Onsdagens äventyr

Hej !

nu ska jag berätta om Onsdag, många intryck o fan vad jag drömde på natten när jag sov! haha.

jag becca och sanna åkte till rönnby o tomas som fyllde år =) Det var trevligt med vin o folk. Sen fick vi tre sjuss av fredrik ner till sjökrogen.
Sprang in där och alkoholen började göra sitt. jävlars säger jag bara... ögonen var kors o tvärs. Jag kom knappt in för vakten trodde väl jag var påtänd för jag var så sprallig!! fan vad illa liksom.

in där o beställde öl och cider. Satt o snackade o sedan kom micke och kotten.. och även tomas och dom. Alla sprang runt som höns.
Vir dansade och sånt oxå.. men skit musik när vi kom till dansgolvet. BAH. Ölen började göra sitt.. ojoj... Jag mådde skit bra verkligen !

Jag träffade på Andreas =) Det var väldigt kul att se dig igen.. inte igår direkt !! Det tog ett tag innan vi träffades på krogen, haha.

Sen drog Sanna o Becca.. pga jobb och magproblem, haha. Jag hängde kvar med micke och kotten. Micke sprang runt som en lite spjuver med nån emma.. så jag satt o snacka med kotten o pratade..

Sen dorg vi hem till kotten på stan. Där han bor för tillfället. Åt varm korv o sånt.. Sen tog jag taxi hem.. och micke ringer i taxin o säger till mig att dom båda låst sig ute, HAHAHHAH. fi fan... så smarta liksom.. dom skulle upp o jobba om 3 timmar... undra hur det gick för er?! Hoppas bra iaf.

O sen hade Sanna ringt... kl 2 ? jag bah vart as orolig att nått hänt.. men hon hade ringt fel, haha =P liten full tjej!!
;)

Kvällen blev bra faktiskt !
Nej nu ska jag handla och sånt.. sen är det middag hos stefan. =)
Hade bra gott folk. KRAM

Ska rätta ett fel. jag skrev att mamma o jag varit i afrika o daniel sviker oss för han ska till gran canaria. Hmm det ligger oxåi afrika.. eller utanför, sorry... =P alla diggar afrika iår!!

image103
Micke,jag,kotten. Kanske inte den bästa bilden.. men nått ville man slänga in !

buffe?

På bordet idag. 220 graders ugnstek kräfta med hummer. Om ni beställde det.. då fick ni mig. Och Rebecca som efterrätt.  Asså jag är så äckligt bränd så det går inte ens att förklara med ord =S . Har aldrig sett mig såhär röd, någonsin. Visst har man varit bränd förut... men detta slår fan rekord.
Mitt ansikte ska vi inte ens prata om.. jag skrattar åt mig själv i spegeln.. ja det är sant.. ni som känner mig vet att jag är kababel till nått sånt knasigt. haha. Jag säger bara TUR att jag köpte den där rena aloe veran i Egypten.. den finns inte ens i sverige. Den lugnar huden och tar bort inflammatoriska ställen... problemet är att jag inte vet om den tar bort ÖVERKONSUMERING AV SOL OCH ÖVERDRIVEN MEGA MYCKE INFLAMMATION? Det märks väl..... ;P

Annars försökte vi spela badminton.. gick dock inge bra, det blåste för mkt... den bara flög dit vi inte ville =( . Imorrn kl 12 blir det cykel med pooh härifrån till Bellevue. Måste dock pumpa mitt hjul, och sedan fixa kedjan på den andra cykeln som pooh ska låna. wohow. Får se hur det slutar !
 Hoppas vi är röda imorrn oxå.. då får vi nog träna ensamma i rummet, höhö.
BU!

Jaha. Det blev inte bulgarien för mamma o stefan. Det blir tunisien ! Fett ju. Familjen Pettersson är afrikaner iår vill jag lova. Både mor o jag har varit i afrika. Dock ska brorsan resa till gran canaria.. så han dissade oss lite granna fan. Alla bah reser =P
Så det blir bulgarien med mor istället för Grekland i augusti. MEga bra !

Nej nu ska jag , hmm, vet inte. Äsch orkar inte skriva mera tror jag.

Kräft arslet has left the building !

image102 Me and my homie.

TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jag är glad glad glad. Förstår ni hur glad jag är? Becca o max är tillsammans igen. Dom har löst sina bekymmer. Becca och max = Fett tuffa. haha. Deras kärlek skulle nog klara av att tom gå runt i bagdad utan att träffas av en bomb. Ahh men ni förstår vad jag menar.
och nu undrar ni varför lilla camilla strumpmajja är så glad? JOOOO för det finns inge roligare än att se sin vän lycklig !! wohow... dags o fira, fram med..... vattnen... fan träning och skit på G. Bellevu here i come, again. Yäh.. jag och pooh ska haka på träningstrenden. Blir träning med badminton och alltiihoppa.... beach 2008. HAHA.

Mamma och stefan ska även detta år åka bort en vecka... im so lonely.... haha. äsch pooh invaderar mitt hem några dagar.. resten av dagar fixar jag... haha.. de ni. Lurifix på en burk e jag. Skojja.. sova ensam är inte så farligt... jag har ju Bamse, Pricken, Gustav och Ernest. haha...

Och nu hoppas jag att det som komma skall. Oxå ska komma. Inget jag avslöjjar...men shisses... Rauurr.

Idag har jag handlat kläder..... hmmm.... jg kunde inte gå ut ur affären och inte köpa nått.. då mår jag dåligt. Så det blev ett par mjukisar.. fast fin mjukisar som man kan ha ute oxå. Om ni förstår. Sen ett linne, slappo linne. Och sen en tröjja. hihi.

Sen blir det utomlands... Igen för mig i sommar. 2 ggr på en sommar, inte illa de ni. Sista minuten i augusti med mor min. Blir gött det ! Ska satsa på GRekland och korfu...

Nej nu ska jag dricka varm oboy.
adjö!


image96
Becca längst bort, hon ville inte vara med. Micke,sussie,dikram, och sega jag. Max bakom kameran.
image98
Såhär dyker jag.................
image99
såhär dyker micke... hahahhhaahahhha. så roligt =P
image100
Så himla ful/söta här så jag var bara tvungen.. haha

HajjPahDajj

Hmm. Uppdatering kanske. Jag är så dagvild just nu och jag kommer knappt ihåg vad som hänt. Blandar ihop allt ! Igår så var jag hemma hos pooh. När jag kom dit så skulle becca slinga hennes mammas hår blondt.  Haha. Det var lite kul. Sen medans det skulle verka i en timme så drog vi till Affären för att växla pengar till solariumet och köpte pastasallad.

Sen drog vi tillbaka och åt mat och sköljde ut hennes mammas hår. Det blev faktiskt bra.. över förväntan ! fräsht liksom. Sen så drog vi och solade. Två fjortisar var innan oss. Dom drog ut nästan 15 av våran tid. Skapligt förbannade var vi, dom öppnade inte när vi sparka in dörren. Sen kom dom ut och hon sa att dom inte fick igång den, haha. Den där ursäkten hade dom nog klurat ut länge . Det är väldans enkelt att få igång solariumet. Släng in tiorna och vrid runt.
Och vi hade på oss banana boat. Vi köpte det i egypten, det gör så att man bli brunare snabbare och sådant. O vet ni vad.. det var så vidrigt i solariumet och allt rann av.. så det blev en pool där inne... plus att det stank bränd banan !

Vi spelade badminton och sådant oxå. Det glömde jag bort.. haha. Vi spelade senare på kvällen med hennes mamma och plastpappa. Det blev turnering i badminton och krocket. hehe. Svettigt värre. Idag har jag träningsvärk ;P

Hmm idag ska becca o max ses igen o prata och lite sådant. Jag önskar dom lycka till, och jag hoppas det blir bra !!!!!!  Skulle vara så underbart =)

Nej men idag får vi se vad som sker. en sväng till tati kanske. Har ni sett vädret? buhu, vilken sommar.....

adjö

Gräslig helg.

Fi fan för denna helg.. fi fan för kärlek.. vad ska man säga.
Knas som attans. Becca & max hade dispyter i torsdags... bråk, tårar och vrede. Jag vill inte direkt säga vad som utlöste det hela. Men becca kom på att max gjort en sak hon inte gillar. Och nej det handlar inget om otrohet och sådant.
Men iaf. Max drog hem till Micke och jag gick hem till pooh.. med vodka o sånt. haha. Vi drack, pratade och drog ut på krogen... krogen på en torsdag, dagen före midsommar. Inte en käft som vi kände skulle ut.. vi hade förmodligen inte heller druckigt dagen innan midsommar om det inte var pga omständigheterna. Men men... =)

Kvällen gick och uttråkad var man, det var nån tråkig trubadur på sjökrogen... och en massa gamlingar.. wohow eller inte.
vi åkte hem, och pooh insåg verkligheten, hon var singel. Hon gick sönder.

Midsommar var väl ingen höjdare, hehe. Det är nog den värsta midsommar jag nånsin varit med om.
Jag hjälpe pooh att packa det hon behövde. Vi packade under en packad sorlig dimma som flöt över oss... man kände verkligen hur ont det gjorde i henne.

Vi blev hämtade av hennes mamma. vi åkte och handla kött, jordgubbar och smörgåstårta... nånting måste man ju fira tänkte vi.
Vi åt, pratade, eller försökte iaf. Sen stog vi och sminkade oss och då får becca ett mess. En mess som slet ut hennes hjärta.  Ni kan nog förstå vad det stog.

Men min tjej är stark. hon klarade av att ta bussen till johan och dom. Men jag såg på henne att hon var i en annan värld... jag tror inte riktigt hon förstog att hennes pojkvän som hon älskar mer än sig själv, har försvunnit.

Kvällen blev helt okej. Jimmy och alexandras 2 månaders baby var där.. så himla söt.. asså helt sjukt... 

men jag vet inte vad jag ska skriva faktiskt. Allt känns så dystert och det tär på alla när nått sånt här drastiskt händer. vi har haft det så kul ihop och nu är allt borta. Man mister vänner samtidigt som becca mister både sin älskade och sina vänner....Jag hoppas att detta får ett lyckligt slut. Jag vill det iaf. dom ska prata idag... och jag hoppas att dom hittar tillbaka till varandra. 

Att se sin bästa kompis såhär. Det är det värsta jag varit med om. man känner sig så hjälplös... jag vill att becca ska bli hel igen.. just nu går hon bara sönder mer o mer för varje minut.
Hon älskar verkligen dig max.

Lite bilder;
image91
I got some mama feelings.
image92
Becca likaså
image93
Här är den riktiga mamman.. alexandra =)

JAg sätter inte upp några mer bilder.. för jag tog inga, haha. Men de var iaf, cribbe,jimmy,alexandra,johan,henke,tessan,jim.. har nog inte glömt nån. Men tyvärr, inga bilder. hehe.

hej.


Hej Hej

Dags för uppdatering kanske. Vet inte vad man ska skriva riktigt.
Vad har hänt ?
I fredags var vi på sjökrogen och härja.. eller inte. Vi satt ner för det mesta och pratade. Jag och pooh gav oss på dansgolvet en gång.. Kul och dansa, hihi. Sen fick becca panik ont i magen och höll på att spy o sånt på plats.. så det var bara o fara hemåt i full färd. Det gjorde ju inget, kl var mkt och inte fasen kan man ha kul om man har ont liksom.

I lördags var det förlovnings middag för pooh o max. God mat =) Ehm, vad hände sen? jo killarna drog till vattendraget som det så fint heter. Jag, sanna och becca satt kvar och snackade om allt möjligt som ingår när man tagit sig ett par glas vin ;-)

Jag hängde med pooh i tisdags. Vi tog bilder med max nya braiga kamera.. en sån där rikttig kamera med stativ o sånt... gött gött. Vi tog massa bilder... blev nöjd med typ inte alls många... yäyä så är det väl alltid =)

Sen har det varit lugnt. Men igår så följde jag med Rebecca på en visning på skjutbanegatan.. fin lägenhet =) Sen drog vi hem te becca o max och städade eftersom max jobbar så behövde lilla becca hjälp. Jobbigt o dammsuga, var helt slut efteråt, hehe. Sen var det visning kl 1900 så vi satt på en bänk i solen o åt varsin glass. 

Jaha vad mer ska sägas egentligen. Imorrn är det midsommar. Ni vet det där spektaklet som alla överdriver. Bara man har lite snapps o sill så skiter jag i det andra =D Skit samma om det regnar.. det gör det väl endå alltid? skaffa tak eller ett hem. hehe.

Idag är det städning oh tvättning.. har inga kläder o ha på mig. Har inte tvättat sen jag kom hem så allt är i smutsen. =)

Jahapp. Nu tycker jag att sommaren o värmen kan komma till skott. Har ju flagnat bort min bruna färg så dags att sola på den nya huden. Yalla ge mig sol.

Nej men ha det bra. och ta hand om varandra no mather what. KRAM

Åter hemma i Sverige

Hej gott folk. Har dragit mig för att skriva hur resan var.. det finns så mkt att berätta och även visa, men man kan inte få ner allt och få ner känslan av själva Egypten. Det är ett land försig.

Jag ska korta ner lite granna och ta med det bästa. =)

Planet var förenat 2h pga ogiltiga pass och sen kunde dom inte hitta bagaget.  Sen gick airkondtion sönder.. drygt som fan. men tillslut åkte vi iväg. Mötte pooh och max på hotellet.  Åt mat på Hed kandi med sussie och dikram.
Vi har gjort massor. Vi har snorklat, sett delfiner, svärdfisk, koraller, skit fina fiskar. Vi har varit i kairo och sett pyramiderna och museeum där vi fick se mumier. Äckligt som fan.. hår o naglar var kvar.. buuhu.. =P
Röda havet är så vacker och klart... och väldigt salt.. man flöt som att man hade flytväst vill jag lova. Helt sjukt underbart. Försäljana var galna, men hanterliga =) tillslut lärde man sig att ignorera =)
vädret var fint och väldigt varmt. Vi sola, badade och fick massage.. götttttt.
Det finns så mkt att berättaså jag vet knappt hur man ska göra det.. det går inte att beskriva i ord. =) Docj var det mkt öken och skitigt på gatorna.. dom äger inga papperskorgar=P

Dom kör bil som galningar.. inte kosntigt efter som dom tar körkort på 5 dagar. 1 dagen lär dom sig att hantera ratten, andra dagen, att växla, tredje att gasa o köra o så.. fjärde lär dig sig att tuta.. sen femte är det examen.. tror det var nått sånt.. dom har inga regler! hehe

Alla köpte vi massor.. så då vi skulle åka hem fick man knappt igen väskan och den vägde bly!
summeringen av resan är Skit bra. Man lärde sig att tycka om egypten. och då när vi skulle åka hem började man att vänja sig mer o mer.. det blev ens andra hem liksom.. =)

Jag skulle kunna återvända nångång faktiskt. =) Becca o max förlovade sig där nere =)  Dom hade inte ringarna på sig.. men den dagen vi åkte ner hade dom det.. vi märkte ingeting, haha !

nej men bilder kan ni få se.. iaf några. =P

image80
På Hed kandi. Det är en fin strand med bar och restaurang.
image81
Micke, jag, dikram, sussie,pooh,max och marika. Hennes pojkvän johan tar fotot. Här äter vi på cafe del mar.
image82
utsick från balkongen! vi bodde i 328, sussie o dikram i 329 och pooh o max i 330. Alla var vi grannar med samma utsikt.
image83
båten vi åkte ut med =)
image84
allihoppa. =)
image85
här stannade vi med båten, på giftun island. Skit fiiiiint!
image86
hahha =P
image87
nu jävlar ska det snorklas!!!
image88
image89
pyramiderna =)
image90
sista kvällen med gänget =P den där araben bakom oss som tror att han fick vara med räknas inte!

Jag lägger inte upp alla bilder. Ni kan titta på Bilddagboken.se ... sök på Misscamilla.
Ps, har inte lagt upp en, det kommer =)

Hejkrambanan.


Nu drar viiii

Jag hinner inte skriva. Fullt upp. Ska iväg till micke alldelles strax innan vi sticker mot arlanda. Kl 0600 går flyget. Fan avd underbart. Snart är vi i hurghada i egypten och snart träffar vi våra vänner =)

Nej avrundning på G . Hadet så jävla bra för det ska jag ha !!!

Here i come delfiner, röda havet, pyramider, solen , sándstränder. Wohoooow!!!

Äckligt nervös, hihi. Puss

Gott och blandat

image76

hej. Igår så åkte jag och micke först ner till stan för att växla pengar. Efter tolv var vi nere, in på forex och vår valuta var slut,så vi gick runt på stan och döda tid. Kl 1300 gick vi tillbaka och fick det vi ville ha av en snurrig rysska, haha.

Sen lämnade vi pengarna och åkte ner till båten. Sedan kom lundberg och vi drog ut till västra holmen igen. Solade, badade, åt mackor, drack kaffe och hade allmänt trevligt !

Sen åkte vi till östra holmen och "badade" .. jag plumsade inte i med hela kroppen, fruktansvärt kallt. Det var ju bara 16C i vattnet. Det fanns massa mygg där, uuuuuu så vi åkte tebaka igen, hehe.

image70
Micke kör =)
image71
höhö, glassisarna är större än ansiktet =P
image79
O sen slänger vi in en gaybild idag med =P
image73
och sen mötte vi dessa söta små rackare, pussnuttigullefjun !
image75
Soooooolar =)

image78
Nu åker vi hem.

Idag ska jag te studenten andreas.Min kusin alltså. Ha en bra kväll. kram

Helgen som gått

Hejsan!
Igår åkte jag, Sanna, Lundberg och Micke ner till village och sedan mötte upp Sannas syrra marie och hennes kille för att titta på Zavod som spelade där =) Det är mickes vänner, så lite support fick dom allt !
image63
Här är dom =)

Sen drog vi och åt o sedan hem o sussa .

Idag åkte jag, micke, kotten och andreas ut med båten. Vi åkte runt två till västra holmen och solade.. =) det var trevligt och varmt, haha. Sen gick vi ner med vattnet till knäna med kläder på. Halt som attans på alge stenarna så kom det stora vågor, jag tappade balansen och försökte få stöd av micke..men han var inte så stabil, så ner vi plurret. haha. det var inte så farligt kallt.. kläderna hann torka innan vi åkte hem kl 1800 nångång!

image64
Jag på village.
image65
lundberg
image66
sanna
image67
micke !

o sen nån gaybild från idag...haha
image68
micke och kotten!
image69
och lilla jag skrattar som alltid =)

fanns ingen bild på andreas.. men iofs, längst upp på kortet. haha orka.. blä

nej ska duscha av mig solbrännan och natta i sängen.
Pusssss

Ingen sommar utan ragga

Skön låt av markoolio, hahaha.

Har pratat med pooh på mess. Det verkar vara bra där nere. Dom hade hittat en jätte fin strand och pooh kan knappt bärga sig att visa, haha söt hon är =) . Maten och alkoholen var billig där nere, dom hade käkat för 20 kr o det var gottis.
Nu vill vi bara åka ner, orka vara kvar i tråkiga sverige. dock fint väder är det här =) Jag ska fråga micke om vi kan åka ut med båten nåndag innan vi åker.. så nu vet du, hehe =)
Jag har inhandlat allt man ska ha med sig, galet mkt man inte tänker på!!
Det är ganska så tom utan pooh haha, låter besatt, men vaffan.. hon är i afrika.. =) höhö. jag hoppas att dom båda mår bra där nere =) Det verkar som så iaf !

Ikväll ska jag, sanna, micke, lundberg och peter till village och titta på mickes vänner som spelar i Zavod. Inte min musik, men kul endå faktiskt. Snälla micke ska bjuda mig för jag är äckligt pank =( 

På tisdag blir det studentfirande. min kusin går ut. inte i denna stad, men vi ska vara med o fira på kvällen. Sen på onsdag ska vi fira bror som blir 23 år. Egentligen fyller han på tisdag =)  Storebror börjar bli stor nu på riktigt =)

Dagar har gått förvånansvis fort sen dom drog. Sköönt, trodde det skulle gå sakta faktiskt. Men det är ju redan lördag... WIIIIII. =)=)
Är dock rädd för att flyga, hoppas det kommer gå bra.

Och sen vill jag säga att det där Veet som jag fick infektion av under armarna är idiotiskt !!! köp det inte. Jag hade på benen, hände samma sak. ont gör det oxå... uscha.. betala för att få ont och sen växer det endå ut lika snabbt som rakhyvel. Länge leve rakhyveln !

Nästa gång ska jag pröva Veets nya vaxning. Striporna är redan färdiga.. bara dra bort håret. Jag är en testkanin, höhö. Ska bli intressant =)

Det blir när jag kommer hem. Då ska jag fräga håret och lägga in slingor. vet ni hur ful utväxt jag har eller? det är inge vacker syn. Mitt hår växer ju så himla fort.. så man lär ju färga varje vecka, hehe. Det ser ut som att man inte har nått hår på hjässan pga det blonda.. värsta charmigt, eller inte ;P
Nästa gång blir det mörkt rbunt med några slags slingor i. Får se =)

Nej dags o göra nytta. Puss