Bra och dålig uppdatering

¤ Igår var det teoriprov. Gick upp vid åtta. Höll på att spy av nervositet påvägen till vägverket. Tog ett nytt kort eftersom den andra var för gammal.. tur som fan. Det förra kortet såg man ut som en uthängd banan salami. Men detta kort blev katastrof oxå. Whattevve. haha.
Men det gick inge bra. Jag blev så jävla arg. pluggat som en gnu verkligen och jag tyckte att jag kunde frågorna. jag fick 50 poäng. missade alltså med 2. Skapligt retligt. Så jag grät nästan påvägen hem, haha. Men men upp på hästen igen. Gick hem och fick bra respons av mamma och pooh sen åt jag jordgubbar och blev som en ny människa igen!

¤ Sen på kvällen åkte jag, micke, max och Rebecca till vallby för max skulle på en intervju. Vi satt och vänta, och jag fick köra mickes bil, det var roooolit. Sen vänta vi en timme, max kom aldrig ju. Sen såg vi att hela gruppen på 20 pers minst började fika. Så vi fick åka hem och äta mat.. sen hämtade vi max och sådant, sen umgicks vi. O sedan sov max... och sen somna micke... haha.. vi bah happ typ. Men det var ett bra hej då.

Har pratat lite med becca idag på mess. dom är iaf framme och det var varmt och sådant. Hon skulle höra av sig senare!

6 dagar kvar!!!! sen stormar jag och micke arlanda!! ;P

idag har jag varit på stan och handlat solhatt och flippisar och massa sådant. ska iväg snart igen!!

ha en bra dag sötisar. pöss


Gladare än gladast

Helt underbart killar och tjejer. Strejken är över. SAs börjar jobba igen på onsdag morgon. wohow!!! becca ringde kl 0100 och infomerade mig, och jag blev så glad.. alla är jätte glada nu. Nu kan man äntligen se framemot detta. =)
Hughada here we come !

Hänt senast,

 ¤ Daniel var här och åt mat på morsdag.
 ¤ Hållt på att krocka med en bil somkörde mot rött i ungefär 90 km/h. jag tvärnitar, bra reaktionsförmåga!
 ¤ Pluggat inför teorin
 ¤ Hängt med pooh och varit barnvakt
 ¤ Fick utslag under armar pga nya Veet hårborttagningsmedel, det var skit sexigt. Men nu är det normalt igen
 
Idag blir det städning och en massa pluggandet vill jag lova ! Ha en bra dag gott folk !!!

PS. folk som inte kan skriva sitt namn som bara skriver ................ i kommentarer behöver inte ens kommentera om ni inte vågar skriva erat riktiga namn.

Deppigare än deppigast

Sas strejken fortsätter med enorma steg... det ser mörkt ut. Vet inte vad som sker.  Denna dag har varit hemsk.. på så himla dåligt humör. Det enda man vill är att komma iväg. Ingen vet nått, inte Apollo, inte Sas.. Antingen får vi pengar tebaka och bokar ny resa, typ sista minuten eller nått. Eller så väntar vi och ser om Becca o max kommer iväg på torsdag morgon eftersom Apollo är duktiga på att fixa extra flyg. Tydligen så finns det en chans att jag och micke också får tillbaka får pengar eftersom förhandlingarna pågår hela tiden.. plus att allt är osäkert och vi vill inte ta några risker. Enda fram till 3 juni har dom sagt att man får boka om, vi åker 7.
Det är bara att hålla tummarna...

jag förstår bara inte varför dom ska tjaffsa om en skit grej. Fan... vården har det mkt jobbigare än flygvärdinnor... buhu, " vi hinner inte kissa under hela vårt arbetspass" ehm, typ, kissar dom på sig då eller? använder dom pampers? " vi hinner inte äta nånting under hela dagen" .. jo tjena, dom sitter ju i sina stolar bakom gradiner eller vad fan det är... ÄT SAMTIDIGIGT SOM VI ANDRA PÅ PLANET ÄTER DÅ, MAKE TIME! " vi får inga raster" hela erat jobb är för fan en stor jävla rast.. jobbigt o gå runt o servera resenärer med mat? snyft för er...ni jobbar för fan bara 10 timmar?!?!  BYT JOBB FÖRIHELVETE.

ursäkta mig, men det är nog itne bara jg som är arg.. ungefär halva sverige som ska iväg.. fuck Sas... det enda ni gör är o klagar o strejkar.


Igår skulle vi åka ut med Mickes båt..men det blev inte så eftersom batterier inte vad laddar =) men en annan gång kanske ! Vi strosade omkring först på marknaden på förmiddagen, sen senare åkte vi o åt glass vid hamnen. Sen på kvällen spelade vi kubb och drack vin och sådant . Tervlans!

IDag har jag kollat på fotboll på hamre.

nu ska jag kila iväg ut. Hade bra eller nått, hej

Nervös

Man är nervös för varje dag som går nu. Man springer o tittar nyheter och på sas hemsida, och även apollo för förändringar om strejken. Jag håller mina tummar att dom slutar strejka på söndag eller nått. Fan.. denna helg skulle man vara glad för becca o max som far iväg på onsdag för då är det bara en vecka kvar för oss. Om strejken drabbar dom men inte oss har vi ett mega problem kan jag säga... usch vill inte ens tänka i dom banorna.
Blä tycker så synd om oss och alla andra som går runt i samma vrede som oss nu.

Idag ska jag ner på stan med Sanna o Becca,  vi ska springa runt o sedan äta mat o sånt..=) sen vet jag ej..

12 dagar kvar till Egypten ?


Jävla SAS

fan vad arg jag är ! becca o max drar till egypten om en vecka, jag o micke om två veckor, och så ska kanske sas det bolaget vi åker med gå i strejk för att dom har dåliga arbetstideR? vaffan förväntar ni er ?!?! byt jobb istället för o drabba oss resenärer. Här går man o längtar och är skit glad sen kommer detta.. en tung bomb bara small sönder över oss.
Jag hoppas verkligen att det inte går igenom. Snälla strejka inte =(  o sen ringde micke til apollo, otervliga som fan var dom.. och Sas kunde inte heller säga nått. FAn ställ upp för era resenärer, det är vi som ger er lön.. helvetes idioter.

Nu önskar jag verkligen att allt blir somvanligt och att vi kan börja se framemot resan igen....

Kareoke o Födelsedagsfest

Igår drog man först hem till Micke där mac, pooh, sanna och lundberg var. Vi åt kakor och sådant, sen en misslyckad "tårta" av micke som smakade daim och frost.. haha.
image45
Sen drog man hem och gjorde sig fin. och sedan tillbaka igen där vi spelade kort och sjöng kareoke. Jisses, fan vad falskt allt lät.. och svårt som attans. Man var helt svettig när man sjungt en låt...
image52

Vi drack och sjung sen kom Linda,Johan och ronny på besök... =) Då drog vi alla ner till konrad och fortsatte kvällen där. Vi dansade och pratade och sprang runt som hjul på bussen ;P
image48
image49
image54
Sen fick jag sendrag i ena skinkan, det gjorde ont, hur jag lyckades med det vet jag inte. okej i benet eller foten.. men i rumpan? haha
image55
Sen hände en insident, så vi drog, haha .. pinsamt värrre.. Det blev donkan, och sedan taxi hem till micke för lite efterfest.
 Denna kostade 70 kr på konrad. Råneri !
image58
image59
image61
Sådär ja, nu vet ni ! man kom hem när fårglarna vaknade till liv. En trevligt kväll var det iaf =)

PUSSHEEEEEEJ

image62

Lekpark

Hejsan !
Igår blev det lugna fiskar. Jag drog hem till Becca o max på kvällen, sen kom micke dit. Vi pratade o grejsa. Sen drog vi ut. Det var väldigt skönt ute faktiskt. Så vi drog till en lekpark, haha. Vi åkte linbana och sånt, jätte roligt faktiskt! Ibland vill man bli liten igen... =)
Sen drog vi o satte oss på en bänk o pratade om vårat resmål och sånt.. kul vi ska ha =) . Vi är lite rädda, för Sas, som vi ska åka med ska kanske ut i strejk, hoppas inte det blir när vi drar. Sen har forex där vi ska växla in pengar stängt pga ombyggnad.. BAh, vadå allt emot oss liksom, haha. Så vi får åka till en annan stad o växla om den inte hinner öppna.
Vi ska boka parkering i märsta eller vad det var. Becca sade ; det roliga när ni kommer ner är o höra hur det gick på resan hit " , haha. Jag menar, både han o jag är ju yrhöns och lokalsinner är förjävligt. vi ska liksom hitta till märsta, sedan ska vi hitta på arlanda. Det värsta är när vi hamnar på egyptens flygplats då vi ska hitta väskorna och sedan hämta ut vårat visum !! o sen hitta bussarna.. jag ser det framför mig... hahahhaha.

Snart ska jag iväg hem till Micke picke. Han bjuder på tårta, glass, bullar, kakor, haha. Värsta bakaren. Sen drar man hem och gör sig iordning för att sedan fara tillbaka med alkohol i bagaget. Det blir kareoke och sådant =) ska bli kulish..!
Ska jag skriva Grattis? för du fyller ju på måndag..? haha. jaja Grattis micke på 23 års dagen! =) . Mitt ex fyller också år idag.. och även Bella.. Grattis till alla, hehe!
och sen fyller min kusin år imorgon, så ska väl kanske dit och fira oxå... om man inte är allt för nerdegad =P

Nej för fan, kl är för mkt, jag måste ta och kila snart. Ha en bra helg !

Ny framtid

Och vet ni vad. Camilla, jag alltså, har fått mitt liv tillbaka på fötter. Allt är bra nu. jag ser så mkt framemot det som komma ska. Allt börjar i augusti, sen är det bara och köra. Jag tänker inte berätta varför. =)  Och nu kommer det inte finnas någon som ser ner på mig för att jag är utan jobb. HAAAA, fi fan, jag mår så jävla bra. Jag har aldrig kännt mig hemma nånstans, inte vetat vad jag ville bli, inte veta om jag velat plugga... dagar har gått och jag har skämmts över mig själv. Nu kommer min familj bli glad på mig, och även ni som känner mig. Men jag är inte ensam i detta, jag har min allra bästa kompis vid min sida också, lilla pooh!
Jag kommer säga vad det är sen nångång, när det är mer konkreta saker jag kan komma med. Just nu, får ni bara undra. En del kanske fattar =) Men god for you then, ;-)


Igår kikade jag på Top model finalen, den bästa tjejen vann såklart. Hon var värd det ! så då blev man nöjd. Sen drog jag över till jimmy, vi kikade på Pussycat dolls, HAHA. shiet.. vad ska man säga..................=P

Sen skulle vi bränna två filmer hos hans kompis. Så jimmy sjussade mig på sin mors cykel, hjälp galen färd till 55an kan jag lova..sen satt vi där o pratade medans filmerna skulle brännas. Det tog ett bra tag ... så när vi var hos jimmy igen så var kl 12 redan. men vi titta först på Spiderman3, den var helt ok, lite seg.. säkertt mkt bättre på bio. Sen såg vi lite av Blood diamond.. kl blev halv fyra, höll på att somna, så jag stack hemåt. Ikväll blir det tidigt i sängen, man ska icke vända på dygnet bara för att man är ledig... eller som becca säger, "rast"... haha.

Mått illa som fan idag, synd om mig, hehe.
nej orka skriva.. KRAM

21 dagar kvar till Egypten!

KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

Jag är så kär o galen. Jag kikade på filmen " dirty dancing 2 " .Omfg, asså... visst killen var väl inte världens hunk, men han kunde dansa, han hade charmen.. och jag blev kär.Jag ville bara säga te honom, Come to mama baby. Det var så äkta, äkta kärlek!! sån kärlek vill jag ha. Han blev så himla fin i mina ögon... snyft.. ibland vill jag bara hoppa in i tv rutan och knuffa undan tjejen han kysser och säga, hellooooo there cutie. Men men back to reality.. det är ett faktum, sånna killar finns inte. Alla är så falska..påklistrat leende, osanna repliker och charmen över dom varar en månad eftersom dom bara spelar.

Men nånstans vet jag att han finns. och jag kommer inte att ge upp förrän den killen med en aura som är så äkta är i mina armar, kysser mig o säger, Jag älskar dig.... även efter 10 år.

Och människor som inte är kära  varandra och som inte älskar varandra eller har den där gnistan, Fan gå skilda vägar!! Eran partner kanske är menad till någon annan. Är den inte bättre och vara lycklig med den rätta än att klistra på falsk spel och se bra ut utåt ?

LÄNGE LEVE ÄKTA KÄRLEK!

hej muppheads

Hjälp. 22 dagar innan vi åker, drar,flyger, sticker ifrån Västerås och ifrån Sverige. Egentligen kan man säga att det är 21 dagar eftersom vi åker på natten. MEN om 22 dagar är jag i stekande het sol och paradis vatten med my friends! =) .
Jag tippade lilla Rebecca om en sarong som var jätte fin. jag måste oxå köpa, ska nog köpa en sån där kjol man sveper runt midjan. Man får ju bara ha bikini på stranden o vid polen. Så jag tänker inte ta några risker för böter när jag går från stranden te hotellet ! Nej då, det är bara skönt o cover myself up..  =)
Iofs är det bara 50 meter till stranden och 250 till stan ;-)

image42
Vårt hotell. Pool utsikt !
image43
Där ska vi bada. Wöhööw!
image44
Visst är det vacker? =)



Hemsk helg

Denna helg var inte rolig. Inget kul o vara svensk just nu iaf. Men idag känns det iofs bättre... men endå.
I fredags så hände nada.Jag drog hem till Rebecca och max. Jag och becca satt i soffan o pratade och sådant medans max satt i datarummet och försökte hitta nån som vill hitta på nått med han. Eftersom hans två vänner Lämnade honom i västerås medans dom åkte till en stuga utan honom. Lite smått elakt. Man ska vara varsam om sina vänner. =)

I lördags så åkte jag o mamma hem te stefan och grillade och tittade på Hockey matchen, Sverige - tjeckien. Åt helvete med det. Blev utklassade av kanada som vann med 4-1 . Men det vet nog det flesta. Kanada är bättre, men sverige kan oxå, bara dom vill o har glöden.

Sen vid nio och några vinglas och baylis senare så åkte jag hem te pooh. Där sanna oxå var =) . Vi satt och kikade på Eurovision och var så jävla arga i slutet. Äckliga balkan länder som röstar på varandra. dom har tagit över.. Vi i skandinavienhar inte en chans längre. Jag tycker vi lägger ner skiten. Det handlar inte hur bra artisten sjunger,eller hur bra låten eller showen är längre. Det handlar om vem som är sämst. Och för att finna måste man bo där nere. Fan dom länderna har väl inte ens råd att ha final om dom vinner? det var ett stort misstag att låta dom vara med i våran song contest. dom får fan ha en egen, så kan vi europa ha som vi brukar ha.
Eller ändra reglerna. Det ska bara vara proffisonella i en jury som får utse en vinnare... inte folket. Nått måste göras...
Sverige hamnade på 18 plats av 24.

Jag kom hem vid halv ett nångång. La mej ner för o läsa.. sen sova.. jag kunde inte sova.. vaknade hela tiden. Tillslut gick jag upp o satte mig vid datan. Och jag var fortfarande lika pigg... Sen vid 0300 drog jag hem till Jimmy, vi fikade på serien Daybreak.. sen 0430 drog jag hem... och somnade som ett litet barn.

Orka sitta här. Hej


Tittut bakut

image41

Hallå hallå.
Det är jätte mörkt på himlen, kommer nog komma en riktig skur och jag lovar, den kommer när jag ska ut. Men det gör inget, jag gillar regn =)
Nu är det Fredag igen. Och denna helg blir lugn den med. Känns skönt måste jag säga. Att inte dricka hela tiden. Värsta pånyttfödd.

Igår tittade jag och mor på Semifinalen i Eurovision. tråkigt startfält detta år med väldigt dåliga låtar. Vitryssland är bra iaf. Sen nån till. Och sverige, men jag tror iaf att vi kommer bland dom 10 bästa.
Imorgon är det finalen, ska bli asa kul och titta som alltid. Även om det är tråkiga låtar så har det sin charm endå liksom. Imornn ska jag sussa hos becca o max i deras soffa. haha, jag vill inte sova ensam hemma!!
Jag brukar få ryck ibland och bli nojjig. Men sen vet man aldrig, jag kanske ändrar mig. Lite skönare o sova i sin säng än en soffa även fast deras soffa är skit skön, hihi.
Nej nu får Pooh ta o ringa så man kommer iväg nångång. Orka sitta här som ett däggdjur. Idag har jag bara handlat och donat lite. Annars totally dead.
Nej, men ha en bra helg. Kram skumbanan.


Yoggi

Ohja, blev en sen frukost idag. Har läst en bok hela morgonen så glömde bort tiden. " SÅLD" heter den, jätte obehaglig bok. Det handlat om två engelska tjejer som blir sålda av sin arabiska pappa. Dom trodde dom skulle på semester i jemen.. men dom blev kvar där i åtta år av misshandel, våldtäkter och slit av arbete. Usch, gripande.

Haha jag vet Sanna, för mkt nyheter eller nått liknande, men jag kanske är het på Frankrikes regering, vem vet, haha =)
Inatt drömde jag att jag var med mina gamla klasskamrater i nån skola. Vi skulle ha fest där tror jag.. Sen blev jag trackaserad av två killar som slog mig hela tiden för att jag ville handla chokladboll och en munk i cafeterian. Sen stog jag o titta på mig i spegeln och började mitt blonda hår komma tillbaka... skit läskigt.. Det var mörkt men med inslag av blond på ena sidan.. haha galet.
Sen kommer jag inte ihåg nått mer.. jo vår gamdla lärare Monica från gymnasiet sa till mig att jag var lika dålig nu som då, hhahaha. Fett.

Igår tittade jag på hockeyn, Sverige - Slovakien... skit bra match verkligen..och såklart vann sverige ;) på lördag är nästa match.. semifinalen.. och eftersom man inte är hemma då troligvis så blir det väl inge titta på det... för ingen gillar sport i min omkrets.. jävla muffins !

Mamma har sett en gestalt i vårt hem, haha. En ung tjej med blondt hår och svart kimoko.. Fett... jag tänkte döpa denna flicka te nått.. typ siv? berit ? Kom med namnförslag vettja !!!
Men detta fick jag veta igår, mamma såg henne i början när vi flyttade in typ. Sen försvann hon.. så hon var nog bara på genomresa här... om inte mor inbillade sig..!!
Men jag var ju oxårädd o sova själv här i somras.. becca fick bli offret att sova här men det har aldrig hänt nått faktiskt.Bara känslan liksom.. men den försvann för ett år sedan.. så jag tror ( fan nu sklle man ha ett namn på tjejen ) anonymous stack... vi var väl tråkiga o titta på, haha.

Min förkylning mår bra, och är som vanligt, halsen e bättre iaf. Och vet ni vad, jag fick min tant röd tillsut.. efter fyra månaders sökning så kom hon tebaka...=)
Nu kan min uppsvällda mage gå tillbaka i vanligt viloläge o inte så uppblåst gravid mage, haha

neeeeej nu ska jag duscha o stiicka ut. Hade bra hej

Usch, läste precis mer om den där lilla flickan Madeleine som rövades bort för en vecka sen. Fi fan blir nästan tårögd av bara tanken att nån tagit ett så sött litet barn som fyller 4 år. Fy fan, tycker så synd om anhöriga... vilken mardröm o inte veta var ens barn håller hus. Förstår inte hur en så äcklig jävla idiot kan ta nån från någon annan utan att ha nått samvete. Hade jag varit polis o hittat mannen o flickan hade jag avrättat mannen på plats.
jag hoppas Dom hittar tjejen. Fan ta in styrkor från hela världen o leta... !!!!  man förstår nästan vad dom kommer göra med tjejen... usch nu mår jag inge bra. Fan...

Näs problem och påsk bikini

Igår så drog jag och Rebecca ner på stan. Vi gick runt o snorade och fick klimatieri vallningar. haha. Jobbigt läge. Men vi sprang runt på staden bland massa affärer. Tillslut hittade jag en bikini på bikbok. En skrik gul, jätte söt faktiskt =)
Men kassörskan var otrevlig, jävla bitch.
Becca hittade ingen överdel, vi ska trilla ner nån annan dag.

Idag blir det hemma, med film och sådant. Ska kurera mig. Vill vara frisk i helgen. Det blir iaf Eurovision song contest på lördag, hejja sverige, hejja the ark !

Jag har inte mkt och säga. Bara att billarmet på en bil satte igång inatt. Men det var inte så farligt billarm, det var ganska så behagligt, hehe!
Sen drömde jag att jag var fast i ett fängelse och Bellick från prisonbreak våldtog min kompis, Uma turman, eller vad hon heter. Jag rymde och fick hjälp av en snäll kille att öppna fönstret, men bellick kom ifatt mig så jag gjorde så att jag vaknade... TUR.

Sen fortsatte drömmen, då var sanna och becca med. Vi sprang te fängelset.. sen blev vi jagade av frankrikes regering =S skit läskigt. usch usch.... kanske inte låter läskigt, men det var det.

Nej nu ska jag kolla tv. Hade bra!

Bikini avsmak och Pappers bad

Ojoj säger jag bara.
Helt slut.
Jag har rensat alla papper o satt in alla viktiga papper i pärm o sorterat. Ett tag var det så mkt att jag nästan badade i alla pappersmassor på min säng.
Varför har jag kvar gamla kvittonfrån ica när jag handlat banan typ? skolarbeten som var halvgjorda? helt onödigt. Bort med skiten. Nu ser det enormt fint ut på rummet och det doftar nystädat och även nybaka bröd. hihi, ja jag bakar igen...

Och ni som bor i västerås lär ju märkt regnet som föll hårt mot marken idag. Jävlars vad mysigt, jag stog på balkongen och kikade. Jag fick känslor av sommardoften och regnet. Jag tänkte på dig bamse.

Nu håller jag på o får en film, med en skit jobbig stavning, "the abandoned" . Den verkar bra. Finns absolut nada på tv idag.. eftersom PrisonBreak är avslutat. Ont i halsen har jag också...=(

Imorrn ska jag te stan med min lavva the pooh. Ska kika på bikinis and stuff. I hate it ! det är nog det mest tråkigaste o köpa.

*För det första måste man välja ut en bikini med fin färg, då det finns ungefär 50 st i en butik så är det svårt. Sen känns det som att man redan har sett alla... dom ser så likadana ut.

*För det andra så måste man ta av alla kläder och frysa i omklädningsrummet. Medans man ser i alla dom 4 speglarna sin kropp. Och ljuset i omklädesrummet gör så att det ser ut som att man har gulsot av nått slag.

*För det tredle så känns det snuskigt o ta på sig underdelen av bikinitrosan eftersom 100000 tjejer har haft sitt skrev där. Visst har man sina vanliga trosor på¨sig under.. men endå...bara tanken får mig o .........

*Sen för fjärde o sista så ska man bedömma i det tillståndet om den e fin eller inte. Vilket e svårt eftersom man spenderar tiden på att titta på sina skavanker.

I år ska jag nog ta en enfärgad bikini i nån fin färg! Förra årets är ju fortfarande i god skick, kan nog använda den med =)

Hade vackert!

Lady och luffsen

Jag är en lady, utan en luffsen. Är du en luffsen som vill äta spagetti o köttbullar med mig så hojta till !





Goddagens.
Igår åkte jag över till Jenny på kvällen, vi åt lite och pratade. Hennes mage är söt! Hon är i 34 veckan var det va? så snart är det föda dags, hihi. Så puttinuttit.... =)

Idag har vi handlat blommor och sådant. Sen varit ute och gått på björnön. Wohow. Jag kom på att vi snart åker..jag är lite nervös faktiskt... iaf för flyget..men det går nog bra det.

Jag hämtade ut Hm beställningen igår. En vit klänning, jätte söt. Dock genomskillnig.. inte så sexigt, men får ha leggins under! Sen ett par solisar och ett lila linne. Finemang bong bang.

Idag är det dött.Becca ligger as sjuk hemma stackarn. krya på dig gummiluttan...
Nu ska jag nog äta.

Hade bra

Ja

Idag vaknade jag på skit humör verkligen. Det pendlar hit o dit. Igår var jag iaf på bra humör... idag vill jag bara gräva en grop. Men det kanske blir bättre under dagen.. hoppas det iaf.

Igår gick jag lång promenad. Det var skönt o rensa tankar och sånt. Sen pluggade jag från kl 17 till 22. Galet. jag gjorde teorin på min Cd grejs. Fick 50 , man ska ha 52. Kändes helt okej faktiskt =)
Nu är det bara o ligga i som en tok tills skrivningen är.

idag är det fredag................händer inget tror jag iaf. Jag ska iaf bara ut o gå, sen plugga.. sen får vi se hur det blir ikväll.

Glöm bort verkligheten och kliv in i dimman.

Jäsning

Tänkte skriva lite blogg medans mitt bröd jäser. Japp jag bakar nämligen källarfranska, massa gott. Var jobbigt att knåda degen och jag ville inte använda elvisp, då fuskar man ju.. =)
Hoppas den blir goders.

På valborg drog vi hem till ett trevligt par. Vi spelade sanning o konka på kort. Sedan buzz. Jätte skojj.. men det blev ingen brasa detta år heller, tråkigt =)

det hände en liten rolig sak igår. Eller rolig o rolig, man kan tolka det som man vill... here we go,

Jag satt i vardagsrummet, nersjunken i soffan som en potatis och läste aftonbladet. Med benen över bordet så låg jag skönt, tyckte jag iaf.
Sen när jag var inbiten i nån bra story i tidningen kände jag att det blev varmt... väldigt varmt. 1...2...3... sek senare skriker jag och kommer på att det finns tända ljus på bordet. Tidningen slänger jag¨lång iväg till killimanjaro och jag stampar med foten i golvet så att grannen under nästan ringde psyk. Och under tiden jag stampar fotjäveln i golvet i tron på att jag kommer brinna upp så fick jag senarier i huvudet att mattan kommer börja brinna, och sedan hela vårt hem... Så jag slänger av mig strumpan och iväg med den till typ killimanjaro oxå...
Mamma kommer inrusandes och undrar vad hennes konstiga dotter håller på med. Jag menar det är inte konstigt eftersom det dånar i golvet medans jag skriker, JAG BRINNER, JAG BRINNER.
När jag får medvetandet tillbaka så står mamma som ett frågetecken med inslag av ett utropstecken och frågar vad fan jag håller på med. Mamma tog upp strumpan och tittade... det var inte ens ett hål i den.. bara ett litet märke, haha.
Sen tittar jag på min fot, ( som jag trodde skulle ha brännskador och vårtoroch helt svart ) och ser att det inte var nått speciellt.. Det sved bara lite.


Igår köpte jag o mor balkong möbler, mattor och parasoll. Jag fick äran att inreda balkongen, jätte fint blev det =D
Idag har jag bara handlat och bakat... jävlar oxå.. den har nog jäst klart nu.

Pusshej