Gott nytt år

Ja, det är så det heter.

Gott nytt år.

Nästa år ska bli ett annat år. Så är det !
Kl 12...

Puss på er då! ciao!

Lösnaglar

Jag undrar hur lång tid det kommer ta att skriva denna blogg utan stavfel med mina ny gjorda lösnaglar. Det är typ det svåraste jag gjort, hur gör ni som har naglar ? skriver ni med naglarna eller på något annat sätt ?

Igår så gick, GICK, jag hem till Sanna, skönt med promenad i regnet :) höhö. Sen fixade Sanna lösnaglar till mig, tog väl oss cirkus 2 ½ timme nästan, hehe. Sen åt vi korv med bröd och sen tittade vi på marie aionett, eller hur hon stavas. Det var faktiskt intressant och veta hur hennes öde blev. Allt har konsekvenser, smart tjej och slösa bort hela Frankrikes pengar. Inte konstigt att folket reagerade och halshugg hennes familj.Dock fick man inte veta hur det gick med barnen...
Det var en mysig lördag faktiskt, bara sitta och slappa och ha trevligt :)



Nej, tack o hej.


Vindar vänder

Igår så åkte jag och Rebecca och storhandla inför Nyårsafton, det var kul det. Haha, men jobbigt ju! Sen blev det lite andra affärer också.. tillslut fick vi tag på franska örter, höhö.

Rebecca hade ju bilen, så det var gött det. Hihi. Sen skulle jag in på Media markt, men vi vände i dörren eftersom kön var mega lång =/

På kvällen fick vi ryck. Åt hos Paret Hasan/axelsson. Gott. Stank vitlök dock. Men men. Sen drack vi, kom på frågor till nyår, sen drog vi till konrad och dansade. God damn,det var lite folk. Det flesta hade väl redan varit ute på juldagen och väntar på nyår.. men inte vi, nej nej. haha.

Drog hem till Kotten på natten och sådant. Det var bra det. Kändes bra iallafall. Behövdes om inte annat. Lite glad kanske :)

nej lite bilder.


Milla, becca, milla&becca, alltid jag med mobil. Rebecca.

Nytt utseende

Drog hem till Rebecca och Max igår. Han fixade min blogg, jätte fint, tackar. För er som inte ser den nya bloggen så uppdatera sidan, eller rensa cookies och sådant så funkar det nog.

Jag försöker att göra saker hela tiden för att inte tänka. Jag låter så glad, jag känner mig nästan normal och lugn. När jag blir ensam kommer tankarna tillbaka, likaså verkligheten. När försvinner sådant då?
När jag skulle gå hem igår så tryckte jag verkligen tillbaka tårarna när jag gick förbi hydro. Det var svårt, men jag klarade faktiskt av det, kände mig lite stolt :-)

Varje gång jag vaknar på morgonen ligger jag kvar i sängen och bara är. Det är för att du oftast är i min dröm nuförtiden. Jobbigt, men jag gillar drömmarna, dom är så rena, och lyckliga, och så himla verkliga.

Nej, dags att ta tag i livet, dagen och dig. Nu ska jag verkligen gå framåt, inte tänka. Eller iallafall tänka mindre. Just nu är jag nog bara rädd för framtiden. Hur jag kommer reagera om jag träffar någon annan.. kommer jag släppa in han ?
Återstår att se. Just nu vill jag nog bara vara ensam...

Idag är det fredag. Imorgon är det lördag, i övermorgon söndag. Sen nyårsafton. Får se hur det går kl tolv med tårar och allt.  Jag kommer nog tänka på dig då, så som vi sa.  Fan..
Overkligt.

Nu ska jag kila. Och gå vidare. Hej.

?

Fick mess. Ett jävla mess?
Svarade med tårar tillbaka. Förstår fortfarande inte. På julafton var jag världens lyckligaste. Halva juldagen var jag lycklig. Sen raserades allt. Mitt hopp, min längtan, mitt leende.
Nu är det bara svart och tomt.
Jag sitter bara och skakar och fryser.
Jag vill inte, kan allt raderas ? minnen ? ord ? kan det försvinna bort från mitt huvud ?

Det är så lätt för alla och säga, Glöm, gå vidare.

And i'd give up forever to touch you
cause i know that you feel me somehow
You were the closets to heaven that i'll ever be
and i dont want to go home right now.

And all i could taste was that moment
And all i could breath was your life
And sooner or later i knew it was over
I didnt want to miss you that night.

i dont want the world to see me
Couse i dont think that they would understand
When everyting made to be broken
I just wantet you to know how iam.

You cant fight the tears that ain coming
or the moment of truth in your lies
when everything feels like the movies
You bleed just to now your alive.


Nu lämnar jag. Han är borta. Jag är borta. Jag tar mina tårar, mitt onda hjärta, min klump i magen och stoppar undan dom.
Men, tyvärr, jag kommer sakna dig. Alldelles för mkt.

Ser inget nu. För mkt tårar.Hejdå.

,,

Aldrig kännt mig såhär. Så blåst,naiv,blåögd.
Att jag har trott på det du har sagt, fått mig att känna mig speciell. Hur kunde jag gå på det? Jag är i en bubbla som jag försöker ta mig ur. När jag väl gör klivet, skär upp min bubbla, dras jag tillbaka, ser dig, ditt skratt, ditt leende, det som hänt. Minnen.
Men det betyder bara något för mig. Jag vet det. jag trodde verkligen på dig, oss. Och nu sitter jag här förvirrad,sårad och hjärtat är i tusen bitar.

Det gör så ont. Smärtan är outhärdlig.
Jag försöker vara stark, men jag kan inte. Bryter bara ihop och vill vakna från denna mardröm som tar knäcken på min kropp. Mitt psyke.

Min kropp skriker efter hjälp. Men jag får inte ut mig något.
hur kunde det ändras så snabbt. På några timmar så blev du en främling. Eller visade ditt rätta jag. Jag är så chockad, kan inte komma tillbaka till verkligheten. Jag vet allt, precis allt. Jag såg det med egna ögon.

Sitter och lyssnar på en viss låt. Ser bara dig, bara mig, bara vi. Fan, jag kan inte leva på det. Jag trodde det var rätt. Jag trodde på allt du sa. Har gått igenom så mkt under närmsta tiden och nu sitter jag här och inget av det var värt detta.

Jag kan inte andas. Inte fokusera. Jag kan inte vara mig själv.
Du tog ner mig, bröt mig mitt itur.

Hur ska jag ta mig upp igen?
En del av mig försvann, du snodde den och kasta bort.

Julen över

Jaha då var denna jul avslutad, skönt.

Ska börja med att berätta om personalfesten i lördags som var sjukt rolig ;)

Vi alla jobbade till 18. Sen stog vi, typ 6 tjejer och gjorde iordning oss.
Sen drog vi alla till en källare och drack,åt och spelade bilbana, skit roligt ju! Jag ledde ett tag, men tillslut hamnade jag på 10 plats av 16. Hum, haha. Full som en kastrull var jag också, spillde vin i maddes hår, haha!

Sen drog vi till Bmb och fortsatte dricka. Chefen såg till att det fanns fyllda glas, så på hugget var vi ;)
Ja, jag vet inte, men jag tror jag avslutar där. haha.

Det var iaf kul som sagt. Mkt skratt och sådant..

Jag börjar jobba igen den 4 januari, ;)






Oj blev lite bilder.
Fr vänster,
Maria&nina. Anna&jenny. Per. Madde. Allihoppa. Jag&Lotta. Jag&maria. Mattias,AnnaLrjenny?Andreas?.
Full Milla med madde. Folk. Johanna. Andreas,andreas,fredrik. Jag&chefen. Folk.

Hängde ni med?saknar alla! en jävla massa blåmärken på benen har jag också efter alla knuffar, haha!


Julafton var väl bra.
På söndagen skulle vi åka iväg kl 15. Kom väl iväg runt 17 eller nått.. Jag drog te jobbet och prata med chefen, fick bra nyheter iaf :)
Sen åkte jag hem. Kom på att jag glömt alla kläder jag skulle hämta där, Så åkte ner igen till jobbet. Ja, vilken härva det var.

Kom iväg. Tog det lugnt. Spelade bingolotto, ingen vann ( ovanligt ? ) . På julafton åt vi mat, hade trevligt. Kolla på kalle anka. Öppna julklappar. Fick pengar,locktång,två sockor, pyamas,linne,bäddset,dolce gabbana parfym. Trosor. Har säkert glömt nått. jaja! blev glad iaf :)

Sen åkte vi in till Nyköping och fortsatte där med kusiner och andra släktingar. Blev mkt vin och trevligt, singstar och mkt skratt haha! guitarr hero också, fett!

Nej nu jävlar ska jag ta ett glas vin. Får se vad som sker idag!!!!!
Förbannad som en kossa är jag! fuck this!
hejdå




Fr vänster.
Sliten milla. Julklappar med en en. Skit i granen. Ferdinan. Min släkt. Jag och mormor. Kaffe,vin,bulle och sambocka, kan de bli bättre? . Mormor, tomas och danne o helena. Olivia,mamma,bror,helena. Helena och jag. Mamma.

Afrodisiak

HEEEEJ snälla bollar!

Har haft kul som attans på jobbet, ( som vanligt ) hihi. Kommer sakna dom så otroligt mkt =/ Men ja, det finns ju faktiskt telefon och msn och fika !
Dock inte samma sak som att stå och puttas och trängas och skratta i butiken, haha.
Vi kommer ha så jävla kul imorrn!

Nej åter till idag. Gick på bussen, skit trött verkligen. Har jobbat två veckor i streck med 1 ledig dag. Ja det känns eftersom jag har inte sovit riktigt som jag ska heller ;)
Men där satt pooh liksom, på bussen ! jag vart fan skit glad, vet inte riktigt varför, men jag blev det haha!
Sanna och Becca skulle gå på stan, vilket jag redan visste men endå!

Jag började jobba kl 10, slutade kl 14. Mötte upp mina små prinsessor och sen gick vi och åt mat. Sen trängdes vi med alla 70 000 människor. Köpt en kofta,kastanjevatten,lösnaglar,ett stort skärp,röd shorta, och en sak till morsan. Tror inte det va nå mer va?
Jo alkohol såklart ;)

Och det där med kastanjevattnet. Det gör en brun! Sanna var skit brun imorse. Så jag köpte också. Tog 3 lager, nu sitter jag här som en neger. Sanna hade bara 1 lager.. ja ni kan ju räkna ut hur jag ser ut =/
haha typsikt millis!

Nu ringde bror.
Han ska köpa en bil.. suck .. tänk om man hade pengar så man kunde bara köpa en bil liksom. Hans andra har pajjat så han måste ha en extra bil.. hmm.. :)

jaha. nu har jag hunnit o köpt kjol,hårband och örhängen på hm. Glömde publcera bloggen, bravo.

nu ska jag te sanna och hämta nagelborttagningsmedel. Det gick åt helvete med lösnaglarna. Känner att jag inte har någon tid just nu!

Jajjämän

Har varit hemma 2 timmar. Snart sova, upp till jobbet igen.
Jobbat från 10-7. Sen gick jag hem. Var inte hemma förs 8. haha. Jävla skit som missade bussen. Så jag traskade. Och påvägen hitta jag en liten julkänsla. Sjukt, men den kom lite. Så nu får vi se om den kommer mera.. haha. Vore ju kanske bra om man hade en julkänsla på själva julafton? hehe.

Guh så trött man är. Gäsp gäsp. Dricker faktiskt kaffe, kanske inte så bra. Äsch jag somnar nog endå.
När man förut druckigt power king har man inte märkt av den sådär jätte mycket. Men idag sa det pang verkligen!

Sjukt störd. Men sen blev det nån konstig variant på sluten. Skit hängig, bara gick runt som en mört och mörta mig typ. Ja men fan, det var en jävligt bra dag idag på jobbet ;)

Nu har vi tjejer besämmt lite klädsel på lördag. Så inte nån är mindre uppklädd, och en annan as uppklädd. Kan bli pinsamt det ju. Sen blir det blue moon efteråt ! jajjemääään! ;D
Jag ska fixa frillan under lunchen. Snyggt, fest frilla, jobb kläder och inge smink under resten av dagen.Raur!

Nej hej hopp.

En tisdag.

Jaha, jobbat på som vanligt. Bytte imorrn, så imorgon jobbar jag till sju istället. Tyckte synd om lotta, så hon får min tid :)
Jobbar mkt nu, skönt att göra det. Tänker inte lika mycket. Hemma går jag bara runt i min ovisshet och får dåliga magkänslor. På jobbet är jag bara. Dock skingrar tankarna iväg ibland, och jag hamnar i en fantasivärld. När jag vaknar så står folk och bara tittar underligt på mig, haha.

Jag hade en hemsk dröm inatt. En mardröm för mig. Jag blev lämnad kommer jag ihåg. Sen vaknade jag och då blev jag glad över att det var en dröm, men sen kickade riktiga verkligheten in och jag insåg att den inte var så vacker den heller...
Det enda jag kan göra är att hoppas.Längta.

På lördag blir det körigt kom jag på idag. Eftersom vi ska ut efter jobbet. Klockan sex slutar vissa av oss. Så det blir att ta med sig kläder, smink och det som gör en lite finare än vanligtvis. Känns lite ofräsht att inte duscha, hehe. Jaja, en pizza och lite alkohol sen så ;)


Sitting all alone in the dark. Wishing you were here.


City-Erikslund

Hejhopp.

Drog till jobbet kl 10. Chefen högg tag i mig direkt och sa, Camilla, kan du jobba på erikslund efter du slutat idag ?
Jaha tänkte jag. Det vore intressant och roligt :)
Så jag slutade 1 h tidigare på stan, alltså kl 14. Sen så kom mor min och hämtade mig eftersom jag var tvungen att hinna äta. Blev lite brådis och tajt med tid. Så slängde i mig en hamburgare i bilen. Åkte hem, tog på mig lite smink och en turkdusch, sen bar det av till Erikslund. Slutade kl 19.

Det gick bra.. . På erikslund var allt annorlunda, inge presentinslagning..  Men jag gillade dom faktiskt. Det var avslappnat.
Men imorrn ska jag till city igen. Ska bli skönt :) . Det är mer tempo där nu på julen!! Det ska kännas att man jobbar liksom!

Det känns som att man knappt hinner hem förs man ska iväg igen. Man kommer hem, äter, duschar, tittar tv, bloggar, pratar i telefon, tänker, sover, vaknar.

Men det är ju lugnt när man slutar kl 3 liksom. Då hinner man ju med andra saker också.
När jag jobbade 10 timmars pass på Dinsko, kändes det som att man i princip bodde där, haha.

Happ,hepp,höpp.
Fuck this! nu ska jag gå ut och slänga gizmos bajs och kiss. Så roligt har jag.

Nyårsafton. Erfarenheter.

Jag längtar. Vet inte varför. Men jag gör det! 3 rätters middag med vänner. Champange. Raketer. Fina kläder, alla är så vackra på nyår.

Jag hoppas att nästa år blir ett annat år. Än det åren som varit. Jag gillar dock dom senaste åren. Av allt som hänt så har det gett mig erfarenheter på olika nivåer. Av misstagen har jag lärt mig. Man kan aldrig gå genom livet utan att göra felsteg. Ingen är ju perfekt ? men det gäller att använda dom misstagen och forma dom till någon användbart.
Man kan inte leva kvar och ångra saker man gjort. Då mår man inge bra.

Dock finns det alltid något som gör så att man blir rädd för saker. Jag har det att jag inte kan lita på karlar. Vågar inte det riktigt. För mycket som gjort så att man blir synisk. Jag kommer dock komma över det den dagen jag blir bevisad motsatsen. Tills dess kommer jag nog ha min mur, vara synisk, inte våga tro. Men rätt personen kommer riva muren jag byggt. Det vet jag. Det hoppas jag.

Fånga mig.

En fjäril flyger mellan oss ibland
Vi kallar den lycka, den är svår att fånga, den vill slita och rycka
som vilken lycka som helst, vilken fjäril som helst
Men ändå, vi ses igen vi två.

Lars Winnerbäck - Fånga en fjäril


Jaha. Jobbat som vanligt idag.. Var inte riktigt på jobb humör, hehe.
Dagen började lite fel också.
Jag kollade dagen innan vilken buss jag skulle ta..
det blev 11,33. Bra tänkte jag, eftersom jag började jobba kl 12.
Gick till busshållsplatsen, stog där ett tag. Sen kikade jag på 12ans lista vid kuren.
Happ, då stog det att den ska anlända kl 12,08.
NEJ NEJ! tänkte jag. Så det fanns bara en sak för mig att göra... börja traska till stan!!
Jag kom 5 min försent, äckligt och ful var jag också. Tån hade skavt på min andra tå,
så jag hade en blodig strumpa som syntes
eftersom jag använder tofflor.
Nej usch, blä!

Dock blev det billigt idag. Var gratis buss hem pga nå kvinrån.
Usch vilka idioter det finns. Hoppas dom får fast dom. In med er
hemska kriminella idioter i fängelset !!

Det känns som måndag idag. Men det är ju söndag faktiskt.. sjukt..
Satt och kikade på vädret. Det ska bli minus grader, men inge snö. Vart är snön??





.

Ett bad. Ensam, guh så länge sen man var det på en lördag. Är så skönt. Man behöver sin ensamma tid ibland. Bara vara.
Sitter och kikar på pirates of carribien. Inte riktigt min typ av film, men anledningen att jag tittar är för att orlando bloom och jhonny depp är med. Kan det bli bättre ? tror dom flesta tjejerna håller med mig, inte sant ?
Imorgon blir det att jobba.


Trött

Helt klart toktrött just nu. Har somnat i intervaller hela dagen.
Kanske dags att piggna till, men jag vet inte hur.

Drog hem till Rebecca och Sanna kom också. Drack vin och alla var väl i sin egna lilla fantasivärld mer eller mindre.Kan bli så ibland när tankarna tar över på olika sätt :-)
Drog till silk av alla ställen. Inte varit där på 3 år typ. Det var likadant. Bara småttingar som sprang omkring.
Sen var bingo rimer där med sina jul brudar. Dom såg ju lite.. fula ut. haha. Jaja. Kul att alla kan ha olika liv. Skulle vara jobbigt om alla var likadana!




1.Sanna
2.Becca
3.Jag
4.Sanna gråter, milla tröstar.
5.jag,bingo.becca haha.
6.becca,sanna
7.Toalett bild
8.Jag och Ljunggren

Nej. Hejdå.

Wild world!

Haft det kul på jobbet idag. Mkt skratt!
Slå in en skottkärra så skulle ni nog också ha det ganska kul, haha! proffs man är ;)
Sen skrev jag upp mig på listan. Så nästa lördag blir det bilbanetävling med folket. .

har duschat, med gizmo faktiskt, haha. Han satt på kanten och titta på. Kanske ska anmäla honom? hm. Lagat lax, ätit laxen. Nu sitter jag med vin i handen och skriver blogg och lyssnar på musiiiiik!

Och jag kom i mina jeans!!! som jag inte kunnat ha på öh, ett år ? imorse kände jag mig lite smalare än vanligt. så jag prövade, och dom bara gled upp smidigt !
Lite glad fan!

NEJ. lite smink. Sen så ;)

Tänker på dig.


:-)

Ja, magiskt. Guh.. Har inga ord. Hjärnaktiviteten är enorm!
Ge mig min favorit kaj ! ;)
i'll be here.

idag, jobb. fi fan. Helt slut är jag i huvudet. Sa Tack, istället för Hej till en kund. Frågade om en annan ville ha inpack. Ska egentligen vara inslagning eller paket. Mixade lite.
Sen en massa andra konstiga saker.

En lite häst hade ramlat ner från hyllan. hahahaha. Jag skrattade på mig. Började fantisera om att den inte ville leva längre.
Och sen berättade jag det för lotta och kristin, och sen att alla börjar leva när vi gått hem. Värsta zoot liksom. Tillslut kom jag på mig själv om vad jag egentligen står och snackar om. Blev piinsamt ett tag. Men dom gillade min underhållning. Lika bra att göra något, istället för att stå och titta ner i marken och ha tråkigt.

Jajjämän!

Blogg

Goddagens. Jobb, jobb, jobb varje dag.. Har pratat lite med chefen och ja, det verkar som att det blir goda nyheter efter jul ;) Men man ska inte hänga kulan i granen för man vet säkert. Så jag återkommer :)
Jag sitter och småfryser lite här. Dricker kaffe, ska väl duscha och sedan käka lite.
Fick en kund idag som ska åka till Egypten. Gav henne lite tips på olika saker eftersom man själv varit där.
Det enda jag kände var att jag också vill åka nånstans, bort från kylan. Bara slappa. Ja, jag säger inget mer, för då blir jag knäpp.
hehe.

Kan det kanske ta och komma lite snö? så att man får någon slags julkänsla tack! Jag slår väl in 100 julpaket omdagen och jag får endå ingen julkänsla. Jag kom fram till att det är snön som saknas.

När man inte har snö, då vill man ha snö. Har man en massa snö, ja då vill man ha sommar. Men nu vill jag verkligen att den traditionella julen ska komma tillbaka. Men det blir nog kanske inte så...

Idag gick jag förbi arbetsförmedlingen efter jag slutat. Jag kom på att dom ska döpa om det till Praktikförmedlingen. Eller hur ?
Det passar mer för vad dom står för. Dom ger inga jobb, dom ger praktiker.



Tjo

Varit hos Far min. Det var trevligt. Bekka ( plastsyster ) fyllde 18år.
Det bjöds på jätte god
smörgåstårta! Åt hela 3 jävla portioner!
Sjukt ju, behövdes nog ;)
Känner mig otroligt mycket piggare med mat i magen.
Satt och pratade mest med min Faster Carina, det var väldigt trevligt :)
Ska hjälpa Sandra, min 8åriga kusin att platta sitt hår. hon har afro-hår. Stackarn vill ha platt hår. Ska ta med min plattång och medel för håret och hjälpa henne någon dag :)
Jag kan ju det där med hår har jag hört ;)

Sen ska jag och Bekka ( fortfarande plastsyrran ) hjälpa Min bror att flyttstäda, kan bli intressant. Är ju as jobbigt. Men vi båda har gått/går hotell, så vi kan vi :) höhö.

Brorsan släppte av mig på hydro. Skulle handla lite snus. Stog där inne ett tag, inte en käft kom ut. Dom brukar ju komma direkt när dom hör plingeling i dörren. Där står jag och funderar om dom gått på fikarast lr något. Minuterna gick och jag bah vad tusan, ska jag sno dosan eller?! Nej nej, det får man ju inte. Orka bli kriminell liksom. Så jag börjar hosta och låta där inne i min ensamhet, HAHA! Tillslut kom han ut och gav mig beskedet att jag inte kan handla för deras apparat var pajko. Happ, där hade jag stått helt i onödan gjort mina konstiga ljud för mig själv =/
Om dom har videokamera med ljud kan det bli kul för dom att titta på, haha. Det bjuder jag på!

Nej imorrn är en ny arbetsdag. Borde duscha och sussa sedan. Inte fått många timmars sömn, kanske ska ta och skärpa till mig nu!
Men det är ju inte lätt när man är fucked up i huvudet. jäjä! ;)



Jag och min Gris sussar så sött. Han är ju för go när han ska kurra in sig i famnen.
Andra bilder sitter han i mitt fönster och kollar på utsikten. <3

Godnajt!



Smörgåstårta

Sitter och väntar på att få kila iväg till Pappa och äta smörgåstårta. För att tänka på annat så skriver jag lite blogg sålänge. Dock blir den väldigt kort, har inte mkt jag vill säga här. Har hänt så mkt, och har så många tankar. Men det är något jag håller för mig själv :) Det hade iofs kunnat bli ett jävla bra blogginlägg !

Idag har jag gått omkring som en robot på jobbet. Bara varit där för pengarna så att säga. Tror dom andra märkte att jag inte var på topp direkt. Jag som annars brukar alltid skrattar och är glad och pratar hela tiden.Men idag var i min egna värld, där ingen som inte känner mig får komma in.

När det var en halv timme kvar på jobbet så kände jag mig lite "gladare" . det kändes skönt faktiskt. Vet inte riktigt vad som hände, men helt plötsligt från ingenstans så kunde jag le, fejk eller inte, men jag log och kunde skratta också.

Snart kommer Bror och hämtar upp mig. Ska rensa kattlådan nu, lyllos mig va?

Japp

Igår så blev det vin vin vin med mina tjejer :) Det var trevligt som fan. Sen drog vi till en förfest på stan, med folk. Det var ju kul.. full som en kanon var man. haha.
Sen drog vi till konrad och dansa, det var kul faktiskt. Som vanligt när vi är i farten!
Nej har inget mer att säga tror jag.
 Jag är iaf glad. :)
Inte sovit någonting. Magen kurrar, har inte heller ätit!
Har vairt och köpt julklappar med min bror. Och jag skaffade minneskort till mobilen också, var väl på tiden. Dock kronglade allt. Så Bror skulle testa med sin mobil i datan, all hans musik bah försvann, haha stackarn.
Jaja det kanske går tillsut, nått är iaf fel.
:)

Lite pics kanske?







Please dont go, i want you to stay. im begging you, please dont leave here.




Huvaligen

Jaha, kom hem från jobbet för en stund sedan. Har varit hårt idag, mkt folk, mkt klappar. Tiden rann iaf iväg :) Jag kan inte påstå att jag var sådär jätte pigg imorse. Började 1h tidigare också.

Kvällen igår var hm. Har inga ord. Så hemsk var den. Eller det var ju trevligt innan vi kom till pitchers.
Och jag som är så naiv och trodde att allt var löst, men varför skulle jag inte tro det? är det bara jag som kan vara trevlig även fast omstädigheterna har varit som dom varit?
Jag hade iaf glömt och gått vidare. Ville göra det bästa utav situation, få allt bra igen. Och sen är man bara ett jävla spöke.
Jag blev chockad över att min känsla som jag kände när jag klev in, också blev verklig. Det sårade mig.

Idag är det iaf lördag. ny dag, nya äventyr!! wohow!

Så hade bra suckers!

Gamla blogg inlägg

nu ska ni få höra hur jag och rebecca skrev och var för längesedan.. Kom ihåg att vi är annorlunda nu. Det här är dom senaste 5 åren, så tänk på det. Det är bara kul och se att man varit en riktig fjortis.. och god damn, det var kul att läsa vill jag lova !

Rebecca ;
* " Jag är fucking överdrivet bakfull.. men för fan jag är fortfarande hetro..." *

Rebecca ;
*" Jag kommer in i hallen där står mamma och jag ryter ur mig,... Peter stormare är med i prisonbreak.. då säger hon, gå sov.... haha dåligt svar tyckte jag då.. men nu idag förstår jag henne.. haha...=) *"

Rebecca ;
* " Ja då kommer en gay kille från paris, som han sa.. vi prata med han tidigare på kvällen oxå...Så hånglar han med mej och senmilla... YUICK ... vi hatar liksom folk som inte kan hångla, de vår grejj. "*

Camilla ;
* " Föressten! har ni tänkt på en sak?
Vi säger såhär, om du sitter ensam hemma och sen är d ganska tyst, och de låter lite nånstans.. burkar typ era öron röra på sig? jag skämtar inte nu, för de gör mina.. de känns som att dom rör på sig lite granna, för att fånga upp ljudet. skummt. " *

Rebecca ;
* " Ja o milla fick panik om en sak, vad ska man säga mutt fitt sak el nått... vi ska ta kort när vi stor framåtböjda asså ser de så hemskt ut haha... o hur kan killar tända på de..? "*

Camilla ;
* " o för mig hade de blitt lite väl mykke alkohol, så de snurrade o bussen typ flög runt medans tessan satt o snacka om sitt jobb om bajs o sånt. " *

Camilla ;
* "sen va vi framme på staden o jag o becca drog te mc donalds o köpte cheezburgare, medans vi väntade på dom gjorde jag ett besök i handfatet på toaletten, japp jag rävade, kl va inte ens nio.. jag slår rekord. *"

Camilla ;
* " jag o tessan o paula blev inte attakerade, men becca kanske ser lesbisk ut?! fast hon har ju iofs den där "blicken" *

Rebecca ;
* " Ja sov me ( Censur ) och tessan sov me kimpa o såklart körde vi vår lilla grejj som snart blir en tradition...=S Hört tessan en del gånger nu hahahahaaha.... väggarna e ju ej så tjockA. " *

Rebecca ;
* " igår kolla ja o milla på pretty woman o hade lite myspys.inte undra på att folk tror vi är ihop HAHAHAHAHHHA.hehe den här heljen har vart mycket camilla och jag men jag måste säga ja digga det.. vi borde ha nån helj i månden då de bara vi två....hehe =P
Rebecca & Camilla 4-ever....

Camilla ;
* " men men sen påvägen ner mot stan fick jag nått raseri utbrott på bussen tydligen,
suck skämmig. * "

Rebecca ;
* " jaha ni händer de nå ida tro? ska väll äta pizza som alltid som vanligt hela fucking tiden med milla.. men fan vad vi älskar pizza.. vem behöver en man när vi har calzone och al tonno? " *

Rebecca ;
* " igår sära man på benen för gynekologen sen var man på stan sen vidare till andra genekologen där milla sära på benen sen for vi te mej o käka tonfiskrulle...passande. " *

Rebecca ;
* " diag har man tatt de lugnt och hängt med milla och tappa flintasteken på marken. men vi åt ändå. puss. " *

Rebecca ;
* " Vad sker..? Nää inte möe.. bara trista saker kanske hehe...inget wow .. milla nuppar med A , sanna nuppar med P och jag pratar med oprah winfrey " *


Det är mest Rebeccas kommenterar. Men jag ältade och var kär lite här och där hela tiden. Så ja, så äre. Men ska leta på lite mer från mig med. Om ni nu vill läsa det. hej

Baguett hett

Precis käkat upp min skagen baguett som jag köpte efter work på ica. Det var gott det. Dricker sista slurken av power king. Borde kanske piggna till..
 Inte sovit mkt inatt. Legat med illamående,halsont och sådant roligt. Så det var en jobbig dag idag vill jag lova gott folk.
Men men, nu är jag hemma igen.
 Ledig imorgon, skönt. Ska väl inte klaga, man har ju nått slags jobb, men endå. Ledighet är najs.

Helgen närmar sig.
 Jaha. Lundberg kan vi inte fira nej, så Sanna o Rebecca blir fast med mig, stackare, haha. Jaja. Men tanken slog mig, hur fan gör vi på nyår?
Känns ju som att man vill vara med alla då.. orka dela upp sig i olika dagisgrupper! haha. Då har det ju iaf gått ett tag...
Det ordnar sig väl!
 
Eller så kanske jag ska hem te en gammal gädda och hälsa på. Ta lite vin och catch upp. Var väl några månader sedan!

Jaha nehe. Känner mig som en höggravid knubbsäl !
Slemmig, äcklig, ful. ;)
hej

Igår satt Rebecca och läste ur gamla bloggar som jag och hon skrivit förut. Hahaha. Det var det värsta. Vi var otroligt ärliga!!! alldelles för ärliga ! haha
Så ska slänga upp några roliga repliker vi har skrivit. Men jag gör det sen, så see ya !


Illusion

Dagen till ära, onsdag och allt. Tordag imorgon. Tiden går fort, känns som evigheter. Allt känns konstigt. Och endå inte, det känns klart, tydligt. Nu är det onsdag.
 Det har gått bra idag iaf. Yepp.
 Dricker power king också, gottis. Blir lite stissig. Ska nog ta en promenad idag kankse. Rensa tankar, få luft.. fantisera........
Fick en bra låt av en kömpis. Älskar den låten, helt såld. Underbart bra. Tack.

Nej nu får det bannimej vara nog!

ciao!



Suck

Jag vill inte ens skriva blogg.Endå gör jag det. Suck på mig.
 Dåligt humör är jag på också. Varför? jag vet inte. Vill bara åka härifrån just nu, rymma till ett ställe där ingen ser mig eller vet vem jag är. Bara sitta och tänka på hur jag vill göra med mitt liv. Är det 20års krisen som Rebecca pratar om? eller är det något annat som gnager sönder mig inuti? Jag vet inte. Har inte svar på mina tomma frågor.

Det jobbigaste är att jag har absolut ingenting att se framemot. Och har jag inte det, så blir jag såhär. Har jag ett slags hopp, en längtan, nånting så blir jag genast på bättre humör om jag tänker på just den saken. Men det är blank nu. Nothing.

Jaja, dags att ta sig i kragen Camilla! Jävla kärring!



saker och ting



Lite bilder, fotosession på fyllan, lika bra liksom!
Idag har det varit jobb. Låg med halsont hela natten och morgonen. Avtog på dagen, men känner mig krassel endå!
Går kanske över :)
Bror var över och åt mat. Stackarn har öroninflammation i båda öronen och spräckta trumhinnor. Kul jul liksom.
Nehepp. Imorrn är det ledigt. Kul. höhö.
Orka skriva.

Grubbel Grubbel, mera trubbel. Hjärnan spökar. Hejhopp.Ta bort.

Här är en underbar låt.


Helgen över

Då var det söndag igen. Helgen rann iväg som en flod.

Fredagen bjöd på vin och vänner. En buss ner till konrad där det kostade 20kr att gå in, ganska bra pris, ska fasen alltid vara så för inte är det värt att betala 80kr iallafall.
Där inne bjöds det på dans,skratt och dans igen. Det var kul :)
Vi avrundade med Donkan och en buss hem till sängen.

Igår, lördag, var jag på bröllop kl 13. Det var Marjo och Per som gifte sig. Mammas nära vän för er som inte vet. I en raketfart for vi dit. Jaja, fint folk kommer alltid sent.
Hon var så vacker med sin brudklänning. Jag fällde några tårar när dom gick längs gången. Jag vill också göra det någongång, med pappa vid min sida och min älskade står och väntar på mig. Det vore något.

Efteråt när vi skulle äta så blev det kaos. Jag och mamma ryckte in och hjälpte med servering. Dålig organiserat måste jag säga.
Sen for vi hem och hämtade Rebecca. Vi skulle servera på festen.

Det gick bra faktiskt. Det var kul att vara med Rebecca själv och dricka, och även ha kontroll över det mesta. Vi sa att vi skulle passa att jobba ihop. Det funkar liksom så bra. Kompletterar varandra på najs vis, haha.

Kvällen garv blev när vi skulle bära ut en as tung soppåse. Vi kämpa i regnet och på den hala isen. När vi väl skulle lyfta upp sopåsen i tunnan så välte hela skiten, haha. Ja, det var kul när man var där!
Och det var så Rebecca sa ; ja vi skulle nog passa att jobba ihop. haha, bra sammanhang!

Men vi gjorde vårt jobb. Vi dansade, drack vin av alla dess mängder och sjöng tom kareoke hahahaha. Det vaaaar kul !
Och det skiljer sig inte mkt i beetendet på 40åringar som 20åringar kan jag säga ;D

Har inte fått bilderna ännu. Laddar på för fullt på msn. Så jag slänger upp dom på bilddagboken istället så ni får gå dit om ni nu är intresserade!

http//:misscamilla.bilddagboken.se

Okej jag hittade 2 vimmelbilder! haha


Säger såhär, vem fan behöver löshår? både jag och becca kan bada i  vårt vanliga hår! Suckers! ;D