What goes around, comes around

Hejhej.
Märker att statistiken på antal besökare på bloggen droppar när man inte uppdaterar så ofta. Dock är det inte många som försvinner, men några iallafall, så ska ta och skärpa till mig lite ;D

Har precis vinkat av Pernilla,Moa och Marianne, ( stefans familj) . Dom kikade på katten, ( som alla andra ) haha. Oh shiet, Gizmo var rädd, reste ryggen och trodde att Moa ( som är 4 år ) var ett hot mot honom! Men det förstår jag, hon sprang omkring och skrek som en galning här. Stackars Gizmo.. Nu ligger han på min säng och vilar... Nu är det lugnt igen.
Men cred till Gizmo, han varken bet eller klöste henne, även fast hon var ett "hot" . Han är bäst!
  Tidigare idag så träffa jag becca och sanna, vi drack dricka på bänken vid ica haga och pratade. haha.

I går så kom Rebecca och Sanna hem till mig med vin och sådant. Tervligt, sattoch drack och sedan drog vi till konrad, som var si sådär till en början. Nån dryg modevisning också.. Varför har man det på en krogkväll? ordna sånt mitt i veckorna eller nått liknande. JAja, vi gick in i "bodegan" i andra rummet där det var massa kul svensk godingar musik.. jag blev på G.
Men sen helt plötlsigt ville Sanna och Becca gå.. så man var väl illa tvungen! =(

image247
Jag och min infekterade katt. haha
image248
image249
image250

Tack och hej!

Running forward to fast

Shiiiiit. Ska börja praktisera på måndag kl 10. VarT? det säger jag inte, haha. Men på stan iaf.. yäh. Sen så har jag nog jobb över jul där, eller som sa det om jag sköter mig, och det gör jag ju :-)
Allt går så fort. Dom var as snabba, min handläggare vet inte ens om något, kanske ska ta och informera honom!

Igår var jag och Rebecca hemma hos Sanna panna :) det var mysigt, tog oss någon drink och prata, titta på Idol sen gamla bilder på datan, oj vad vi skrattade haha :D

Sanna har ju katt. Assåjag blev rädd för den, den var as stor :S hahahahh. Jag är så van med gizmo, han är så liten och ser så oskyldig ut haha.
Sanna har en korsning mellan bondkatt och siames.. deras ögon är snea och läskiga.. hahahaahha. Fan vad illa =P
Jag drömde mardröm om den katten, haha.
Men det är ju en utekatt, så dom är inte lika personliga som innekatter =) Den var söt, men blev bara förvånad.. såg ut som ett lo-djur haha.
Sen var det nog för attt "vanliga" katter har långa ben medans perser har korta små håriga ben. Så det var skillnad.

Daniel och petra var ju här igår också.. hah.. brorsan är frälst av gizmo =D

Imorrn kommer stefans släktingar och kikar på gizmo. Jag förstår inte denna uppmärksamhet kring katten.. Brukar det vara så att folk tar sig tid och kommer och tittar när typ 90% av sveriges befolkning har katt?
okej om det var nått kosntig djur som mini-gris eller orm eller nått.. men en katt? haha
Jaja det är nog bara för han är den finaste raskatten och sötaste på hela jorden =D

Idag ska vi tjejer ut på bmb. Wihooo. Ska bli skojj!! =D ska ringa och sätta upp oss på vip. Eller med andra ord, becca ska göra det... hon är så tevlig på telefon =P

Nej dags att,, jag vet inte.
hejsvej.


I need a job

HEj hej.
Vad har hänt då. Varit på stan lite, handlat nån byxa och sådant.
Sen idag har jag varit och lämnat CV till olika affärer på stan, och även praktik kanske. Vill ha ett extra jobb, troligen får man nog det till jul.. jaja, det är iaf nått :)

Ska till veterinären på tisdag med Gizmo, stackarn =( . Ena ögat är infekterat!!  jaja det blir nog bra.
Känner inte att man har någon ro att sitta skriva blogg så mycket, vet inte varför.. för många tankar som springer omkring antar jag.

Har köpt likör43 och grenedin och sådant, lite vin också.. jäh.. nu är man redo för oväntade saker ;D

HMM.. jag kan inte komma på nått att skriva.. kommer inte ihåg dagarna som varit heller. Bror har ju iaf varit här nu 2 dagar i rad och tittat på gizmo, haha. Han är kär.. =P
han hade haft det as bra i gran canaria :D

Hmm träffade alexander på stan, coh ajg blev illröd i ansiktet, lika röd som min jacka, haha.. jag brukar inte bli det.. men ajg blev så paff bara.. stackars mig!!

Och sen gillar jag Britney spears - Gimme more.
Jag hoppas på att hon blirnormal igen, bort från allt skitsnack. Tycker synd om henne faktiskt, dock har hon mkt att sig själv att skylla, men journalisterna gör ju inte saken bättre. Sen ska maninte tro på allt som skrivs heller!
Jag hejjar på brittan!!!

NEj dags att sluta skriva tror jag.
hihi
Kramar!

Im waiting

Hej
Kanske ska skriva några rader medans jag väntar på mina tjejer, sanna och becca ska komma hit. Max kunde inte följa med, jag ville ju det eftersom jag ville ha fina bilder på Gizmo. Men Rebecca skulle försöka. Kamera är ju bra så det blir nog bra endå.

Har ju tagit lite andra bilder.
image243


Här har jag glömt tvätta ögonen på han. Haha. Men på Perser katter är det så, det rinner massor från ögonen, så torka torka måste man. Sen kan man köpa ett medel som tar bort det gula i pälsen.

På onsdag ska vi köpa schampoo, koppel och sånt för ögonen. hihi.
och sen har han en infektion i ena ögat, ska köpa kattdroppar också. :)
Annars går det as bra!





Lite från kulturnatta som inte var något kul. hehe. Jaja, blev lite slottet, konstmuseeum och dans på konserthuset.


Hej då.



In love with my cat

Har fått in katt nu. Allt har gått så bra. Han äter,dricker,sover och busar. Han är väldigt närgången, så han följer efter mig vart jag än går.
Han kan absolut inte ligga brevid mig, utan måste ligga på! haha.
Han sov med mig hela natten, ansikte mot ansikte. Vaknade dock kl 0430 av att han stog och pep nedanför min säng, stackarn kom inte upp.Så jag lyfte upp honom till mig... då var han väldigt kelig medans jag halvsov, men jag vaknade ganska så raskt när han skulle sova på mitt huvud, haha.
Sen slickade han mig i ansiktet hela tiden och gosa sig in i mig... fan så underbar han är!

Har inte lagt in några kort. Brorsan har kameran och han är på Gran canaria och glassar. Har lånat Rebeccas och Max kamera men har ej sladden att lägga in, BRA camilla! haha.

Men snodde en bild av maxweb.se som han lagt upp bloggen. Han tog den när jag satt i camen, man ser inte så bra, men på ett ungefär iaf.

image242

Min gizmo!

Over and out!

dark cloud

[19:23:33] (*) Camillllllaaaaaaaaaaaaaaa säger:
haha aggerisft
[19:23:35] (*) Camillllllaaaaaaaaaaaaaaa säger:
bra stavning
[19:23:42] (*) Camillllllaaaaaaaaaaaaaaa säger:
aggresift
[19:23:44] (*) Camillllllaaaaaaaaaaaaaaa säger:
BAH
[19:23:47] (*) Camillllllaaaaaaaaaaaaaaa säger:
aggresivt
[19:24:20] Max & Rebecca säger:
haha, de som ploppa upp i mitt huvud tolkade jag såhär ditt ord.. aggresivstiftelsen? normalt
[19:25:44] (*) Camillllllaaaaaaaaaaaaaaa säger:
hahahahaha det går bra fan!
det var som häromdagen, jag läste rubriken på vlt på köksbordet, det stog " mamma 87 våldtar sonen 61 ... typ nått sånt.. jag bah shiiit, måste läsa.. läste som en galning.. hittade inget konkret som jag trodde.. handlade inte alls om nån jävla våldtäkt.. sen läser jag rubriken igen " mamma 87 vårdar sonen 61!

[19:26:39] Max & Rebecca säger:
NEEEEEEEEEEEEEEEJJJ VA LÄSKIGT CAMILLA DETTA ÄR SJUKT... JAG TÄNKTE PRECIIIISSS SAMMA SAK HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
[19:26:48] (*) Camillllllaaaaaaaaaaaaaaa säger:
HAHAAHAHAHAHAAHAHAH VAAAAAAAAAAAAAAAAAA?
[19:27:28] Max & Rebecca säger:
jaaaaaaa... hahahhaha.... såg på vlt hemsida.. jag oxå bah shitt va hemskt.. måste läsa sen bah,vadå vårdar ? hon våldog ju honom satkärringen.. sen läste jag också rubriken igen!
[19:28:12] (*) Camillllllaaaaaaaaaaaaaaa säger:
HAHAHAAHAHHA jaaa jag som trodde att jag var dyslektiker eller nått liknande! fan vad läskigt.. då är du lika blind som mig. Eller så hoppas vi på att det skulle stå nått sånt för att liva upp vardagen som är trist!
[19:29:54] Max & Rebecca säger:
hahah japp vi är totalt utvecklingsstörda.. vi borde börja läsa på IV ?
[19:30:24] (*) Camillllllaaaaaaaaaaaaaaa säger:
haha ja. ja jag tror nästan det.. har funderat på det ett tag nu.. har ju inge jobb så, haha.

Idag.
Ja idag? vart på stan, fick praktik + tim-jobb. Gick och satte mig ensam donkan och var allmänt glad. Sen gick jag till mitt möte. Sen tillbaka till butiken där jag gick praktik och jobb. Dom var helt omvända, helt otrevliga, konstiga,kalla. Ja som dom flesta är ute i arbetslivet!
Vet inte vad som hände på vägen. På en halvtimme ändrades allt. Min glada min gick tillbaka till en klump i magen där man inte känner sig välkommen eller respekterad. Så nu får vi se hur det slutar... jag hejjar iallafall på mig själv.

Snart.
Ja snart? ja då kommer min katt. Längtar så jag spricker. Okej jag vet, jag tjatar, haha, i love him, my babyboy.

nej fan. Snart är det idol. Bye


Work it like me

Ska skriva så himla snabbt nu. Är ju reklam på Desperate houswives!
på Fredag hämtar jag min katt. Längtar, fan, dagarna går sakta, ge mig fredag!
Imorgon ska jag till stan, söka typ Praktik. Sen är det möte med min handläggare. Rolig dag, eller inte.
Kan ju tillägga att jag kommer känna mig som en nedtryckt liten 15 åring som ska få praktik. Jaja, min handläggare säger att det är bästa vägen till jobb, får väl tro på han?

Alla, ALLA i min omgivning är sjuka, feber hit, ont i halsen dit, snuva hit. Ja, och min kropp verkade haka på trenden. Dock inte brytit ut helt. Mest ont i halsen och hängig..får se om man sjuknar in.

Nu har jag tittat klart på desperate houswives. Det var inte så bra invigning av säsongen faktiskt. Trodde det skulle hända mera, jaja, man hade för höga förväntningar tror jag. Men jag vet ju att det kommer bli super bra om några avsnitt, daah. Världens bästa serie liksom!

Nej, nu ska jag tjuvkika lite på prisonbreak, thihi, fy på mig!
Godnatt Sverige.

Give me some sugar

Fan, är så sockersugen att jag går under. Jag tror jag ska baka en sockerkaka faktiskt. Man behöver ju inte överäta sig bara för att man har det hemma. En bit om dagen är bra för magen. Hehe.

Igår var det en fullspäckad dag.
Sanna ringde och väckte mig ur min dröm klockan 0907. Hon var pigg som fan. Sen la vi på. Sen ringde Rebecca, hon var lika trött som mig själv. Dom skulle ringa och väcka micke som låg och sov, haha. Det verkar som att ingen har någon väckarklocka!

Sen åkte vi iväg till Eskilstuna Zoo, det var If metall dagen. Både Micke och Max jobbar ju inom det, så gratis blev det iallafall.
Det var ganska så kallt ute, men det var mysigt endå. Sprang runt och kikade på djur hehe. Sen uppträdde Måns zelmerlöf också. Man var ju tvungen att stanna och kika.. han såg ju inte så dålig ut, Grr.

Sen drog vi till bolaget och sedan käkade vi i Eskilstuna och sedan hem till Västerås.
Runt 1930 drog vi till Peter och Frida, hon fyllde 26 år. Där var det lite folk och sånt. Det var trevligt.

Sen sprang vi till bussen, och halva folket hann inte med den, så dom tog taxi. haha. Sen möttes vi upp på BlueMoonBarr. Vi stog dock i helt fel VIP kö, så vi var tvunga att betala hela 120kr. Inte bra för den tama ekonomin. Men men..

Det var kul faktiskt, vi dansade som galna höns. Bra musik på alla dansgolv, men folket där inne var väldigt.. hmm... konstiga? Sprang runt och var aspackade och inte alls brydde sig om dom stångade armbågar i magen på en. Lite skummt, dom är ju för fan äldre . Att man inte kan bete sig så också. På konrad är alla också fulla, men inte otrevliga.
Men jag gillade BMB faktiskt, så återvända tänker jag göra *ler*
Jag hade mina fördommar om stället. Trodde det skulle springa runt 40 åringar, men det gjorde det inte. Visst fan det sånna, men mest folk mellan 20-30. Det är bra det!

Lite bilder?

image230
image231
image232
image234
image235
image237
image238
image239
image240
image241

Finns mer bilder om ni vill se, på misscamilla.bilddagboken.se

Ha en bra dag.

Ah just ja, kvällen roligaste händelser, Sanna krashar ett glas på dansgolvet och max snubblar och ramlar.




Raindrops

Idag unnade jag mig en chockladbit. Oh, det var så gott. Jag tycker synd om mig själv, så jag var värd den faktiskt.
Och nu mår jag illa.
Jag är hungrig, men jag vill inte ha mat. Är inte sugen på något. Ja, vad gör man då liksom?

21 September får jag en kompis, en livkamrat. Min katt. Längtar så otroligt mycket.
 Jag hörde att det var fredag idag. Och vad händer?

Det regnar ute.Så puttinutt då !

to confused to fokus

Vad ska jag göra?
Jag vet inte.
Jag har varit i kära Ramnäs och tittat på katter. Dom hade 12 katter, förstår ni, 12 katter. Det var katter ÖVERALLT. Jag ser katter när jag blundar, katter i taket. ÖVERALLT.
Så mycket dilemma nu så det är sjukt. Jag vet inte vilken jag vill ha, suck på mig.

Första katten. As vacker teckning, skit söt verkligen, men alldelles för blyg. Jag vill inte ha en katt som är blyg och rädd för allt. Den vill inte ens sitta i ägarens knä när den ska matas. Suck... det var ju den katten jag ville ha först av allt ju. Men det är ändrat nu.

Andra katten. Skit mysig, busig och väldigt framåt. Dock en nackdel, den är hel grå. Jag vill inte ha en grå katt som alla andra har.

Tredje katten. Den kom fram till mig från början och nosa och titta på mig med sina oskyldiga små Perser ögon. Sen satt den sig i min sko, och där satt den sen. Helt underbar.
Men den glömde jag umgås med, jag var uppe i det andra två katterna.
Sen kom mamma upp med den katten till mig och sa att vi får den om en vecka om vi vill ha den.
Den var skit lugn, satt i min famn som en liten bäbis. Den var vit, men lite cream färg i ansiktet och en grå svans.

Fan, vilken ska jag ta?
Jag får bestämma mig inom några dagar. Jag har förtur på alla dom 3. Men mitt hjärta säger olika saker.
Sicket dilemma Camilla!

image228

Och denna är från förra sommarn. God damn, smal man var. * längtar tillbaka *

Godnatt.

To be me

Kanske ska uppdatera lite!

Söndag
tränade på dagen. Alexander kom hem till mig på kvällskvisten sjuk och bakis. hihi. Han somnade runt 22 nångång, haha. Men jag låg på hans mage som gick upp och ner, upp och ner! Det var mysigt endå. Somnar man så somnar man ;) haha!!

Måndag
Rebecca ringde och väckte mig runt 0845. Trött som ett åkbäke var man. Sen kom mamma hem runt 0930. Hon skulle sjussa ner mig till frisören som skulle klippa och slinga mitt hår, wiie!
Klockan 1300 så skulle jag på möte på Jobbcentrum. Jag sa till mig frisör att jag skulle sticka iväg runt 1230. hmm tiden gick och klockan fem i halv så började hon ehhhh typpp KLIPPA mig. Det blev lite brådis ett tag, och lite halvdant. Men jag är nöjd för det.

På mötet var jag negativ. Jag befarade det värsta helt ärligt. Men jag blev positiv överasskad. Kommer förmodligen att ha ett jobb inom några månader. Antingen tim-jobb, vikariat eller fast, skit samma, ett jobb är alltid ett jobb!

Sen mötte jag Rebecca som också skulle till frisören och göra i princip samma sak. Hon blev också bra i håret. Nu är vi ett steg närmre oss själva igen - Blond.
Var hemma runt sex. Trött som fan.

Idag har jag tränat, varit på möte igen. Allt går som det ska.. livet kanske börjar... nu?

Tog lite fjant bilder för att visa min nya hårfärg. Syns inte så mycket på bilderna. Jag är iaf ljusbrun nu. Eller brun med blonda och sånna nyanser i håret.

image226
image227

So this is me now!
Fint?

My dream broke my heart

Drömmen inatt känner jag fortfarande av. Det är så jobbigt.

Jag drömde att jag var på affären med mamma och skulle köpa godis, daimkulor. Sen åkte vi hem till mormor och morfar där stefan också var.
Under hela tiden i affären och hemma hos mormor var mitt hjärta stelt. Jag bröt ihop på golvet av tårar som sved. Jag kunde inte andas pga smärtan jag kände, en del av mig hade försvunnit, min bror var död. Han hade drunknat från en bro där det var massa vass och vattnet var sådär av kopparfärg. En insjö med vatten som smakade järn. och med grusig botten..

Helt plötsligt så stog jag på bryggan. Grät. och jag ramlade i. Sen sträckte någon fram handen till mig och det var min bror. Han drog upp mig. Han räddade mig.

Det här var en skit jobbig dröm. I drömmen mådde jag så dåligt, tom när jag vaknade, och jag gör det fortfarande. Jätte läskigt.
Mitt hjärta gick verkligen sönder.. jag blir nästan tårfylld av tanken.

En sak ska jag göra idag. Jag ska ringa brorsan.

image225

Älskar dig Daniel.



Enjoy the truth

Klockan är 23.14.
Här sitter jag.
Klockan är 23.35
Här sitter jag. Fortfarande.
Har skrivit, suddat, skrivit,suddat.

Och jag kom fram till en enda sak.
Du är patetisk. Och jag är skit grym.

Klockan är 23.40
Och nu drar jag och sover. Godnatt

image224

Totally refreshed

Bloggen är otroligt fin nu tack vare Max. Han finner ni på http://maxweb.se
Tacktacktack!

Igår blev det träning med Rebecca och Micke. Sen besökte vi bolaget och Willys för att äta tacos på kvällen med Max och Peter.
Det var jätte gott. Sen hällde vi upp lite vin, och Sanna plingade på dörren och kom in, medans killarna drog ut. Tjejkväll på G.
Vi pratade och pratade om känslor, livet, framtiden. Och vi kom på att man inte kan leva i nuet. Man måste ha någon slags framtids visioner. Annars är man nog invalid.

Idag har det varit lugnt.Betat av många avsnitt av Greys anatomy och det är så himla bra! Mamma är sjuk, jag är trött. Har pimplat alldeless för många kaffekoppar idag, men är trotts det endå trött. Hm.
Det var fest hos Carola. Kanske drar dit och tittar in senare. Vet inte, just nu är jag .. ingenting.

Föressten. Jag kuggade teorin igen. Med 1 poäng. Förr förra gången kuggade jag med 2 poäng. Ganska så irriterande. Nästa gång klarar jag det. Jag kommer få högsta poäng. haha. Fast jag nöjjer mig bara om det står GODKÄNT med grön färg. Sen struntar jag i resten!

Letar fortfarande efter min perserkatt. Går väl sisådär.Finns ju överallt förutom i själva Västerås. Jag undra om det finns något bra med denna stad? Finns inte ens någon som kan föda upp katter. God damn it sucks.
I slutendan får man väl åka till typ göteborg och hämta katt. Men det är det värt....

Im so weard

Plugg,böcker,panik,uttråkad.
Vad gör man? jo man bloggar.

Satt på sängen med boken i famnen. Såg datan där borta i hörnet... helt ensam. Happ tänkte jag, vore ju skönt att ha den brevid sig när man pluggar, skönt att ta uppehåll och typ läsa aftonbladet eller nått liknande. Sen orkar jag inte springa dit om nån skriver liksom. ( nej jag är inte databeroende , bara lite weard ) . Jaja, ska komma till poängen med detta.

Jag hämta en frukostbricka. Den är turkos med bruna blommor på, så söt. Men iallafall. Tog datan, ställde den på den, eftersom datan sjunker ner så förbannad i sängen, och då blir det varm och får ingen luft. Med andra ord, fläkten under datan blir cepe.
Sen sjunk såklart brickan ner istället. Så jag tar en pärm. Ni vet den är ju tunn, sen blir det tjockare & tjockare, hänger ni med?
Om inte, sluta läs då.
Men iaf, det la jag under brickan bakom datan. Så nu går den iallafall uppåt lite granna där bak. Skit smart ! Sen har jag en bok under musen..lisa marklunds bok. Trevligt.
Nu funkar allt as bra.

Ja, jag pluggar teori. Vill klara teorin nu,så man kan sälja böckerna och aldrig mer se dom igen. I hate them!

image220

Skulle vara skönt att klara det nu. Ett steg närme brum brum liksom. Fi fan, vad jag ska fira om jag har turen på min sida.
Förra gången var jag 2 fel ifrån godkänt. Det gjorde fan ont, ett slag i magen. Grät för att jag var så besviken. Tänkte på alla som visste och höll tummarna. Denna gång vet nog knappt någon vilken tid och dag jag ska skriva. Och jag tänker inte berätta det heller.
Rebecca ska följa med mig nästa gång. Som ett stöd.Skönt att ha nån som väntar utanför det vita, kyliga rummet om man inte klarar det. Plus att det är as skönt att ha någon där om man klarar det.

image221

Jaja, hoppas man får kortet i handen, annars får man åka moped resten av livet. Vore ju kul.

image222

Jag borde göra nått. Ja, fortsätta plugga.
Ska nog dricka mer kaffe. Annars somnar jag.



You smell like onions

Hello again !
Dagen till ära började med promenad kl 10 med Rebecca. Sen hem och käkat lite. Kollat efter katter på internet, det går inget vidare vill jag lova =/ Visst finns det katter, men antingen bor dom i happarandra eller i malmö, iallafall dom till bra pris. Sen hittar man oftast Perser för 5000, och dom bor nära en.Men ja priset är ju ett stort pris. Hade jag haft möjlighet till lån på banken hade jag tagit det.

En cream färgad Perser vill jag ha. Nån som vet? =D

Nu pep mobilen. Stan kl 14, sen träna. Skönt skönt skönt! Sen ska jag plugga som en galning idag! Wiee.

Kikade på Idol igår.. ohhh...det är som vanligt. Kul med folk som inte kan sjunga, dock var det roligare när idol började, när ingen visste att det skulle vara så. Helt sjukt att människor kan vara så tondöva. Men deras kompisar eller famlijer vill väl inte säga det. Jag hade inte heller sagt nått. Bättre att hålla käften, haha.

Nästa måndag, den 10. Going blond, och ska till jobbcentrum, haha. Roligt värre eller inte. Jaja, kanske finns nått intressant där.. wie.. =)

Goodbye!

Feels so good

Tja!
Dags att skriva igen då. hehe.
I fredags var det lugnt.. Var bara hemma och degade. Tränat hela veckan.. men uppehåll i lördags och söndags.. idag var det full fart igen. =)

Eh okej vi kan hoppa till lördag.. Då det iallafall hände nått. Vi förfestade lite.. killarna hade grabbkväll.. så vi fick inte vara med, hehe.. skojja.. det gjorde nog inte så mycket ;D
Drog till bussen, träffa sanna.. som var på lyset.. kändes kul att se henne igen på lyset. Och du ska med oss nångång!

image217

jaja vi gjorde skit goda rosa pantern drinkar hemma hos becca.. mummsfillibabba =D sen drack vi vin också.. och nån annan drink.. sen krogen, köpte varsin rosa panter.. våran hemma gjorda var mycket godare faktsikt.
Sen dök micke och kotten upp också. Kotten bjöd oss på två piggelin drinkar, skit snällt !!
Oj, sen blev det lite snurrigt, haha.
image218
image215

Kotten och jag. Dock hade jag ingen bild på micke, men ja, så kan det gå ibland.. men han har mörkt hår... 175 lång.. väger ca ? vet inte, 75 kg? eh... ljusblåa ögon. Hoppas det dög.

image216
My love pooh och jag

image219
Jag, Malin, Rebecca. Det är nog årets vimmelbild! haha =D
Tråkigt för er som inte förstår, hehe.

En skit bra kväll, Verkligen. Känns bra nu =) Wieee

Ikväll ska jag basta med pooh. Wohow.

Nej nu vette tusan vad jag ska skriva. Hade bra. Kram