ett bra tillfälle då jag kan vara extra fin. Man blir ju sminkad på ett fint sätt så då vill man ju inte gå ut på konrad liksom, höhö.

kikade på " im a legend" igår. Grät som en gris haha. Bra film. Sen har jag blitt fast i serien "gossip girl" sjukt bra serie. Börja kika på den gott folk, jätte bra serie. Gillar ni OC så gillar ni verkligen gossip girl!!!

Jag börjar jobba kl 16. Jag är stressad känner jag. Orkar inte!! ta bussen enda ut till erikslund för att jobba 3 tim. Suck.. körkort, ja tack!
SKa ta buss 14 kvart över 3. Undra om jag hinner?? vet inte. hmm.. jaja... får ta numret te jobbet och ringa om det blir försent. Så dom vet det!

Nej, ska väl duscha nu. Kram

Äventyrligt.

But something happened
For the very first time with you
My heart melted to the ground
Found something true
And everyone is looking round
Thinking Im going crazy

But I dont care what they say
Im in love with you
They try to pull me away
But they dont know the truth
My heart is crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I
Keep bleeding love.

Leona lewis-Keep bleeding
Fin låt. Kan relatera med mina känslor. Orkar inte lägga in hela texten!

Jag skrev precis klart bloggen, allt försvann och nu måste jag skriva om allt.Suck.

Händer så mycket just nu i mitt äventyrliga liv. Saker som skulle få er att tappa hakan mer eller mindre. Saker som får en att må bra i just det ögonblicken, men som ställer till med mer kaos i mitt liv. Och mer saker som måste lösas. Vart fan är tryggheten? skriker, ropar !

Jag vill inte skriva en till blogg där jag förklarar hur ledsen jag är, eller hur mycket du gnager sönder mig. Eller hur mycket jag saknar att ligga i sängen och bara prata i telefonen med dig.
Halva mig har gått vidare, den andra delen är fortfarande kvar hos dig.
Everyone has hopes, im human afterall.
Vad ska jag göra?

Gjorde jag nått dumt nu? Var det rätt eller fel?
Kan det pipa i min mobil eller. Fan... sluta.... spöke.

=( ?

En bra dag

Dagen har varit bra idag. Varit glad för en gångs skull. Vet inte varför ens. Jag bara såg framåt och såg våren, sommaren och värmen. Det fick mig att må bra. och jag är tacksam för dom i min omgivning, att ni finns här. Speciellt tack till Rebecca och Sanna :)

Jag har snurrat runt på ikea, gick ut med tallrikar och sådant. Sen snurrade jag in på maxi, gick ut med, fint blockljus, en skål att ha ljuset i, guldsand som dekoration, en skit god parfym, babyolja, kuddar o så. Och mat... hehe.

Nu sitter bror och Petra i köket. Ska käka lite mat. Mums.
Fick mess av becca där det stog att det händer värsta grejen utanför min balkong. Gick ut och där står max och pooh som två små machmellows, haha. Skit söta! Dom hade varit på promenix :) duttiga!

Igår så drog jag hem till Micke, där hans nya tjej Matilda var, likaså Rebecca och max. Grattis till Micke och Matilda, hoppas eran lycka varar länge :)
Vi åt tacos och sådant. Sen drog max och jobbade på village och becca o jag drog ner dit och mötte upp Sanna. Satt där och dom drack vatten och jag pimplade vin för att dämpa min olycka hehe. Kan tolkas lite knas men men.
Sen sög bandet som spelade där så sanna drog hem till sin tom ( dom är tillsammans igen, grattis till er också ) . Och jag o becca drog in på konrad och dansade loppan! det var liksom kul ibland.

Men fan vad trött jag är på folket där... slashasar utav bah helvete. Hej pluto, hej Blue moon bar! Man kanske inte är så snygg själv... men titta på fint folk, det vill man!

Jahapp. Då var det bara lilla jag som är singel då. hahahaha. Ensam kvar hej o hå!
Vore ju trevligt med en pöjk. Mysa såhär i kylan... jaja... nästa år kanske jag också har någon. haha.

Pusshejs

Verkligheten

Har haft en långt samtal med en av mina närmsta vänner.
 Det enda jag gjort är och pratat om samma saker, samma killar, samma problem i jag vet inte hur länge. Hon fick mig att öppna upp ögonen.
Det jag alltid insett fick hon mig att förstå. Hon har gett mig en spark i arslet.
Nu får det
fanimej vara nog Camilla.

Det enda jag sökt och velat är att bli betydd av någon. Någon som ger sitt allt i mig, någon som tycker om mig och kämpar för mig.

Jag är just nu så jävla arg, mest arg på mig själv. Att jag lät mig själv tro på er killars ord. Ni vet vilka ni är. Det kanske låter patetiskt at skriva om dom jag "dejtat", men jag nämner inga namn. Man kan inte heller dömma mig, för vem fan träffar inte killar och försöker bli lycklig?

Det finns väl dock bara 2 som jag kännt mest för. Och det är ni som SAGT mest ORD. Men var i helvete är handlingen av orden?

Sen finns det alltid fler man fattat ett litet tycke om. Men ja. Hur som helst så det jag vill komma till är att jag är så naiv. Ja, jag är faktiskt det, och jag erkänner det också. Rakt av, här i bloggen.

Varför har ni sagt så mycket och visat så lite. Klart det finns en viss sanning av orden i just den studend då ni själva anser att det är bra. När jag inte är hos er så glömmer ni bort allt. Jag är ingeting då. OCh ni kan göra vad i helvete ni vill, för ni vet att jag finns där, väntar och fantiserar.

Sårbara lilla milla. Naiva lilla milla. Nu är det fan ändring på detta. Därav att jag skriver detta i min blogg. För då kan jag inte gå emot mig själv och förnedra mig själv inför mina vänner, att falla för frestelsen för att jag TROR att det blir bra.

När man läser igenom bloggen som jag skrivit låter det som att jag träffar alla samtidigt. Men så är inte fallet. DEtta är under 2 års period.
Och ni som ska ta åt er, ni gör förmodligen inte det och skiter fullständigt i detta inlägg. MEN JAG BRYR MIG INTE OM VAD NI TYCKER LÄNGRE!

För att få nått slut på detta så det jag vill komma fram till är att varför kan ni säga så mycket, och inte handla efter det?
Bara vara och må bra, medans jag sitter och tror på en framtid
Jag ska aldrig ALDRIG mer sänka min stolthet.

Det finns bara en jag vill ha just nu. Men han vill inte ha mig. Han är tyst. Han visar absolut inget av det han sagt. Även fast man kommer överens om en viss sak. Allt är infekterat, vi borde gå åt olika håll. det är det bästa för oss båda. Även fast man säger det så vet jag vad jag känner och inser när jag är ifrån dig att jag saknar dig och vill vara med dig. Då visar jag det. Hör av mig. försöker iaf.
Men du däremot är helt tyst vilket bevisar att du mår bättre att vara själv, utan mig.

HANDLA EFTER ERA ORD.

Kämpa.. kämpa för den man tycker om. Visa. Det går till alla faktiskt... bara visa, kämpa, handla efter orden.

Nu ska jag ut och leta efter mitt hjärta som är på vift. Hjärtat måste hitta hem igen..för att jag ska kunna bli hel.


såäre

Tid har förlöpt
dagar har gått
Månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått

Jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

Jag har saknat din hand
har saknat din röst
Ensamma dagar har jag saknat
att ha mitt huvud mot ditt bröst.

Lars Winnerbäck-Tidvis

Ännu en kväll, denna gång hann tankarna ifatt. Orkar inte, vill inte. Försöker trycka bort dom.Men utan resultat.
Vad gör du? vad tänker du på? hur går det ? mår du bra ?
Så många frågor. Så himla vanliga frågor, men endå så unika.
Känner mig så ensam. Jag vill bara att du ska ligga här brevid. Se dig skratta, prata och göra foffy på mig *ler* . Jag vill fly allt. Bara landa i dina armar där jag iallafall känner mig betydelsefull.

Jag kommer på mig själv att jag ler när jag tänker på vissa säregna saker du gjort, jag sagt, och viseversa. Jag kan nästan börja skratta. Patetiskt eller hur?
Det känns som att jag kommuniserar med dig genom min blogg, men det känns bara så skönt att skriva av mig, när jag endå inte kan prata om det.

Vi visste ingenting om verkligheten
Vi sökte i det stora efter svar
Så många illusioner som har rasat och så långa vägar kvar.

Om vi ses, bland dimmorna i norr, eller i söder
Med drömmen i behåll och med lust att ta vid
Där elden falnar, men fortfarande glöder.

Lyckad nyårsafton






Nyårsafton var den bästa och den mest lyckaste nyår jag haft!

Den började med 3 rättersmiddag med Rebecca,Max,Sanna,Micke,Bettan och Tomas.

Förrätt : Skagen kanape & gucamole kanape.
Varmrätt : Potatisgratäng med marinerad fläskfile med rödvinssås och bearnesås.
Efterrätt : Glass med olika såser och daimkulor.

Vi åt, skrattade och hade jätte trevligt. Maten var supergod! Killarna skötte disken medans vi tjejer satt i vardagsrummet och pratade om allt. Jätte trevligt.

Runt 21 kom andra folket som bestog av, Frida, Peter, Lundberg, Matilda och Fabian.
Det blev så bra. Jag och Rebecca hade fixat frågor om allt från Bästa barndoms minnet till hur många man har haft sex med. På så sätt blev det gemenskap och det var kul att veta allas svar.

Chips, ostbågar, vin, öl, cider, drinkar. Bra musik. Allt var superduper!
På tolvslaget hämtade alla sin champange och vi gick ut. Tittade på fyrverkerier och skrek gott nytt år och det var kramkalas som attans.

Johanna och Nettan kikade förbi. Mickes vänner. Det var ju trevligt att dom kom. Men hade varit bra om dom drack också. Hade dom nog varit mer på G höhö.

Efter tolv gick vi upp igen och alla surrade runt. Blev dans i vardagsrummet. Med en underbar kväll avrundade vi av vid 0300 nångång. Alla gick hem med ett leende på läpparna!

Detta år ska bli bra. Ett helt annat år. Sunt år för både kropp och själ. Jag hoppas 2008 kommer bli ett bra år för mig.
Lite mer bilder. Ska uppdatera bilddagboken senare. Misscamilla.bilddagboken.se