Spöregn från och till hela dagen

Guuh så mysigt. Vaknade massa tidigt av allt regn. Och nu på dagen har det oxå spöregnat och pytte pytte lite åska hördes, synd att det inte blev mer av det. För de diggar vi hårt !

HISSA = ÅSKA
DISSA = HJÄRNSPÖKEN


Kan inte dom bara försvinna åt h-vete nånstans.
HATA. Hatar honom. Hemskt människa. Han förstörde mig. Totalt. Hemskt, hatar han. Varför släpper jag det inte ? Flera månader sedan han gjorde mig illa.
På natten spökar han i min hjärna, varje gång han gör de så får jag kramp i magen och hjärtat bultar på. Jag vill att han ska försvinna någonstans. Hur förtränger man bort allt ?
På morgonen när jag vaknar är han där och gnager i mig. Gör min morgon pest och pina. Jag fattar inte. Aldrig haft detta problem förut.

Jag hatar mig själv, jag känner mig äcklad av att jag varit med honom. Det försvinner inte hur mkt jag än skrubbar, han är under mitt skin.. han kryper fram varje natt, varje morgon för att fortsätta pina min vardag.

Det känns som att det bara blir värre och värre. Som att allt som jag förträngde bort, alla känslor, alla tankar, allt det onda. Jag tog bort det. Grät inte ens.
Men nu är det 1000 ggr värre.
Jag ransakar allt, mig själv, honom, allt. Varför, varför gav han mig sån smärta. Och varför kan jag inte strunta i alla dessa tankar.
Det är för att jag känner så mkt hat. Helt otroligt. Ni ska bah veta min känsla.
Jag känner mig så förnedrad. Liten. Svag. Jag vill spy när jag tänker.

Det går säkert över. Nångång måste det släppa. Försvinn.

I didnt think outside the box.

Videoupdate med balkongfest

Hejsan!
Igår var trevligt. Jag, Rebecca och Sanna satt och åt god mat, grillat. Sen beslagtog vi balkongen med spel, prat, skratt och tårar.
Det var en lyckad kväll faktiskt :-)
Hihi.



Massa gott. Fullproppade var vi !

Rebecca


Sanna


Jag


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt. Haha.
Men vi spelade våghals och det blev sugrör i vinglasen. Papperstussar i näsorna i någon timme. ( man får as stor näsa, fast vi proppade in ganska mkt papper, haha )





Hihi, sexigt värre.

Här har ni en Video från igår, haha. Psyko...



Ha det gött !

Dröm dröm dröm

Så jobbigt att drömma ibland. JAg förstår inte mina konstiga och osammanhängande drömmar.
Inatt drömde jag att jag och mamma flyttat till en lägenhet på stentorpen som hade anslutning till ett fartyg =S .
 
Jag grät jätte mycket. Jag ville inte bo där. Saknade min gamla ( denna ) lägenhet jätte mycket och för att nu skulle alla minnen med gizze raderas ut.

Jag kommer bara ihåg minnesbilder av drömmen.

Sen stog vi på ett fartyg. Ett kryssningfartyg. Jag och mamma stog utomhus, och kollade ut. Jätte mkt folk stog där. Vi såg andra fartyg också som åkte jätte nära.
Det var storm, det blåste som attans och båten gungade och vi höll på att ramla av flera ggr. Sen ser jag en tjej falla över bord, ner i det stormiga vattnet och hon sedan drog hon under båten pga suget. DEt var riktigt hemskt. I drömmen hade jag den där spy känslan och allt var vidrigt.

Sen kommer jag inte ihåg så mkt mer.

Antagligen så får jag mer rädd-känslor pga kryssning, storm och ramla över bord eftersom jag är rädd för sånt. Jag ogillar stora båtar, storm och liknande. Usch.
Men vem gör inte det egentligen ?

Men jag hatar det. Usch.
Kommer ihåg ett senarie från när jag var liten och vi åkte kryssning till finland tror jag det var.
Det var storm, mega storm verkligen. Och jag och daniel var busiga. Eller inte jag, mer daniel, han tog bara med mig på sina äventyr.

Vi hamnade iaf ute på däck. Två små barn, själva. Helt sjukt farligt. det gungade och var höga vågor. Vi insåg ganska snabbt att detta inte var så bra.
Vi fick pressa oss åt väggarna för att inte ramla. När jag gick där ville jag bara till mamma. Daniel skrek, jag hörde ingenting pga blåsten som yrde högt.

Sen var jag rädd att vi skulle ramla över bord, vilket vi hade säkert kunnat göra. Tillslut kommer mamma springandes i hundra nittio.
Hon var verkligen rädd.

Hon hade inte sett att vi sprang iväg. Så hon hade ju börjat leta efter oss, tillslut fråga hon ett gammalt par och dom sa att dom såg oss gå ut på däck. FATTA mammas panik.

Det ordnade sig ju. Tur.. men sen dess hatar jag stora kryssningsfartyg och stormar.
Även fast det inte hände något. Men jag kommer ihåg den där känslan jag hade ute på däck. Samma känsla som i drömmen.. riktigt hemskt.

Igår såg vi 3 filmer.
ITs a boy and a girl thing
One missed call ( amerikansk version )
Spiderwick chronicles

Alla var charmiga på sitt sätt faktiskt, haha. ;)

Idag blir det tjejer, vin, och grilla och mkt mer :D
KRAM

Trött och huvudvärk

Helt plötsligt slog det bara till och min kropp blev trött. Jag skulle lätt somna rakt av, här och nu !
 Blev en hejdundrans jobbig promenad idag. Det var så varmt och jobbigt. När det är sol får man helt enkelt promenera på kvällarna.

Annars har det inte hänt så mkt mer idag. Tiden går ju snabbt. Lagade mat också. Tar tid. Nu sitter jag här och somnar typ.
Har en galen fluga här som flyger runt runt runt och hittar inte ut. Stackars. Hoppas han hittar ut innan jag ska sova inatt, annars får han dö helt enkelt.


Förövrigt vill jag rekommendera denna lotion som även ger en slags tanning. Den funkar faktiskt och luktar gott.
Fast första gångerna kan bli lite små gul ton på huden.Fast det är inget som stör. Men efter ett tag så blir det brunt, jämt och fint :-)


Finns på ÖB för 30 kr.

Ikväll blir det nog filmkväll. Skönt.
Hejdå!

ajhfakldhfajdfhsdjg

Nu har fått alla mina tider av Cicci. Blir mkt jobb, det är bra det !

Lägenheten var superduper mysig. Jag hoppas Rebecca får den. Jätte nära mig, AS NÄRA. Den är på stentorpsgatan om jag inte nämnt det. Mitt i mellan mig och Sanna, perfa !

Så nu håller vi tummarna på att Jag och Sanna hjälper Becca att flytta i augusti ;)
like 2006. Haha.

 För er som inte förstått så har ju Max och Becca gått skilda vägar. Så det vore ju bra om hon fick denna lägenhet. Men dom är goda vänner och hon bor kvar där tillsvidare :)

Jag köpte nya träningkläder idag. Vita och härliga. Men det värsta är att jag inte varit ute och gått idag =/ . Får dåligt samvete ju.



Jag tror inte att NÅGON, INTE NÅGON kommer att kunna sno denna permocykel.

Haha. Vad tror ni?

Nej, nu vet jag inte mer vad jag ska skriva.
Ikväll är det Ryssland-Spanien .... HEJJA RUSSIA! Vore så grymt kul om dom slog spanien ! =) Röra om i grytan lite.

Krongel hela tiden

Äntligen. Fått massa maaaaaaaaaaaaaaassaaaaaaaaaaaaaa tider i sommar. Jobbjobb. Pengar.

Happ.

Nudå.

Ska snart iväg på visning pålägenhet på stentorpet. Hoppas den blir bra pooh !! :)

nu måste jag gå ut. Hej

mördarbacke och ormar

Nu ska ni få höra varför jag fortfarande stånkar och stönar efter min och mammas vandring.
Vi tog spåret på 5 km, det blir ju oftast mer jobbigt i terräng och sådant. Dock visste jag inte vad vi hade att vänta oss.. haha.

Mamma sa att det finns en "omtalad" mördarbacke i just detta spår. Aha, tänke jag. Då får vi se när den kommer då. Tillslut kom vi fram till den hemska, långa BRANTA backe, alltså jag lovar, 90 graders lutning.

Jaja, tänkte vi, vi knallar upp då. Svettig som en gris kom vi upp tillslut. Visst var man kaxig, var ju precis i början så man hade ju fortfarande krafter kvar.
Jaha då var den mördagbacken avklarad tänkte vi och knallade vidare med stavarna i skaplig hastighet.

Mellan här så vrickar jag foten och ramlar. Typiskt mig.. men vi knatade vidare endå..

Framför oss är en galen, brant , mycket hemskare backe än den förra.
 Jag säger : Eh, mamma, hade vi inte redan klarat av mördarbacken? ( jag menar, vi dog nästan i den förra )

Jaha. Då var det bara att knalla upp för den hemska lutning. Flugorna var på oss hela tiden, solen gassade och inte fan gick det fort. Tillslut var vi uppe. Det fanns en bänk där uppe... i wonder why... killing backe.

SÅDÄRJA. NU har vi bara halva vägen kvar utan mördarbackar !!! tack o lov säger vi och knallar iväg i hög hastighet eftersom slutet börjar närma sig, då får man mer speed automatiskt.

................ Vi båda stannar, svettiga, trötta, inge vatten ( vi glömde ), med öppna munnar ser vi nu den RIKTIGA MÖRDARBACKEN.

Denna backe var också hemskt, den var lika brant som dom två första. MEN den var dubbelt så lång. Vi räknade ut ganska snabbt att vi kommer att svimma halvvägs.


Denna var i slutet. Det var 1,5 km kvar ungefär. Vi hade gått rask rakt med inge vatten. Denna backe är så smidigt gjort att inte ens Gunde svan skulle kunna springa upp. Haha.

Den börjar först lite brant, sen brant, lite brant och tillslut bakom krönen är det 90 grader igen. Vi stannade i halva backen, gruset under oss bara försvann. Jag ville lägga mig ner, bokstavligen och sova.
Men vi klarade av det. shit, när vi var uppe på toppen, ojoj, då kände man sig stolt. Haha.


Och ja, jag är otränad. Vilket gör det sämre. Men har man bra kondition så är backen fortfarande hemskt. Det är inte konstigt att den kallas för mördagbacken...

Tillslut skulle vi passera en väg. Då fick vi syn på en söt liten baby orm. En snok var det. Mitt på vägen låg den och vi såg att det kom bilar. Mamma hämtade pinne och tjoffla iväg lilla orm bäbisen ÅT FEL HÅLL. Han skulle ju åt andra hållet. Så lilla ormen blev skit förbannad och börja ringla ut sig på vägen återigen. Jag vinkar till bilarna att stanna. Ja inte fan vill jag se orm gryta framför ögonen på mig..

Visst är han söt? döpte han till Shaggy !


Så dom åker runt ormen och tillslut hittar den över till andra sidan. Skit förbannad. Haha. Vi skulle ju bara hjälpa lilla shaggy. Hade vi inte varit där hade den nog varit pannkaka.
Dagens gärning !

Vi gick vidare och möter en till orm. Lika söt. Haha.
Vilket äventyr

Nu sitter jag här efter dusch och hemmagjord pastasallad. SKööönt. Ikväll är det Turkiet mot tyskland. Ah, Tyskarna kommer vinna, helt klart.

En god smoohtie efter promenad

Har nyligen duschat efter min promenix. Mötte upp Rebecca och gick runt med henne, sen vek hon av och jag fortsatte min promenad =)
Den blev inte lika lång idag, men men.

9 097 steg
5,5 km

Snart ska jag snart kolla på allsång på skansen, mysigt att det börjat igen. Gillar skarpt faktiskt ;) Kalla oldie !



Nej nu ska jag dricka upp min underbart goda smoothie som består av vaniljyougurt, honung, blåbär, hallon och banan.



Ha en skön kväll !


Vi kände oss troende..

Sådärja. Nu är man hemma igen. Maten puttrar på spisen. Ska bli så gott med Färskpotatis, rödspätta och hollandaisesås. Hihi.

Påtal om rödspättan...



Den ska sluta säljas, mer eller mindre, för att det inte finns så många fler =( . Usch, vi människor har ätit upp alla.
Så om ni vill äta rödspätta får ni väl köpa nu medans det finns. Sen finns det säkert bara i fiskhandel och på restauranger. Tror jag. Eller så kanske den utgår helt och hållet.
Rödspätta är mummsss...
Men jag tycker endå synd om den.

Jag och mor var på en antik affär här i stan. Så himla mkt fina grejer. Allt i fransk gammal stil. Allt i gammel vit. Så ska jag ha när jag skaffat eget place. Är sååååå trött på inredning med fondtapeter och samma stuk som alla har i sina hem. För mig blir det fransk stil. Me like.
Fast det kanske blir lite blandat, gammelvitt och beige typ.
Ajja.

Vi kände oss troende när mamma köpte skyddsängen och jag 3 halsband. Ett hjärta, ett kors och en medaljong med jungru maria på. Hehe.. jätte sött.





Halsbanden kostade 5 kr. Den med junfru maria kostade 20. Skyddängeln 149 kr.

Fynd !

Hälsolivet

Det går bra med mitt nya hälsoliv. Haha, fast det bara är inne på andra dagen. Det känns skönt iaf. Äter var tredje timme. klockan 2 blir det smoothie ! mums... =)

Och vädret är fortfarande skit, ska ta och ringa han där uppe senare idag och fråga vad som pågår. Hehe.

Och jag ogillar folk som inte svarar på sms !! det går bra på helgerna men inte på vardagarna, haha. Ajja..
Jag svarar alltid på sms, jag får dåligt samvete annars, hehe. Knäppgök.

Nej, nu ska jag dra ut. Tandkräm och potatis, here i come.
Vi hörs !

Lång promenix

Nu är man hemma igen. Har gått långt idag med Rebecca. Vi var nånstans på någon väg mot tillberga nånstans, haha. Ajja, vi kom ju hem till slut.

Stegräknaren hamnade på:
11 134 steg
Ca; 7km

Yeah. Detta ska man göra varje dag nu. Morgonen, dagen eller kvällen. Ska inte finnas undanflykter, haha !

Skit sommar

Fan så trött jag är på svensk sommar. Bara massa regn och kallt och blåst. BLÄ...
Alltid varmt o fint i två veckor, sen blir det inge mer än så. DEnna sommar blir nog såhär.. kallt o regn. Som vanligt...
Ska skaffa lägenhet utomlands.. mer solsäkert !

Hej

Imorgon börjar Hälso maten

Imorrn ska man handla in hälsomat, alltså frukt, grönsaker, fisk, kött. Ja allt som är nyttigt. Ska börja äta mindre portioner och nyttigare. Sen 5 ggr om dagen. Alltså inte måltider, utan mer frukt som fyller ut, eller smoothie. Kanske ska köpa mix maskin imorrn, hihi.
Ska börja gå en timme om dagen också.. jag som hatar att gå. jaja, vi får la se...

Nu gäller det. Och om det finns någon som har skit bra recept på smal mat / Gi-mat som är enkelt att tillaga, ( jag är inte en drottning i köket ) så skriv gärna =)

Jag känner, this is it. Fan känner mig som ett svullo. Jag ser gravid ut !!!! haha. Och ja, jag gör det för att må bättre själv, se bättre ut i mina ögon. Hälsan på mig är endå bra, så jag gör det faktiskt inte för hälsans skull om jag ska vara helt ärlig !! eller jo, lite kanske.. ska ju endå leva med min kropp i många år till ! man får väl tänka långsiktigt antar jag... hihi.

Happ. Nu var kl 2304. Kul kul...
Nudå? läsa?sova?tv?
happ..

Kramgodnatt typ.



Tjejkväll

Jag och Rebecca drog hem till Sanna vid halv fem idag. Vi pratade som attans och sen blev vi hungriga och käkade Pizza, mumma. Eller dom åt iofs Kebaaaab.
Pratet fortsatte. Massa tjejsnack, haha. Mkt hemligt ;P

Rebecca och Sanna moffar i sig. Imorgon börjar hårddiet ! ;-)


Lilla Siri ! :D ..... Oh älskar katter.. dom är så mysiga. =) Blir helt till mig när jag träffar katter, I wonder why, hehe.


Och jag dårå.


Det var min kväll det.
OCH sen vare en sak till. Nej, det var inget... :) Hihi, det nämner jag inte här.

KRAM

Söndag

Hejhopp.
Blev film kväll igår, mysigt typ. Vi såg " room 1408 " och " shutter " ... helt okej filmer, men inget WOW liksom. Den förstnämda filmen är av stephen king och som alla vet så har han ju lite knasiga filmer och ibland hängde man inte med..och inte hade vi nå swesub heller, haha. Även fast man fattade så var den konstig. =)

IDag skulle vi väl över till Sanna och snacka och lite sånt :-) TRevligt !

Nej har ingenting att skriva.
KRam


Då var det över då

Igår var det som sagt midsommar. Det blev vin och grill hemma hos Rebecca. Sedan drog vi hem till Sannas föräldrar där tom, sanna storesyrra + hennes kille och sanna föräldrar var.
Det var mysigt och trevligt :-)
Sen försökte vi oss på en efterfest hemma hos sanna och tom men vi gav upp efter vi ätit upp allt godis och begav oss hemåt..
Trött som attans var man iaf.. dock blev det sent i säng endå, hehe..


Rebecca :-)


Sanna och tom ser jätte glada ut, haha. Hennes mamma i bakgrunden med en hederlig gammal kamera! ;-)


Jag var ju glad iaf.. hehe



Eric och mari !


Becca och jag.

Sådärja. Nu ska jag iväg och kika film med becca och kanske sanna!! =)

Ha en trevlig kväll ! KRAM

Glad midsommar

Nu ska snart grillen sättas igång. Sen får märker vi hur kvällen slutar.. det blir trevligt ;-)

Ha en jävla trevlig midsommar Sverige!!!

bada bada



Nu ska jag iväg och bada och lyssna på relax musik hos Rebecca. Haha. Jag ska ta med mig badskum så bubblar det massor när dom där grejerna pyser ut vatten. ( vad heter det ) ?
Jaccuzzii here i come !

Love and kisses / Milla

Depend nagellack rosa



Depend nagellack. Fan så coola färger dom har alltså! Denna blev inköpt idag!
Plus att dom håller jätte länge och billiga ( 25kr ) och även är det en lite mindre flaska. Det är stort plus tycker jag eftersom det håller länge på naglarna så behöver man inte måla hela tiden. Skulle flaskan vara större skulle den torka ut bara !

Isadora color boosting schampo

Jag säger bara såhär.
Jag har använt det schampot och balsamet några ggr. idag, på mina blonda slingor är det orange.. Ser förjävligt ut. =(
Mamma använde det schampot fast för mörhåriga. Hennes hår blev livlöst och tråkigt.

Så min rekommendation är, KÖP DET INTE!!!!


Just nu försöker jag tvätta bort färgen med vanligt schampo. Wish me luck. Men det lägger nog sig..




Dilemma i hövvet

Ska jag träffa han ? eller ska jag skita i det ?
Jag vill, men jag vågar inte. Jag ska sluta krongla, så som han sa. Ja, visst fan kronglar jag ? men jag är rädd bara. Jag vet ju själv hur jag fungerar.
Okej, jag ska bara dit och prata och kolla film. Inge mer med det liksom... men tjejer tänker oftast ett steg längre. JAg kanske ska sluta göra det och bara ta det som det kommer?
Okej, ska nog bestämma träff med han och kolla på film. =)  om han nu vill.. har ju sagt nej ett antal ggr redan.. haha.

Nu ska jag iväg och handla bolag och skitans.. jaja.... hm...får se om man hittar det där vinet.. känns inte som det.. haha.. tessans vin.. vet inte ens vad det heter, hahahahaha..

goodluck...

im är det midsommar. hej o hå. Kram


Sverige bjöd på skräll

Jag har fan inga ord.
Hemkommen från pitchers. Såg framemot på lördag då vi sa ; På lördag, då jävlar blir det alkohol och sverige mot holland.

Vad fan hände? Ryssjävlarna spelade bra. Hur då?
Sverige ska ju ha krossat dom, sverige är ett bättre lag. Det ryssland hade mer än sverige vad kämparglöd och vilja.

Vad hade vi för spelare? Såg ni backarna ? jag vet inte, men jag såg dom inte. Alla spelade i någon konstig klunga. Passningspelet fanns inte. Sverige spela till Ryssland mer än till sina egna lagkamrater.

Zlatan gick runt och halta och klagade. Skit i knät zlatan, spela fotboll, det handlade om vinna eller försvinna, skit i skadan, vart fan fanns glöden?

Ljungberg spelade bra iaf, medans det såg ut som Elmander hade tegestenar i brallan. Segare människa får man leta efter, dessutom måste han varit skelögd då han passade helt åt helvete.

Jag är så förbannad och besviken. Det var denna fotbollssommar. Hade ju varit kul att iaf kommit vidare ifrån gruppen..

Pinsamt Sverige...

Snacka om att läsa helt fel..

Jag satt och läste i ett häfte mamma fick från OKQ8.

Spolarvätska... handdukar... bensin... BILVÅRDSKIT.

Jag ska verkligen Bilvårds SKIT. Fast det ska vara bilvård KITT.

Mamma bara titta och frågade om jag hade dyslexi eller något. haha.


PUCKOOOOON

Idag fick jag hem en sån där rabatt check från Ellos. Det står att jag får 60% på det plagg jag ska köpa. Ahh, skit bra tänkte jag liksom.
Så jag skulle gå in på ellos och kika efter något linne, jag menar efter 60% rabatt blir det inte mkt pengar. Jag hämtar den där lappen för att läsa igen. Då börjar jag läsa den lilla lilla texten där det står att jag måste handla för minst 400 kr ( EFTER AVDRAGEN RABATT ) ....

Måttligt besviken blev jag och slängde skiten i papperskorgen. Så lurad får man icke bli...

Idag är det SVERIGE - RYSSLAND ! avgörande match. Ska kanske ner till billan och kika på den. Får se.. =)

Hur tror ni det går ikväll ? vem vinner?

Jag tror och hoppas på vårat vackra Sverige !



its raining men

i wish. haha.
Tråkigt att det var sista avsnittet av Desperate housvives förra veckan. Jag såg inte det då eftersom det var fotboll. Men ska kolla på avsnittet strax.
Uscha.. trodde det skulle gå ikväll, istället är det " i huvudet på gynning " , har kollat på det någon gång förut men tyckte inte det var speciellt bra.. kanske bättre denna gång, who knows.

Nu åskar det ute. Mysigt.
 Tänker på han igen. Han har fastnat totalt.
Jobbigt värre.
Det brukar inte kännas såhär. Eller brukar det de? Jag har glömt. Men jag vet en sak. Jag tänker inte lämna det åt sidan. Jag tänker vara smidig, sen får det stupa eller gå bra.
Får se hur jag känner nästa gång jag träffar han. Det kanske inte alls är samma sak... =)
Jag har lärt mig av mina tidigare misstag, dom tänker jag inte göra om, det är inte värt det. På den fronten har jag mognat.
Det var väl på tiden, höhö.

NEJ. Jag pratar inte om någons jävla kille. Så bli inte misstänksamma. Tack.

Jag längtar tills vi ska på Sex and the city. Hihi. Rebecca sa idag att vi ska ta en cosmopolitan på skyen innan, hahahahha. Bara för att :D
Sanna, du ska också med, och säg inte nej, för ordet nej accepterar jag inte längre ifrån dig baby ;)




Baby can I hold you tonight
Maybe if I told you the right words
At the right time, youd be mine?



Bad, olycklig sockerkaka, funderingar.

Det var det värsta. Jag kämpade med min Sockerkaka. När jag väl tog min åtråvärda tugga så blev jag lite ledsen. Den smakade inte så som jag ville att den skulle göra. Vad gjorde jag för fel ? Jag följde receptet i kokboken t.o.m..
Sen kom jag på't, jag ville ha citron i, hade ingen sådan hemma, så jag tog sån där vattendrivande citron på flaska. Fattar ni? .... det gick inge bra. Så försök inte med detta hemma gott folk.
Jag tror mamma får ta med kakan till hennes jobb, gamlingar lär väl inte märka någon skillnad. Haha.



Jaja.
Tog ett bad också, hade för varmt vatten så jag svettas som en kossa där inne. Men jag låg endå och funderade över en massa saker.
Små saker mer eller mindre.
Låten, James blunt - carry you home sattes igång när jag väl låg där inne i mina tankar. Kom på att jag fick den av Rebecca när jag mådde dåligt under en period. Då fick jag känna av smärta.

Själva saken var den att jag nästan fick tillbaka den där smärtan jag hade i hjärtat då, hur mycket jag kände hur det hade gått isär.
Jag tror man blir stark av sådana saker. Just då kändes allt hopplöst, jag skrattade för att dölja min smärta.

När jag fick låten av Rebecca grät jag så himla mkt, visserligen gjorde jag det hela tiden nästan. Men när jag väl satt och grät, så kom jag på mig själv med att jag även log. Jag visste att det skulle bli bättre, jag bara visste det.

Jag kände att allt kommer bli bra, för jag hade henne vid min sida. Jag visste att hon skulle " carry me home " . Det gjorde hon.
Små saker kan göra något bra för en människa. En låt gjorde mycket.

Jag har inte lyssnat på den där låten så mycket eftersom den påminner så mycket om den hemska tiden. Nu kan jag lyssna på den mera även fast jag dras tillbaka på ett eller annat sätt. Men när jag väl vaknar och inser att tiden har läkt vissa sår, så känns det bättre.



Finns du här för mig, så vet du att jag finns här för dig.
I can build you a bridge to walk on. I can promise you, it doesnt break.

baka baka baka sockerkaka =)

Jag tänkte följa Sannas fotspår, jag ska baka idag. Hon bakar ju varje dag, nästan iaf. Haha. Vet inte riktigt varför jag ska baka, men det kan ju vara gott när man blir sugen på något sött. Typ tant redbarries veckan. Hehe..

Ikväll blir det ompyssling med bad, peeling och ansiktsmask. Det är fina grejer det ni. Det kanske inte syns, men det känns så mkt bättre. hihi..
ja, lite som Sanna också. ( det gör hon också ganska ofta )

Jag börjar mer och mer inse att jag, denna dag, förvandlas till Sanna. Haha.

Nu pratar jag med............................. SANNA på msn.
Fan sanna, jag kommer drömma om dig inatt. Haha. Blir för mkt av dig här, haha.

Jaja, varför inte slå på helt och säga.
Tack och hej kram Sanna.

haha

förslag på mat

Oh, den ständiga frågan. Vad ska man laga för mat idag då? Fantasin på maten är noll komma noll noll.
Har någon enkla förslag ?
Inte en nöt kommer kommentera. Alltid samma människor. ( Tessan, Becca, Sanna ) ..Förstår inte.. många som läser bloggen, men ingen orkar kommentera. Töntar. Hihi.

Nej, jag har inte mycket att skriva idag.
Snart är det midsommar, åter igen. Förra året var ju katastrof då Max och Becca gjorde slut samma dag. Haha. Detta år är samma situation, men endå helt annorlunda. =)
Jag tror det blir en mysig midsommar faktiskt.
 Ska snacka lite med Sanna när hon kommer hem från jobbet, så nu vet du det sanna panna ;-)

Jag är sugen på att kramaaaaaaas och mysa. De ni !

Hejhopp gummikropp.


Min granne är ett psyko

Jag sitter och lyssnar på min grannes skit äckel musik. Han spelar riktig hårdrock/metall och sån musik ska inte ens kallas musik. Det är bara skrik skrik skrik och elgitarrer med massa bom bom bom. BLÄ.
Här vill jag bara sitta i mitt vardagsrum med natuprogram på och en kaffe i handen och ta det lugnt. Men icke, jävla psyk granne, flytta härifrån !
Det skulle vara betydligt lättare om han spelade lugn, skön musik. Jaja..

Jag tror att det snart kommer börja regna, skönt. Det är typiskt söndagar det.. regn, film och mys.
 Igår hade vi ett dilemma. Skulle vi sitta inne och kolla på film? eller dra ner till bill och bob och kika på människor.
Efter många överväganden fram och tillbaka så blev det ner till stan eftersom jag också haft tele kontakt med Alexander.

Vi var på Billan i 5 min typ. Sen drog vi till pluttan, ( pluto ) . Där var alexander i kön och det var ju kul att träffa honom igen, inte igår :D
Han var på lyset han, haha. Smal har han blitt, som attans. Men fortfarande alex i mina ögon iaf =) Han är go han.

Sen hamnade vi hemma hos Rebecca på natten för pluto var ju hur tråkigt som helst, som vanligt. Haha. Att man aldrig lär sig.
blev väl någon kaviar macka hos henne, sen knatade jag hem...

ohh, nu har grannen höjt mera. Jag kommer börja gråta. Snart går jag ner och häller kaffe i hans brevlåda. Eller ägg kanske?
Nej, toppen på moset skulle vara att skita i hans brevlåda. Mobba ut han totalt från denna trappa, är ni med mig?!

Kanske ska göra som jag och brorsan gjorde när vi var små. Vi bodde på pettersberg då. Vi hade en granne under oss som konstant spelade musik, sån här rock skit musik.
Vi skrev på små lappar, " sänk musiken nu " , det var inte bara en lapp, utan flera, sen stoppade vi dom i brevinkastet. Haha.
Det blev tyst tillslut, tills han såg en massa vita små ihopskrynklade lappar nedanför brevinkastet. Haha. Kanske ska köra den taktiken igen ;-)

Neej, jag ska väl surfa runt lite nu och surpla upp mitt kaffe.
Hare bra!



Fredagen den 13 onde. JAPP !

Hallå vilken jädrans kväll det blev igår. Haha.
 Ska korta ner den i bitar. Haha.

Jag och Rebecca for till Tessan som skulle ha fest. Allt började faktiskt små bra mer eller mindre :-)
 Sen blev det Par-bråk utav bah helvete.. Tessan och sonny bråkade. Sen var det ett annat par där som bråkade.

Tessan drar ut med helena. Jag och becca efter... vi satt och beklaga oss hur dryga alla killar är som bara tänker på sig själva typ.
Vi ringde runt till lite folk och frågade vad alla gjorde. Hälften var nere på öl tältet ! så vi drog dit vi ! och hittade inte en jävel av dom vi ringde igår, HAHA. Fi fan...

Sen drog vi vidare till donken, där var det slagsmål, blod överallt. skit smaskigt med hamburgare.. not. Sen drog vi till saffets. Tessan skulle möta någon pasi och han satt där med en kompis som var så jäääävla dryg, haha. Drygare människa får man leta efter.
Han fattade verkligen inte att jag inte orkade engagera mig i honom. Endå fortsatte han.. blääha !

Sen gick tessan med dom,och jag och becca knallade hemåt i kylan. Fan så lång vägen kändes. När jag släkte lampan när jag skulle sova måste det gått fort.. kommer inte ihåg nått. Sussa som ett litet barn!

Jag och Rebecca.


eh, vad fan hette han? ajja, han och fia.


Tessan ! =)


Rebecca kissar! ;)


Jag o tessan, sexigaste minen ever.. :D


jessika


Jaaag


Fick ett samtal imorse kl elva av en "gammal" kompis. Förut stog han mig nära, han betydde ganska mkt för mig. Men tiden har gått och han har skaffat tjej. Ja inge mer med det liksom. Så är det ju ! =)
Han sa i telefonen imorse små grinig att han inte fann någon anledning för mig att jag ringde och tydligen blev det väl tjaffs. Jag frågade bara vad han skulle hitta på eftersom hans vänner var vid öltälten, trodde han var där! Var aboslut inget speciellt.
Men han var nästan arg på mig och jag blev helt tår färdig för jag kände mig som en jävla bov.
Nu är kontakten avbryten, iaf från min sida.
Jag blev besviken, ska man inte kunna ringa för att han har tjej ? Vi pratar fan aldrig med varandra. Nej, usch, sån stil funkar inte hos mig.
Får väl hoppas dom löste allt om det nu var något tjaffs och svartsjuke drama. Var iaf inte mening. Ville bara var trevlig.

Nu ska jag äta, sen kolla fotboll, SVERIGE-SPANIEN !! hejja sverige :D:D:D:D
Kommer nog bli en jävlig gooo kväll, i hope ;)

Pussokram

En jobbig promenad till och från stan


Sådär ja, nu är man hemma igen.
Fick gå ner till stan för att Rebecca skulle uträtta några ärenden. Mötte madde också, från mitt förra jobb. Det var kul och se att hon lever ! hehe. Hon ville att jag skulle söka till jul igen där. Haha... ja, hon skulle bara veta.
Fast vem vet, man kanske hamnar där igen. Vore kul iaf, träffa alla och kunna allt samtidigt.

Har jag inget jobb då. Alltså heltidsjobb så kanske man kan mejla dit. Då borde väl allt vara över? Han borde väl glömt allt? och likaså jag.
Allt det gamla skulle kanske tillhöra det gamla. För mig är det så redan nu, men jag skulle aldrig sätta min fot där och se han i ögonen igen. Aldrig.
 Får hoppas att alla dom känslorna någongång försvinner..

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig. Sen ska vi dra till Thessan på festis.
Man vet aldrig hur denna kväll kommer att sluta !


För mkt problem med Windows

Här sitter jag i mörkret. Har inte orkat dragit bort gardiner och sådant.
Igår cyklade jag hem till Becca, vi skulle se filmen " In the land of women" .

Det gick käpp rätt åt helvete.

För det första kunde vi inte kolla från datan till tvn som man brukar göra. Då det är något fel på tvn så bilden blir för stor.Vilket hade resulterat i att vi sett halva bilden av filmen. KNas. Säkert nån inställning som är fel.

Happ. SEN skulle vi bränna ut filmen. ( vi ville verkligen se den ) . Nero bränningsprogram hade dom på datan. Flera stycken faktiskt. Men vi visste inte hur man skulle packa upp den, dessa filer var typ halva.

Sen letade vi oavbrutet på nätet efter nero att ladda hem. Det fanns mest fel versioner, eller bara trail verson. Ah allt var fel.
Men sen hittade vi, dock tog den ap lång tid att få ner till datan. Helt störd.

Resan fortsätter...Under denna tid åt vi upp chips och dipp och drack upp våran power king.

Sen hittade vi en till på datan. Nero fil alltså.
Vi början installera, den säger ifrån, datan startar om sig själv.
Tillslut skulle vi ha ett serienummer.. happ. Det hade vi inte.

Tillslut brände vi ner filmen i windows egna brännings programm.
Hör och häpna, det funkade, för en gångs skull gjorde ju windows något bra.

Vi satte den i dvdn och sedan insåg vi att vi bränt FEL jävla film !!!!!

Jaja, vi får bränna den andra som vi ska se tänkte vi.
Happ, det fick plats 702mb?gb?kb? ( kan inte det där ) på skivan, filmen var 705. alltså för stor.

Vi försökte korta ner filmen. Gick åt helvete.

Tillslut hittade vi nero generater key att ladda hem ( fy på oss ) . Sen satte vi in serienumret in i fliken som nero ville ha. Vips, nero funkade, installerat och klart.

Vi skulle bränna.
Hittade en skiva på 4,2gb. Nero tog inte dvd skivor. Vi höll på att grina sönder oss ett tag. Vi kämpade som fan. Allt för en film.

i 2 timmar satt vi och försökte med filmen.
Det hela slutade med att vi kollade på den andra filmen som vi brände ner, " love and other disasters" den var si sådär.


Detta är typiskt windows.

Rutor kommer upp hela tiden. Sen det där ljudet när det inte går , DONG säger det!

Dong, " ditt ärende misslyckades "
Dong " försök igen "
Dong " vad vill du göra? "
Dong " är du säkert"
Dong, "Helt säker? "
Dong, " Det går inte, windows har upptäckt ett fel "
Dong " Error , failed "

Förstår ni? dom där orden, och många flera, kommer alltid upp i en lite varnings ruta med ett drygt jävla ljud.
SÅ TYPISKT WINDOWS !


Vet inte hur många ggr en sån där ruta kom upp igår.vi höll på att bli tokiga.

Nu är det en ny dag. Det är FREEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAG.

Riktigt förbannad

Vet ni vad?
Just nu är jag så jävla trött på att sverige särbehandlar utlänningar. DEt står mig upp i halsen.

En kompis var på Soc och skulle få hjälp med lägenhet. Vilket är jävligt brådis just nu, en krissituation tillsvidare.
Hon fick en utlänning som inte ens kan svenska.
Han sa, nej du får ingen lägenhet.
och dessutom stavade han hennes gata helt fel.
Backsippegatan blev baksipengatan.

Förstår ni????

Så nu sitter invandrare på soc och ska bestämma vem och vad som ska få lägenhet? jag kan satsa mina pengar på att han tamejfan ger lägenheter till "sina bröder" som dom så fint kallar det.

Ja, och sen får ju utlänningar jobb också. Lättare än svenskar. VARFÖR SKA SVERIGE GE DOM ALLT?
Det är ingen som orkar tjaffsa med dom, för då blir vi kallade rasister. Rakt av.

En utlänsk kvinna behöver inte ens jobba, för hennes religion. Då får hon massa pengar av staten ist. Att köpa tvätt medel och mat till sina 10 barn.

Självklart ska dom ha en hjälp in i samhället när dom kommer hit på rymmen från sitt land. MEN sverige behöver väl för fan inte överdriva ?

Jag vet inte, men jag blir så trött på detta.
Jag är inte rasist eller något sådant, men detta är fan sjukt jävla patetiskt.
Självklart finns det som utlänningar/ invandrare som kommer hit och verkligen accepeterar systemet. Skaffar jobb, lär sig svenska. Och kallar inte svenskar för rasist bara för att hon eller han får något mothugg.

Sen har jag en till kompis som har en utlänning som läkare. Hon fattar seriöst inte vad han säger. Han är oseriös också för den delen. Plus att han är en jävla gynekolog och äcklig. Tro mig, hon har gjort allt för att inte lägga sig framför honom. Man vill ju ha en som känns trygg och repektabel.
Han kanske är det? men hans brytning och flumm sätt gör han verkligen vidrig. ( säger min kompis ) .

Det känns som att dom bara slänger ut dom på jobb för att det inte ska bli något tjaffs.

Någon som håller med mig ?

Ohhh suck på tekniken

Har ju haft telefon kontakt med Tele2 3 ggr innan jag fick en person hem skickat hit för att kolla varför mitt internet inte fungerade.

Det slutade fungera när jag fick en lapp hem av tele2 att jag ska fylla i uppgifter på nätet för att dom skulle uppgradera systemet. Det gick bra och tydligen registerades det, dock så slutade internet att sända.

Så fick hem en kille här ( som för övrigt luktade sjukt gott ) hihi. Han mätte och höll på här. Tillslut från ingenstans fungerade internet.
Han drog.

Sen gick det en kvart och skiten la av igen.
jag ringde tele2. Hon sa att dom fortfarande håller på att kolla på vad det kan vara för fel.

Nu fungerade det igen, från ingenstans. Fast då finns ett annat problem, dosan har dålig kontakt med datan. Alltid något.

Får väl se hur länge internet håller sig vaket !

Jobbade som sagt i tisdags. Herreguh vilket röra.
Eftersom en var sjuk fick jag, på min första dag, täcka upp för henne.
Dåligt stil, jag fick ingen introduktion eller något. Jag kämpade verkligen och gjorde mitt bästa.
Jag var lite små grinig när jag äntligen hade slutat. Jag fick ingen information om något.

Sen fick jag höra att dom tydligen var väligt nöjd med mig och att allt blev fel från början då dom satte mig i jobb direkt. Jag ska få mer tider och jag väntar på att hon ska höra av sig !

( min mammas kompis känner henne jag jobbar för, så jag fick jobbet )

Får se hur det går nästa gång då.
Ahh just ja, jag jobbar som restaurangbiträde / mattant. Haha.
Egentligen inte alls min grej, jag gillar att stå i butik. Men detta funkar ju det med, var ganska kul. Tror det blir kul när man väl kan sina grejer, det är ju inte direkt ett svårt jobb ! :)

Annars har inte hänt så mkt mera tror jag.
Eller jo det har det. Men det tänker jag inte nämna här.

Imorrn blire fest hos tessan! =)
Det ska väl fortfarande gå av stapeln VA ?haha

Igår låg jag och becca i jacuzzi kl 22 - 23,30 och lyssnade på relax musik med badskum, hahaha. Vilken syn, vi skrattade mkt iaf !
DEt skulle vara avslappnade, men eftersom becca lade in värsta relaxmusiken med indianer som sjunger hoa hoa så blev det lite små komiskt !! =)

Idag ska jag köpa SVERIGE TRÖJJA. HAHA. Kul att ha ju ! ;-)

Nej, dags att sluta skriva känner jag. Blir ett väldigt tråkigt inlägg, FELÅT!

Trasigt internet

Tja. Sitter och skriver blogg från min mobil. Mitt internet är nere och det har det varit i tre dagår nu. Kommer en gubbe imorn och ska kolla på det. Jobbade första dagen igår. Gick både bra och dåligt! Berättar mer sen. Annar är jag bara stolt över att vara svensk då det gick bra i matchen igår mot grekland! Hihi. Nej jag vet inte vad detta kostar. Så jag säger adjö och får hoppas jag kan bloggare snart igen! Hehe. Hade fint puss

Twistad helg med twistade tankar

Igår blev det mat hemma hos becca och max, skit gott verkligen. :-)
Sen drog max.

Vi satt kvar och drack och pratade som vanligt.
Vid någon tidpunkt på kvällen/natten drog vi på fest. Samma fest som förra helgen.. nästan iaf..! =)
Det var lika trevligt, lika underbart, lika kul.

Jag har ont i huvudet, mina tankar bara väller fram. Jag tänker på honom non stop. Drömt, fantiserat. Jag vet att det inte går.
Men hur kan jag bara släppa han som fått mig att verkligen as garvat två helger i rad, varje minut? samt att han verkligen är charmig. Inte alls snygg, men hans utstrålning gör mig tokig.
Humor, det är det. Det som gör mig galen, och upp i det blå. Jag älskar sånt.
Om jag skulle träffa han mer, skulle jag kanske falla. Det får jag inte, det går inte. VARFÖR VARFÖR alltid mig. Varför. Jag har sån otur.

Jag hoppas på mirakel denna gång. Jag vill verkligen se. Jag vill, det vet jag.
Nångång är det väl endå min tur.

Happ.Öh. Joo.. på natten/morgonen drog vi till milles också. Raur. DEt var kul det med. Haha. Jaduuuu pooh, när kom vi hem? haha.
Ah vi gick iaf hem därifrån hem te mig. Kanske klockan fem eller nått.. haha.

Man kanske ska börja kolla på klockan lite mera.




Nu ikväll har jag varit ute och gått och lyssnat på winnerbäck. Så såg ni någon konstig filur med keps som såg psyko ut så var det bara jag.

Jag gick runt i min värld. Tänkte, grubblade. Lyssnade på winnerbäcks ord, tankar. Han är så clever. Deep shit.
Nu sitter jag här. Skriver, tänker.

Jag tänker för mkt.
Jag tänker på honom. Bara idag får jag det. Efter klockan tolv inatt ska jag ha släppt det.
Imorrn är en ny dag, och han får inte vara med.



Over and out.

Grill och Vin äta svin

Nej inte riktigt. Men grilla och dricka vin ska man göra iaf. Hihi. Gott.. är så hungrig. Har bara ätit nudlar idag, och druckigt en drickyougurt. De ni !

Såhär ser man ut idag.


Uppsatt hår med massa ruffs !


Jag rensade smink lådan idag. Jag hittade något som inte riktigt hörde hemma där.



Ser ni? haha.

Nej nu ska jag fara och flyga.
Ha en kul kväll, vad ni nu skall göra? =)

KRAMAR!

åskan hälsade på igår

Det var så mysigt inatt. Vakande av att det åskade och donade som tusan. Jag tittade ut och såg typ ett moln, sen gick jag och la mig igen, då började det spö regna verkligen !
Jag sov så gott  =)

Igår var jag hemma hos becca. Vi kikade på filmen Whisper, helt ok faktiskt. Handlar om några som kidnappar en pojke, men helt plöstligt blir han den som typ kidnappar dom. Ajja haha.

Sen kikade vi på " brick lane" . Alltså, det fanns inte med swesub, men kollade endå. Dock förstog man 50 % vad dom sa eter som dom bröt på engelska då dom var bangladesh folk i filmen.
SÅ om ni ska se den, se den med swedub.
Fast den var inte speciellt bra, haha.

Jaha idag är det 30 grader och sol igen. Inte kanman sola heller för huden är kaos. Men men. Vi ska väl knata till bolaget tror jag.
Ikväll blir det vin och sen får man se :-)

nej, dags att käka lite.
Adjö!




Im buuuuurning, im buuuuuuuuuuuuurning


Hej godagens gott folk !

Idag cyklade jag, becca, max och niklas ut till framnäs. Hel skönt att cykla, me liki !

När vi var framme höll jag på att dö av svettma ! ah, det tror jag alla höll på att göra..men det vare värt.

Årets första dopp gjordes today. Och det blev faktiskt fyra DOPP typ. Vi badade inte, för det var för kallt fortfarande, iallafalll för oss !
Killarna badade lite längre dock.

Sen drog dom och vi låg kvar och pressade. hade en riktig go sak framför ögonen.. Grr... tänk om man vore lite utlänsk, då hade man gått fram, men vi svenskar är ju så otroligt tråkiga och fega. Haha. Jaja, fin var han iaf. En riktig karl !
* han ska jag drömma om inatt * Förlåt björn gustavsson, love you endå. Haha.

Jaha, det var en mysig dag med pastasallad och liknande. Blivit bränd som fan på hela kroppen, tom benen, sjukt. Jag ligger väl på runt 170 grader just nu.
Ansiktet har lugnat ser sig lite granna iaf.



Syns inte på bilden hur bränd jag är. Men brun är man ju lite iaf ! =)

Inatt har jag drömt så sjukt konstiga drömmar.

Första drömmen är suddig.
Men jag, max, malin ( av alla?! ) eh, vi var sexslavar i en källare alltså. Galet. men det hände inget liksom, för jag vaknade.

Sen drömde jag vidare att jag fördes bort från dom typ. ( vet inte riktigt hur det gick för dom, haha ) men jag hamnade i ett land, något arab land. Blev lurad av en arab kille, men jag hamnade i en lägenhet där vi var slavar. Dock hade jag aldrig sex i drömmen eller så, alltså våldtogs ( tack o lov, även fast det bara är en dröm ) .

Men i drömmen förstog jag att jag blitt kidnappad. Men ville inte inse. Ingen förstog mig och min svenska. Sen mötte jag en annan tjej i lägenheten som pratade svenska, vi kramades och grät för att vi förstog varandra.

Sen vaknade jag.

Sen drömde jag vidare igen på typ samma dröm där jag skrev brev hem till mamma här i sverige och jag skrev att jag ville ha frihet, jag skulle rymma. Antingen dör jag eller lever jag, bara jag blir fri.

Sen vaknade jag.

Sen drömde jag igen.
DÅÅÅÅ var jag tillsammans med BJÖRN GUSTAVSSON!
VI VAR SÅ KÄRA !

Ohh, jag kommer ihåg att jag var så lycklig. Vi promenerade i sommarvärmen... hihi.. och var såå förälskade. Och alla var så avundsjuka på mig, hihi ;)

Och vi hade samma humor och vi skrattade och hade såååå kul :D

Sen drog vi hem till hans lägenhet i egypten. Vi skulle sova tillsammans. Han var bestämd att vi bara ska sova, inte ha sex.. awwhh.. cute.
=)

Sen vare massa folk i hans lägenhet. Skit stört.

Så jag skulle bre en macka till ett barn där. när jag var klar med det kom barnets mamma och sa att jag tagit en smutsig brödkniv som låg under diskmaskinen för att bre hennes dotters macka med.

Då gick alla emot mig på festen. Jag skulle bli misshandlad, men jag gjorde så att jag själv vaknade.. tack o lov.

Men nu ska jag käka !
KRamkram!



En uppblåst ballong

Har varit och firat studenten, det var gott med smörgåstårta, höhö. Jätte fin klänning hade hon också, från ursulas.. !!! =)
Hoppas hon får det kul ikväll !

Sen for vi hem till brorsan och fikade lite eftersom han fyller år idag. Stackarn fyller alltid år när det är någon som tar studenten, haha.

Annars har det väl inte hänt något mer idag. Det var väl enough, så jävla varmt så man orkar inte så mycket. Joo, jag köpte 2 linnen och shorts också...och en klocka ! .. JAAAA, EN KLOCKA.

Suttit på bänken idag också, och snackat med becca om barn och sådant och vi kom fram till att vi inte vill ha det jusst nu. Haha. Vi vill leeeeva och seattle down senare i livet. Sen kan väl det ändras fram o tillbaka också.. =)

Imorrn blir det framnäs, vi ska cykla dit. Max,becca,jag och niklas i think. Kan bli trevligt, och hoppas på att bli brunish.
På kvällen vet jag icke, kanske grilla o kubb.
Lördag blire jag och bruttan ;)

HARE !

Typ fyra jobb

Hej och hå, då har man fixat jobb verkar det som. På tisdag ska jag dit och pröva på och lära känna dom som jobbar där. Får jag jobbet blir det jobb på 4 olika ställen. Haha.

Nu får man hoppas på det bästa då ;-)

Min barnmorska vet inte vem jag är

Det är helt sjukt, och otrevligt.
Jag har haft samma barnmorska sen jag börjde med p-piller, vilket är hela 7 år sedan. Jag har gått dit många ggr. Men hon säger varje gång " Hej, (skakar hand ) dig har jag inte sett förut, har du gått hos en annan barnmorska?"

Jag tycker det är ganska opersonligt. Varför känner hon aldrig igen mig ?
Jag menar, man har endå visat upp det mest privata för henne ett antal ggr, då vill jag väl endå känna mig trygg och känna någon slags connetion.

Jag ringde ju henne igår, då sa hon samma sak, har du gått hos en annan? och vi sågs senast i april. Det är inte ens lång tid.
Ska dit på måndag, får se om några klockar ringer för henne!!! haha.

Men visst är det otrevligt??!

IDag är det studentes lyckliga dagar, trevligt trevligt. Ska fira rebecca ( pappas sambos dotter ) . Grattiiiis. JAg ska dock inte med på utspringningen, jag kände inte riktigt för det faktiskt !
Men ska gratta henne ikväll !

Shit, 3 år sedan man själv tog studenten, tiden går !

Och bror fyller 24 år idag, GRATTIS Daniel. Han ska vi fira senare, efter student firandet. Hehe.

Ha en trevlig dag alla, :-)

Blir det svält diet imorgon nu eller?

Lars winnerbäck i hörlurarna, kall vind som blåser från fönstret, klockan är 23:32.

Idag var jag på stan, hela dagen,och en tjej måste ju äta, eller hur ?

Min frukost bestog av, 2 mackor, oboy
Min lunch bestog av, 1 baguett, coca cola
Mitt mellanmål bestog av, 1 mjukglass med tuttifrutti strössel.
Min middag bestog av, 1 till baguett med vatten ( lite nyttig iaf )
Min kvällsmat bestog av 2 mackor, oboy.

Ah, imorgon får det väl helt enkelt bli svältdiet. Om Anna Skipper ser denna meny för idag skulle hon bli ox-tokig och låta mig knapra bönor i en hel månad.

Jag känner mig helt uppblåst.

Men vet ni vad jag kom att tänka på ?

Att när man själv tänker på vad man ätit idag, och om det är sjukt onyttigt ( som min meny idag ) så det första man tänker på är , JAG MÅSTE BANTA IMORGON !! 
Vilket jävla samhälle man lever i egentligen.

Som att jag skulle gå upp 5 kg för att jag råkade leva på baguetter och mackor i en dag?
Jag vet ju att det inte är så, men endå får man dåligt samvete, som att man "svikit" sig själv och sin kropp.

Nej fy fan.
Så ska jag inte tänka, imorgon blir Donkan, hahaha!

Och vet ni vad, idag såg jag monstret när jag satt och fikade, alltså, vilken skräckupplevelse. Hur fan har jag kunnat tagit i honom?
jaja, det var ju vintras........................ och nu är det sommar. Haha !

Är man en tjuv nu också?

När man ska prova kläder i vissa butiker, som tex Ginatricot där jag var idag så får man alltid en skyllt där det står numret på hur många kläder man har för att man inte ska kunna sno.

Jag hade 3 st. Då fanns det ingen skyllt där det stog 3. Happ,då fick jag vänta, vänta , vänta. Då sa jag till henne, men ta skylten 2 och 1 så blir det 3 ... jag menar, jag hade inte ens en väska med mig och inte ser jag ut som en tjuv ? haha

Hon bah ; eh nej tyvärr, då kan ju du lämna tillbaka ett plagg med skylten där det står 1 på och sno det andra plaggen.

Jag kände mig verkligen skit dum, som en tjuv.. att hon verkligen kan tro något sånt om mig liksom. Jag kände mig jätte dum ju. Haha.

Tänk så det är nuförtiden, dom måste verkligen "misstänka" alla. Stöööört.

Annars har jag snurrat på stan hela dagen.
Gött.

Bajj

Upp med hönsen typ

Imorgon ska jag upp med hönsen, inte tuppen, för så tidigt ska jag inte upp. Hihi!

Måste ringa Barnmorskan imorgon, och sedan arbetsgivaren. Nu känner jag mig taggad som fan. Mer än någonsin!

Sen blir det stan med rebecca, hon ska hitta skor och leggins och kjol och allt hon pratade om.. hahahaha.. Skattepengarna ni vet.
Vissa får ju tebaka, OCH VISSA MÅSTE JU BETALA TILLBAKA.
BLÄ. HAHA.

nä. usch.. nu ska jag lyssna på winnerbäck. Min trogna djupa pojkvän.. he knows some deep shit.

Killar utan djup-het är inget att ha. haha!
Dom blir boooooring.

Hejsvej

Kameran memorerade våran kvällspromenad

Igår blev det kvällspromenad med kameran med lilla rebecca. Det var mysigt hihi.
Hinner inte uppdatera så mkt, man är inte hemma på dagarna och sen har jag inte så mkt att skriva om heller. =)

Ett samtal imorrn kommer möjligvis att ge mig ett jobb. Jag smånervös faktiskt ! får se hur det blir då, man vet aldrig !

Här är någon bild från igår.





Ajja, detta får duga.. tar lång tid att ladda upp bilderna då dom är så himla stora format. hehe.
Jag ska sticka iväg nu iaf.. =)

Adjö!

Pollen allergi varrannan dag

Varrananan dag rinner det i ögonen och näsa. Får se hur det blir när jag går ut idag...

Har verkligen ingenting att skriva, helt tom. Kunde inte sova igår, tankarna bara malde på. Vet inte varför ens, kommer knappt ihåg varför. Jaja.

Nu ska jag ut.


BLÄÄÄÄää

Oh, jag är så slut, så körd, så trött. Jag borde sova...

Cyklade hem till Pappa där bror också hängde. Svetten rann ju nästan, gaah, så varmt. Jag somnade i soffan där medans dom kollade på fotboll, haha.

Nu sitter jag här och bläääar.

Fan vad drygt med värme när man mår dåligt =/

shit, vad jag klagar. Förlåt då !



Godnatt. Typ.
Kram

Man mår som man förtjänar

Hjälp vilken kväll, natt, morgon det blev igår/idag. Haha.

Började med grillning hos Pooh, sen kom Sanna också. Blev snacka och massa vin. Sanna drog hem, vi skulle dra till La tapita, MEN, det var stängt för hyresvärden hade blitt hotad.. jag säger bara, Och? haha.

Vi drog till Bill och bob och satt där och mös. Sen blev det fest, vi drog dit och hade massa trevligt typ.

For hem på morgonen någongång, har inte så bra tidsuppfattning typ. Men jag vet att det var varmt och ljust ute, haha.

Mötte rebecca, vi snacka lite hemma hos mig om lite saker * privat * .Sen orkade hon inte gå hem så hon slagga på min soffa... söt hon är, småsnarkade lite ibland. haha.

Fy fan, det var en sån sjukt bra kväll med så goa människor, sånna människor älskar man att umgås med. Det bara sprudlade glädje :D

Det var längesedan man hade en sån här kväll, och jag har saknat det, det var riktigt kul !
Älskar dig gumman!!

MEN, nu kommer det stora MEN:et ! Fy fan vad bakis jag är rent ut sagt. Skallen dunkar, magen gör ont, jag svettas. Ahh.. fi fan, var nog 2 år sedan sist jag hade denna känsla och denna bakis känsla i mig.
Men det vare värt !


Vi åt mat...


Sanna koma =)


Vi åkte ner till bill o bob...


Sen har jag inga mer bilder, hahaha.

Men denna lägger jag upp för att visa att jag var en mjölkbonde igår :D fast man ser inte så bra, men endå!


Happ, jag försöker ragga någon att äta pizza med mig, men det går inge bjaaa... tråk!!!

 Nu måste jag duscha, en kall dusch, sen  kanske ta cykeln till pappa och daniel o kolla på fotboll !

Have fun today!