Alla känner Alla

Ja, så är det i denna stad. Crazy..

Kl 1200 kom Stefan och Daniel hem till oss i lördags. Vi fikade och mamma öppnade sitt paket hon fått av mig o bror. Hon fick en jätte söt o fin mobil, och hon blev jätte nöjd o glad !
Runt 1330 åkte vi ner till Oxelösund.

Det var trevligt och mamma fick massa smycken och massa pengar. Sen åt vi en god tårta, citrontårta.. jag är inte förtjust i grädde eller mandel.. men denna innehöll inget av mandeln, men lite grädde...som alla andra tårtor.. men jag fick i mig en bit iaf ;-)

Sen åkte vi in till Nyköping och träffade de andra släktingarna.. Helena, Hans, Isabell och Olivia. Vi drog till restaurangen. Åt, skratta och gick. God mat, =)

Sen hem till Hans o helena.. Drack vin och aveck te kaffet och choklad tårtan. Det var så kul och mina släktingar är så roliga , haha =D
Fett bra humor !

Stefan och Mamma sov kvar där. Dom kom sen runt lunch te mormor o morfar. Daniel fick köra hem med Stefan och mamma i baksätet, dom var bakis. haha.

Det var en mkt lyckad kväll. Och mammsen tycker det med =)

Igår så kom vi hem runt 1600. Jag följde med Pappa, Sanna och hennes pojkvän till Vsk första hemmamatch. Det var massa folk, 4278 st =) . men det är ju för det var gratis, hehe =P
Btw, Vsk vann. ett självmål gjordes av syrianska, HAHA. 
2-0 !

TAKE CARE

Dreams and stuff

Jag har drömt så konstigt dom senaste nätterna. Eller kanske inte konstigt, men mycket. Så man har inte varit så utsövd precis.
I förrgår drömde jag att det kom en tsunami. Jag och pooh fick tag på en jätte stor svart häst som tog oss långt upp från land...vi sprang upp för trappor i en leksaks byggnad typ. As skummt .. haha.
Inatt drömde jag att jag och brorsan var ute o åkte, sen gick vi in i en affär. Där snodde vi godis och vi sprang as snabbt. Men Daniel sprang snabbare så han hann tillbaka till bilen.. men jag gömde mig i en snöhög och polisen tog mig och jag åkte in i finkan.

Sen samma natt drömde jag att jag var på fest med Sanna och Rebecca på pettersberg.. lite vagt minne. Men brudarna där var skit störda och typ alla knarkade. Dom var jätte kaxiga och alla ville ha Andreas. Men han var tydligen min pojkvän. Men han sket i mig för han var så nerdrogad så han ville vara med hans kompisar.... så vi blev utslängda =S .

Sen har jag drömt att jag råkade misshandla någon. Och brorsan blev skit arg på mig o sa att jag skulle åka in i fängelset i 21 år. Och sen mördare daniel mig!!!! helt sjukt... det var en av den läskigaste dröm jag nånsin drömt tror jag...

jahapp, jag har inte mkt att säga tydligen, hehe.
Sitter o pratar om drömmar... intressant eller nått.

IDag har jag varit och handla. Jag blir så knäpp på människor med sina kundvagnar... dom tror att det är bara dom som existerar.
Sen bytte jag klänningen jag köpte. Fast jag bytte bara färgen på den, höhö =) 

nehe, ikväll vet jag inte vad som ska ske. Antar att det märks, hihi. =) 
Imorrn ska man träffa släktingarna.. ska bli gött.. det händer inte allt för ofta...

Hade bra.
 

Svarthårig Camilla

Japp, im a swartzskälle !
I bring you sexy blääääck.
Tur nog kommer det bli mörkt kastanje brunt sen när man tvättat bort överskotts färgen!
Jag är hel nöjd !


idag har det varit en hektisk dag... !

Var på maxi, handlade tårtot.
Åkte te mammas jobb och fika.
JAg blev attakerad av en gamling :P
Åkte till TAti och slogs om provhytter :P
Ner till stan och shoppade.
Åkte te donkan och sedan hem kl 18.

Jag handlade en tröjja, klänning, smink ! jiho.

image39

Vad tycks??!    =)

Tjo bré

Jag vet inte vad jag ska skriva direkt.

MAx har åkt in på sjukhuset pga nått fel. Läkarna vet inte vad det är. Först trodde dom diabetes, och sedan en propp  hjärnan... men nu är det inte nått av det. Läkarna har nått att bita i och ska skicka massa prover till England. Jag hoppas verkligen att han blir bättre och kan få åka hem =) Jag håller iaf alla mina tummar !!

Igår så blev jag brunett, eller det blev svart. =S . Men färgen kommer bli normal sen hoppas jag iaf.. nöjd är jag !

IDag ska jag handla lite kläder tror jag,och sen hjälpa mor att köpa nått fint till hennes födelsedag som är på lördag !
Vi ska ner till nyköping och fira.
Jag och brorsan köpte en mobil till henne igår,  jätte söt=) hehe.

igår så hängde jag med poohis. Göttgöött

nee jag orkar inte skriva. Bilder på mig med mörkt hår kommer ikväll kanske..

puss


Konrad, Födelsedagsbarn

Hej gott folk.

Nu ska vi se vart man ska börja... hm hm hm....

Torsdag;
Satt och pluggade teori hela dagen. Har även bokat teori prov =D wish me luck !

Fredag;
Följde med rebecca när hon blev brunett, jätte fint blev det och det tog 2 timmar, skit jobbigt, haha. Men hon är världens sexigaste nu! På onsdag är det min tur att bli bruning. najsigggt.
Sen drog man hem och jag och mor lagade mat och drack vin och baylis ( eller hur det stavas ) till kaffet. Sen ringde Rebecca, gör dig klar, vi ska på krogen !!!!!
Så där satt jag med flottigt hår coh mjukiskläder.. bah..
men jag hann, jag slängde på mig smink och kläder o drog ut till micke,  som hämtade mig. Sen drog vi hem till lundberg där peter och Frida var.. Så vi pratade o drack o sånt.
Sen taxi ner till konrad, gick in där och dansade som vilda djur och Dj:n var jätte bra !! bra musik!
oförutsägbar o lyckad kväll.

Halvalördag;
Handlat, och ska till Sanna som fyller hela 21 år idag, GRATTIS ! och jag o pooh ska hem till henne och fika runt två. Sen blir det väl lite vin och mys med brännboll o kubb . Eller jag tror det iaf =)

Ha en bra helg nördar!

image31
Fett fina miner !
image32
Jag, Max, Pooh. ..................Becca, dina bröst hoppas ut, haha !
image33
killarna, i bring you sexy ?!
image37
Frida,Peter, Söta miner!
image38
gangbang..

Hej

Idag tog jag och bror en promenad till pappa för att fira Eva-Lenas dotter. Ja vi var tvungna att gå eftersom daniels bil är sönder. Mega kul, han gick så fort så jag hann knappt med. Och jag som brukar gå fort liksom.. jaja, motion iaf =)

Väl hemma hos pappa var det trevligt med fikabröd o sånt. Dock inte så kul när jag kände att rummet krympte och hjärtat dunkade snabbare o snabbare.. jag fick knappt nån luft kändes det som.. jag förstog direkt att det var panikångest eftersom jag fått det förut när jag var yngre.Så jag gick snabbt bort till pappa, där pappa, danne och morbror satt o snackade i ett hörn. När jag kom dit satte jag mig i pappas knä och jag blev lugnare.. jag sa inget eftersom vi var väl si sådär 10 pers.. kanske pinsamt=P . Jag vet inte vad som utlöste det hela, men alla satt o pratade om jobb och sånt.. det blev för mkt. jag tror nog ingen förstår hur dåligt jag mår pga det ämnet.

Nu är jag hemma igen, fortfarande lite omtömlad men nu mår jag bättre iaf. Ska kika på Topmodel och sen lustgården. Sen ska jag sova, jag mår illa och är skit trött...

hej


Första dopp & grillning

Hej Folk.

Lördag ;
Åkte med pappa till hamre för att kika på fotboll. Skiljebo - Sandviken. Gött gött.. Det var fint väder och pappa är alltid lika rolig !
Jag fick köra hans bil hem ( stor audi ) haha, det gick väldans bra och pappa är stolt över sin Prinsessa , hihi.

Vid 1600 åkte vi ( Max,Pooh,Lundberg,Micke & jag ) till Björnön och grillade, det var jätte trevligt och jätte gott =) .
Sen skulle vi släcka elden o vi hämtade vatten, jag skvätte lite på micke med min 50cl flaska, o micke slängde hela willys påsen med vatten i på mig... nu var det krig !
Vi höll på sådär fram o tillbaka.. hemskt dålig kondition har man också så man var tvungen att stanna upp o ta in andetagen !
Sen fick micke cepe-ryck. Han bar mig ner till stranden och skulle slänga i mig.. men jag trodde inte han skulle våga göra det. Max var kaxig bakom sin kamera o sa, men komigen, släng i ná !! .. BAH.
Poff pang o man låg i vattnet.. men tappra försök försökte man ta sig upp, men ramla igen.. kläderna var mega tunga.. jag sprang upp ur vattnet, nockade Rebecca i tinningen och jag flög ner på marken med sprängande hunvudvärk o ont i ögonbrynet.
Mina solglasögon tog den värsta smällen, hade jag inte haft dom hade det nog blivit värre.. för ont hade jag.
Kriget fortsatte, jag sket i att jag var blöt.. så in i vattnet med kläder o skor i försökte med misslyckade försök att få ner micke i vattnet, men tillslut var det jag som låg där i igen.
kallt kallt kallt.
Jag stog där som en blöt hund. inga ombyteskläder, så jag fick låna Rebeccas jacka.. jag såg ut som en blöt hemlös. haha
Riktigt kul var det såhär i efterhand !
Nedanför finns det bildserie, från början, till slut, haha

På kvällen fikade jag,becca och bella på stan, vi åt och pratade om allt möjligt, det var najs =)
Idag har jag bara sooolat !

image29
observera, jag har en liten flaska, micke har en plastpåse !
image20
Jag kämpade med min vattenflaska och skrek, Poooohhh, hjälp mig ! hon kom med en pinne.. försent !
image21
Nej, här var man inte så kaxig längre !
image22
Här sprang jag emot pooh, hon trodde jag ville krama henne.. men jag såg henne inte ens..
image23
Jag sprang rakt in i henne, solglasögonen flög iväg, likaså jag, ner på marken med smärta i ögonbrynet..

image25
Ner igen, försökte få micke att bada, fögäves, jag ramlar och blir väääldigt blöt..
image26
Upp ur vattnet, fort som fan.. fryser som en flodhäst och kläderna väger bly.
image27
Alla skrattar utom jag :P 

Och idag har träningsvärk och en bula ovanför ögonbrynet.. men det var fett värt det !

Take care !


Fredagen Den 13Onde.

Du sitter i en annan båt, Du seglar med en annan vind på ett annat vatten.
Låt mig få veta.
Jag älskar dig.

Igår mötte jag upp Rebecca på hemköp. Hon hade skrivit på ett mess " jag har nyheter, vi ska flytta från v-ås" . Jag tappade andan, höll på att spy eftersom jag redan var skit ledsen så gjorde inte det här bättre. Tårarna sprutade medans jag tog mig från mitt hem till hemköp med darrande ben.
Jag kom fram, becca frågar... gråter du fortfarande? , även fast du är ute? jaaa, ni ska ju flytta, min bästa vän ska lämna mig i detta kaos !
Nu var det så att dom inte ska flytta från västerås, hon hade skrivit fel på messen o jag tolkade det fel. Hon menade att alla ska flytta från västerås.. inte nu, men nångång. Kan tyvärr inte berätta varför här !
jag tyckte det var lite skummt eftersom hon visste hur jag mådde o sen säga en sån nyhet på sms, inte riktigt becca stil !

Vi gick och åt pizza. Vi pratade, och jag var en zombie, helt tom i huvudet så det fanns inte. Men en sak hände igår som fick mig att glömma det o få mig på hyffsat bra humör.

Jag skulle betala med kortet, min och beccas pizza. Sen säger han, men vi tar inte kort, du kan hämta ut här brevid. Okej sa vi o inte tänkte mer på det. Sen går vi längs husväggen och jag frågar, ska vi dra?? becca bah, nää, jag bah nee sant.
Sen säger becca, det är ingen där ute på terrasen milla, och beccca börjar springa, och jag efter... fi fan, sen sprang vi som galna höns o mitt samvete var på marken !!
Och tror ni inte ena killen åker ut med sin bil o letar. Så vi springer ännu mer o adrealinet är på topp. Sen ser vi den röda bilen, och killen i själva bilen, han tittar och vi springer... efter alla omvägar och skit så var vi äntligen hemma..

Det läskiga är att när vi sprang runt på haga så ville vi gömma oss i en port. Tror ni inte alla portar är låsta?! och vi såg ingen portkod och vi vet att dom brukar vara öppna på dagarna eftersom vi har lämnat lappar där.. skit skummt.
Det var en höjdpunkt på dagen.. söta vi måste varit.. 100kr rikare då ! thanx !

På kvällen tände jag och Rebecca ljus på deras balkong, satto drack jäger och vin o pratade. Jätte tervligt. SAtt o pratade minnen, haha. fan vad kul vi haft det i våra år !!! så söta =)
man tror vi är så små o oskyldiga när vi inte ens är det. eller jo för det mesta :P

nej pappa kommer snart, ska iväg en sväng o kolla på fotboll.
Sen ska jag grilla med polarna.

hadetbra. hej.




Bravader

image15

Igår var det en lite speciell dag. Eller inte. höhö, man kan tolka den som man vill..
Rebecca fick iaf nått slags fnatt och hon var på bra humör. Hon satt hemma och tog nått glas rött och spelade musik. Sen ringde hon o jag sprang över och fick mig ett glas rött också... som tillslut blev 2 liter vin. Ops.
Kvällens händelser resulterade i något mycket bra. Enligt mig själv iaf. =)

Sen kom Maxen hem och sedan åkte vi ner till Konrad med Mickes bil. vi lämnade jackorna i bilen och gick in innan 22. Billigt och bra. hehe.
När vi kom dit så var det väl inte världens roligaste. Onsdagar är väl inte speciellt kuliga. Bara massa småbarn ute som firar att dom fyllt 18.. yäh.
Men vi ville bara dit och dansa.. inte för att vi dansade precis, men endå.

Jag flörta lite med bartendern, inte alls min stil av kille. Men hans ögon är förtrollade. Helt sjukt faktiskt. Jag som är blyg vågar inte fråga efter nummer och sånt och sen gillar jag när det är spännande.. inte ta första steget direkt. Men först skrämde Micke mig och sa att han skulle gå fram till Bartendern o säga att jag var intresserad. Och på ett skämmigt och omoget sätt så gömde jag mig under konrad bordet. Jag med andra ord flög ner under. Jag vet inte om han se det, hoppas inte.
Men Micke ljög bara för mig och han frågade bara när dogge skulle komma..... så jag gjorde en scen av skämmighet i onödan.
Sen fick Maxen nått spratt och gav mitt nummer till honom o sa att han skulle messa idag. Galet pinsamt. Bartendern tyckte att jag var en fegis.. höhö. Enligt killarna verkade han intresserad... men jag tror nog inte att han är det, för han har inte hört av sig.
Men han flörtade ju, men han kanske är som mig, man vill ha den där spänningen, haha. Skit samma, vad ska man göra...

Vi drog till Mc donalds och sedan åkte vi hem, trötta och bakfulla. Eller iaf jag och Rebecca som började dricka allt för tidigt, hehe.

Föressten, jag ser kriminell ut på mitt pass. Sexigt värre.

Over and out.


Pass

Idag ska jag hämta mitt pass. Ska bli kul att se hur man blev på bilden, jag kommer ihåg att den inte såg så himla vacker ut.... men vad begär man, man ska ju inte använda den på msn direkt, höhö. ;P

Idag mår jag bra. Solen skiner och värmen är påväg tillbaka.. underbart ! ja jag vet, humöret pendlar fram och tillbaka. Men så är det !

Eftersom jag läser 2 -3 böcker i månaden så känner jag själv att jag vill skriva en bok. Det skulle verkligen vara skit kul. Det kanske inte blir den bästa, men man skulle ha roligt på vägen. Jag tror att min kreativitet är väl användbart i boken isåfall. Nångång ska jag göra det, sen om den blir publicerad eller inte är ju inte relevant. Folk ger ju ut böcker från höger till vänster, så dom på bokförlaget har mycket att stå i.
Det har nästan blivit en trend att läsa. Alla läser, alla skriver böcker.. kända, som icke kända. Det är kul tycker jag !

Man kanske ska jobba på bokförlaget, fatta kul. Sitta och läsa böcker hela dagarna och bedömma om dom är bra nog att bli en bok att ge ut. Men kanske ingen höjdare endå, trist o läsa böcker som inte alls är nått att hänga i julgranen !

Nej jag har inget mer och skriva... oj nu höll mamma på att ramla ute i hallen, haha, roligt  ;P ... där har man ju ramlat ett par ggr... crazy

Take care

Empty

Jag hann aldrig ställa mig frågan, jag hann aldrig få nått svar. Jag blundade och såg det positiva. Det som gjorde mig lycklig. Jag öppnade ögonen och såg det negativa. Det som gjorde mig ledsen.
 Jag insåg aldrig att jag inte var någonting, jag insåg aldrig att jag bara var tidsfördriv. Hur mycket smärta kan en enda person ge egentligen.
 Jag såras annorlunda nu än förut. Förut grät jag, nu blir jag bara sårad. Jag uttrycker inte känslorna eftersom jag skämms. Jag skämms att jag fortfarande inte kan släppa dig, jag skämms över att jag fortfarande saknar dig. 
 Ibland ställer jag mig frågan, Gjorde jag nått fel? men jag kan inte gjort nått fel. Jag har aldrig ljugit för honom. Jag har bara varit mig själv, den jag trodde att han gilla. I truly was nothing.

Du vände upp och ner på min värld. Nu ska jag försöka att komma tillbaka, bort från drömmar, bort från tankar. Jag ska landa på mina fötter igen.

Out.

Flytt-Påskmiddag-Förfest-Konrad

image14

Tjää.
Allt bra?
Jo tack för att du frågar !

Igår var det full rulle kan jag lova. Inget på gårdagens aktiviteter var speciellt planerade, me like when its spontant !

Iväg vid tolv och packa i Rebeccas lägenhet, sjukt jobbigt.
Vi blev klara runt 3. Men halva lägenheten är kvar, sega vi var? haha
Vi blev tvingade hem till Mickes mamma på påskmiddag
Vi åkte dit med mjukiskläder och såg allmänt fula ut
Påskmaten var sket god och det var trevligt
Vi målade ägg, svepte 3 snapsar,öl,cider och sherry
Snurrig blev man och man försökte se respektabel ut, haha
Vid 6 åkte vi hem var och en till sitt
Alla var klara 1 timme innan mig
Förlåt ;-)
Vi åkte hem till Peter som fyllde 25 och förfesta och hade trevligt
Tog en taxi till konrad och hade kul
Vi dansade och skrattade
Vi tröttnade, gick till donkan , åkte hem vid halv 2

image11

Max,Rebecca,Jag,Micke !

Jag hade sjukt trevligt igår iallafall, tror nog de andra håller med mig. Men en saknades, lilla Sanna. Skulle varit kul om hon också varit med!!

image12


Idag har jag ätit middag med bror,mor och stefan, trevligt!

nu ska jag kolla tv, hörs kramhejs


Förfest - Pluto - Efterfest

image10
Inte den snyggaste bilden, men vaffan, den får duga !

Hej alla !

Igår åkte killarna till sthlm och gick på monday bar, vi tjejer hade ingen lust så vi pimplade lite vin för oss själva.
Jag tänkte att jag skulle börja i god tid att hitta kläder och ta på mig smink inför kvällen.

3 timmar senare står jag och skriker, jag har sminkat mig två ggr, sista resultatet blev helt ok. Men det största problemet var kläder. Jag hittade inget jag kände mig nöjd med och jag blev bara galnare o galnare. Jag vet inte varför jag alltid blir stressad o arg när jag ska ut, men jag blir aldrig riktigt nöjd, om inte jag har på mig nått nyköpt !

Men det ordnade sig tillslut iaf, efter alla om och men.

Kommer hem till pooh
Dricker vin, samtalena flödar
Tog bussen som gick 2303
Höll på att frysa arslet av mig påvägen till bussen, kallt som attans
Bussen kommer och rullar på
Ner på stan
står i kö, fryser ännu mera medans Rebecca håller på att kissa på sig
Ingen i kön behövde visa leg, vi kom längst fram och vi fick visa, pinsamt
In på pluto, in på toan som var gjort för pigmeer, as litet med andra ord
Galna tjejer fick man stå o trängas med
Ut till baren, beställde en varsin " rosa panter", SKIT GOD , mkt godare än på konrad
Vi dansade lite
vi vågade ge oss på Rnb rummet, men på egen risk
Det var trångt, tråkigt och skit musik.
vi åkte hem till Becca vid ett.
går till bussen, vilken buss?! den sista bussen gick kl 23.
Springer fram o får en taxi för 100 kr
Pinsam tystnad i bilen
äntligen hemma
börjar göra mat, fullkornspasta med köttfärssås. Vi lagade allt sammans på 20 min. Helt sjukt snabbt
vi åt, drack lite, pratade, somnade.
Fick sjuss hem av Micke kl 04.30 , Tack !

Sammanfattningen av kvällen är att förfesten var mega trevligt. Pluto var inget för oss. Tråkig musik, tråkigt folk. Kan kanske ha varit för att det var mest 18 åringar ute. Men men. Jag vet att det brukar vara roligare när terrasen är öppen, då är det mer utrymme och bättre musik där uppe.

Helt seriöst så måste jag säga att Västerås "bästa" krog är Konrad. Där känner man igen folket, musiken är bra, det finns sittplatser och kön till baren är inte 70 km lång. Plus att rökrummet på Konrad är inomhus och nära tillgängligt, på pluto måste man få motion genom att gå upp för massa trappor för att sedan plågas av kyla medans man röker.

Nu ska jag äta en glass och ta det lugnt, inte sovit mkt, vaknade kl tio av grannen som spelade musik. Inte många timmars sömn direkt.. men men...

Take care people !

Klimathotet

image25
Jag sitter och tittar på
Oprah winfrey show där som pratar om klimathotet och den globala uppvärmningen. Jag vet att det talas mkt om det på nyheterna. Men endå tar man inte åt sig. Vill vi att våra barn och barnbarn ska växa upp i en förändrad värd utan skillnad på vinter och sommar? vill vi att djuren ska utrotas totalt ? vill vi verkligen förstöra våran planet , den planet vi bor på ? 

image29                    image30        

Graderna stiger och varmare blir det . Hur ska det då bli om 20 år ? kommer man ens kunna gå ut på sommarn? I och med denna värmestigning så har tyfoner/orkaner stigit massor utomlands,i japan satte det rekord och i södra atlanten sa dom tidigare att det aldrig skulle kunna vara en orkan där..... nu har det varit det.

image15

Även jordbävningar i vattnet och på land är förödande, vi utplånar oss själva. Men vi har satt oss i denna sits, men djuren då? dom kan inte göra så mkt.. isbjörnar dör eftersom deras hem smälter bort bara för att vi måste åka bil och blunda för sanningen..

image16

Våra barn kommer kanske aldrig uppleva snön, snögubbar och kyla. Dom kommer få se det vita pudret på kort från våran tid...

image17

Tsunamin har redan tagit 230 000 människor. Är inte det ett varningstecken nog?

image18

Regnskogar brinner, vårat land svämmar över , folk flyttar längre upp på land för att deras hem inte ska försvinna i havet. våra barnbarn kanske inte ens kommer veta vad San fransissko är för stad, för den ligger i havet då...

image20
image21

Alla kanske inte kommer göra nått. Men personligen skulle jag skaffa en miljö bil, använda bra kvalitet på råvaror, svenska råvaror. Gå eller cykla dit jag ska om det inte är för långt. Det är kanske lätt att säga, men man kan alltid försöka... man kan göra små grejerna om man inte har råd med en miljöbil. Även fast andra inte gör som mig när jag blir äldre så vill jag sitta på mitt pensionärs hem och tänka att jag har gjort det jag kunnat iaf...

Sen kan jag tycka att miljöbilar och miljövänliga saker ska vara billigare. Men det kanske kommer bli så, vem vet. Men nått måste vi göra för tellus =)

Ha en bra dag gott folk !


Slingning utan resultat

image8

Just ja, Rebecca har också bara ett öga...ville inte säga nått tidigare, men nu vet ni.
Fan vad duktiga vi är på att ta kort.. vi får typ inte plats.
Våra näsor är gudomliga...mums...

Dagens aktiviter innehöll

Sprang som en gnu till bussen kl 11
Sprang som en gnu till ginatricot o mötte upp pooh
Vi rullade runt på stan o chilla
Jag köpte slingmedel ( blondt )
Becca fick rådgivning av frisör hur hon ska bli bruneet (!)
Sen handlade vi mat, kött & potatissallad
slingade håret, jag var lika sexig som vanligt i slingmössan, rauur.
Fick utbrott efter att becca sa att jag såg vit ut i huvudet, galet..
Milla sprang till dushen o dushade av håret och även fötterna
Torkar håret och vips, det syns ingenting.
Tack äckliga sling skit.
jaja, det syns lite, men inte mkt. FAN.

Ja och ni som fortfarande håller munnen o hakan nere i marken över att Rebecca ska bli brunett kan ta upp munnen o hakan och inse fakta. Rebecca ska lämna bimbo livet och bli en böna !
Det kommer nog bli fint , hejja hejja hejja.
Jag kanske hakar på i höst, vem vet... jag vill ju inte vara ensam bimbo ! höhö

image9

bye bye my bimoblondiebitch...

vi måste nog ha nån slags begraving för hårfärgen du pooh?
Det tycker jag iaf !!!  såvidare du inte byter tillbaka
 ;-)

image11

Ät morot, det är nyttigt.

Imorgon ska jag träffa Alex, vi ska baka, hihi. Ska bli väldigt trevlans =)

Nu är det Desperata hemmafruar, hej


Mys musik

image6
jo jag har bara ett öga, har inte velat sagt nått tidigare, men nu vet ni..
Jag tyckte vi var så söta denna dag, så var tvungen o slänga upp lite på mig och mina älsklingar !




Sitter och lyssnar lite på skön musik, fick en låt av Rebecca, massa skönt ;
Coconut records - West coast
Jätte bra verkligen.

Idag var det en strålande dag som innehöll ;
Promenad med pooh te stan
Ont i fötter av guldskorna
Västerås stan
Nytt sexigt pass med mongo leende
En blå tröjja för 49kr, fyndigt
En glass med tre smarriga kulor ( regnbåge,daim,polka )
Promenad hem från stan med omväg med flit
Åt mat
Klurade med datan
Promenad med stavar på rocklunda

Mor och jag promenerade, det kommer förbi en joggare fort som attans o sveper förbi.

Camilla säger ; oj där gick de fort,
Mamma säger ; mhm, nästan så att man skämms
Camilla säger ; hans stjärt hoppade ingenting ju, snacka vältränad
Mamma säger ;Ja, stackars dom som kommer bakom oss, inte lika vältränat........
Camilla säger, hahhahahaahahahahah
Mamma säger ; hahahahahahahahaa

Sen är vi döda eftersom vi skrattar uppför en backe, bra konditon gott folk.. but me like to walk with stavar. så kul ! änsålänge iaf...
haha.
image7
image8
image9




Hade så bra gott folk, Snart är det PrisonBreak. hallelulijah.








Våghals

Hej alla !

Ska berätta lite om gårdagen, den var mega skojj. Vi började med att grilla ute på lövudden, vi hade grillspett och tzatsiki, potatissallad o bearnesås till =) . Mycket gott var det och vädret var fint, dock lite kallt ! Sen åkte vi hem och spelade ett jätte roligt spel. " Våghals" sanning o konsekvens för vuxna, det var roooligt =)  vi skrattade mkt och vi drack mkt, eller inte jag iaf.. men max o lundberg blev ju lite på lyset, haha =)
Men det var en trevlig kväll faktiskt ! lyckad =)

Idag har jag varit ute i spåret med stavarna, nu har man fått in snitsen, skit skojj ju! Ska nog ut i spåret igen imorrn. hähä..
Snart ska man käka lite mat, är så hungrig !!

Men ha en fortsatt trevlig dag gott folk !



image2image3
image4
image5