Bio lio lio

Det blev penicillin för var bölden iaf. Läkaren tyckte det var oroväckande för den sitter nära leden, bah.   3 st kikade på det. Och alla såg förvånade ut. Jätte trevliga var dom verkligen. hihi. Ena tjejen tyckte det såg ut som någon bränt mig med cigarett, den andra trodde jag fått i någonting. Och läkaren klämde bara och sa pencillin absolut.
Så jag vet fortfarande inte vad det är. Men men.

Sen åkte vi till Daniels gamla lägenhet o städade. Och sedan till hans nya och åt korv med bröd, mums hihi.

Sen drog vi på bio. Jag fick nån jävla dryg sak framför mig. Typ as lång. Så jag såg ingenting. Men vi flyttade platser.. tur var väl det för filmen var sjukt bra.

Vi såg Utlämnad och den var gripande och väldigt bra faktiskt. Vi hade inte så höga förväntingar så man blev överasskad. =)

Detta är ett ordspråk vi säger här i afrika.
You shall beat your women up every morning, if you dont know why you do it, she will !

Jag tror det var något sådant dom sade i filmen. När det sas i filmen så vågade ingen skratta, tillsut skrattade en kille till och då började alla skratta. Sättet han sa det på och hela filmen var dramatisk och "lugn" sen kommer det där. Låter säkert inge kul nu, men tro mig, det var det. Skrattade sjukt mkt.


Läkaren

Nu har jag ringt en sjuksköteska ang mitt varbölds grej på armen som gör så jävla ont. Trodde det skulle gå över med alsolspriten, men inatt var det hemskt, har inte kunnat sovit sådär jätte bra. Eftersom såret sitter på underarmen, ovanför armbågen så gör det det svårt att ligga o sova vissa ställningar.. och har ju ont i halva armen, eller öm heter det kanske.

Kl 17 ska jag dit iaf. Lite rädd, tänk om dom typ ska klämma och hålla på?! då tänker jag säga ifrån, vill inte börja grina av smärta liksom. Ge mig penicillin bara. :)

Igår pratade jag och Rebecca om hur vi var förut. Vi hade så kul, vi var mer kreativa. Vi dansade nyktra på Rebeccas rum. Vi målade i my little pony böcker. Vi hittade på danser, låttexter och var inte rädda för något. Vi var dom vi var och gillade inte någon oss så sket vi i det, för vi hade varandra.
Vi skämtade om allt, precis allt. Blev någon ledsen så skämtade vi om det, ( även fast vi kunde vara seriösa imellanåt) .

Idag är det tvärtom. Vi lever FÖR våra problem. Vi ältar dom och ser bara andra problem. Vi pratar bara om killar, bantning och jobb. Det är helt sjukt så vi förändrats.
Klart vi fortfarande är lite säregna ;) och vi gör saker som är konstiga. Men inte alls i samma utstreckning. Nu tänker vi bara på, " ja, men vad händer om vi gör så" . Vi tänker mer på vad som händer härnäst om vi ska göra något.
Förut så tänkte vi på nuet. Och när vi flascha boobsen på E18 sket vi i att vi kände oss som fjortisar.. vi hade iaf kul när vi väl gjorde det, i stundens hetta ;)
Det var bara något exempel, men det var så det var iaf, med allt.

Men vi kommer hitta tillbaka till det där. Nu har vi iaf kommit unnifunn med saken, nu ska vi bara bli Rebecca och Camilla - Dom speciella!

IDag ska vi iaf på bio. Det blir antingen jumper eller cloverfield. Pratade med Mattias igår på telefonen och han hade sett cloverfield redan och sa att dom filmar med vanlig kamera. ( Ganska irriterande ).
Så det kankse blir jumper som inte fått så himla bra kritik!!

Vi får se. Cloverfield Vs Jumper ;)

Strålande sol ute! Sitter nyduschad och väntar på ingeting. Kanske blir en promenad innan läkaren. Får se. Hehe.

Kväll

Fan, jag ska aldrig mer äta pizza eller hamburgare. Eller jo, någongång. Men inte ofta, shit känner mig så äcklig. Åt pizza idag nämligen, och hamburgare igår och nu känner jag mig som ett stort äckligt hus.

Imorrn blir det sallad och kanske träning. Har så ont i mitt sår jag fick på kryssningen på armen.. det är infekterat och här sitter jag med bandage och alsolsprit.. ohh det svider. =(

Sanna kommenterade min understa blogg.
Det är sant det du säger, men jag letar efter något seriöst med dom jag träffat.. men på nått jävla sätt blir det äventyrligt endå. Ganska sjukt.. haha.

Godnatt!

Livet

Allt har passerat så fort. Jag sitter nu ner och tänker. Det kommer tillbaka till mig. Allt som har hänt. Vart allt det jobbiga i mitt liv började. Det som förändrade mig, både positivt och negativt.
Allt började 10 november. Idag är det den 27 Februari. 3 månader.
Allt har sin röda tråd.

Nu sitter jag här. Har förlorat det mesta. Jag vill inte ha någon sympati, inte därför jag skriver detta blogginlägg. Jag vill bara få ut det. För jag har tryckt bort det mesta, pga andra saker som kommit och gått.

Men när jag väl sätter mig ner. Börjar tänka, så förstår jag varför jag är ofokuserad och virrig. Det är inte så konstigt. Jag känner bara att jag vill ha stabilitet. En trygg punkt, men jag har inte det. Inte nu. Dom här 3 månader har varit ett äventyr från början... till slut(?!).

Resan med kotten som började hela kalaset var enormt påfrestande. But hey, killproblem klarar man väl sig alltid ur, inte sant?
Men det gjorde att jag kastade i mig på djupt vatten med en annan karl. Vilket resulterade i att jag förlorade ett jobb också. För att sedan förlora min käraste ägodel, min katt.

Klart det kanske låter patetiskt, folk kanske inte förstår. Jag menar, det kan hända värre saker. Men det spelar ingen roll vad för saker det är. Är det ett problem, blir man sårad, så är man ledsen. Och det gör ont.

Jag känner bara, allt eller inget. Jag orkar inte med något mer hattande. Ska det vara så svårt. I fortsättningen kommer jag att vara ärlig, på och rakt på sak. Jag är det mer nu, än förut. Det är det positiva i allt som hänt. Men det kan också vara negativt...

Brista eller bära?
Mitt hjärta är utanför kroppen, redo att tas. Snälla, ta hand om det varsamt. Jag vill inte falla till marken igen..
Jag vill bli buren. Och känna mig trygg.
Det är hos dig jag mår bra. Låt det förbli så. Snälla.

Red blooded women

Count backwards, 5 4 3 2 1, before you get too heated and turned on, This guy,
You should have learned your lessons all them times before, youve been bruised youve been broken

Then theres my mind sayin think before you go, through that door it could lead you nowhere,
This guy
Has got you all romantic, crazy in your head, do you think id listen?  no i dont care!

Cause I can't focus I can't stop,
You got me spinning round,
I can't focus it's too hot inside
You'll never get to Heaven if you're scared of getting high,

My conscience saying, get down off this dream, it's too dangerous and deadly, This guy
Has got you talking round in circles can't you see, all for the sake of sexy?, You're loving it,

Then there's my sense saying stop before you fall, I don't wanna pick you up again, This guy
Has got you all romantic, crazier each day, Do you think I'd listen? There's no way.

update



Ser ut som att jag och fredda nuddar varandra, men vi gör faktiskt inte det.

I had the time of my life

Igår var det mest roligaste Dagen/kvällen under mitt liv. Fan,helt sjukt, kan inte släppa taget om tankarna som cirkulerar omkring i min bakis hjärna.

Dagen började med solsken. Jag mötte Lotta och Fredrik på stan. Vi tog oss cider på pitchers. Sen drog vi till bussen som skulle ta oss till sthlm och båten.

Innan fick vi välkomst paket av marie, i påsen fanns det, sudoko tidning, en cider, penna, hubba bubba, chips och alvedon.

Jag och Lotta pottade vin i dom minsta plastmuggarna ni kan tänka er. Så vi drack, och drack. Tillsut blev vi lite snurriga i bollen. höhö.
Vi hade sjukt kul på bussen,



På terminalen var det stohej. Kommer inte ihåg så mkt, haha. Vi sprang runt typ.
Men innan åt alla mat på någon pub i sthlm. Riktigt Trevligt!



Glada som fan! Njöt av mat, alkohol och alkohol i mer mängder.
Sen promenerade vi iväg till den läskiga båten.
Sen kommer jag inte ihåg nått mer, haha.. nej då.. hm..



Jag, Mattias, Lotta, Fredrik och Robban var nog dom enda som bodde LÄNGST NER UNDER BILARNA.. Våra hytter var inget att hurra för. Det var jag, lotta och Fredda som delade. Eller skulle dela. Sen var det Mattias och robban.



Skit snyggt, jag vet! En riktig höjdare. Är man på 11 våning måste man först ta hissen som går till 6. För att sedan byta hiss som tar oss till 2 våning. Den sista. haha. Så vi sprang runt och man var lagom kaxig på fyllan, sprang i trappor.. idag har jag träningsvärk utav bara helvete. Men jag var inte den enda. haha!!





Ja, för att summera kvällen, av det jag kommer ihåg. haha. Så hade vi jätte roligt iaf. Kryssningen innehöll allt precis det som ska vara!

Bussresans garv ; Jag, lotta, fredrik satt tidigare på dagen och snacka om att man ska slicka på chipsen och ge bort dom sen.
På bussen slickade jag mitt chips, gav det till fredrik, som sedan åt upp det! Jag och lotta satt och garva i tio minuter, tårarna sprutade och fredrik fatta ingenting.

Dagens pinsamma ; Jag, Marie, Lotta, Fredrik skulle ta taxi till puben. Marie erbjuder sin kompis att ta hennes resväska som innehöll barnens medicin och kläder. Marie glömmer väskan i taxin och henne middag bestog av att ringa varje taxi bolag i sthlm. Tillslut hittade väskan hem.

Kvällens coolaste ; Fredrik, som är den blyga, lugna killen, tar av sig sina glasögon. Ställer sig på nå upphöjd grej på scenen där ett live band spelar och börjar strippa och skakar huvudet och agerar så jävla coolt att artisten tom presenterade hans framträdande. Helt jävla grejt!


Kvällens action stunt ; Den gjordes av the one and only, my self. Jag och Mattias sprang runt och hade ap kul. Så himla roligt att jag glömmer bort att jag är full. Vi hittade en trappa som gick nedför. På trappans räcke hittar vi Fredriks sjal. Vilket är läskigt, för vi gick och pratade om att Fredrik har varit borta länge. Så det var lite deckar varning.
Vi börjar gå nedför. Jag trampar snett, och sen vet jag inte vad som hände, kändes det som att det hände i slowmotion.
Kan säga såhär. idag har jag ont, blåmärken överallt.

Dagens garv; Marie frågade Fredrik om han fick napp inatt. Han stog och dansade med en tjej i hans ålder. (20) Efter ett tag kom tjejens mamma och ryckte ifrån henne och skrek att sådär gör man inte.. där stog han ensam kvar. Jahapp. Hej då vackra flicka tänkte han... hm.. undra hur gammal hon var egentligen?

Får avluta med Morgonens läskiga ; Kl 11. Jag har min väska, mina skor och bh, strumpbyxor i händerna. Går barfota med min tunika bara. Försöker hitta min hytt eftersom jag sussa hos Matte. Där går jag.. ser ut som nått katten släpat in.. då möter jag en utlänning som börjar klämma och ta för sig.. jag satte mina sista krafter på att ge mordblick och sprang till hytten där jag mötte Lotta och Fredrik som var lika snygga som mig!



Imorse var alla bakis. Ingen förstog någonting av någonting. Jag kände mig som en val. Kl 13 åt vi mat, buffe. Det var trevligt.. sen blev det tax free.
Vi sprang runt lite här och där för att sedan gå till hytten och packa lite. När vi kommer ut ur hytten och går i ghetto korridoren till hissen är det världens kö till hissen. Det roliga var att hissarna kom inte ner till oss längst ner under vattnet typ. Dom stannade på trean, och åkte upp igen hela tiden. Vi tog trapporna.. det var inte kul...aj aj aj.
Hela vägen hem på bussen sprang Fredrik som en skottkärra mellan toan och platsen. Tillslut gav han upp och satt med spy påse, haha.

Jag sitter och ransakar. Det är svårt. För det är så jävla mkt. Ni skulle varit där för att uppleva den haha. och minnet är inte det bästa. Ser massa bilder framför mig,men får fan inte ner skiten, haha.
Vi dansade hela natten lång. Och detta är ett minne jag aldrig kommer glömma....


Hej då

Japp. Snart sticker jag ut på havet. Skit nervös. Men det ska nog gå bra, i guess! Har packat allt, tror jag. Fan, vore jobbigt om man glömde något.. ska gå igenom grejerna en gång till...hihi.
Får väl hoppas att det inte blåser allt för mkt. Då blir det vingligt ;)

Nej har inget att säga. Önska mig trevlig resa! haha.

Ha det gött folk! Pusssokram från den nervösa jäveln!

image587

klänning kanske ?

Fick en idé. Vill nog kanske ha en åtsittande svart klänning. Hittade en sådan på HM 's sida. Men det betyder att jag måste antingen ner till stan, eller till Hälla. Måste ju pröva den, och se om det är värt. Hm. Får se hur man gör.

Är helt såld på Mariah Carey's nya låt, Touch my body.
Refrängen är ju så bra. Me like som fan!

Jag, Fredrik, Andreas och Lotta ska kanske sätta oss på Pitschers kl typ 12 imorrn innan vi drar till bussen som går 13,25. Ta någon bira, eller lakrits shot kanske. Ska dricka på bussen sen också.
Vi är pretty många.
Marie, Lotta, Fredrik, Andreas och Mattias. Det är dom man känner, sen är det typ 30 pers till som marie känner. Vi har en egen buss. Kan bli drag där ;)

Ska iaf bli sjukt skönt, och väldigt kul. Blir restaurang innan vi går på båten. Sen är det party natten lång. Kommer bli kul hur alla ser ut dagen efter. Blir många kort vill jag lova ;D

Nej dags att fixa lite stuff.
Bye

Klädproblem

FAN. Har snurrat runt på stan efter något som jag ska ha på kryssning. Jag kom hem med ett halsband, armband och stayups. Bra. Happ. Jag och Rebecca hade en idé om hur jag ska ha kläderna. för jag har ju kläder hemma. Happ, prövade skiten, tror ni det var bra eller? såg hur tråkig ut som helst.

Jag pissar på stan, jag pissar på dom tråkiga casual kläderna i affärerna. Så jävla boring.
HJÄLP!!! Vad ska jag ha på mig =(
Nånting snyggt, stilrent och sexigt, på en och samma gång. Helt omöjligt ju.

Bojkottar modet just nu.

potatismos i huvudet

Idag ska jag till mitt gamla jobb. Dom frågade om jag ville följa med på invigningen av Max hamburgare. Blir mat och skumpa. Bra kombintaion typ. Känns dock skummt att följa med, jag jobbar ju inte där längre, endå känns det som att jag gör det. Att jag ska snart ska börja jobba igen. Kanske önsketänkande, vet inte.

Och på lördag är det kryssning..

I'm gonna use your game, against you.


Jag har inget att göra. Sitter och kliar mig i armhålan ( ?! ) för det kliar as mkt. Jag är oxå cepe nervös o har ont i magen. Kan jag sluta vara så jävla känslig inför allt??? kan jag inte bli hård och tuff och inte bry mig ett skit. Fan.
Snart ska jag åka. Snart. Inte nu. Så kan magen sluta hålla på att dryga sig. Ska åka sen, om ca ; 20 min. Lika länge kvar som en pizza...okej.

Jag läste tidningen, och det var en artikel om en butik som säger till sin personal att ha vissa kläder och hur man ska se ut.
Det är väl inte mer än rätt ?
Om man jobbar i en klädbutik ska man väl endå se stilren och fräsch ut ? Förtår inte denna hysteri.

Sen är det väl en viss skillnad vilken butik som ska kunna ha sådana "regler" .
Typ HM, där bryr jag mig verkligen inte, och inte heller sånna vanliga klädbutiker.
Men går jag in i en dyr klädesbutik ( vilket aldrig händer dock ) så förväntar jag mig en tjej/kille som ser bra ut och som har modern stil på kläderna. Inte vill jag se en person med hip hop kläder och keps med tuggumi i munnen ?

Men det viktigast är nog att personalen är bra, det vinner dom väl på i längden. Första intrycket är ju viktigt. För jag går ju dit för att handla kläder, inte bli bästa kompis med personalen.
Därför ska personen utstråla glädje och stilrenhet. Sen kan det fina personalen var helt jävla dumihuvudet på fritiden, men vem bryr sig? och den mer Ostilrena personalen kan vara hur coola som helst. Men det skiter väl vi kunder i, vi vill ha kläder, hjälp, fashion och vara nöjda när vi går ut!

Så bort med allt jävla skitsnack om att alla ska få se ut som dom vill, NEJ! tyvärr, det funkar inte så ibland. Har man valt att jobba med kundkontakt, ja då får man väl för fan klä sig och bete sig efter det.

Sen visst, nu vet jag ju inte. Finns säkert dom som skiter i att anställa "ful" personal. Det är egentligen helt jävla töntigt.

Finns säkert dom som vill ha anorexia personal som svimmar i kassan pga mat brist i en månad & moderna, vackra tjejer/killar i sin butik. MEN. Dom förväntar man sig bara att träffa på i dyra klädesaffärer. Vilket jag säkert också vill...Sorry.
Men i vanliga butiken så skiter jag fullständigt it.

Fan vad ytlig man är. JEPP!

Tears

Jag saknar Gizze så mycket. Det gör jag varje dag. Men nu saknar jag han mera. Fick nå anfall. Tomt.

Uttråkad

image586

Fullständigt namn? - Camilla Maria Pettersson
Ålder? - Nästan 22
Vart bor du? - västerås
Bor tillsammans med? - Mor
Husdjur? - Nej dog nyligen =( en katt alltså.
Färg på ditt hus? - typ gult
När är du född? - 27okt
Klass? - går inte i skolan
Vilket år tar du studenten? - tar? TOG -05
Något jobb? - fick nyligen avgå.
När gick du upp i morse? - 10?
När ska du sova? - när jag lägger mig, i guess
Duschat idag? - absolut
Kramat någon idag? - hm, nä?
Pussat någon idag? - nope
Vad har du ätit idag? - Pastasallad
Dagens klädsel? - Just nu, morgonrock o turban
Dagens smink? - sminklös idag
Dagens sötnos? - Mig själv
Dagens roligaste? - När jag och Rebecca lekte döva

SOCIALT.
Har du många vänner? - nä,inte direkt, men dom jag har litar jag på
Vem kramade du senast? - Mamma
Hur många har varit otrogen mot dig? - haha, förhållande, vad är det? =P
Har du pojk-/flickvän? - nej
Vem pratade du med i telefon senast? - Marie
Stad? - eh västerås, eller vadå?
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Mattias. Tänker då inte säga vad det stog!

FAVORIT.
Film? - Titanic
Låt? - Oj, många
Mat? - Kött
Dryck? - Kaffe
Färg? - grönt
Land? - Sverige, eller någonstans varmt.
Människa - Rebecca

SENASTE.
Personen du tänkte på? -  mattias.
Personen du kysste? - Nån på krogen
Gången du spydde? - hm.. det var nog ett tag sedan
Gången du grät? - Inte så länge sen
Pizzan du åt? - Calzone såklart!!!
Gången du var i Göteborg? När jag var så liten att jag bara kommer ihåg att mormor satte på mig regnkläder när jag skulle åka forsen på liseberg.
Gången du var i Stockholm? - i somras. Typ arlanda.
Gången du var hög? - haha, eh. Längesedan.


ANTINGEN ELLER.
Svart eller vitt? - Svart
Hund eller katt ? KATT
Ut och festa eller hemma och mysa? - Ut o festa
Tvspel eller datorspel? - Tv-spel
Singel eller upptagen? - Singel
Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - Måste man välja? jaja, lunarstorm
Big Brother eller Paradise Hotel? - Bigbrother
Har du svart hår eller blondt? - blondt
Har du blåa ögon eller bruna? - blågröna
Choklad eller lakrits? Chocklad
Göteborg eller Stockholm? - Kommer inte ihåg gbg. Men gillar inte sthlm. Så gbg.
Högerhänt eller vänsterhänt? - högerhänt
Coca cola eller fanta? - coca cola
Pizza eller kebab? - Pizza
Randigt eller prickigt? - Randigt
Älska eller älskas? - båda
Leva eller dö? - LEVA

ANTAL.
Personer du älskar? - Många
Personer du hatar? - Hatar inte någon. Men ogillar as många.
Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - Har väl blitt några st..
Glassar du ätit på en dag? - kanske fem
Festivaler du varit på/ska på detta året? - oj. nej
Gånger du haft minnesluckor? - nån gång.
Personer du saknar just nu? - Gizmo, min katt.

VEM:
Vill du kyssa nu? - Din pappa
Sjöng du senast för? - Säkert Rebecca
Hade du senast en msn-konversation med? - Rebecca
Spelade du tvspel med senast? - Typ brorsan elle r pappa kanske
Vill du kasta en sten i huvudet på? - Mig själv faktiskt.
Förtjänar att dö? - Ingen
Är söt? - Många
Vill du sova jämte inatt? - Mitt gosedjur såklart

VAD:
Gör dig glad? - Alkohol. nej skojja. lite iaf. eh, humoristiska människor.=P
Vill du helst göra nu? - Skita i allt och tuta och köra.
Önskar du att du slapp göra? - Söka jobb o slippa höra morsans tjat.
Vill du ha nu? - Pengar? bil? lite kärlek? allt som jag inte har kanske.
Önskar du dig i födelsedagspresent? - Lycka
Längtar du till? - Kryssningen
Tycker du om dina betyg? - haha nope
Är det bästa som hänt dig? - oj. Mkt bra har hänt mig, men dom har också försvunnit. så vet inte.

Det där var fan jobbigt.
Hittade denna på en tjejs blogg. Snodde, haha. Sorry. Ni kan besöka henne här ; http://doitmyway.blogg.se/

Mello-Slav

Tja. Kl 12 ska jag och rebecca vara mello-slavar. Alltså riva golv i ABB-arenan. Wie. Hoppas det inte är för svårt!
Jaja, lite jobb = pengar !

image585

See ya suckers!

Melodifestivalen / Pluto

Ja, mello gick av stapeln i våran stad. Kändes lite coolt att det var sånt stohej inte alls långt ifrån en! Hade velat varit där.
Sanna nielsens låt var bäst tycker jag, och verkar som att många tycker det eftersom hon gick direkt till final.

Kvällens skräll var ju när Carola och andreas gick vidare till andra chansen. Låten var helt okej, men jag tror folket börjar tröttna på Carolas fejka fasad om att bara guds bästa barn. Hon är pure diva.

Jag vet en som var på Grekiska restuarangen och åt, då var Carola där privat. Kvällen slutade med att Carola blev as packad och dansade på bordet... på en jävla restaurang?! skämmigt. Hon tror hon kan göra vad hon vill.
Hade jag suttit där, hade jag tagit bild och skickat till aftonbladet.
Hon och sitt jävla gud snack, bluff alltihoppa. hon är ju psyk.

Det var iaf mega kul när jag och rebecca satt mobbade och drack vin och skratta. Jätte roligt. Sen blev allt skit när vi kom till pluto. Fan det suger verkligen. Inge folk!!!!

Sen drog vi hem till Rebecca på natten och snacka tills kl 0400.
Idag är jag sååå bakis. Huvudvärk och tanken på mat får min mage att vända sig. Dock är jag mysgalen. Fan...
Vill bara ligga i sängen med en kille och prata och skratta! och kanske äta så småningom!
jaja..

image579
image580
image581
image583
image584

Over and out.


Splitter

Fan vad tråkigt det är när gänget är splittrad. Sjukt drygt.

Nån som vill vara kompis med oss? haha
Vi är tillgivna, dominanta, snälla, as roliga och äventyrliga. Känner du att just DU skulle stämma in på denna beskrivning, att ge oss glädje när det är som tråkigast. Ja, men hör då av dig! ;-)
ALLA är välkomna! En stor orgie kan vi bli! SEKT!

Ikväll är det melodifestivalen. I vår stad. Västerås! men inte fan har man nå biljetter, så vi får kika framför tvn. Det går väl det med.

Ska dricka upp mitt kaffe och ta tag i dagen. Inte så mkt att ta tag i, men ja.

Kryssning om en vecka, jag längtar shortan av mig. Ut på djupt vatten, me like.
Hej

Finns det någon som kan ge lite förslag till bra musik?
Är trött på det mesta och inte kommer det ut något
.




Look like someone else

image578

Om man kollar snabbt så ser jag ut som Britney Spears. Dock inte första gången, men denna gång var det lite för likt.
Tur att verkligheten speglar sig annorlunda.

Idag är det tvätt för min del. Håller på för fullt. Skippade träningen, får bra träning av trapporna, bor ju längst upp. hihi.

Just nu är mitt liv en deckare. Pratade med både Fredrik och Mattias igår. Nu jävlar gott folk. One person is going down. Who?
Jag berättar lite mer när det är mer fastställt.
Undrar vem fan det är! jaja, whatever...

Och idag är det fredag! hejsvej

Alla hjärtans dag

image577

Ja, jag har väl både pratat & träffat dom jag tycker om. Det är väl en bra alla hjärtans dag?
Nej, fan bojkottar skiten. Behöver väl ingen dag för att uppskatta och tänka på dom man tycker om. Det gör jag hela tiden endå.


Just me

Kanske ska skriva nånting om nånting i denna blogg. Klockan är mkt och vi ska träna imorrn bitti, men vi båda sitter som två nördar på msn och har as tråkigt.

Idag blev det lite fotosession. Det är kul, när det går bra, men när det går dåligt blir man bara sur. HALLELULLIJAH FÖR PHOTOSHOP.

På fredag blir det Bmb med Rebecca och Bella :-) . Påtal om bella. I måndags kom hon hem från Spanien, hon har varit där i 6 mån. Så, jag,Sanna,Bella och Becca åkte till hummelsta o drack kaffe och pratade. Ja hon blev ju lite förvånad när jag berätta om mitt jobb.. o lite andra saker... skratta gjorde vi, jepp.
Hon har bestämmt sig för att stanna ytterligare ett halv år i Spain. I sommar åker vi nog ner och checkar läget ;)



Nej för fan. Sängen i think. Baaaj lovers!


Gizmo <3

image564

Nu har jag tagit till styrkan att skriva denna blogg.

I fredags morse gav jag honom Räkost, han älskade räkost. Eftersom han ätit dåligt senaste veckan ville jag kolla om det var pga torrfodret. Men han åt inte ens sin räkost. Han drack lite vatten och la sig ner, utmattad som en 15 årig katt, fast han bara är 8 månader.

Jag ringde djurkliniken för rådgivning. Dom sa att vi måste komma till dom fort och undersöka gizze. Mamma for hem från jobbet och klockan 1515 hade vi tid.

Dom tog blodprov. Gizze skrek som en galning och det gjorde så ont att bara se han ligga där och var arg. Den mest lugnaste katten blev en tiger.

Inte nog med det så runtkade dom honom. Vi väntade länge på allt. Tillslut kom hon tillbaka och jag såg i hennes blick att något var galet.

Hela gizmos buk var fylld med vatten. Man såg inte hans inälvor knappt. Han hade förstoppning. Dåliga levervärden, bakteriefloran var inte heller bra.

Sjuksköterskan ; Denna katt är riktigt sjuk. Ni kan tyvärr inte åka hem med honom. Ni kan åka till strömshol för mer undersökning, men jag måste tyvärr meddela att jag misstänker stort att han har den obotliga/dödliga sjukdomen FIP.

Jag kände mig hopplös. Mina tårar steg. Där låg han, uttmattad efter blodprov och är döende.
 Rebecca, min bästa vän.Och Mammas pojkvän Stefan följde med oss till Strömsholm med Gizze.

Vetrinären var inte positiv. Jag kände hur mitt minsta lilla hopp bara försvann. Hon tog ett bukprov, som inte skulle vara gult. Hon kom tillbaka med ett knallgult gegga i röret. Mitt hopp försvann, totalt.

Hon sa att det bästa vore att avliva honom, här, och nu. Min katt, min Gizmo, mitt allt, min glädje låg på bordet. Väntade på att få komma hem. Skulle dö, av en spruta.

Det blev många tårar. Jag har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. Alla grät. Jag tog upp han i min famn. Fick hans tassar i mitt ansikte, som han alltid gör på mig. Jag blötte ner han med mina tårar. Jag ville inte lämna han. Men det var för det bästa.

När hon sprutade in injektionen ramlade han bara ihop. Min gris lämnade oss sakta, men säkert. Jag sa godnatt min gris, jag älskar dig.

Han var den mest finaste, och personligaste katt man kan någonsin ha. Han gav mig glädje, han fanns alltid där jag var. Han var min bäbis.
Han blev 8 månader. 6 månader fick jag njuta av honom. jag kommer aldrig att glömma han.Aldrig.

Tack Rebecca, för ditt stöd under hela dagen och kvällen och helgen. Tack. Du betyder mest för mig, jag älskar dig gumman. Du och jag mot världen.
En riktig vän. Verkligen.

Denna helg har bestått av tårar både högt och lågt. Ångest attacker, och djup sorg. Varje gång jag kommer hem blir jag ledsen. Han kommer inte och möter mig i dörren längre.
Varje gång jag ska lägga mig, ligger han inte brevid och sover. Varje gång jag vaknar och vänder mig om, så sitter han inte på sängkanten med sina stora bruna ögon och väntar på att jag ska gå upp.

Det är så tomt, otroligt tomt. Han tog väldigt mycket plats. Hade han levt, hade han förmodligen suttit här brevid datan och tittat när jag skriver.

2007-06-27 - 2008-02-08
Vila i frid Gizmo. Du är älskad, du är mitt hjärta, du finns i mitt hjärta, nu, och förevigt.
Jag älskar dig.



Ett avslutat kapitel

Dagen var gjord. Den sista dagen på jobbet var gjord kl 1900.
Jag hade klump i magen hela buss resan dit. Visste inte om jag skulle gråta eller leka zombie. Blev väl något mittimellan tror jag. Grät gjorde jag aldrig.
Det var jag och Fredrik som jobbade.
Vi hade som vanligt kul. Fast på nått sätt kändes det tung igår. Som att luften bara gått ur mig. När jag glömde att det var sista dagen, när jag bara var, så hade jag så roligt.
När jag hade lunch i en halvtimme mådde jag absolut inge bra. Satt där själv med min korv med mos och bara stirrade. Förut när jag suttit där, varje dag, har jag varit glad, verkligen glad. Nu kände jag mig bara tom.




1, Min till vänster, och Fredriks till höger. Skit snygg poträtt av alla!
2, Min berömda vattenflaska. Lite internt.
3, Bilden talar väl för sig själv.
4, Ja, this one two.
5, i en låda
6. Grr

Igår på kvällen fick jag mess av kotten av komma ut på en promenix. Där stog han utanför, tur att man var hemma då!
Men det var ur trevligt, avslappnat, skönt att prata ut. Blev ju kallt så vi drog hem till honom och fortsatte prata. Det känns bra att veta att du bryr dig :) Tack för att du bara är du.
Drog hem runt 12 och läste, sen somnade jag.


blä

Jobbigt idag också.Ville inte gå och lägga mig igår och möta denna dag. Kl är 10,47. Jag vill inte åka dit. Jag mår illa, kan inte äta. Det gör ont, snälla, rädda mig. Jag orkar inte.
Hans lukt kommer sitta kvar i väggarna när jag kommer. Jag vet att han precis har gått där, skrattat och bara varit han. Vad fan hände, hur kunde jag vara så blind. Känner mig så förnedrad.

Jag ska ta en buss som gör så att jag kommer precis till ett dit. Jag vill missa honom. Inte se han. Men nått i mig säger att jag vill att han ska vara kvar, jag vill veta hur han ser på mig nu. Jag kanske bara vill veta hur jag ser på honom nu.



Jag var så glad där. 1v & 3 dagar sedan. Kommer ihåg känslan.
Broken smile.

4 dagar av totalt förstörelse

Det har gått 4 dagar då jag har förlorat både mitt jobb och en kille. Fyra dagar. Det känns otroligt jobbigt och dessa dagar har varit kaotiskt i mitt huvud.
Rebecca har följt mig dessa 4 dagar, stått vid min sida, hjälpt mig upp, bara varit där. Det betyder mest.

Imorse fick jag ett mess. Som bröt ner mig totalt. Läste messet flera ggr, jag förstog inte. Jag trodde jag drömde.På riktigt, jag nöp mig själv, vakna då! men jag var vaken, och verkligheten var att jag var lämnad. På mess.

Så nu står jag här, arbetslös. Utan honom. Inget av det vart värt detta. Han var en illusion av något. Vet inte. Jag nådde botten tror jag.

Nu ska jag försöka ta mig upp igen. Upp och rida på hästen igen.
Imorrn ska jag jobba sista dagen på ett jobb där jag inte får vara kvar för att jag hade ett förhållande med en person där.
Så ja, det var inte det värt det.

Ni skulle veta hela sanning gott folk..men jag har inte mage nog att berätta. Är inte så känslokall, inte ens mot den jag verkligen avskyr.

Tack för min omgivning. Tack. Skulle varit ett kolli annars... Eller psykisk instabil som han kallade mig.

....

Sitter och bara gråter. Fy fan, hur kan allt bara raseras över en dag. Allt.
Kommer sakna dom så sjukt mkt. Det finns inga bättre. Jag mår så dåligt, ingen förstår hur jävla ont det gör. Känner mig så misslyckad. Och det hemska är att jag var allt annat än misslyckad...
Så besviken att jag kommer spy på allt snart.
På måndag är det sista gången jag står där, skrattar och har så roligt. Kommer kanske fälla en tår, kanske flera... vet inte, men känsligt blir det.
Besviken på hela systemet. Allt. Fyfan.
IBland undra man om det finns något samvete i vissa människor. Tydligen inte.