Deppigare än deppigast

Sas strejken fortsätter med enorma steg... det ser mörkt ut. Vet inte vad som sker.  Denna dag har varit hemsk.. på så himla dåligt humör. Det enda man vill är att komma iväg. Ingen vet nått, inte Apollo, inte Sas.. Antingen får vi pengar tebaka och bokar ny resa, typ sista minuten eller nått. Eller så väntar vi och ser om Becca o max kommer iväg på torsdag morgon eftersom Apollo är duktiga på att fixa extra flyg. Tydligen så finns det en chans att jag och micke också får tillbaka får pengar eftersom förhandlingarna pågår hela tiden.. plus att allt är osäkert och vi vill inte ta några risker. Enda fram till 3 juni har dom sagt att man får boka om, vi åker 7.
Det är bara att hålla tummarna...

jag förstår bara inte varför dom ska tjaffsa om en skit grej. Fan... vården har det mkt jobbigare än flygvärdinnor... buhu, " vi hinner inte kissa under hela vårt arbetspass" ehm, typ, kissar dom på sig då eller? använder dom pampers? " vi hinner inte äta nånting under hela dagen" .. jo tjena, dom sitter ju i sina stolar bakom gradiner eller vad fan det är... ÄT SAMTIDIGIGT SOM VI ANDRA PÅ PLANET ÄTER DÅ, MAKE TIME! " vi får inga raster" hela erat jobb är för fan en stor jävla rast.. jobbigt o gå runt o servera resenärer med mat? snyft för er...ni jobbar för fan bara 10 timmar?!?!  BYT JOBB FÖRIHELVETE.

ursäkta mig, men det är nog itne bara jg som är arg.. ungefär halva sverige som ska iväg.. fuck Sas... det enda ni gör är o klagar o strejkar.


Igår skulle vi åka ut med Mickes båt..men det blev inte så eftersom batterier inte vad laddar =) men en annan gång kanske ! Vi strosade omkring först på marknaden på förmiddagen, sen senare åkte vi o åt glass vid hamnen. Sen på kvällen spelade vi kubb och drack vin och sådant . Tervlans!

IDag har jag kollat på fotboll på hamre.

nu ska jag kila iväg ut. Hade bra eller nått, hej

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det kanske är väldigt dåligt betalt för arbetet de utför? Personal har strejkat i alla år i alla möjliga yrken.. så tycker inte att man ska gnälla på de som strejkar. Tycker däremot att bolagen ska se till att sköta sina grejer ändå, något tycker man att de borde kunna göra för att inte resenärerna ska bli alltför drabbade.

2007-05-27 @ 22:59:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback