Jul-veckan

23 dec;
Var nere på stan och slogs efter julklappar. Sen blev det fika hemma hos abbe eftersom han fyllde 24 år. Eken, kim och Rebecca kom över. =) Eken hade med sig en diskmaskin.. jätte snällt verkligen! Vem tror ni blev mest glad? JO JAG. YES.. slipper diska hemma hos honom... han har en slags tendens att ta ett nytt glas varje gång man ska dricka något... jag är likadan... fatta vad disk :P

24 dec;
Firade julafton hemma hos far min. runt ett åkte vi dit. Det vankades julbord, julklappar och såklart KALLEANKA. Men ni såg den där nya tecknade?... bolt.. och den där bollen... men guh så söt.. HAHA..
och vet ni vad jag RÅKADE äta på julbordet? jooooo, GRISTUNGA!!! usch... det var gott... men när man vet vad det är så var det inte lika smaskigt, haha.
 Runt kl 20.00 så hämtade kim och rebecca upp oss.. sen även Sanna och Tom... vi åkte för att överasska Eken! Han verkade glad.. vilket var tanken! :) Ingen ska behöva känna sig bortglömd på julafton!
Sen var jag och min älskade ensamma på kvällen hos honom.. myspys.

25 dec;
Följde med Rebecca till henne morfar ute i buschen. Då snackar vi BUSCH! kallt och mörkt där ute. Haha. Tog typ 1h att åka.
Vi drog hem och var hemma typ halv åtta. Gjorde sig någelunda fin. Drog till eken och drack. Sen ut och parta på oliwer. En av dom bästa kvällarna på väldigt länge.. guh så kul jag hade! Förutom lite små tjaffs.... men det positiva övervägde som fan!
Träffade många trevliga människor där ute!

26 dec;
Åkte hem skapligt... åkte och handla och grejer. Sen var jag bara hemma och gjorde nada.. jätte skönt. Sen drog jag över till arch där rebecca,kim, abbe och ronny hängde och drack. Trevligt.. dom drog ner till krogen och jag drog hem!

27 dec;
Åt tacos hemma hos mammas kille stefan. Min älskade var såklart med. Likväl som daniel, petra och stefans föräldrar och min mamma. Det var trevligt !
 Sen drog jag över till Becca och Sanna. Vi slingade håret, drack vin och hade mysigt. Det hände väl inte så mkt mer. Sannas hår blev jätte fint. Medans mitt o becca blev...hm.. inte mkt förändring. På tisdag gör vi om skiten igen! haha.

28 dec;
Jag och abbe drog hem till daniel idag och kollade fotboll. New castle fick stryk av liverpool. ops!

Nu ska jag hem till  älsklingen och slappa. Var ett tag sedan! haha. ... typiskt julen!

Pussohej

När allt känns som skit

Jag ska få alfakassa. Jag träffar min handläggare på arbetsförmedlingen. Hon ger mig papper. Förklarar i korta drag. Hjälper mig inte överhuvudtaget. Nu sitter jag här med dessa papper och skriker. Förstår absolut ingenting.

Inte nog med det. Jag ska också fylla i alla jävla tider jag jobbat på två olika jobb. Ena anställningsbeviset är totalt borta. Plus att jag måste få underskrivet av båda cheferna på dessa jobb. Ena jobbet kräks jag på.. mår dåligt, vill fan inte dit. Måste jag återigen träffa den mest hemska människa jag kännt, han som försörde hela mitt jävla inre. Fyfan.

AAAA tack för all jävla hjälp. Dra åt helvete. Jag skiter i detta.

BRABRA

Var och snackade på vuxenutbildning med en tjej där. Jätte trevlig och positiv. Hon skulle hålla sina tummar att jag kommer in på linjen. Blev inte samma linje från början, utan en annan men med liknande ämnen. Det blir detaljhandel, verkar super!

Sen kommer jag hem och då har ( äntligen ) min handläggare från arbetsförmedlingen hört av sig.. ska träffa henne på fredag.. jaha så allt på samma gång. Skit bra.. nu väntar jag bara från jobbet på svar... haha... det kanske löser sig nu, hoppas. Måste ha många bollar i luften!

Jag älskar abbe!!!

PUSS

Unusual you

Så bra låt, speciellt när man känner att texten passar in på hur man känner...

Nothing about you, is typical
Nothing about you is predictable
You got me all, twisted and confused
It's so you

Up til' now, I thought I knew love
Nothing to lose, and it's damaged 'cause,
Patterns will fall, as quick as I do,
But now

Bridges are burning, baby I'm learnin'
A new way of thinking now'
Love I can see, nothing will be, just like it was,
Is that because...

Behavior so unusual,
Didn't anyone tell you, you're supposed to
Break my heart, I expect you to, so why havent you?
Maybe you're not even human 'cause, only an angel could be so unusual,
Sweet surprise, I could get used to
Unusual You

Been so many things when I was someone else
Boxer in the ring tryin' to defend myself
And the private eyes to see what's goin' on
That's long gone

When I'm with you I can just be myself
You're always where you say you will be
Shocking cause I, never knew love like this
Could exist

Tables are turnin', my heart is soarin'
You'll never let me down
Answer the call, here after all
Never met anyone, like you

Behavior so unusual,
Didn't anyone tell you, you're supposed to
Break my heart, I expect you to, so why havent you?
Maybe you're not even human 'cause, only an angel could be so unusual,
Sweet surprise, I could get used to
Unusual You

Can't believe that i almost didn't try
(When you called my name)
Now everything has changed.

yeah

Ja ibland undrar man.... Lr hur?

Verkar som att man har jobb efter jul. Tack o lov..men man ska väl inte skriva hej redan.. men jag håller tummarna. Ringde och checkade läget och det verkade fortfarande positivt. :)

Det är tydligen bra att man har erfarenhet i bagaget. Tack o lov att man tagit små jobb lite hit o dit.. det lönar sig, iaf i denna branch.

Åt julbord igår.. shit vad gott det var. Typ 350 olika sill sorter haha. Och massa annat gott.. jag blev proppmätt.. åt inget på hela dagen och kvällen... sjukt. Höhö..

I lördags så var jag hemma hos pappa och Eva-lena. Där hennes barn med respektive var. Och bror såklart med petra. Det var mysigt och trevligt... Vi drog våra lappar om vem man ska köpa present till.. jag fick turligt nog min bror !! skit bra!! Och sen ska jag ta med mig inlagd sill till julbrodet.. wish me luck.. ska hitta en skit bra recept på internet och slå dom med häpnad =P

Sen blev det fest hemma hos Kim.. sen ner till pluto eftersom Bmb var proppfullt. :) Det var helt okey!

Brorsan klämde mitt finger i rutan. Han har såndär elektroniskt.. jag hade min tumme där och han drog upp den.. aj i helvete vad ont det gjorde. Kunde inte ens hålla tillbaka tårarna..sådan smärta var det..brände i hela tummen och kunde inte ens röra den. Blå blev den och daniel bara skrattade... hahahah. As shysst ;)
Alkohol och ipren från sanna så kunde jag festa iaf haha.. har fortfarande ont, men det är iaf på bättringsvägen!

Nu ska jag handla. Hejdå!