Ingen sommar utan ragga

Skön låt av markoolio, hahaha.

Har pratat med pooh på mess. Det verkar vara bra där nere. Dom hade hittat en jätte fin strand och pooh kan knappt bärga sig att visa, haha söt hon är =) . Maten och alkoholen var billig där nere, dom hade käkat för 20 kr o det var gottis.
Nu vill vi bara åka ner, orka vara kvar i tråkiga sverige. dock fint väder är det här =) Jag ska fråga micke om vi kan åka ut med båten nåndag innan vi åker.. så nu vet du, hehe =)
Jag har inhandlat allt man ska ha med sig, galet mkt man inte tänker på!!
Det är ganska så tom utan pooh haha, låter besatt, men vaffan.. hon är i afrika.. =) höhö. jag hoppas att dom båda mår bra där nere =) Det verkar som så iaf !

Ikväll ska jag, sanna, micke, lundberg och peter till village och titta på mickes vänner som spelar i Zavod. Inte min musik, men kul endå faktiskt. Snälla micke ska bjuda mig för jag är äckligt pank =( 

På tisdag blir det studentfirande. min kusin går ut. inte i denna stad, men vi ska vara med o fira på kvällen. Sen på onsdag ska vi fira bror som blir 23 år. Egentligen fyller han på tisdag =)  Storebror börjar bli stor nu på riktigt =)

Dagar har gått förvånansvis fort sen dom drog. Sköönt, trodde det skulle gå sakta faktiskt. Men det är ju redan lördag... WIIIIII. =)=)
Är dock rädd för att flyga, hoppas det kommer gå bra.

Och sen vill jag säga att det där Veet som jag fick infektion av under armarna är idiotiskt !!! köp det inte. Jag hade på benen, hände samma sak. ont gör det oxå... uscha.. betala för att få ont och sen växer det endå ut lika snabbt som rakhyvel. Länge leve rakhyveln !

Nästa gång ska jag pröva Veets nya vaxning. Striporna är redan färdiga.. bara dra bort håret. Jag är en testkanin, höhö. Ska bli intressant =)

Det blir när jag kommer hem. Då ska jag fräga håret och lägga in slingor. vet ni hur ful utväxt jag har eller? det är inge vacker syn. Mitt hår växer ju så himla fort.. så man lär ju färga varje vecka, hehe. Det ser ut som att man inte har nått hår på hjässan pga det blonda.. värsta charmigt, eller inte ;P
Nästa gång blir det mörkt rbunt med några slags slingor i. Får se =)

Nej dags o göra nytta. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback