28 Februari

Är datumet på dagen. I morgon är det mars, vilket innehåller 31 dagar, sen april som innehåller ( vänta, måste räkna på knogarna ) ... 30 dagar och sen maj som innehåller 31 dagar, sen är det en vecka tills Egypten !
hmm hur många dagar blir det? 31 + 31 + 30 +7 = 99 ... jag tror det är rätt. jag är inte bra på huvudräkning!
så alltså ca 99 dagar kvar till man är i värmen med sina nära vänner =) kulish!

oj halv tre är klockan, ska iväg kl fyra..Ska på visning på gryta med Rebecca.. yeah, vi får se om det är nått att hänga i julgranen!

Idag mår jag iaf bättre, visserligen inte på topp, men lite bättre än igår! 
Sitter och lyssnar på lasse - Svår och jobbig grej. TExten på den där låten är ju så himla bra.. allt stämmer alltid.. så bra bra bra ! ladda hem den gott folk :) men det finns dålia versioner av dig, så ta den bästa eller nått.....

Svår och jobbig grej, dock inte hela texten :)

Du har så lätt att stampa sönder, när Du väl fått in en fot
Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot
Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå
Det är snart en vecka sen Du ringde, så jag börjar nog förstå

Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två
Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på
Ett sätt att gömma mig för stormen, när Du vill och när Du kan
Ett sätt att glömma mig i regnet; som om "lilla jag" försvann

Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för Dig
Spelar nått slags spel
Men, Du har så svårt att vara ensam
så Du går till "lilla mig"
Men en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej.


Nej jag orkar inte skriva mera, kanske uppdaterar ikväll eller nått.

vinkar


Upprörd

Idag är en dag där jag känner mig låg. Det är så tyst och kallt nu. Igår så blev jag förvirrad och visste varken ut eller in längre. Det han sa till mig förändrade en del, men jag dömde honom inte, jag bryr mig fruktansvärk mkt om den där killen. Jag vill hans bästa och jag fick ont i magen och var orolig över den smärta han hade i sitt hjärta. Jag ville försöka hjälpa honom, få honom glad, stötta honom. Ja vad som som helst.

På kvällen så var allt bra igen. Och det han sa då gjorde mig arg, jag förstog ingenting och jag kände mig bara dum.

Jag har gått vidare, jag har släppt honom men jag drogs tillbaka, tillbaka i tankar som gjorde mig stum. Frågorna ramlar omkring, vad ljög han om för mig? hur kunde jag vara så idiotisk. Men jag var bara kär och galen i den människan. Nu har jag inte ens fina minnen kvar längre eftersom jag inte vet om dom är fejkade eller inte.

Det är jobbigt, allt är jobbigt. Men nu var det sista gången jag fällde en tår. aldrig mer, aldrig.

Fan vad ont det gör.


Hejdå




Garderob rensning och tidig morgon

Igår gjorde jag nått som passade in för årstiden och dagen, alltså söndag! Jag rensade garderoben, ojoj, vilket projekt kan jag lova.
Ut med alla kläder, och skänka bort några, och sedan slänga in en massa kläder i mammas garderob eftersom jag inte får plats i min, den var ju ganska så överfull ! Och när jag rensade så hittade jag min svarta väska och min tröjja med guldavtryck, wiho. det låg längst in i nån tillknugglad liten hög, haha. och ett par strumpor hittades oxå bland byxorna, haha. Men inga husdjur iaf, tack o lov!
Nu är det jätte fint där inne, två hyllor med byxor, sen en hylla med linnen och tröjjor, sen en hylla med mjukiskläder och tjocktröjjor. Det allra finaste plaggen hänger så prydligt brevid varandra. Nu ska jag bara hålla det såhär vackert. Det är väldans gött och se vad man har!

Imorse kl 0530 vaknade jag av den där förbaskade plog maskinen! Den bullra, och höll på. Helt seriöst, det var ju knappt nån snö ute ! man kan väl ha förståelse när snön faller och det är kaos ute. Men nu behövdes det inte, dom kunde gott väntat till senare timmar enligt mig, hela min gata var väl vakna, mysigt, höhö.

Jag gick upp kl 0800 prick! duttiga jag, tog mig en kopp kaffe och macka och sedan en liten dusch. Mamma skulle till tandläkaren och dra ut en tand, jag var där av moraliskt stöd, allt gick iaf bra, men jag blev lite orolig när jag hörde borren som skulle kluva mammas tand i tre delar, usch jag hade nog börjat grina!

Och sen handlade vi en kaffebryggare och jag en gul glittrig ögonskugga ! massa fint, tänkte att den skulle passa i sommar när man är gyllenbrun och blond! höhö.
  Sen bakade jag Chokladbollar kl 1100, haha, fett duttit !

vi ska snart ta en tur till tati, var tydligen rea där, ska väl se om man finner nått väldans billigt. Jag måste oxå köpa skor, blir bara nått vanligt slit o släng skor nu innan man köper riktiga vårskor.

jaha det var mitt schema för idag antar jag!

Och dessutom är det Prison break idag kl 2200. Måste jag kika på! kommer dock knappt ihåg vad som hände och hur det slutade innan uppehållet, men det ordnar sig!

Nu ska jag dricka lite kaffe och sen kolla på Våra bästa år, haha.

Vink !

Helgen som gått

194361-4194361-3

Här ovan är det Sanna, jag och rebecca på konrad... mina älsklingar :-)
och sen jag själv, höhö.

I lördags hände det inte mkt fartfyllt, åkte och handlade med vännerna och sedan åkte jag och rebecca och åt mat hem till max medans killarna spelade biljard och sådant.

Sen kom max och micke, vi kollade på melodifestivalen och pratade lite. Sen ville vi göra något, men vad? jo micke åkte och hämtade sin kamera och vi spelade in en video, en hemsk video till cepe barn låten.  Jag och rebecca hade på oss pyamas och skräck masker medans micke och max hade tjejkläder, haha !

Sen gjorde vi en sketch, typ micke var en hemlös christer persson. Max var en pimp,jag och rebecca var blåsta blondiner. våran pimp max skulle fixa Tj*ack av den hemlöse och grejer, asså shit, stört eller vad. Nästa gång ska vi göra mer manus och göra en "riktig" film, då flera ska delta! ska bli sköjj!

Idag är jag krasslig, håller på att bli sjuk tror jag..inte alls ork att göra något, har legat framför tvn hela dagen!!
och nu ska jag äta!! mumma!

hade bra gott folk

Huvudvärk

En summering av gårdagen då.

Efter en lång vistelse på stan med Sanna så var man helt död! Men vi hittade våra kläder vi ville ha ! =)

Sanna och Rebecca kom vid sju nångång, Då pimplade vi vin och satt och snacka om våra heta disskutionsämnen, det är alltid lika kul! och intressant faktiskt =)
Även fast vi kanske inte har samma åsikter så accepteras dom iaf.. men för det mesta har vi samma lika åsikt!
Sen åkte vi ner till stan och in på donkan, vi köpte hamburgare och sedan in på Konrad. Där mötte vi upp Tomas och compani. Sen beställde jag Lakritsshot *mumma* och sen en Zoo-drink * mumma* hihi.  Dessa två slank ner fort som attans kan jag lova!
Sen rökte vi lite och sprang runt.
Sen helt plötsligt ville vi till killarna hemma hos Johannes, så vi beställde mer alkohol som var cider, vi drack upp skiten och sprang till bussen som vi nästan missade !
Sen kommer inte jag ihåg bussresan helt seriöst, jag tror inte för att man var full, kanske mer för att jag inte tänkte på att jag åkte buss, eller nått, hehe.

Sen ramlade vi tre in på "festen" fulla och glada och Sanna råkade spilla ut ett glas det första hon gjorde, och ägaren till glaset blev skit grinig, bah chilla ner tjejen!!!
Sen sprang vi runt där och pratade och sånt, sov lite kanske oxå =P sen drog vi shottar, jägermaister, oppsiii... sen åt vi upp chips , mkt gottish.

Sen bah blev alla sega, och vi åkte hem haha. När jag kom hem lagade jag mat och allt snurrade, full som en hårdkokt ägg var man, tror jägermaistern var onödig haha.

Men jag somnade med lampor tända och täcket inte där det ska vara och tvn på, sen vaknade jag ungefär fem ggr på natten och sprang och drack vatten som en flodhäst !! mkt gott =P

Nu när jag tänker efter så låter min kväll lite fjortis aktikt..men det måste man få vara ibland tycker jag ! =D
Jag klarade av tre av tre, duttit.

Nu ska jag ta nån macka och slänga mig i soffan,

take care!

Några andra sköna bloggar

Rebecca : Http://Pooh.maxweb.se
Max : Http://maxblogg.maxweb.se
Micke : Http://blogg.archstudio.se
Sanna :
Http://iduni.blogg.se




Igår var jag på stan med Mr R, vi åt på La pasta och det blev carbonara, det var fan gott, höhö.  Kvällen var trevlig med skratt och chockade blickar, men så är det, alla kan inte vara likadana, hehe. Sen blev det kaffe ( skit äckligt kaffe ) på mc donalds, haha. Shit det borde vara förbjudet att servera sånt vidrigt kaffe ju !
Tur att man hade trevligt sällskap.

Jaha, Sanna och Rebecca kommer vid sex, halv sju. kanske städa upp här lite innan, kan behövas hehe. Jag tror kvällen kan komma att bli jätte trevlig, vi ska möta upp killarna på stan eftersom dom ska ju gå på hockey match innan!
Sen får vi se vad som händer, konrad? kanske kanske ;-)  man vet aldrig med oss faktiskt, allt kan hända.
Natten är ung.

Jag kollade på Heroes igår, god damn its hot ! jag vill se meeeeeera, meeeeeera !

Jag vet inte vad jag ska ha på mig idag :( Fasen, varför är det alltid så? man vill ha nya kläder hela tiden, varför? för jag menar, dom som inte känner mig vet ju inte om det är nytt eller gammalt? men jag själv vet ju och man kanske utstrålar mer positivt om man känner sig nyklädd? hmm skummt. Men mina flickor var upptagna, så jag kommer inte ner på stan, ja får rota lite i garderoben.. det finna ju kläder där om man säger så, höhö.

Nu har en av mina tröjjor också försvunnit ! den där vita med guldavtryck. Och sen är mitt headset fortfarande borta och min svarta väska..Nån somvet? haha. nee men dom ligger väl nånstans i garderoben. tror jag iaf!

nej fan nu ska jag ner på stan ! tack o lov, nu jävlar sanna ska vi bli heta ! =P  bra med ändrade planer ibland !
pizza gubben på gryta saknade mig, haha.. han sa det till becca =P fan vad sött !

 
Om vi förlorar varandra här i vimlet, så minns att jag står bakom dig.  - Mr A.

Sup och svälj, trevlig helg.

Heroes

Jag vill ha avsnitt 16 nu ! jag vill inte vänta längre, det är så bra den där serien så man klättrar på väggarna lite smått.
Men när man man sett avsnitt 16 så är det bara 2 avsnitt klar på säsong 1. Sen får man vänta ett par månader eftersom dom håller på att spela in i USA. suck, man kommer ju att glömma bort serien, men men, så är det !

Jag har precis tittat klart på skidor, det gick väl sådär, nån svensk tog väl silver, tjejerna gick det inte lika bra för, sucki ! så kan det gå vettni.

Jag känner mig stressad inombords idag, vet inte varför, kan bli så ibland kanske. Och sen ikväll ska man troligtvis träffa Mr R, men har inte pratat med honom idag, och jag vågar inte ringa, hehe.Vill inte störa han på jobbet ju !

I höst ska jag kanske hoppa på komvux nämligen, ska kanske gå handel där för att sedan få bra praktik som kanske leder till jobb. Jag vill ju jobba på handel och nu snackar jag inte ica affärer eller så, mer klädesaffärer och ni som ser ner på sånt jobb kan köra upp nått. Det är bra betalt och roligt att träffa nytt folk hela tiden, nått som passar lilla mig.
Men vi får se, antingen det eller så blir det nystartar jobb i maj, nånstans får man väl börja antar jag. Och varför inte göra nått man vill istället för att gå och städa trapphus, det tjänar jag inget på, förutom pengar, men det har jag redan.

nu vill jag att Pooh ska ringa mig, hallåååååå. Segobert hon är idag ;) hon pluggar nog förmodligen !
Fan jag har ont i magen =/ usch usch ucch vill spy tror jag =/

nu ska jag ringa Pooh,
JAA JAG FICK HEROES NU AV JOHN, TACK TACK TACK!

godnatt tänkte jag säga, men det blev fel

take care.

Girlylisious

kom precis innan för dörrn, var ute med hunden Nalle o Rebecca, Hunden gick där luffandes och inte alls brydde sig om nått annat än gul snö typ ! Nu förstår jag vad becca menade med att den inte var personlig, den var bara en hund liksom. Det var dock skönt att den var lydig, att den inte gick och drog o greja sig, hehe.
Jag brukar vara livrädd för hundar, men denna hund kunde jag lätt vara brevid, jag höll tom i kopplet , *hurra* .
Men men, hunden var svart och luffsig, den var jätte söt, men ja, inge mer än så ! höhö.

Idag är det Girlylisious.. eller hur det stavas (!) . Men de blir O.C kl 2000, Top model 7 kl 2100, och lustgården kl 2200. Jaha då var den kvällen planerad, inte ofta man har så mkt att glo på som är bra :-)

Helgen närmar sig med stormsteg ! shisses säger jag bara.. kan kanske bli konrad på fredag, inget bestämmt ännu.. men nu var det ett tag sen så man kanske ska dit och checka läget. På lördagen kanske det blir arosfortet, får väl se antar jag :-)

Jag längtar efter att få börja dejta dig på riktigt Mr R :-) .. bara så du vet.

nu ska jag, bla bla bla.
haha

ciao!

Bara att klä sig varmt

Becca och max är hund passare tills imorrn. Så idag efter Våra bästa år ( sluta se ner på mig för att jag tittar på det programmet ) hehe. så ska vi ut med hundfan som enligt Rebecca inte alls är en speciell personlig hund. utan det var helt enkelt bara en vanlig hund..
becca har haft många hundar i sitt liv, och hennes hundar var ju personliga,dom prata och grejer, så förstår att hon tycker det var annorlunda, hehe.

Och ni som inte vet det så ska jag till Egypten 7 Juni, wiho. Becca och max åker ner den 31 maj, sen kommer jag och micke ner till dom =) vi alla åker hem den 14 juni. :) längtar som attans!

Vet ni vad?! Lars winnerbäck ska inte ha nån turne i sommar, jag ville slänga ut datan ur fönstret när jag hörde det. Faaaaaaan ! jag som verkligen hade sett framemot att gå till hans konserter och sjunga och ha kulish, men icke =/ han ska ut sommar 08. sucki. tydligen är han på Rehabilitering, undra varför? kanske han gått in i väggen.. synd i han då. hoppas han skriver mer ny bra musik nu. Btw, jag drömde om lasse, han och jag badade i salt vatten och vi pussades och grejer, han var verkligen en charmör, hähä.
humms normalt att drömma sådär, om honom av alla. kunde väl varit josh harnett eller så, haha.

Fasen så jag nyser hela tiden, dont understand ! all the time ! asså visst är det skönt när man känner att nysningen är påväg, sen väntar man in den, och sen släpper man ut och guuh så skönt ! ungefär som en orgasm, haha.

Kankse inte lika kul att gå runt att få orgasmer hela tiden, fi fan vad jobbigt. Man skulle ju aldrig uppskatta känslan längre då om man fick den en vanlig dag på stan ! hehe

whatta the fuck pratar jag om :P
Nu ska jag ta och kasta ihop smutstvätt och sånt.

take care

Milla har hittat hit

Det ni ;)
Jag har egentligen en annan blogg. Men denna kan jag tom ändra färg på och grejer, *värsta coolt* hehe. Sen har jag kanske skrivit saker i den andra bloggen som man kanske inte ska skylta med. Denna blogg kan jag tom lägga ut att jag har. Idag har det inte hänt massor. Typ vandrat ute i kylan med Rebecca, vi höll seriöst på att dö som slemmiga grodor på hal is !  Så vi vände efter halva vägen, men på nått sätt var vi ute i en timme. Det kändes mer som en halvtimme, hehe.
Sen har man väl vanliga bekymmer....fuck it.
Vet ni vad. Jag kan egentligen inte ha en blogg för jag är så jävla öppen om saker, plus att jag kan inte skriva ner vissa saker här för det kommer att synas. så jag får helt enkelt hålla käft och skriva som vanligt, om vanliga alldagliga saker. haha..
Allt i mitt liv är så himla hemligt, eller inte...
Ni som vet, ni vet.. ni som inte vet.. ja synd om er då .. hähä
Nej då,

Nu ska jag messa godnatt till Mr R.

godnatt..