Min vilja

Min vilja är att sitta uppe några timmar till. Vill inte gå och sova. Vill sitta här vid fönstret och känna den kyliga luften strömma in. Jag har helt enkelt ingen lust att lägga huvudet på kudden.
Men jag måste.

Godnatt.


Lite gitarr fest

Eftersom jag var ledig idag så blev det så att man drog över till Kim som skulle ha fest för en som heter Linda. Dock kom aldrig Linda, hehe. Men Jag, Rebecca, Fredrik, Peter och Kim hade väl trevligt för det :-)

Kim kan både sjunga och spela gitarr och det sätter kryddan ganska så bra faktiskt, riktigt mysigt ! När vi stog på balkongen kom 3 killar och bjöd oss till grill platsen några meter bort. Vi går dit och där sitter dom också och spelar gitarr. Det blev allsång såklart. Hehe :-)

Sen gick jag och Rebecca och la oss på en kulle på gräsmattan och såg ner på grabbarna som satt och sjung och lira. Vi höll på att somna faktiskt, haha.

Idag åkte Fredrik, Kim och Rebecca till Tranås till nån av kims kompisar där. Tyvärr kunde inte lilla jag följa med på denna roadtrip eftersom jag måste jobba. Dom tyckte jag skulle sjukanmäla mig men fan, hade jag haft fast hade jag gjort det tror jag !

Men nu vänder man på varenda krona man har, och varje timme som jag tjänar pengar på är värdefulla. Måste nämligen köpa ny data, samt åka utomlands. Vad prioriterar man ? jag vet inte ännu. Hehe.





1- Kim och Peter
2- Jag och Becca
3- Fredrik

Från Linux till Windows igen

Datan är knaaasig. Farsan har jobbar på min burk sen igår. Det blev så att han la in Windows XP igen. Det funkar bra hittils men nått är ju fel på datan. Måste köpa ny helt enkelt. Pappa tror att hårddisken är pajko !

Annars har jag bara jobbat och sådant. Inget speciellt har annars hänt. Ledig på torsdag så jag och Rebecca ska ut och äta imorrn och lite sådant eftersom HON FYLLER HELA 22 ÅR IDAG !!!!! =)

Idag har jag varit hos far. Sen åkte jag och Rebecca och tog en glass nu på kvällen, sen bara åkt runt med hög musik :-) mysigt !

Hare!

Det gick över

Ontet i tån har gått över.Läste på internet om hur man kan förebygga nageltrång eller liknande. Så jag tvålade, baddade med varm vatten, filade nageln och sov med alsolpsprit omplåstrat över det onda. Vips, min tå är normal igen, pjuh.

Ska iväg och handla lite saker snart. Sen hem till farsan en sväng också.:-)
Vi får se vart jag hamnar sen. Ska jobba im igen så blir inge sen kväll för mig inte.

Nej, dags att duscha kallt.
Ta hand om er i värmen !

Ps; Thessan, jag jobbar i kök på service hus!

Kram!

Typiskt

Oh, suck.

Inflammation i tån, början till nageltrång.

Inte konstigt, går i tjocka arbetsskor med strumpor i 40 graders värme på jobbet, bakterier frodas.

Tack o lov att jag är ledig imorrn. Blir det inte bättre får jag antingen jobba med öppna skor ( vilket inte är så bra eftersom man blir blöt och kan tappa tunga saker på fossingarna ) eller sjukanmäla mig pga nageltrång.

Så nu får vi hålla tummarna på att det blir bättre. Men fasen så det värker =( Är livrädd. Vill inte få problem! Hatar smärta !

Godnatt.

Grill tajm

Ska snart iväg till min faster som anordnat grill fest ! Ska bli trevligt det... blir väl inte så sent, ska jobba imorrn igen.

Kollade på " trade " igår. Den var jätte bra, rekommenderar starkt. jag blev gråt färdig efter 15 min i filmen, haha.

Nä, jag har inget att säga.

Herrå

Film tajm för mig

Snart ska jag sätta på film. " Trade " hette den. Handlar om en tjej som blir tillfångatagen och hennes öde blir trafficking. Hennes bror gör allt för att få bort henne från sex handeln.
Tror det kan bli en gripande film faktiskt.

Återkommer om betyg av filmen!

Have fun !


Koffein

Det behövs, är skapligt trött.
Inte det roligaste att stå i ett varmt kök när det är skållhett ute ! Kommer gå ner 10 pannor denna helg, hehe.

Har dilemma ikväll.
Ska jag vara hemma? Gå över till kim som skulle ha lite fest?

VET INTE.

Blaha. Ajja. Jag är ju trött. Men endå vore det ju kul att vara där. Dock måste jag åka hem vid elva för att sussa. Måste ju upp 0700 imorrn, jippi..

Vad ska man göra... hm.... Hade jag fått lön idag ( får 15 onde varje månad ) så hade jag följt med Sanna till hälla för att shoppa. Då hade jag kunnat gjort det och sen stannat hemma... för då har man iaf gjort nått.
Men inge kul att cykla dit och inte kunna unna sig något.

Dilemma..dilemma...


Leeeeedig

NU SKA JAG UT OCH GLASSA I SOLEN.

Campa ?



Det ser lite ut som att jag ska ut och Campa. Men det ska jag faktiskt inte. Jag ska ut och åka bil till något romantiskt ställe med min baby förstår ni ;-)

Haha, oj. Vem kan det va? ;)

KRAM

Jomenvisst, sommaren kom hit tillslut.

Det är AS roligt att stå i ett kök med massa ugnar och diskmaskiner när det är 30 grader varmt ute. Svettigt värre, höhö. Jaja, man får ju iaf pengar fört !



Glassa lugnt  ;-)

Vill ha dessa underbara boxar !

När man vill se romantik, humor, drama sätter man på O.C !



Vill man se en serie som har precis allt sätter man på DESPERATE HOUSEWIVES !



Vill man få lärdom av sex och relationer sätter man på, the one and only  SEX AND THE CITY !



Och såklart, när man är på dåligt humör drar man fram VÄNNER !




Och när man vill fly verkligen heten så sätter man på HEROES !



När man vill se hunkar att sukta efter sätter man på PRISON BREAK !



Och när man vill sitta och titta på vardagliga problem fast med en touch av humor ser man ANDRA AVENYN



Mina favorit serier.. av högsta klass !

Jag hörde åska!

Wiho. Det var ganska mysigt faktiskt.

Jobbat idag, gick bra! har lärt mig mkt nu... känns najs igen :-) Tack o lov för Lena, she's the best!

Har köpt sån där AS STOR dusch grej.. vad heter det? där vattnet kommer iaf. Den är så stor att man bara behöver stå rakt upp och ner... nu ska jag bara köpa herbal essensess... sen kommer jag stå och stöna som faen ! ;)

Sitter och pratar med Sanna och vi har konstaterat att en engelska kurs vore inte helt fel. Har glömt bort allt från gymnasiet. Jag förstår engelska... någorlunda... men stavning är ju käpp rätt åt helvete. Haha.

Så jag tänker skriva på Svenska i fortsättningen.
hahaa ;)

KRAM


kyrkklockarna ylar

Vad högt dom hörs, myysigt :-)

Sitter och dricker oboy och försöker tränga bort lite saker. Går inge bra... menmen.

Igår var vi här hemma. Vi satt och drack och pratade och lite sådant. Tiden gick ganska fort faktiskt. Sen åkte vi ner, men inte Sanna, hon skulle hem hon.
Så vi drog till Billobob och mötte martin... satt lite där men insåg ganska fort att kvällen var redan dömd att bli konstig så vi gjorde ett annat försök å pitchers... men sen sket sig det. Drog till Donkan där jag slängde i mig fort som attan eftersom bror skulle komma och hämta oss... =) väldigt snällt !


Myysigt med ljus


Inte den bästa bilden...


Har en bild på Sanna.. men den får jag inte lägga upp, hahaha..


Vi har ett mysterium.

Vem ringde oss två imorse? mig kl 0925 och becca 0927 ? med dolt nummer ?

Blir gälen!

En kock på cykel

Vilken dag säger jag bara. Vilken dag.

Allt har varit rörigt och stressigt. Dagen började iofs lugnt och skönt. Jag gjorde en massa olika sallader och diskade och sådant bara.

Sen brakade allt lös.

Maten tog slut till gamlingarna. Det får bara inte hända. Sen ringer dom från ett dagis och klagar på att Peter inte slängt med potatis i deras mat som dom får från oss. ( det stog inte på pappret som dagiset fyllt i att dom skulle ha potatis )

Så vet ni vad vi kom på?

Han fick låna min cykel och cykelkorg. Han slängde i potatis i en karantän och rödbetor i lådor. In med skiten i cykelkorgen. Sen vinkar jag iväg honom... ah jag skrattade... där cyklade kocken med kock kläder på min gamla bettan med potatis i cykelkorgen... haha.
Rolig syn.

Då var det bara jag och lena kvar....
Maten var slut.. kaos.. och så händer det som inte får hända... hon tappar den sista karatinen med potatis.. det flög över hela golvet.. god damn.. hon sa några fula ord. Haha.. var ju bara att börja plocka upp skiten.

Stressstress.

Hon drar halv 3. Jag och Peter kvar.. dom två vimsigaste personerna.. båda vikarier.. ni kan ju räkna ut resten... vi jobbade över 45 min... haha... blev lite rörigt..

Idag är det fredag.. blir nog lugnt =)

Hejhopp.

Ahhhhhh just ja. När jag var ute i baren så hörde jag nån skrika Caaaaaaaaamillaaaaa.. och viftade hejdlöst med armarna.
Det var en tjej jag jul jobbade med på Zetterlunds! Kul att träffa henne... vi skrattade.. snacka sammanträffande.. där jobbar hon.. och jag i köket.. haha.
Vi skrattade åt varandras kläder och konstaterade att jeans västarna från 80 talet som vi hade på " Z " var snyggare ! ;-)

Billan på lill - lördan

Jomenvisst.
Kom hem från jobbet vid fyra igår. Vid 17 så var jag hemma hos Rebecca. Sen blev vi utkastade eftersom hennes Ex skulle ha fest...jätte snällt. Grr..

Jag drog hem, gjorde mig iordning. Vi drog ner till Billan och beställde vin och Cosmopolitan, mummss. Lite pommes och såser och ja sådant. Det var mega trevligt faktiskt ! =) hihi.

Tog sista bussen hemåt. Jag är ju lite små sjuk så egentligen borde jag ligga i sängen och kurera mig. Men icke ! Är man fartfylld så är man. Hehe.

Rebecca ringer och väcker mig också. Ganska förståerligt ! Ah... inga kommentarer på den fronten. Men hon kommer väl snart, eller så möts vi upp eftersom vi ska ner och käka på Choys garden var det tänkt. Måste ju pröva stället. Becca var där med Kim och åt en gång och hon älskade maten..!




Haha... Ah vi trodde vi fick plats. Haha

Dancing queen



Var som sagt i tidigare inlägg på Mamma mia ikväll. Den var super go ! Man blir sådär små mysig och glad av musikal filmer ( iaf vissa ) , hihi.

Så den är seeee värd vill jag lova! =)

Nu är klockan halv tio... buhu... ska jobba imorrn.. pest och pina att gå upp tidigt, man får skavsår i hjärnan för man kämpar med att bli trött.
Jaja.. är ju ledig på torsdag ! haha.....



Hare bra!

Mamma mia idag !




Klockan halv sju sitter jag och Rebecca i bio salongen och kikar på Mamma mia.. ser man framemot.. blev en impuls grej bara.. skönt att gå på bio, hehe. =)

Snart ska man kila... Ha en bra kväll !


Måste bli frisk

Blev sjuk idag. Kände det igår, nu är det utbrytet. Så jävla typiskt, har inte tid med sådant. Måste bli frisk imorrn, tror ni det funkar ? hm.

Jag måste stress sjuka denna gång, på onsdag måste jag jobba och jag måste vara där.
Håll tummarna för mig.

Kram

bilder från i lördags

Rebecca hemma hos kim


Jag påväg till Pluto


Abbe, Eken och Kim


Människor som sitter och äter på Pluto


Jag och Rebecca


Kim & Rebecca


Abbe & Jag


Jansson!


Eklund


abbe,eken, jag.

En måndag

Fortfarande illamående. Gaah. Ont i halsen. Gaah. BLÄ.

Igår hade man så tråkigt. Först var man ute på bänken... sen gick man hem...

sen senare vid halv tio fick man krupp igen, drog med mig Rebecca.. vi satt och gungade och pratade till halv tolv.. haha.
Kändes lite bättre efteråt.. man får bort aggresionerna liksom. hehe..

Idag är det skit väder som vanligt... tråkigaste sommar väder ever.. blä..

Nej nu ska negativa milla sluta skriva, haha.

Hare bra, kram

.........................................

Fortfarande förbannad... så jävla arg... på precis allt... mår illa, datan är seg, du är dumihuvudet... allt är blää... orka


ja det var kul igår. var på pluto åt mat och skit.

Hejdå..


DRA ÅT

Du är låg... så låg...

Det är inte acceptabelt.
Försvinn ditt fnask.






Stress fest haha

Hejhopp. Äntligen klar.
Kim säger till Becca att festen på pluto börjar kl 1800.. och vi ska förfesta hemma hos kim först.. så nu är man klar.. vet inte när vi ska dit.. och vi måste GÅ dit.. stackars oss =(

Smink och allt kommer bli bajs innan vi är framme, haha.

Ajja.. men det blir nog en bra kväll tror jag iaf =) hoppas jag, haha.

Daniel var över på en kopp kaffe ocksåå... då hann jag stryka och slå in present.. men jag låg efter.. men jag duschade, gjorde håret och sminkade mig på en timme.. jag tror det är rekord fan.. haha...

Igår kollade vi på tårdryparen Titanic... älskar den fimlen fortfarande... äkta kärlek... killar se och lär ! hehe.
Titanic lööööv vill alla tjejer ha ! ;) förutom att han ska dö alltså...hehe

Ha en bra kväll för det ska jag ha !

Herrååå!

Vem är det som håller på?

Nu har det ringt 3 ggr. Sådana busringningar ni vet.

En inspelad röst säger att jag fått ett sms med följande text.. sen snackar hon om fåglar som urinerar på varandra typ.. haha.

Och jag vette fan vem det är. Har ringt både Stefan och Daniel eftersom det är på hemtelefonen, men det var ingen av dom. Blir frustrerad !!!

Kom fram och berätta vem du är ! haha...jävligt skumt eftersom många inte har hemnumret... om det är någon av mammas vänner? men det låter ju väldigt konstigt måste jag säga.. ajja.. någongång lär det väl komma fram i guess ! ;)

Ner till stan

Ska snart ner till stan med Pooh.. handla alkohol och present typ. Ett diadem till lördag. Måste skrapa ihop pengar, inte lätt att leva cirkus liv när plånboken är tom... men det ordnar sig alltid. Längtar till lördag.. älskar det där folket !! =)

Idag är det fredag och det blir nog lugnt , hihi.

Men hade bra.
*håll tummarna för mig*

KRAM



Sitter och sjunger för mig själv

Här sitter jag i köket med mitt kaffe med hörlurar på hög volym och jag sjunger. Jag undra hur det låter om jag skulle ta av mig dom......... oh goddamn, det låteer inge bra, haha...

Nu kommer det en Hiphopp Rnb låt, lite svårare att sjunga med då.. hahahahah.... kul jag låter, HAHAHAHAHAHAHAHAHHA..... fan vad rolig jag är.. =P

Okej, ehhhh jag har jobbat idag. Gick åt helvete till en början... men sen fick jag lite omtanke av en person där så då gick det bra... jee.
Inge kommentarer..
saknar mina godbitar från förra jobbet =( Dom var och är fortfarande bäst !

Annars längtar man till helgen ganska så stort faktiskt, då händer det grejer ! =) kan behövas kan jag säga er...


You put on quite a show
You really had me goin',
But now it’s time to go
Curtain’s finally closin',



Ett kvällsinlägg

Har egentligen inte mycket att skriva om faktiskt. Men det finns NADA på tv, helt dött. Ska väl kanske hoppa in i duschen snart eftersom jag inte orkar duscha imorrn bitti.. upp tidigt och det  ser jag mindre framemot faktiskt, haha.

Kikade på Kilometro 31 tidigare ikväll. Var väl sådär, funkar ju. Trodde den skulle varit bättre faktiskt !

Lite nervös är jag också om hur allt ska gå imorrn. Vill så gärna passa in. Får hoppas att dom är snälla där borta ! Hehe.
Håll tummarna för mig människor. Vore snällt. =)

Nej jag har inte nått vettigt att skriva så jag slutar väl då.
Godnatt på er, Kram

Nu blev det helt plötsligt roligare

Har varit ute och köpt en såndär ställning till bärbara datorer. Så att datan ligger i 360 läge eller var det var. Mkt skönare att skriva då. Plus att jag köpte musmatta med en sån där silikon upphöjning så att man inte får ont i knölen.. ( ah för jag sitter ju heeeeela dagarna så det behövs ju..not ) ... men när jag väl sitter här så känns det skönt =)

Var och köpte arbetsskor också. Trodde det skulle vara svårt att få tag på faktiskt, men jag hittade. Behövde ju skor som andas och som har hårda utifall man tappar plåtar och sådant. Men jaghittade på Maxi för 229kr, fett bra hehe.

Imorgon börjar jag jobba. Ska bli roligt faktiskt att komma igång =) Ser man framemot. Dock är det ju mest introduktionsdag, men endå =)
Hehe..

Have a fin day !

Oj, smoothie i hela köket.

Jag hade blandad min smoothies med massa goda bär.

Helt plötsligt kommer jag åt knappen och locket var inte på ( eftersom jag var klar ) så det sprutade överallt.. hela köket blev täkt, likaså jag. God damn, där stog jag och skrattade. Men min reaktionförmåga var snabb så jag stängde av.. sen såg jag det vara droppade smoothies överallt.. från taket också, haha..

Det var som i en film mer eller mindre ! haha. Och det hemska var att jag fick det på mina kläder och jag hade ju bär i, därav blåbär och mina vita kläder blev lila.
Av med dom fort som attans och in i skollhett vatten.. det gick bort iaf...

Tog ett tag att få bort allt. Det var ganska bra kraft i det. Har man inget jobb så skaffar man det !

Typiskt mig !

Snart ska jag iväg igen och forsätta min hälso dag.
Take care people !! KRam


Work out

Idag är dagens schema bra. De blir träning, nyttig mat, hårinpackningar, bastu, solarium, jacuzzi.
Rebecca haffade mig på msn och sa att vi ska ha hälsodag.. för att kicka igång träningen igen. Vilket behövs då man legat på lat sidan några dagar, hehe.


Ahh just ja.
Igår såg vi film. Den första blev the orphanas, helt okej film faktiskt, konstigt slut och måste ses med svensk text då dom talar spanska, hehe.

Den andra filmen vi såg var The happening. En av det sämre filmer jag sätt, EVER. Vi satt och skratta åt filmen för det var så dåligt, förstår verkligen inte hur den kan ha kommit ut på biograferna. Helt okej handling faktiskt, men det dom gjorde av den var skräp.. dåliga skådespelare och allmänt trist.

Så nu vet ni det. Haha.. jag är glad att jag inte såg den på bio. But hey, alla har vi olika smak. =)

Sen satt vi och youtuba och kollade roliga klipp och skrattade. Jag var inte hemma förs halv tre nångång, haha. Får väl passa på medans man är ledig, snart börjar jobbet.

Vi pratade lite om utomlands resor i höst kanske. Vore inte helt fel faktiskt =) får se hur det blir, jag vill nog åka, hoppas Rebecca kommer in på högskolan ! Eller hittar jobb såklart.. :-)j

Nej, hade bra, kram.

Bilder från helgen.

Sådärja, nu har jag skrapat ihop lite bilder från helgen typ.

Min tårta till vänster och Rebeccas till höger.. jätte vackra till ytan :D


Rebecca och hennes mamma hos hennes mamma, haha


Sen drog vi hem och fixade oss för att gå till Sanna



Sanna =)


mee


ja såhär såg man ut.. sen hände nått på vägen och jag vette fan.. alkoholen gör mig känslig hahaha



milla börjar tjura.. det var både kul och inte kul.. haha.. fråga mig inte varför, bah hände ;-)

hade bra. KRAM

Chill chill chill chill

Ah, livet är chill. Så jävla chill. Allt är chill och livet är coolt.

Fasen, det regnar och är såå mysigt idag. Blir kanske film och mys och film och så.. för det regnar ju. Typ.. haha.

Stackars dom som gick ut på semester idag. Införskaffa para fucking ply. Det vore bra. haha.

Nej orka skriva. Återkommer typ. HEJDÅ pöss

Ont i hjärtat söndag

Här sitter jag med svullna ögon. Grät floder inför mina vänner igår. Det bara brast, kom helt plötsligt, som om en blixt bara slog ner med full fart.
Kan inte påstå att jag mår bättre idag. Men det är iaf en ny dag.

Det är inte lätt när man ser stupet närma sig även fast man inte är i närheten. Men man vet att ju längre jag går fram så närmar sig stupet, varje gång.
Ibland kommer det snabbare än andra ggr. Ibland tar det längre tid. Ibland ramlar jag ner där, men jag tar mig upp och försöker endå.
Stupet är så synligt, men jag ser det inte.
Jag väljer att blunda. Påvägen till stupet är jag glad. Jag vill också stå på fast mark som alla andra. Jag vill också känna den trygga känslan av att veta att jag inte ramlar ner.

Lite söt fest

Ojoj. Jag och Rebecca blev upphämtade av hennes mamma 10;30 idag.
 Åkte till Willys och handlade allt. Blev 110 korvar. Goddamn. Och massa mer.

Vi dukade, gjorde tårtor, åkte runt med bilen.. var sjukt rastlösa då 20 st skulle komma men kom aldrig. Tillslut ploppade dom in och alla började käka. Jag och Rebecca var grillmästarna =) hehe.

Nu är man hemma och duschad. Ska ta och börja fixa till mig lite. Ska hem till Sanna senare. Alexander och hans vän skulle förmodligen komma. Kul att träffa han =)
Sen kanske Kim och några/någon till !

Göttgött.
Nej dags att ta tjuren vid hornen.

Have fun tonight.

Finns på mobilen !

Godmorgon, nu ska det bakas

Lite små trött sådär haha.
 Jag och Rebecca ska iväg hem till hennes föräldrar eftersom hennes lillebror fyller 18, fatta 18 år... kommer ihåg när han var typ 14. HAHA..

Tiden går !
Vi ska handla mat åt alla som kommer och grilla, sen ska vi baka tårtor. Härräjösses. Haha. Blir nog skit bra det !

Så snart väl snart börja röra på mig.

I loved Sex ant the city yesterday. En helt underbar film med alldelles för många tårar. =) Haha. Dom lyckades iaf ! dock inte samma klass som serien, but hey... båda lika glamourösa och och jag skulle kunna se filmen sjuttio ggr till, så som jag gör med serien , hihi.

Näää men jahapp.
Kanske inte lika nedstämd som igår. Har hittat nya kvarnar att mala ifrån. Så lite mer positiv kanske.
Jag ska sluta tänka så mkt och bara vara. Good luck haha.
=P

Ikväll blir det nog fest !! Så denna dag blir stressig.. men det fixar sig =)
KRAM



Kärlek = sårbarhet

Jag ska egentligen sova. Jag har för många tankar i mitt huvud, jag bara måste få ner dom. Skriva av mig.
 Jag har sett Sex and the city ikväll. Jag grät mig igenom hela filmen.

Med en Cosmopolitan i magen och Satc syndrom så går mitt huvud på högvarv.

Kärlek.
Sårbar.

Jag känner mig nedstämd. Jag vill ha kärlek, men jag vill inte öppna mitt hjärta för jag vill inte sitta och tänka alla tankar som dom flesta tänker när det är osäkert tillstånd i relationen. Jag vill inte känna mig bortglömd, men inte heller vågar jag bli omtyckt.

Alla tassar på tå. Alla spelar ett slags spel.
Kärlek är ologiskt.

Alla vill ha den, alla är desperata efter den där känslan, men endå så är många så rädda, rädda för smärtan att bli lämnad.
Varför ska kärlek vara en komplicerad lek ?

Är man någonsin trygg och befriad från att bli sårad? nej. Förmodligen inte.
Det finns alltid där, bakom ryggen på en, man är rädd hela tiden... men endå så söker man fortfarande efter den rätta.

Finns han? När kommer han? Är han redan här framför ögonen? Finns det flera den rätte ?
När vet man?

Never.

Man måste nog alltid chansa. Även fast man vet att kärlek sårar.
Vi är byggda så, det är livets mening. Hitta den rätte... vägen tid är guppig, hemsk, men otroligt charmig.

Kärlek är matematiskt.
Otroligt kronligt i mina ögon. Men tydligen finns det facit. Och han, med det stora H:t kommer att slå upp det, någongång.

Hejhopp

Hothothot.
Very hot.

Kvällen igår började med att bada jaccuzzi med Rebecca. Det var gött. Hon var så söt att hon tagit med meloner, haha. I slutet av badningen gjorde vi melon skalen till båtar i vattnet. Haha.. ah det var iaf kul =) like always !

Sen fick jag mess av en kompis. Han ville kika filmish. så cyklade dit senare. Blev förföljd av massa polis bussar, dom var överallt. Fast det var ju betryggande !!
 Vi kollade på film och hade det avslappnat och härligt :-) Lyckad film kväll.Yeah!

Cyklade hem efter ett nångång. Det var sån där snygg lutning hela vägen, god damn. Men jag höll mig på cykeln för hem ville jag. Bättre att cykla dit, går mkt fortare när det bara rullar på =)
Vinglig var jag oxå, när jag cyklade.. vad var det i det där vattnet. Kände mig full, haha.

Har kommit hem från bolaget nu. Var inte sådär AP mkt folk, men kö vare. Nytt vin ska man prova på, jag tror det bli gott. =)
Blir Sex and the city ikväll är det tänkt. Sen får man se. Får man andra förslag går man efter dom såklart. Denna helg blir spontan och häääääärlig. Känner på mig det =)

Neeej dags att fixa och dona lite.
Vi hörs !!
KRAM




Varvar ner

Måste varva ner efter min hemska cykel färd hem från tuppen typ.. Svettigt värre.. vi var två svettiga äckel hela kvällen. Haha. Men men, vad gör man? är det sommar så är det.. eller nått.
Jag ska operera in en air-condition i min kropp. Vore bra i vissa lägen. Haha

Haha fan nu låter det som att det verkligen drypte svett från mig.. ah så illa vare väl inte. ;-)

Nej jag måste gå och lägga mig nu. Skriver väl imorrn i guess.
Gooodnajt.
Hugs*

Cooolt

Det gick bra att hitta. Jag visste på ett ungefär vart det var, har en annan vän som bor där i trakterna. Så jag knata förbi hans hus och sedan kom jag till mattias.
Vi prata, kikade film liksom. Typ chilla.

Vid ett ringer min lilla Rebecca. Hon var på klockartorpet hos Dennis. Hon knallade ner till röda torget, och jag drog oxå till röda torget vid ett på natten ungefär.
Hur söta är vi inte ?
Möter varandra trots stor omväg, speciellt för henne bara för att ingen ska gå själv. =)

vi gick och kissade i buskar och skrattade och sådant.
Sen åker en bil, men en turk som skriker och härjar .... tillslut såg vi att det var faktiskt var Max och Arch !! Så vi fick sjuss hem av dom, haha. Fett ju ! dom hade varit på pluttan och jobbat.






Sexigste bruden i stan, jag vet ! Måste man så måste man.. haha

YES

Det där gick ju bra faktiskt. Jag hann ju inte ens fråga innan han gjorde det. Haha.
Blev lite sent, men vadfasen.

Jahapp. Har väl inte så mkt mer att tillägga antar jag. Ska dra iväg lite mess och fixa lite och så.

Såhär blev jag ikväll. Vanlig typ. Haha



HERRÅ!

Solen är gone

Från början skulle man ju ut och sola idag. Solen bah försvann även fast dom sa på vädret igår kväll att det ska bli sol. Så det blev att möta Rebecca på stan och springa runt där och lite sådant :-)
Jag fick en glittrig/svart eyeliner av min söta vän Becca, hihi. TackTack.. cute !

Var väl hemma vid fyra någongång.
Ikväll kanske man ska iväg. Får se, ska fråga en prick om han har lust.
Jag tog mig i kragen tillslut och frågar för en gångs skull. Haha..Jag har blitt så himla feg på äldre dagar. Ser bara trubbel mer än kul. KONSTIGT?!

Om det blir så som jag vill så tar jag bussen hem. Rebecca ska också ta den, hon ska hem till Dennis hon. Kan vi snacka samtidigt... haha.. *tjejer*

Ska väl dricka upp mitt kaffe tänkte jag.
Vi hörs. Skriver sen om det blev han eller inte.

KRAM

Take a bow

Fan älskar texten i den låten. Går inte att komma ifrån, haha.

Nu sitter jag och är såååå sjukt slut så det är omöjligt för mig att hålla mig vaken länge. Ska kika på rapport och sen blir det läggdags med min bok.
Värsta tant jag låter.

Har gått spåret idag igen. Två varv så det blev 5 km.. yeah. Inge vatten så höll på att svimma av där ett tag... snacka om att man blir seg i benen när man har vätskebrist.

Annars har jag fikat med powerking med lilla poohish och planerat nästkommande helg då det är tråk power meet. BLÄ. Gillar inte raggarkulturen. FÖr mig är det bara en ovårdad kultur som gått överstyr i vissa lägen. Haha.Men klar det finns dom som är "normala" ... typ.

Nä, inget vettigt att skriva.
Hihi.
Godnatt och kram på er.

WOHOOOOOOOOW

Hittade min favvo reklam låt. Lyssnar sönder just nu, hihi.

Barrington Levy - Here i come



Den är sååå sköööööön. Det är jag nog inte ensam om att tycka, hihi. Bästa reklam låten EVER !

Nu ska jag snart ut. Goooooodbye.

Godnatt då

Hela dagen var pest tills jag tillslut tog mig i skortan och gick ut i spåret. Efteråt var jag nästan som en ny människa. :-)
 Det är nog sant, träning gör en gladare. Eller iaf mig.

Kollade på nya serien på 3an, Journey man, den verkar iaf väldigt intressant. Lite kronglig kanske, men jag ska fortsätta följa den. För den kan komma att bli beroende framkallande. Om ni inte sett det första avsnittet så se den vettja. Går nu varje måndag klockan 22:00 på 3an !

Jag ska ta och borsta gaddarna för att sedan krypa ner under täcket och fortsätta med min bok.

Godnatt Sverige.