En jobbig väntan

På fredag kommer älsklingen hem. PÅ FREDAG ! Först var det torsdag, sen onsdag och nu fredag. Skit tråkigt. Men jag ska laga mat åt oss när han kommer hem och så ska vi mysa i massa mängder, har iaf jag bestämt.. hoppas inte han misstycker. Haha. Fast det vore ju konstigt.

Hittade ett vegan recept i en tidning, såg väldans gott ut. Ska ta med mig den hem till honom på fredag och visa. Vågar mig inte riktigt på den maträtten då jag ska laga själv... Tänk om jag skulle bränna allt liksom. Vore katastrofalt.
 Det står att man ska äta veganskt en gång i veckan. För man ska ju inte blanda.. det är jag ett levande exempel på. Passar perfekt för mig att äta det en gång i veckan iaf..

Idag började ju som sagt hälsolivet, återigen. Here we go. Höhö. Imorse blev det smootihe, fast med mjölk ist för yougurt, hade ingen sån hemma. Det gick skit bra endå. Sen ägg på 2 knäckemackor. Ska få bort den uppblåsta magen. Så det blir hårt nu första veckorna.

Jag har drömt skit inatt. Vaknade runt två och ville messa älskling men ville inte heller väcka honom. Jag har drömt jätte mkt denna natt, sovit oroligt.

Här är en mardröm. Kanske inte låter som en.. men känslan i drömmen var hemsk.

Jag och abbe satt och kolla på tv. Min bror var hemma hos Rebecca och där var sanna och kim också.. några till. Vi såg dom genom vår tv.. dom filmade liksom. Skit skummt. Haha. Men jag bestämde att vi drar dit ist för att titta på dom genom tvn... men vi fick inte komma för rebecca. Så vi blev osams.

Min bror däremot drog därifrån för att vara med oss ist. Han såg ut som han gjorde när han var yngre, typ 18 år. När vi gick längs vägen så var han onykter, jätte konstig verkligen. Han sprang in på en gård och slog ner en kille.. jag blev jätte rädd för jag hatar våld i verkligheten också.

Sen gick vi till en galleria. Abbe är nu borta från min dröm så det återstår bara jag och bror. Vi satt och snackade och helt plötsligt så försvinner alla människor ifrån gallerian..t.o.m säkerhets vakterna.ALLA. Och in kommer ett gäng på fem killar och ska spöa ner min brorsa.

Känslan just då i drömmen var så jävla hemskt. Jag gjorde allt för att dom inte ska röra honom. Den ena killen som kom emot honom brände jag med en ciggarett precis intill hans öga. Jag grät som tusan.. min bror bara satt där och väntade på att bli misshandlad till döds.

"ledaren" för denna grupp bara stog och hånade mig. Jag grät och slog honom, försökte prata med han. Sa att min bror är det enda jag har, att jag inte vill förlora honom för jag älskar han så himla mkt. Och "ledaren" sa bara ; Tror du jag bryr mig? jag fick ett samtal om att han slagit en människa på gården och nu kommer vi och städar upp".

Jag grät, jag kollade på bror. Blicken han gav mig var ungefär såhär " ta min syster härifrån, vill inte att hon ska se detta " ... Alla bara försvann... bara jag kvar som kämpade.

Han som jag brände i ögat kom och drog mig därifrån.. jag kastade ner honom för trapporna. Dock så ramlade jag ner endå. Vakten som stog där gjorde ingenting. Hon hade inte ens ringt polisen.. jag försökte ringa 112 men det gick inte. Mina fingrar fumlade bara runt och jag såg inget pga alla tårar. Tillslut gick signalerna fram till SOS alarm. Det var då jag vaknade...

Känslan i drömmen var hemsk. Jag ville inte överge honom. Jag visste vad som komma skall. Ont i magen, i hjärtat. Det var så hemskt när alla försvann.. ingen hjälpte mig.

När jag berättade detta för mamma så trodde hon att det har att göra med mannen som ramlade från fönstret. Att jag kände mig ohjälpsam.. den där känslan att man misslyckas..att polisen inte kom i tid. Att det var någon slags blandning av allt. Drömmar är ju svåra att tyda.

Jag har drömt massa mer inatt. En psyko kille som jagade mig med gevär. Sen helt plötsligt så blev han gamlingen som ramlade från fönstret... helt sjukt. Massa olika bilder hela natten av olika trauman.

Jag ville att abbe skulle sovit brevid mig när jag vaknade från mardrömmen.. men jag var själv :( Typiskt!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback