Circus

Är namnet på nya britney spears skivan.. jag säger bara WOW! fy fan.. riktigt bra comeback måste jag säga.. överträffade mina förväntningar iaf.
Och jag förstår inte varför folk kollar med sne öga på dom som gillar brittan.. vad är felet liksom?! hon gör bra musik.. och hon är lika knäpp som vilket artist som helst! :)

¤Amnesia
¤Out from under
¤My baby
¤Shattered glas


Är dom som sticker ut mest !


Detdärmedjobb

Pengar styr allt. Utan pengar har man inte mycket. Man har kärlek och allt det där. Men utan pengar är man fan inte lycklig. Inte jag iaf.

Jag måste köpa en ny data, den kommer snart halvera och gå sönder, kanske kommer den gå sönder snabbare när jag slänger den i väggen. Vem vet.  Inte det som är poängen med detta.

Att må så dåligt som jag gör just nu är fan förjävligt. Jag är en köpoholic, jag älskar att köpa saker till mig själv och även andra. Det är jag liksom. Nu kan jag inte göra det. Att slänga ut Cv,n till olika affärer och företag ger ingenting. Att läsa tidningarna varje dag och se så många som varslas och blir mer av mina konkurrenter är hemskt.

Man kan väl inte sjunka längre ner än såhär. Man kan gräva en grop djupare.. men visst är den redan djup. Jag vet att jag har gnistan i mig, det är därför jag inte lägger mig ner och dör. Men att känna det där hopplösa inom sig tär som tusan.

Man bryter ju ihop titt som tätt. Det är inte lätt att leva i en sådan misär. När jag är ute och handlar och ser griniga kärringar eller liknande vill jag bara skrika till dom att  de ska vara glada över att ens ha ett jobb.

Man måste vara ett vilddjur på jobbmarknaden, man måste visa att man är bättre än bäst. Men hur enkelt är det då? man slåss med halva sverige.

Och dom som säger att man inte kan köpa lycka har fanimej fel. Visst fan är man lyckligare MED pengar än utan.. hur mkt kärlek och vänner, familj man har runt omkring sig...pengar gör det enklare att leva. Det är fakta.

Nu tänker jag ge mig fan på att få ett jobb. Jag måste ut i arbetslivet igen, träffa folk och tjäna stålar. Jag måste kunna unna mig kläder, saker och sådant. Jag vill resa, jag vill köpa tränings kort. jag vill,jag vill...

Snart är det väl endå min tur att få ett jobb där man blir kvar också. Inte bara extra jobb som jag fått och som inte leder till något.
KOMIGEN NU!

Hihi..

Har umgåtts med min älskade massa dagar nu. Sovit där sen i fredags... massa värt. Är hemma idag .. ganska tråkigt, men man måste ju sakna varandra ;-)

Det har blitt massa mys. Godmat, kärlek. Vi har varit på stan och kikat och han bjöd mig på mat på ceders, det var gott det! Har försökt göra snögubbe... gav upp direkt eftersom snön inte var kramsnö.. så vi drog till ÖB och shoppade lite. Hehe. Allt har varit perfekt. Och vi har dessutom varit hos Daniel och pappa. Helgen kunde inte heller bli bättre.. är så glad att jag har honom.  :-)

Ikväll är det Andra avenyn och desperate houswives. YEAH..me lajk !
 På  söndag blir det julbord på djäkneberget med familjen... mysigt värre :)

Nä men take care people. Kram!






BLÄ

Pissdag.


Är kvinnor det starka könet?

Jag satt och kika på oprah winfrey. I detta avsnitt hade dom riggat upp kameror och skådespelare fick agera olika för att se om någon civil angrep.

Det var bland annat tre tjejer som mobbade en annan tjej i en park. Alla killar gick bara förbi medans kvinnorna gick dit och skyddade flickan och konfronterade.

En man och en kvinna tjaffsade i en park. Mannen hotade och slog kvinnan , skulle det se ut som. Ingen gick dit och hjälpte förutom en kvinna.

En muslimsk kvinna gick in i en affär där en ( skådespelare ) man bakom disken sa rasistiska saker, tex, du får inte handlade här för du är inte en amerikan, du är muslim. Åk tillbaka dit du kom ifrån och att hon var terrorist. Där var det några som ingrep. Några män, men mest kvinnor.. och kvinnorna var dom som stog kvar och konfronterade mannen bakom disken. När det var en man som skyddade den muslimska kvinnan så sa han det han ville säga, och sedan gick därfifrån snabbt. Nästan flydde.

Varför är det så att det är kvinnor i överlag som hjälpte?

Är kvinnan det starka könet? Kvinnan är inte den svagaste. När det väl kommer i praktiken så märker man att kvinnan är den hjälsamma, den starka och den med mod att agera. Jag tror inte på det där med att idealet skapades oss så.

Kvinnan och mannen är olika. Vi tänker olika, agerar olika. Vi är skapta så. Vi använder våra hjärnhalvor på annat sätt. ( eftersom vetenskapen säger att kvinnor använder den vänstra och männen den högra) .... nu tror jag mer på det. Mer än någonsin. Finns faktiskt logik i det. Vi är ju olika av en anledning.

Vi har mer känslor. Vilket gör att vi tänker mer. Hur skulle jag agera? hur skulle jag känna? jag kommer få dåligt samvete om jag inte rycker in och hjälper. Sådana tankar. Männen överlag tänker inte så.. dom vill bara helt enkelt inte lägga sig i och dom vill helst unvika konflikter.. för dom vet inte hur man löser det.. dom känner inte den där känslan som vi gör. " ta hand om andra - känslan "

Men som i alla fall. Man ska ju inte dra alla över kanten. Men överlag så är nog kvinnan det könet som faktiskt är bäst ;-)
Men det är bra att män inte är som kvinnor.. hur skulle vi då kunna komplitera varandra så bra?

Svårt att få ut det man tänker just nu. Men fan vad stolt jag är över att vara kvinna !

En jobbig väntan

På fredag kommer älsklingen hem. PÅ FREDAG ! Först var det torsdag, sen onsdag och nu fredag. Skit tråkigt. Men jag ska laga mat åt oss när han kommer hem och så ska vi mysa i massa mängder, har iaf jag bestämt.. hoppas inte han misstycker. Haha. Fast det vore ju konstigt.

Hittade ett vegan recept i en tidning, såg väldans gott ut. Ska ta med mig den hem till honom på fredag och visa. Vågar mig inte riktigt på den maträtten då jag ska laga själv... Tänk om jag skulle bränna allt liksom. Vore katastrofalt.
 Det står att man ska äta veganskt en gång i veckan. För man ska ju inte blanda.. det är jag ett levande exempel på. Passar perfekt för mig att äta det en gång i veckan iaf..

Idag började ju som sagt hälsolivet, återigen. Here we go. Höhö. Imorse blev det smootihe, fast med mjölk ist för yougurt, hade ingen sån hemma. Det gick skit bra endå. Sen ägg på 2 knäckemackor. Ska få bort den uppblåsta magen. Så det blir hårt nu första veckorna.

Jag har drömt skit inatt. Vaknade runt två och ville messa älskling men ville inte heller väcka honom. Jag har drömt jätte mkt denna natt, sovit oroligt.

Här är en mardröm. Kanske inte låter som en.. men känslan i drömmen var hemsk.

Jag och abbe satt och kolla på tv. Min bror var hemma hos Rebecca och där var sanna och kim också.. några till. Vi såg dom genom vår tv.. dom filmade liksom. Skit skummt. Haha. Men jag bestämde att vi drar dit ist för att titta på dom genom tvn... men vi fick inte komma för rebecca. Så vi blev osams.

Min bror däremot drog därifrån för att vara med oss ist. Han såg ut som han gjorde när han var yngre, typ 18 år. När vi gick längs vägen så var han onykter, jätte konstig verkligen. Han sprang in på en gård och slog ner en kille.. jag blev jätte rädd för jag hatar våld i verkligheten också.

Sen gick vi till en galleria. Abbe är nu borta från min dröm så det återstår bara jag och bror. Vi satt och snackade och helt plötsligt så försvinner alla människor ifrån gallerian..t.o.m säkerhets vakterna.ALLA. Och in kommer ett gäng på fem killar och ska spöa ner min brorsa.

Känslan just då i drömmen var så jävla hemskt. Jag gjorde allt för att dom inte ska röra honom. Den ena killen som kom emot honom brände jag med en ciggarett precis intill hans öga. Jag grät som tusan.. min bror bara satt där och väntade på att bli misshandlad till döds.

"ledaren" för denna grupp bara stog och hånade mig. Jag grät och slog honom, försökte prata med han. Sa att min bror är det enda jag har, att jag inte vill förlora honom för jag älskar han så himla mkt. Och "ledaren" sa bara ; Tror du jag bryr mig? jag fick ett samtal om att han slagit en människa på gården och nu kommer vi och städar upp".

Jag grät, jag kollade på bror. Blicken han gav mig var ungefär såhär " ta min syster härifrån, vill inte att hon ska se detta " ... Alla bara försvann... bara jag kvar som kämpade.

Han som jag brände i ögat kom och drog mig därifrån.. jag kastade ner honom för trapporna. Dock så ramlade jag ner endå. Vakten som stog där gjorde ingenting. Hon hade inte ens ringt polisen.. jag försökte ringa 112 men det gick inte. Mina fingrar fumlade bara runt och jag såg inget pga alla tårar. Tillslut gick signalerna fram till SOS alarm. Det var då jag vaknade...

Känslan i drömmen var hemsk. Jag ville inte överge honom. Jag visste vad som komma skall. Ont i magen, i hjärtat. Det var så hemskt när alla försvann.. ingen hjälpte mig.

När jag berättade detta för mamma så trodde hon att det har att göra med mannen som ramlade från fönstret. Att jag kände mig ohjälpsam.. den där känslan att man misslyckas..att polisen inte kom i tid. Att det var någon slags blandning av allt. Drömmar är ju svåra att tyda.

Jag har drömt massa mer inatt. En psyko kille som jagade mig med gevär. Sen helt plötsligt så blev han gamlingen som ramlade från fönstret... helt sjukt. Massa olika bilder hela natten av olika trauman.

Jag ville att abbe skulle sovit brevid mig när jag vaknade från mardrömmen.. men jag var själv :( Typiskt!!!!

Titta, det snöar

Här sitter jag vid min älskling data och dricker te. När jag tittar ut så snöar det jätte mycket. Det är så himla mysigt att jag nästan blir arg för att min älskling är 4 mil ifrån mig och jobbar.

Igår kom Brorsan hit, hem till abbe. Vi drack kaffe sen åkte vi alla hem till daniel och fortsatte med kaffedrickandet och fotboll. Stackars mig, tänker ni säkert.. men fotboll är ganska kul att titta på faktiskt. Sen beställde vi pizza. GOTT. Ändring ska det bli nu, jag måste börja leva hälsosamt igen. Och röra på mig mera.. hm. Jaja.

Vid åtta åkte vi hem hit. Och vi började möblera om... kors i taket! Vi var väl klara vid elva någongång. Kul var det som tusan! enligt mig iaf... jag tror han också gillade det, iaf resultatet.
Det blev fiiiiint! Hihi... =) jag krashade ett glas.. igen... Klumpeduns.
Abbe beskrev den nya boningen ungefär såhär
 " Det blev varmare liksom... alltså inte varmare, varmare..hett varmt, men det blev varmare " Haha!

SEN hör och häpna så bakade vi. Var ju tvugna att äta något till vårat Te liksom. Sen kollade vi på någon komedi/action film på tvn!
Sen var det sängen som gällde!

Hel mysigt lördag med den bästa ! :)
Nu kommer jag inte få träffa honom förs torsdag, tidigast onsdag. Kommer sakna ihjäl mig, men men.

Nu ska jag köra klart med dammsugarn här!
PÖSS!

Tänk om..

Två dagar av samvets tankar som gnager inombords för mig och Rebecca.
..Tänk om..

Det duns vi hörde när vi kollade på film. Det som fick oss två att titta på varandra men som vi sedan drog slutsatsen om att det var på tvn.
Inte visste vi att en man låg utanför Rebeccas balkong och kämpade för sitt liv.

En timme senare gick hon ut och skulle röka, hon kom in lika fort med en konstig blick. " Det ligger en man nedanför min balkong "

Vi förstog inte. Vi trodde han var onykter, riktigt onykter då han inte ens kunde resa sig. Han såg helt borta ut, han såg verkligen ut att vara påverkad av något, antingen alkohol lr droger. Vi vågade inte gå ut och fråga honom hur han mår... vi vågade inte.

Tänk om han har kniv och går bärserk?

Vi ringde till polisen.

Jag sa till polisen att en påverkad man ligger utanför på gräsmattan. Att han borde åka till sjukan.

Polisen kommer. Mannen mummlade fram att han ramlat från sitt fönster/balkong. Det är alltså 10 meter då han bor på fjärde våningen.

Blicken i polisen ögonen sa oss att dom knappt tror på honom. Att dom också trodde att han var ett fyllo. Vad är det för värld vi lever vi?

Kanske luktade han alkohol? Han kanske faktiskt var onykter.

Vi trodde vi hade räddat hans liv... men han dog på sjukhuset.

När vi fick reda på det så kände man en slags skuld. Tänk om vi gått ut och värmt honom? Tänk om vi hade gått ut tidigare och rökt?
Hade vi kunnat räddat hans liv... det kommer vi aldrig få veta. Vi vill inte veta.

Vi gjorde inte allt vi kunde.. men vi gjorde det vi kunde i stundens hetta. Mer än så kan man inte spekulera. Ett sånt fall är dramatiskt. Jag är "glad" över att han inte låg där hela natten och någon hittade honom död på morgonen.
Det vi är mest ledsna över är hur tragiskt det var för honom.. att han fick ligga där helt själv. Att ingen upptäckte honom tidigare.

Vila i frid..
Förlåt.

Kändisar är puckheads

Meh, Varför ska det vara konserter mitt i veckan för? Förstår inte artisterna att folk faktiskt har ett vanligt jobb att gå till i veckodagarna...

Puckheads!

Mannen i mitt liv

Snott denna " mannen i mitt liv " lista.. så kul har jag ;-)


Vad heter han?:  Alberto montata, garcia. jashdjs..jagfajdgja... massa annat oxå...
Vad har han för favoritfärg?: Svart tror jag... kombinera gärna svart och vitt ;)
Vad har han för ögonfärg?: Väldigt mörk-bruna
Har han färgat håret nån gång?: ja, rött ... fast det blev nog lite skiftning i rött.. inte hel rött liksom.
Längd?: hm..kan tippa på 1,70
Har han klippt sig någon gång?: haha, ja.. tack o lov.
Har han piercat sig?: japp.. har en i under läppen nu!
Har han några tatueringar?: nej inte vad jag sett.. och det borde jag ju märkt ;)
Dricker han?: Ja
Röker han?: Ja
Vad har han för mobil?: Oj.. en jobb mobil och en vanlig.. båda är sony eriksson som utgick 1970.
Har han någon/några systrar?: hm..ja? i el salvador? eller? måste nog fråga igen....
Har han någon/några bröder?: japp en lillebror som är 18
Är han född i sverige?: jajjmensan
Vad är hans favoritmat?: Allt som är Veganskt. Gärna bönor.Har för mig att han älskar linssoppa.Eller bönsoppa? Den är svart iaf...
Vilken mat hatar han?:  Allt som har med kött att göra...

 


Vad brukar han göra efter jobbet ?: Tänka jobb.... nej men vara med mig, träna lr liknande.Sova, spela.. Han jobbar så konstigt.
Har han bråkat med nån någon gång?: Ja, allt för många.
Vad brukar han göra på helgerna?: Antingen jobba, festa eller  va med mig
Vad har han för musiksmak?: ..................... typ rave, rock och sånt där konstigt pling plong.
Brukar han svära mycket?: JAAAA
Vad för bil kör han?: Den enda han kör är mig. Haha
Hur/var träffades ni första gången?: Hos Kim ( Beccas kille )
Vad är han rädd för?: Sniglar och att världen kommer gå förlorad om ingen gör nått åt det..typ..
Vad påminner dig om honom?: Fotboll mest.. eller egentligen allt.. eftersom han är en del av mig. Oj så smörig jag blev.
Vad var det första han sa till dig?: Typ hej, abbe ( skakar hand).
Vad var det första du sa till han?: typ heeeeej, camilla ( skakar hand)
Vad brukar ni oftast skicka sms om?: oj.. det är för privat för att nämnas här. ;)
Är han beroende av något?: ja, mig!! :D och cigaretter...
Vad kallar du han?: Älskling, baby..abbe... typ.
Vad kallar han dig?: Slampa. Höhö.. ne.. älskling.. och sånt.
Tränar han?: Ja, precis börjat på gym med eken. Han siktar mot Arnold swarsnigger style.
Hur länge har ni vart tillsammans?: hehe inte länge. Blev ett par den 27 september, 2008.
Hårfärg?: Fett svart
När fyller han år?: 23 december
Om du skulle ge han en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara? oj.. förmodligen ingen blomma. Typ min blomma :P... lr en ros.. kanske svart vitt.. eftersom dom färgerna brinner han för...hehe ( newcastle )
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara?:  Omtänksam, Rolig, busig, bäst, underbar, säregen, oj.. skulle det bara vara 3 ord.
Gillar du han?: JAAAAAAAAAAAAAAAA! älskar för fan!
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon?
: Han skulle köpa resa till London och sedan fem stjärnigt hotell och biljetter till New castle mot Sunderland hemma plan.Tåg luffa i england oxå. Och ta med mig.. of course.. sen åker vi direkt från England till thailand eller veitnam typ. ( kanske bara är min fantasi iofs ) ;)



Happy

Allt flyter på i sin ordning. Denna vecka har börjat bra..bättre än vad den slutade iaf. Är så kär. Är så glad att vara en av dom som äntligen fått lycka.

I helgen var jag och min baby hem till Bror och Petra.. det var trevligt. Lite små jobbigt i början, men det släpper väl, höhö. Sen i söndags var jag och abbe hos pappa och firade mig. Gick bra det med!

I fredags var det utgång på bmb med Elli och becca. Var helt okej kul.. mest kul på "förkröket" :)

Nu ska jag snart bege mig till abbe, vi ska äta taaaacos!

PÖSS