loooooking gooooooooooood

Jahapp. Jag har absolut tråkigt. Så himla uttråkad så att jag snart måste sova och få en ny dag. EN ROLIG DAG. En garanterad mega mega ++ rolig kväll. And you cant break it, no one can!

Shiiit. Jag är konstig ikväll. Lite tossig kanske. Det är nog vädret. Blodet fryser till is. Wohow. looking forward to it.. or not.
Men varför skriver jag på engelska? det är ju inte lektion direkt. Men vissa saker gör sig såååå mycket bättre på engelska än på svenska.

Jag menar.
Son of a bitch = son av en häxa?!
Man skulle ju inte ha nån familj eller vänner kvar om man uttalade sig så.


Nu har jag suttit och grubblat som FAN på engelska ord som är knasiga på svenska, men jävlar, det står så STILLA.
Ne. Funderade ännu mera... kom bara in på andra tankar. Too bad!

You are mamas boy = Du är en mammas pojke?!
Okej. Det låter patetiskt. Men kanske det låter bra i vissa öron? Men jag säger det på ett speciellt, klingande sätt som låter bra. Rebecca fattar, hon kanske drar lite på smile banden nu. MAMAS BOY.

And you smell like aniåns. ( onions ) = du luktar lök?
Oh .. suck. Jag är alldeless för intern. Förlåt då.

Jag borde gå och rasta hunden. Har dock ingen hund... så jag kan inte rasta någon. Nej, jag är så dryg. Stackars er som läst enda hit, ni kan ju inte må bra.


Pusshej.

Ps. Jag mår SÅ jävla bra.

Sometimes i think about you

När man tänker tillbaka på det förflutna, det som varit så får man alltid en viss känsla. Ibland kanske man ignorera den känslan och ibland känner man den skarpt. Är det bara jag som tänker tillbaka? Är det bara jag som får den där känslan, precis som att man lever i den speciella stunden igen.
När man öppnar ögonen igen så inser man att man lever i nuet. Jag ångrar ingenting, jag har lärt mig så mycket under detta år som varit. Jag har lärt mig att vara stark.
Jag vet hur man älskar nån, jag vet hur det känns att bli sårad så att man inte kan andas längre. Jag vet hur det känns att känna sig både bortgjord & glömd. Men även omtyckt och speciell.

Det enda jag inte vet är hur det känns att höra Jag älskar dig från någon man skulle offra sitt liv för. Den dagen jag får höra det, kommer jag fälla tårar av lycka.

Den ögonblicket kommer jag att göra en Kodac moment. Rigga upp en videokamera och be min kille säga samma sak igen. haha. Jaja, det beskriver iaf känslan.Haha


image214



So alive

Galen dag. Det pirrar i benen, jag vill ut och springa runt runt runt just nu. Det känns som att jag har växtvärk, haha. Som när man var liten och pappa och mamma drog i benen... det var skönt !

Idag var en underbar dag. Gick upp och började dagen kl 0900. Kollade på friidrott, åt frukost och sedan mötte jag Rebecca kl 1100. Eller ursäkta, den var 1120! Sen gick vi med stavar mot bellevue, sedan tränade vi, sedan gick hem igen. pjuh.. var så skönt.
Samma visa imorrn igen.. crazy cocounot!

Sen har man bara handlat, lagat mat...TACOS. hihi. Sen kollat film.. hmm var en tanke på krogen där ett tag.. nyktra alltså.. ville typ dansa. Men vi sket i det. 

jag har inget speciellt att skriva känner jag. Endå vill jag liksom skriva, svårt .. hmm...

Det vankas höst nu. Löven har fallit, gula, oranga, bruna, den kanske redan har kommit? Vet inte, men den där höstkänslan har gått intrång hos mig. Vet inte om det är en bra eller en dålig känsla...kanske ska ta reda på det.
Hösten kan ju dock vara mysig. Krypa in i en stor polotröjja och invänta den hemska, kalla vinern. =/ Usch hatar vinter. Det kan få vara snö i några dagar, sen vill jag ha vår och värme.
Ja jag är en sommar flicka som är född på sen hösten...

image207
2005, Studenter. Känns som en evighet sen
image208
Är inte jag... typ... det sexigaste du sett?
image209
HAHAHAHAHAHA. VADÅ PSYKO?!
image210
HAHAHAHAHA. kolla becca, hahahahahahahahahah jag döööööör!!!
image211
HAHAHHA orka vara seriös liksom.. ;D
image212
Asså så söta vi är! Och det är bara kompis puuss för er som inte känner mig!!! måste dock tillägga, typ varför blundar vi?!   men anledningen till att jag la upp bilden är... assåå mitt fina vackra långa blonda hår är med.. likaså beccas!!!!
SOOON SOOON SOOOON !
image213
Ohhhh... haha nej ska sluta drömma om hår nu !

ska dricka mig lite TEEEE.
pusshej


Painting myself

Hej!
Dagen började med att åka och träna med Rebecca. Det var så skööönt. Avslappnande. Imorrn blir det stav-promenad till träningen, sen träna, sen stava hem. Vi tar med oss frukost ;P Nu jävlar ska jag komma in i mina brallor igen, haha. Garderoben är begränsad !

Eh. Har inköpt stafli,oljefärger,penslar och paljett. Hmm... inte det lättaste. Har typ färg överallt.. i ansiktet, händerna och armarna. Och det roliga är att inte inte går bort!! Man får typ skrubba med diskmedel... måste nog ta reda på vad för medel man kan använda.

image203
hahahhahahhah. Eh... ja men det är svårt.
image204
Här är min första tavla.. hmm.. ser lite barnslig ut, haha
image205
Mammas tavla. Hon är duktigare än vad jag är.. hon har iaf nån slags känsla.. kanske inte syns på denna tavla just.. men hon har det.

WIIEEE. Nu har man köpt LARS WINNERBÄCK biljetter. Jag och becca blev helt sålda igår när vi hörde hans nya låt. Så nu jävlar ska vi röjja längst fram... ohhh längtar!!!

Lars winnerbäck feat miss lizzy - Om du lämnade mig

Finaste texten. Så vacker, fan jag smälter....
Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad 
Jag skulle låta blicken möta andra ögon, i en främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
Jag är rätt mycket med mig själv, precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
Jag skulle få den tiden över för mig själv, som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa,
om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med
förut nånstans
Jag antar det finns nån du skulle ringa, om jag inte fanns

Jag kanske skulle leta upp nån yngre, som en fjäder i hatten
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd,
ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu.

Nej ska ta mitt arsle och placera det framför tvn nu. Det är ju top model8.. viktiga grejer.. eller inte ;P

Krambanan

Everything is empty

Idag mår jag riktigt dåligt. Det finns inget mer att säga så låt mig vara.
Önskar att allt vore så mycket enklare, men det är det inte.
Ingen förstår.

ah aaa aha a why did you haft to goo oooo

* Sean kingston - Me love
* Elliott yamin - wait for you

Så bra låtar. Den första är det fart i. Den andra är så sköön. Texten tilltalar mig.

Igår så drog vi hem till Bellas pojkväns lägenhet på stan. Vi fyra tjejer åt tacos och drack vin och pratade om allt möjligt. Hett blev det som vanligt med politik och sveriges regering.
Det var iallafall en trevlig kväll. Endå känns det inte som att hon ska åka iväg till Spanien. Vi ska nog åka ner till henne i november och hälsa på :-)

image195
Sanna är husmor och skär salladen till vår tacos :-)
image196
Rebecca sitter och tittar på !
image197
Jag står och tittar på. Jaja vi dukade iallafall !
image198
Bella rotar i kylskåpet !
image199
Resultatet !
image200
Sanna och Rebecca disskuterar
image201
Bella leeeer
image202
Jag och bella posar för fullt :)

Det blev inga tårar igår.Blev ju tack och hejdå bella på kiosken musses på stan. Så det blev så hastigt alltihoppa. Sen känner man på sig att hon kommer tillbaka.... Hon är ju kär ! =D

Idag blir det marknaden. Usch gillar inte skiten. Det är så varmt och skit grejer. Men man känner ett måste att gå ner dit.. Det är ju en grej västerås har varje år. Så pallra sig ner måste man.

Och jag och Rebecca tänkte fly till London över en dag. Det finns ju för 1 kr + flygskatt, så det skulle blivit billigt. Men nuförtiden har dom tagit bort systemet då man kan åka över en dag... tror nog många uttnytjjade det. Så inget london för oss.
Har inte heller nån lust att bo på ett billigt " bed and breakfast" det känns som att man blir kidnappad och indragen i nån härva.... hmm.. har nog sett för mycket på Tv !

Pusshej







Godnight everybody

Nu blir det en kvällsblogg för omväxlings skull =)
Dagen blev inte riktigt som man hade tänkt sig. For ner på stan och skulle få lite råd av frisörer om hur man ska gå till väga från att bli Mörkbrun till mellanblond med slingor. Hmmm jaja, det hela slutade med att man bokade tid hos frisören istället... så 10 september är det dags. Man får dras med denna tråkiga hårfärg, brunett. Rebecca bokade också tid, samma dag, haha. Hon vill inte heller vara brunett.. Så vi blir oss själva snart igen *blink*

Annars har man bara varit på bolaget, DÄR JAG FÖR FÖRSTA GÅNGEN INTE BEHÖVDE VISA LEGITIMATION , blev så glad!
kanske berodde på att det satt en ung kille i kassan, men skit samma. Man har nog visat leg för många, både unga och gamla sen man blev 20.
Det roliga är att jag blev så nervös när han inte frågade efter leg att jag nästan blev tvungen att visa. Haha... glömde kasse och fifflade runt med pengarna.. haha... typiskt mig!

Imorrn ( Fredag ) blir det en underbart, men sorlig dag. Det blir avslutningsmiddag för Bella. Vi ska laga mat, ta nått glas vin och prata och ha det kul. Kanske fäller någon droppe tår i avslutet, vem vet ?

image188
haha, ja vi skulle dokumentera dagen. Men det blev inga fler bilder eftersom det inte hände nått med håret. Men jag var tvungen att lägga upp denna, KOLLA KINESEN DÄR BAKOM, HAHA!!
image187
Bella,Rebecca,jag.
image189
HAHAHAHAH, jag letade efter en annan bild, men hittade denna, haha skrattar lite smått här för mig själv.. =P
kolla mina KO-BEN !
jaja nu ska jag hitta den andra bilden jag letade efter =P
image190
nu hittade jag den =D Denna kväll vaaar så rolig ! =)
image191
Bella =)
image194
Men vi 3 är kvar i sverige och i Västerås.

Jahapp, fick ihop en blog ikväll med !  Nej usch klockan är mycket, dags att tänka på refrängen !

Godnatt People. KRAM

You are everywhere, but not here

HEJ.
Lalalalala. OH... blä. Gå och dra dig baklänges sju ggr så kanske livet blir roligare för ett ögonblick. Yes
Jaha, trött. Hungrig Och PMS besvär. Så underbart... jävla hormoner! ge mig choklad!


Jaha, kanske ska ta och sammanfatta 2 dagar lite kort.
Igår; Bubblade och sånt med Rebecca. Tog ett tag innan saken gick i slag eller hur man säger det. Det var mysigt, eller kanske fel ord.. men det var iaf trevligt ! haha... =)
Sen så drog vi hem.. eh... sen kom micke och max med mackor till oss.. haha... stört.. vadå fattigt i kylskåpet?!

image179
The bathtub
image180
Sexigaste minen yao.
image181
Ska jag säga.. ja det är ju ungefär 40 grader varmt där inne..ahme, HALLÅ, HAR NI  ALDRIG SETT ETT BAR BOOBS?
image184
Sen hade vi sånt här också.. det renar tydligen kroppen... haha

Jaha idaaag.
Var hemma hos Jenny med Rebecca. Hälsade på hennes 2 månader gamla bäbis Colin.. Söt nöt =)
Det var trevligt.. men colin prutade på mig ett antal ggr.. trevlig kille det är ;-)
image185
naaaawh=) Han ville promp inte sova!
image186
Men katten sov som attans iaf! knorr knorr

Jahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. nej jag orkar inte skriva nå mera nu.
hejdå.
Och imorrn blir jag BLOND.





Show me the stars

Kanske ska skriva några rader.
Har inte hänt så mycket antar jag. Allt flyter på i sin stilla takt som man inte hinner med.

På torsdag blir man en ny person, eller utseende mässigt iallafall. Känns ju lite svårt att avfärga sin personlighet =) Vi ska iaf avfärga håret, bort bort bort med detta daskiga hemska färg.. sedan ska jag lägga in en ljusbrun för att sedan slinga upp det succesivt. Ska bli så skönt att bli ljus igen. Ska dock inte bli fjortis blond, men blondt blir det. Känns som att man tappade en del av sig själv när man blev svarthårig.. haha...

Har lagt in fler bilder på datan nu. Hittade en massa gamla. Saknaaaa vissa tider, allt går så fort.

image175
haha. Försökte verkligen se bra ut i rött läppstift. Men det var konstaterat, jag passade inte i det =P
image176
haha så söta vi var...
image177
så jävla jag!
image178
SAkna..

Hmm neeeej, idag? ja idag? idag? jadu... =) nu gastar stackars jenny om att jag måste hälsa på hennes bäbis.. haha den är redan 2 månader.. det är nog dags nu.. fan tiden går så fort att man glömmer bort!! =)
Ska dit imorrn och hälsa på!! =) så jag kommer få jobbiga mamma känslor igen.. gaaaahhh!!
jobbigt att vara tjej ibland =P

nej måste göra nått. min rygg gör ont som fan.. blä
pusshej

Dancing shoes, or not

hej !
Gårdagen var lite fram och tillbaka hehe.
Från början skulle vi ju till kvicksund. Men sen blev det inte så, utan Sandra och micke skulle försöka att dom kom till västerås istället.
Efter alla om och men så kom dom. =)

Och jag började blöda näsblod igår. haha... fråga mig inte varför, för det vet jag inte.. =)

Vi drog hem till Micke där han då INTE har någon toalett dörr. Så sandras pojkvän micke, hjälpte micke ( arch ) att fixa..Så medans vi tjejer satt och pimpla vin och pratade så borrade och slipade killarna på dörren. Ovanlig förfest kanske =)
Men sen hade han toalett dörr, ganska så nödvändigt kanske !

Sen kom lundberg och sedan max som varit och spelat biljard. =) Vi pratade, skrattade och ja sånt där. Det var mega kul. Sen jävlar blev vi hungriga. Ner till pizzerian !!

image162
Sandra och jag äter CALZONE. vi delar ! Lägg märke till min vita mobil ( låne mobil ) .
Här messar man tillbaka till Alex som inte haft någon mobil på 2 dagar.. jaha då var det problemet löst =)
Försökte få dit honom, alla ville ha dit honom. Men han vågade nog inte, haha.

image163
Max äter alltid med öppen mun. Ser ni? jo det är kebabpizza ;P

image164
Ja vissa fick stå upp. Först till kvarn att sitta ju! här ser ni, från vänster, micke,micke,micke.
image165
Rebecca,becca,pooh. För er som inte förstår att det är en och samma person!
image166
Jag älskar min hårfärg innerligt. En blandning av Blond,rött,svart,brunt,orange.. ja slå den ni haha.
( dags att färga )
image167
Haha beccas linne gick ju sönder.. och tittar ni på mitt ben ser ni en maska i mina leggins. Hmm.. vilda som djur är vi !
image168
hahahahaha jag var bara tvungen. Förlåt pooh.. men fan så söta vi är! ( ser ni, hon har ett annat linne nu) woooohooo
image169
På sjökrogen!
image170
Oh raur. Hela gänget utom jag som fotograferar och micke som springer omkring och raggar =P
image172
På dansgolvet.

Vi drog ut till sjökrogen runt elva nångång. in där och beställde cider och sen jävlars så dansade vi som galna höns. Det var så kul och så bra musik ! Hela västerås var ute så man mötte ju en o annan bekant.. Skit kul!

Kvällen var mäktigt kul och alla små runda under fötterna =) utom max som var nykter =) men han är ju rund under fötterna endå =P

nej, jag måste åka och handla nu!
Krambanan

http://misscamilla.bilddagboken.se

Ignore me, do it !

Jag har fått en inneboende med långa ben och liten kropp. Han heter oskar ( HEJ OSKAR ) och är en Harskrank. Han sitter längst upp på väggen.

Torsdag.
Hem till Far, skulle hämta sladd. Sen till IKEA och såg hur mitt vardagsrum ska se ut när jag flyttat. Fan så mycket inredningskänslor jag har. Det bara bubblar i mig.
Sen hem till Rebecca. Nej jag är inte besatt i henne, det är bara det att hennes kille max jobbar ju eftermiddag, 1300-1200. Så varför inte umgås?
Vi tog nått glas vin, Pratade om gamla minnen, fick känslor och blev glad. WOOOO.. sen klippte vi snelugg. haha.. fan så sjuka vi är.
Sen drog jag hem på natten i regnet. Oj vad det regna.. det var så skönt.

Fredag.
Skriver blogg för att denna tid på dygnet är den tråkigaste.
Ska ner till stan och in på bolaget. ja jag menar med fullaste allvar "mattbolaget" ..............eller inte.
Sen kolla om det finns nån tröjja på rea. Men sån tur kan man väl inte ha...det återstår att se.
Sen ( det blir mkt sen-ord) blir det åka grilla i kvicksund hem till Sandra och Micke. Det blir, jag,becca,max,micke, lundberg.
Ska bli så kul =)


[11:17:58] (tu) R e b e c c a. . . säger:
ok najs.. jag går och klär mig och tar en morgoncigg sen är jag med klarr... hörs om typ halvtimme
[11:18:20] (*) C a m i l l a säger:
oj
[11:18:23] (*) C a m i l l a säger:
galen
[11:18:25] (*) C a m i l l a säger:
stressig
[11:18:26] (*) C a m i l l a säger:
hahahaha
[11:19:09] (tu) R e b e c c a. . . säger:
hahahah nej nej kläder 2min, tvätta sig 7min frulle 10min ahh du hinner haha.. nej men vi hörs runt nå sånt sen ser vi hur klara vi är.. vi traskar så forrt vi är klara helt enket=)
[11:19:42] (*) C a m i l l a säger:
HAHAHAAH ok söt du är.. jag ska skynda mig.. YALLa my dude!
[11:19:45] (*) C a m i l l a säger:
Pusshej
[11:19:50] (tu) R e b e c c a. . . säger:
vi hlörs duuude. puss hej

Ok jag måste skynda mig. BYE

Soon it will be cold


Igår skulle jag och Rebecca bada jacuzzi, men hon hade huvudvärk så vi skippade det. Istället blev det 2 kult filmer. Sanning och konsekvens och fucking åmål. Så kul att se på!

image160

image161

Vi ska nog kanske ta bubblet idag istället. Vädret är ju iaf passande, hehe.

Den 24 augusti blir det avslutning middag. Jag, Becca och Sanna ska säga hej då till Bella. Även fast man tappat kontakt på senaste tiden så känns det endå olustigt. Hon ska flytta ner till Spanien i 1 år. Hon vet inte om hon kommer tillbaka, men jag tror nog det.
Kommer nog bli ganska så sorligt på nått sätt.

Sådär, bokat ny tid hos tandläkaren. 18 september blev det nu. Och jag tror jag har ett hål =( Har bara haft 2 hål i mitt liv, och då var jag liten, så det är nog dags igen. buhu.

Vi skulle till kvicksund imorrn hem till Sandra och Micke på fest. Men vi är 5 st, ingen kan sjussa eller hämta. Så får se hur tågen och sådant går!

Rebecca ; Det var ingen jul på snöafton förra året
Camilla; eh, hörde du vad du nyss sa?hahaha
Rebecca; nej, vadå?

Kramhej


So confused like a little girl

image155
Har nog sett ut såhär i 2 dagar nu. Like a downfall.

Allt bara snurrar fortfarande. Eller jag vet inte? Är allt bra, eller är det bara jag som tror det?
Mitt hjärta säger en sak och min hjärna en annan. Vem ska man tro på.

Igår var det en varierande dag. Med både skratt och tårar.

Dagen började med att jag drog ut och gick med Rebecca. Det plingade till i min mobil och han messade. Blev så glad. Kändes så bra. Vi kom överens om att prata ut om det som hände. Var glad enda tills kvällen. Allt sprack. Vi pratade på msn, jag själv ville inte det, det blir så mycket missförstånd. Vilket det också blev.

Jag tog cykeln och trampade för fulla muggar till Rebecca. När jag väl kom till Skjutbanegatan fick jag skäll av 2 tanter som tyckte att jag inte skulle cykla på trottoaren. Jag hade god lust att kliva av cykeln och kidnappa hennes jävla golvmopp till hund.... men jag behärskade mig.

Jag är en känslig person. Och jag tar åt mig av folk jag tycker bra om. Men jag säger oftast vad jag tycker och tänker.
Men jag är nog hellre en känslig person än en kall. Rebecca förstog mig och mina tankar. Allt blev bara fel.
Men jag kan även be om ursäkt om jag vet att jag gjort nått som är fel. Jag ringde och bad om ursäkt för att jag var hård på msn och det låter så mycket värre än vad det egentligen är.
Han ringde aldrig upp sen som han sa. Men fick mess vid ett.

Och för er som inte vet så handlar detta inte om kärlek, inget om att jag är olyckligt kär. Det handlar om vänskap ( för en gångs skull ) haha.

Antingen för detta oss lång ifrån varandra, eller helt enkelt för det oss närmre. Jag hoppas på det sistnämda.

Och nu har min mobil kraschat. Totalt död. Eller den funkar ju, men min display är svart. Så ser inte om jag får nått mess. Och när det ringer så tjuter det.. haha.
Så nu måste jag använda en 3310. Asså den väger bly =/ och bakskalet har en konstig figur på. haha.
haha fett roliga ringsignaler =P

Ska få en ny mobil när jag fyller år =D wie.. tills dess.. finns det någon som har en mobil att låna ut, som inte är en tegelsten???

Har en sååå bra låt. Timbaland feat keri hilson - Way i are

Kanske ska lägga till en rolig sak. En milla grej.

I måndags skulle jag cykla hem till Alex, hade mobilen i ena handen och hoppade upp på cykeln, skit stressad. tappade kontrollen över cykeln. Jag for över en trottoarkant och in i buskarna. ja jag ramlade. Fi fan mobilen flög och cykeln låg och grät. haha. Och upp fort som fan och låtsades som ingenting. Jag skrattade så mkt.. tur att pooh var i mobilen.. inte lika skämmigt. Kanske därför min mob är sönder? hmmm hahahaha. DETTA HÄNDER BARA EN PERSON, OCH DET ÄR MILLA.
image156

OHH JAG LÄNGTAR!!! JAG OCH POOG. LÄNGST FRAM... OHHHHHHH!!!!





Disaster in my life

Har ångest, mår illa, svullna ögon - jag har mått bättre.


Katastrofal dag igår. Allt blev fel. Jag är ett fel, han är ett fel.
 Jag kunde inte stoppa tårarna. Det gick inte. Allt blev för mycket för mig. Alla tankar cirkulerade i huvudet. Alla frågor jag inte frågade, alla svar jag inte fick.
Det saker som hänt i mitt förflutna spelades upp som en dålig respris. Bara det att jag inte blundade denna gång, denna gång släppte jag fram det... men på helt fel sätt.
Han stog där som ett frågetecken i sin hall medans jag stog och bölade och fick fram en massa ord, men inga meningar. Jag tror inte han förstog mig. Men jag fick inte heller förklara.

Har vaknat med en dålig känsla inatt flera gånger. Jag vill inte att han ska vända ryggen nu och bara vandra iväg. Jag vill liksom inte skrämma honom. Jag vill mötas på mitten, vill du det?
Det jag fick fram i tårar, vill jag få fram i ord till honom. Det som är så enkelt blev plötsligt så svårt.

Men jag förstår honom. Förstår att han inte förstår mig. Och förstår om han känner sig dum. Det ska han inte göra, det ska inte jag heller göra. Det blev bara fel igår, men ett fel är väl till för att laga?

Hoppas att denna dag får en bra lösning.

hejsvej


I dont know what to say in my rubrik

Tjena hallå !
Dags igen att skriva antar jag. Skriver med både ett leende och en inre aggretion faktiskt.
Nu vet jag inte var jag ska börja nånstans. Vet inte när jag skrev blogg senast och vad jag skrev. Men jag tänker nog bara berätta om helgen vettja.

Fredag;
Bakade bröd och såg på film med mickemax och pooh.. wohow. haha nej men det var ju faktiskt jätte mysigt ju ;D
vet inte vad jag ska skriva.. hmm såg på en as dålig film oxå!!! =/ me men så kan de gå. höhö

okej nu hoppar vi till lördag istället;
Alla, ( max,pooh,jag och micke) vaknade alldelles för sent. Jag vaknade 1030, gick dock upp en timme senare. Skrev till pooh, dom hade nyss vaknat och hade panik.. max ringde micke som låg och sussa. Sen hade alla panik eftersom solen sken. Någon dryg timme senare var vi iväg.... mot johannesberg. Det har ju blitt fint där. Var år sen man var där.

Men vi kommer nog inte att återvända. Äcklig botten på joberg. PLUS att jag och pooh sprang runt som galna höns med tanke på att vi hade geting invation på våra handdukar. Fi fan.. och det pinsamma är att jag faktsikt har träningvärk idag för att jag sprang som en galning. haha.. ja jag borde ta upp träningen igen =/

Sen åkte vi och hämta badboll och sedan ut och badade på "vad" .. ja badstället heter så. haha. Där badade och plaska vi som småbarn.

Sen åkte vi hem.. hade väl nån timme på sig att göra sig någorlunda söt. Sen åkte jag,micke,max,pooh och lundberg till kvicksund och hem till Sandra och micke på grillning ! Det var trevligt och mysigt =) vi drack lite vin och snackade. Deras barn på 2 år, Emilia är ju hur go som helst. Smart kid !

Söndag.
Var i stugan med familjen... firade pappas sambo som fyllde år =) sen spelade vi dart.. det gick åt H-vete för mig.. hta det där skiten.. pilarna ville inte träffa tavlan !!
Sen blev jag as förbannad på en annan sak ajg inte tänker ta upp här. Men ojoj.. snart skriker jag rakt ut.

Så kan de gå hmmm...


haha.. pöss på er som är mina sötisar!

Ps: mamma vill skaffa katt. HAHAHAHAHAHAH det kommer se ut de...

Baking my family

Wowow.är inte alls på skrivhumör faktiskt.. men jag måste väl antar jag.

Det har blivit sol sol sol. Och lite färg har man ju fått faktsikt. Har solat på björnön och sen bakom haga.. anledningen? ja vi är fattiga.. buss e fan dyrt.. haha.. men det gick bra. Kom en lös hund springandes oxå.. emot oss... hjälp. Men han var snäll.. dock kom ägaren efter tio minuter och letade efter hunden.. hoppas den har hittats nu !!

Sen bakade jag och pooh igår. haha en jävla massa grejer.. sen besökte vi max jobb.. vi åkte truck och städmaskin.. fett på meriten.
haha=P

Sen har det inte hänt sååååå mkt? vet inte. orkar inte ens ransaka tankarna heller.. är trött.. och varmt som fan är det också.

snart är det helg igen..woho eller nått. Känns inge kul iaf.. det är fattigoch sånt annat gejs som spökar. Nerrå.

hm

Har blitt besatt av KYLE XY. fett bra serie.. titta påt vettja.. om ni inte redan gör det.

hmm annars är det fetans bra med mig faktiskt.. wohow.=)=)

PÖSs

Bilder?

bilddagboken.se
Misscamilla

Must wright something

Har inte mycket att säga så ska hålla mig kort.
  I onsdag blev det solning och sjökrogen. Trevligt. Igår hände inte mycket. Var över hos becca och såg en film. IDag är det fredag.Vet inte vad so händer, tror inte det händer så mycket.
  Roligt väder är det också. Deppig sommar ju. Skulle väl bli fin snart igen. Men man vågar inte lita på metereologerna, dom säger en sak och gör en annan. Precis som du.

Försöker få hem mig själv igen.

Hej