Saknar

Igår träffades Sanna, Becca,jag och BELLA hemma hos Rebecca. Var längesen sist och det var jätte trevligt och kul!! Jag hoppas hon flyttar hem snart igen faktiskt. Verkar bli så, men sen å andra sidan så vet man aldrig med henne! Jag vill gå ut i helgen med alla. Fan.. senast vi gjorde det var väl stenåldern nångång.. jaja vi får se hur det blir ! Saknat massa iaf.. :)

Det börjar bli kallt ute nu. Det är noll gradigt.. burr burr... Fast jag längtar tills första snön... hihi.

Its my birthday

... 22 år idag. Coolt!

En riktig gran

Jag önskade mig en riktig gran denna jul. Vill ha massa vita kulor, vita änglar. Jätte fint. Tror det kommer bli så iaf. Doftar så underbart faktiskt!! Var väldigt längesedan man hade en riktig gran...

Jaha sjuk blev man återigen. Inte längesedan man var det. Det var väl detta doktorn varnade mig för. Fast idag mår jag mkt bättre faktiskt. Så min kropp kanske besegrar detta virus helt själv denna gång. Har ingen lust att vara sjuk på min födelsedag.

Jag saknar min älskling frukstansvärt. Han är och jobbar för fullt så har inte kunnat träffats. Han har inte ens sett min nya frisyr. Hehe. My hair is long gone by now.

Lägger upp en bild. Inte alls fixat, men den får duga.


Nej ska ta och bege mig till pappa. Var längesedan jag satte min fot där :) hehe.
Herrå!

Jobbmässa

Ja idag ska man till Jobbmässan här i västerås. Känns lite som att man kommer slåss med alla andra människor i denna stad. Proppfullt kommer det nog vara. Men men.. =)

Fullt upp idag iaf. Min älsklings alarm klocka ringde ganska tidigt.. vet inte när men mörkt ute var det iaf. Han låg kvar läääänge i sängen innan han gick upp. Så mysigt..  När han drog somnade jag om tillslut. Min alarm klocka ringde väl runt nio. Snozade ett bra jävla tag innan jag masade arslet ur sängen. Frös ihjäl gjorde jag också.. tror inte hans element funkar hehe.

Drog till jobbet och snackade med chefen och sådant. Sen mötte jag upp Rebecca och drog hem. Sen över till Pappas jobb och fixade CVn.

Nu sitter jag här och ska snart iväg igen.

Snackade med Mormor i telefon.. hon var så himla glad. Hon och morfar har tydligen hittat en väldigt fin lägenhet i Nyköping, så nu flyttar dom ifrån hålan Oxelösund.. helt ärligt så känns det lite läskigt. Dom har bott i samma radhus i 20 år, nästan hela mitt liv. Så jag har ju växt upp där kan man säga mer lr mindre. Många minnen därifrån. Som sagt, känns sorligt faktiskt.

Men deras nya lägenhet på 5 rum och kök, haha verkar iaf jätte fint, ljust och stort. Någon konstnär har bott där så denne människa hade målat fondtapet i ett rum, as grymt ju.
och mormor ska börja tvätta i tvättstuga, HAHAAHA.. ah det vill jag se. Det roliga är att hon ser så mkt framemot det eftesom hon typ inte har gjort det pååå väääääääääldigt länge ;) typ aldrig. Tänk om man kunde bli glad över att tvätta i en tvättstuga? dom är så söta dom!

Men jag är glad endå, hördes på mormor att hon verkligen ser framemot detta. Blir henne och morfars nya projekt!! Pigga och glada. Härligt! Ska ner dit i november och hjälpa till ! :)

Nej men hade så bra alla människor på denna vackra höstdag!
KRAAAAAAM!

If i were a boy

Beyonce - If i were a boy

Shit, fick låten av Rebecca. Nu har jag snart lyssnat sönder den om det nu går. Texten är så himla bra, så himla sann. Tror många tjejer kan identifiera sig med denna låt.
 När Beyonce sjunger så tar jag åt mig på något sätt. Går in i hjärtat.

Tjejer och killar är skapta för varandra av olika anledningar. Efter en vetenskaplig undersökning som gjorts på miljoner människor är att tjejer använder den vänstra delen av hjärnan och killar den högra. Jag tror det stämmer faktiskt. Killar och tjejer är annorlunda i känslor och handlingar. Tjejer är mer ödmjuka på ett annat sätt, har mer känslor, hormoner i sig. Tänker sju steg framåt. Killar är mer logiska i sitt tänkande, dom accepterar oftast den situation dom är i. Tänker inte så mycket vidare på det.

Nu kan man inte dra alla över en kant. Men överlag.

Nej jag ger upp. Vill inte sitta och disskutera helt själv här om åsikter och sådant. Men men. Haha.
Hejdå!


Klipper av mig mitt allt.

Ja tiden går fort. Hej och hå.

Jag har bestämt mig nu. Håret mitt åker av. Jag orkar inte med det längre, jätte slitet och inte alls fint längre.. speciellt på vardagen.. kan inte göra nånting förutom att sätta upp det i en tråkig hästsvans. Så nu tänkte jag ta modet till att förändra mig själv. Kommer klippa av större delen av håret. Har hört ganska många ggr förut av människor att jag skulle passa i kortare hår eftersom mitt ansikte är så litet. Haha.

Lägger upp en bild för att ni ska få något slags hum om vad jag menar. Fast det kommer inte bli lika kort som denna brud. Jag ska ha till axlarna. :) Ska även slinga blondt igen. Shit.. nervös jag blev nu...



Annars då?
jo idag när jag låg i Abbes säng nyvaken så säger han att hans föräldrar ska komma dit.. WHAAAAAAT.. jag blev ox nervös!
Men det gick väl helt okey.. sa inte sådär värst mkt, obseverade mest.. haha... men usch, hans pappa skrämde skiten ur mig. Han såg så arg ut.. men det släppte sen, han var en rolig prick! haha.

Happ.
Har inge mer att tillägga tror jag. Förutom att jag är kär i min prins fortfarande.. höhö. Allt glider på i guess. Visserligen finns det alltid murar med motgångar.. men det gör nog mest så att man blir starkare och mer ett ärligt förhållande. JAja, glad är jag.
Dags att skina igen!

HÖRS!

Uppdatering

Jag och mamma pratade lite idag. Hennes pojkvän vill att hon ska flytta in hos honom. JAg vill bo själv. Så vi kom fram till att jag tar över denna lägenhet och gör iordning med andra tapeter och sådant. Hon kommer hjälpa mig med hyran och sådant tills jag får en stabil inkomst.
 Känns väldigt bra! :) Mamma är nog bäst faktiskt.

Imorrn ska jag och rebecca ut och lämna CV,n och sådant. Man kan ju alltid försöka.. känns som att alla affärer har mitt CV, haha.

Jahapp.
I lördags var det fest hos Abbes och Kims kompis. Var väl trevligt :) en vanlig fest liksom! blev en aning påverkad men ibland måste man väl bli det också! höhö.

Har inte mkt bilder från i helgen. Glömde typ knäppa och batterierna var låga.

Rebecca hoppar på Kim.


Jag och Sanna


Det var mer folk på festen haha. Men dom fastnade tydligen inte!

På återseende.

Snabbt inlägg.

Inte hänt mkt idag. Bara kollat på tv, skissat två motiv. Ett ansikte, och en natur.. blev helt okej. Gör det mest för skojj skull faktiskt. :-)
Man kan ju tycka det är kul även fast det inte blir värsta konstnärs tavlan!
Mamma är däremot massa duktig, lyllos henne!

Ska iväg till min älskling nu. Saknat han massa mest.
Så vi ses i vimlet antar jag!

Imorrn är det party.

Hej!

shuu

Har inte mycket att skriva faktiskt.
Dagarna rullar på, lyckan består. Egentligen har det inte hänt så mkt. Mest hängt med Abbe. Var hemma hos kim och becca igår och kollade på en film med en jävla konstig handling. Den hette " Life before her eyes " ... om någon kan förklara för mig/oss hur det egentligen var så give me a call.. lr typ kommentera. Hehe. Jävligt skum film. eller så är det vi som är så stört blåsta. Kan vara så oxå!

Det vankas helg återigen. Var väl någon fest på lördag så som jag förstog. Är sket sugen på vin faktiskt. Ovanligt? ja faktiskt. Nuförtiden... nu suktar jag ju bara efter abbe hela tiden. Höhö.

Ikväll ska jag hem till kära Rebecca.. vi får ju inte glömma bort varandra i vårat kärleks vimmel..  :-)

Nej jag har inget att skriva. Fan så boring jag är... ;P



vända om

Jaha då var det bara att ställa om sig inför ikväll då. Tråkigt, jag som såg framemot det....
Även fast vi fortfarande ska ha tjejkväll blir det mer en sitta o hänga lördag med myskläder typ. Utan smink, fan jag som ville sminka mig idag...  :(


Jaja, så kan det gå.. Nu ska jag äta frukost! :)

You can feel it , rythm !

Shisses, jag är på danshumör. Kan vara för jag sitter och lyssnar fet musik. Blir på så bra humör... musiken är lyckans källa. Mummmss.

Imorgon är det tjejkväll och jag längtar som attans. Ska bli så trevligt att sitta med Sanna och Rebecca och dricka vin och snaska ost och kex... bara snacka om allt och ingenting, det är så sjukt trevligt, tyvärr var det alldelles för längesedan vi gjorde det så jag tror det kommer bli super duper!

Jag och min kära mor har ätit tacos och kollat på idol... precis som när man var liten fast då var det Småstjärnorna vi kikade på och åt tacos och gotta oss.. det var tider det. Jätte mysigt, liten som stor faktiskt !

Var hemma hos brorsan tidigare idag.. fikade med Petra och Morsan där. Petra satt och prata om vilket humör brorsan har, att när han väl blir förbannad så blir han riktigt jävla arg. Tydligen hade dom inte bråkat det första året dom var tillsammans ( !!!! ) .Så petra hade frågat daniel om hur han blir, då hade daniel snabbt kommit med svaret ... FRÅGA SYRRAN. Jaaaa stackars mig, haha.
Man fick både nycklar och tv dosor på sig. Typ alla dörrar var sönderslagna i våran lägenhet. hahahaha.... kul att vi kan skratta åt det idag iaf !! Galna tempramentsfulla familj man har.. vi är lite som utlänningar när det kommer till humör. ;-)

Jaja, har väl inte mkt mer att skriva antar jag.
Tjohej!!


Fördriver tiden

Sitter hemma hos abbe. Han är dock inte hemma.. Är och jobbar. Lite små läskigt att sitta här helt själv, spökhus typ. Men han kommer nog snart hoppas jag.

En dov huvudvärk har trängts sig på, kanske alla spänningar som har lagt sig. Men en sak vet jag, det känns bra igen.
 På tisdag åker jag och Rebecca på utflykt. Tåget går mot Nyköping, vidare mot Oxelösund där mina mor föräldrar har sitt hem. Dom är utomlands så vi har huset för oss själva. Ska bli skönt att se annat, göra annat. Komma bort från denna stad bara. Har en smått längtan faktiskt. :-)

Kommer väl sakna baby dock, men han finns här när jag kommer hem igen. Då ska jag pussa ihjäl han.
Men visst är det underbart att sakna någon jätte mkt? när man känner den där känslan i kroppen, man blir så frustrerad, klätterar på väggarna för att man känner saknad. Den är fin den, jag älskar den känslan...

Ska lägga mig i sängen sålänge medans jag väntar på han.
Godnatt folket.