En ledig dag

Känns konstigt att sitta här kl halv tolv. En ovana dessa dagar. Vaknat massa ggr i morse, är så van att gå upp tidigt. Försökte somna om hela tiden, tillslut gjorde jag visst det och vaknade kl 1001, fick panik i någon sekund, sen kom jag på att jag är ju ledig.
Ganska boring faktiskt.
Men nu börjar tröttheten komma inpå, är så seg idag. Kroppen gör ont och ryggen likaså. Det är inte konstigt man reagerar, går från 100, till absolut 0. Jahapp. Hade hoppats på att få jobba idag tror jag... mkt roligare än att sitta här iaf. Hihi

Igår efter jobbet kom jag hem efter halv åtta någongång. Hällde upp chips, gjorde dipp och hällde upp ett glas vin. Sen var det bara jag och Lets dance. Det var så skönt, inge ljud, bara tyst. =)

Idag vet jag inte vad som sker. Får väl se. Blir nog iaf lugnt, i guess. =)

Hej verkligheten.



hejhej

Då var en till arbetsdag över då. Nästan så jag, Lotta och fredrik blir trötta på varandra, jobbar ihop hela tiden, haha. Imorgon också! :-)
Sista dagen, sista jävla dagen. Fan. Usch. Dock vet man aldrig om man får hoppa in i helgen. Men på måndag är det iaf möte med folket kl 10. Sen stänger butiken ner och jag kommer aldrig mer sätta min fot där. Det känns fan sorgligt. Det är väl en sak att inte jobba kvar, men nu kommer jag inte ens kunna gå dit och hälsa på mina arbetskamrater, Nej för det blir någon annan jävla piss affär där.
Så nu får man samma känsla igen som förut. Sista dagen. Ganska så sorligt.. ledsamt. Många skratt man aldrig kommer glömma. Många minnen som raseras av någon annan affär.
Det kanske låter patetiskt. Här sitter jag och verkligen beklagar mig över ett jobb och jobbpolare. Men fan vad det har gjort intryck på mig. Fan. Det är som alla säger.. det kommer absolut inte bli samma sak på nästa jobb. No way.

Idag gjorde vi en mkt busig sak, hihihihihi. Never gonna tell!! haha!!

Nu ska jag slänga mig i badet. Det känns att jobba utan någon ledig dag i streck med långa pass. Ajjjajjjj.

oh fi fan

VAd folk det var idag. Jag, Lotta och Fredrik kämpade som fan... kön bara ökade med vagnar fulla med leksaker. Helt jävla sjukt så folk handlar.
Vi behövde en till personal där eftersom vi inte räckte till. Marie kunde inte och 2 andra kunde inte heller.. happ.. så Mattias fick komma in och hjälpa.

Jag som skulle ha jobbat till 16 idag, fick jobba till 19. Jag är helt slut. Det var längesedan jag kände såhär! Jag och lotta sade att inte ens under julruschen i city gick tiden så fort. Vi öppnade kl 10... klockan 13 satt vi och åt lite, jag och lotta medans killarna kämpade där ute. Aldrig att tiden har gått så fort.. det var som en halvtimme, fast det gått flera timmar.

Vi kunde inte ens gå och dricka vatten. Likbleka, snurriga och trötta var vi. En kund reagerade och sa att jag borde gå och sätta mig, hahaha. Och då hade det liksom bara gått 2 timmar. Sjukt.

jaja, fan vad proffs vi var idag. Vi stog fortfarande med ett leende efter 9 tim, hur trötta vi än var. Eloge till oss!

Trötttrötttrötttrötttrött

Har inte uppdaterat på ett tag nu. Jobbat hela påsken, jobbar hela veckan också för den delen. Min lediga dag blir ett pass på 9 tim. haha. Det var den vilan. Men det kan man göra när man inte har något jobb igen. Bläblä. Ska hitta ett jobb snabbt som faen... nu när man får smaka på kakan igen så blir man jobb beroende.. iaf jag!

Nej jag har inget att skriva, för jag står bakom disken hela dagar eller lassa varor i butiken så det händer inte så mkt. Eller jo häromdagen blåste vi såpbubblor.. skit skojj.. har fan glömt hur kul det är när dom blåser iväg haha.

image626
Sexigaste peruken någonsin.

Haha

Det är så kul. Varje gång jag skriver blogginlägg som är deprimerande eller något hemskt som har hänt, ja då stiger fan antalet besökare enormt vill jag lova. Sen när jag skriver vanligt och är allmänt glad... ja då sjunker antal besökare. Tycker ni bara om mig när jag är olycklig? hihi.

Btw, är det bara jag som är så jävla sugen på våfflor?! Jag har bara ett gammal våffeljärn från gammelmormors tid. Och om jag nu ska ha våfflor, ja då blir hela lägenheten igen sotad av os. Kanske inte kul, med tanke på att jag har storstädat idag..Vill väl inte byta ut blom doften mot sot doft?


Vilken vecka

Hej och hå säger jag bara.
Fi fan vilken vecka. Helt jävla sjukt ska ni förstå. Det som bara händer en person, och det är mig.
Jag önskar jag kunde berätta, men kan säga såhär. Min kära gamla vän är inte den jag trodde han var. Tänk så manipulerad jag har varit under dessa månader. Det är läskigt. Han var duktig på det. Som en narscissist.
Besviken på mig själv, att jag inte såg. Men hur ska man se när personen i fråga är riktigt duktig på att manipulera och överdriva saker.
Jag trodde han tyckte bra om mig, jag har aldrig gjort något elakt mot honom, bara tvärtom. Varit hur omtänksam som helst...jag fick ingenting för det. Bara elaka ord som sved i hjärtat och jag har aldrig varit så chockad. Fan vad ont det gjorde, och det gör det fortfarande.. det är svårt att förstå.
Jag vill kanske fortfarande tro att han är den person jag trodde han var, men han är inte det. Han är totalt tvärtom. Jag blir bara rädd av tanken... så himla rädd.

Alla står bakom mig, min familj, vänner. Skulle han göra något. Skulle han inte få det så lätt, då skulle det vara synd om honom.
Detta skriver jag dit, utifall, vilket jag inte tror, är om han skulle hitta bloggen och läsa detta och få för sig något. Så vill jag att han tänker efter noggrant innan han gör det. För han skulle bara förlora på det.
Det finns bevis.

Okej, tillbaka till något mer vardagligare. Har jobbat idag, som vanligt. Varit full rulle. Ledig imorrn. jobbar lördag. Yäh.
Nej fan. Har inget mer att tillägga.
Puss

Godnatt

Nu ska jag snart ta och krypa till kojs. Har varit en stressig dag på jobbet, mkt att göra, men hur kul som helst. Börjar 10 imorrn, slutar 19! :-)

Var skönt att återse nötterna ute på E-lund. Jobbade med Lotta och Fredrik idag, det var kul. Och mötte Marie när jag kom!
Feels like im home, haha. Stört egentligen. Hur man kan trivas så sjukt jävla bra, obeskrivlig känsla. Jag undrar om jag kommer återfå den känslan på något annat jobb? att gilla precis alla jag jobbar med, och dessutom vara duktig och självsäker på mitt jobb. Och gå hem med ett leende på läpparna varje dag för att jag trivs så bra? Och vakna på morgonen, trött som fan, men endå känna, wie, ska jag jobba idag =D ....det känns fan inte möjligt.
Jag har haft tur faktiskt. Tråkigt att det är kortsiktigt bara..

Ska jobba lördag också! SKIT bra det ju. Money money. Hihi. Hoppas på söndag också...

Nej, sängen ropar på mig!!
Godnight people.

En knepig värld

Allt känns så konstigt. Jag kan inte sätta fingret på just vad det är. Jag känner mig inte nöjd med något längre. Jag tänker bara långsiktigt och när jag tänker framåt så har jag ingen bild, för jag vet inte vad som händer där.
 Jag har inte ens någon aning om det. Jag kanske är trött på att inte veta? att bara söka, söka, söka efter svaren. Frågorna är alldelles för många. Jag känner mig ofokurerad, ful, och skit tråkig. Kanske bara är just nu, imorgon är det ju en ny dag..

Jag kan inte längre läsa en bok ens. Jag kan inte koncentrera mig på bokens innehåll. Har inte kunnat läst på kanske 2 månader. Det går bara inte. Förut var boken min tillflyktsort, att glömma bort verkligheten, bara vara för mig själv och sjunka in i en annan värld.

Nu lever jag min egna bok. Kapitel efter kapitel spelas upp i en dramatisk verklighets skildring av mitt liv. Det är en ganska tråkig bok, med snabba jobbiga vändningar som gör att man tappar fokuset och själva handlingen. Man förstår ingenting. När man väl börjar hitta röda tråden så tappar man den direkt. Det finns inget slut, slutet känns så långt borta. Det händer så mycket att allt bara blir suddigt. Kapitlerna är så korta. Alldelles för korta, man hinner inte ens vänja sig förrän det helt plötsligt övergår i något annat. Och sen helt från ingenstans så återgår man till kapitel ett och inser vad det egentligen handlade om. Pusselbitarna faller på plats. Man gråter, man ler eller blir rädd.
Man vet inte vad som händer härnäst. Känslorna griper tag i en, man förlorar medvetandet, karaktären och faller i trans. Stirrar in i väggen för man förstår ingenting. Då man inser att man kanske ska sluta nu. Sluta upp att analysera allt. Kanske lägga ifrån sig den, stänga boken och hitta en annan väg..med längre kapitel och som faktiskt har ett lycklig slut.

Neråt

Inte går det bra för mig inte. Nee. Det var ju självaste fan rent ut sagt. Jag är varken deppig eller glad. Men att han nu är intresserad av någon annan känns på något litet sätt endå. Kanske ville jag vara första prioriteten ett litet tag till. Jag vet helt ärligt inte. Jag suktar efter närhet, efter att bara vara den enda för någon. Vill inte vara nummer 2 hela tiden. Fan, vad gör jag för fel? Varför kommer jag aldrig längre med killar? Varför hinner dom fatta tycke för någon annan och se mig som en dörrmatta man bara kan gå på, men jag finns alltid där. Varför får jag aldrig betyda något lite mer extra för någon.. Varför?
Det är väl inget större fel på mig. Dom tycker ju alltid så himla bra om mig, men aldrig mer än så. Jag vill inte vara en vän eller något annat. Jag vill vara speciell. Jag vill inte bli "bortbytt" så fort det kommer någon annan.

Jag är så trött på allt nu. Det känns fan hopplöst att träffa en kille. Vet inte ens om jag orkar med det något mer. Det enda man gör är att försöka, sen sitter man endå tillslut ledsen och allt känns bara hopplöst.

Jag vill inte längre vara en tidsfördriv för någon tills den hittar den rätta.  Vill inte. Sluta, släpp, såra mig inte. Jag är inte mer än mänsklig. Med alldelles för många känslor...

förvirrad kanske

Charlotte perelli vann igår, vilket var bra. SKön låt och så! Blev dock väldigt förvånad över att linda bengtzin inte fick några tittar röster.. konstigt det där.. haha.
Jaja, rätt låt vann iaf!
Tycker ni ?

Varför kände jag mig förnedrad och sviken? tog jag illa upp för att jag inte visste om det var sanningen eller om du ljög mig rakt upp i ansiktet? jag vet inte vad jag tror faktiskt. Får se om det löser sig under dagen... vi ska ju typ jobba ihop. Samma visa igen, samma veva, samma känslor kommer jag ha imorrn när jag kliver innanför dom där dörrarna.

Igår såg jag framemot det, idag känner jag bara äckelkänslor faktiskt. Varför ställer jag upp, varför bryr jag mig så mkt om dej. Varför är jag så jävla snäll gentemot allt detta?

Känner mej helt jävla invisible... ett tack, eller ett förlåt kanske skulle ha setat fint.

Men men...


Melodifestivalen final ikväll

Ikväll smäller det. Vem ska vinna ikväll, vem ska få representera sverige? Jag tror nästan på Perelli faktiskt. Men sen vet man aldrig, blir ju skrällar lite här och där! :-)
Men hoppas mest på nielsen och Perelli !

Ska väl hoppa in i duschen, sätta på mig mjukisarna och fara till Rebecca och Max, Sanna kommer också ! :-)

Nej, fan, har inget att blogga om faktiskt.
Hejdå!


jobb ju

Mattias ringde imorse och sa att jag måste jobba inne i city. Jag stog där med träningskläder och påväg till gymmet liksom. blev helt paff, efter allt som hänt trodde jag inte att jag skulle få jobba igen. Men tydligen, vindar vänder...

Var så sjukt nervös. Har inte jobbat inne i city sen i julas.Har ju bara varit ute på Erikslund. Så med en klump i magen drog jag ner med bussen.. jag visste inte vad jag hade att förvänta mig, helt ärligt. Klart, det är ingen som tycker illa om mig, men situationen som man hamnade i var inte särskilt populär.. om man tänker efter såhär i efterhand, haha.

Kom in i fikarummet. ALLA satt där, dom jag hade mest farhågor av. Jag höll på att dö rent ut sagt, falla drop dead på golvet. Men jag gjorde inte det.. drog på mig ett leende och jobba hela dagen.. det gick sjukt bra, och jag kände att jag hade saknat det...

Ska jobba nästa vecka ute på E-lund, sen veckan där på också.. fan, jag längtar att få träffa alla där ute.. tycker om dom.. dom är bäst.En familj jag saknar sjukt mkt. Så det ser jag framemot, och jag tror dom ser fram emot att ha mig där också! :-)

nu sitter jag och väntar på att Mattias ska ringa mig, återigen på nätterna. Dock är kl väldigt mkt och jag tror jag somnar närsomhelst..så nu får han ta och ringa.. gäääääsp.

Idag var jag och rebecca över till Sanna och kollade hennes nya place med karln som hon blitt sambo med igen. Det var fint faktiskt :-) även fast dom nyss flyttat in dit!
Dom bor på skiljebo, rätt sida av stan, och i samma hus där min bror bodde i, hihi.

Men sen efter några glas vin så blev man helt seg... så vi avrundade vid elva någongång. Imorgon blir det melodifestival med vännerna.. najs najs=)

Godnatter


jaha

Var och tränade idag med Becca.. sen drog vi till vuc... för inte kom man inte på enstaka ämnen, eller jo 4st.. men det funkar inte. sökte in på ett annat programm..så nu får man vänta igen.. lalalla. kulish.

Sen drog vi hem, duschade och så. For hem te becca och åt renskav.. det var gott.. dock starkt, men gott.. fick värmevallningar.. höhö.. klimaterie varning.

Nu sitter jag och väntar på att Mattias ska ringa... Vi har börjat prata på kvällarna in till nätterna denna vecka. Mycket trevligt, och kul... finns liksom inge stopp.. prat prat prat hihi. Sen lägger vi på efter några timmar och sover. :-)
En.. (dålig?!) vana har det nog blitt.

Sitter och tar emot avsnitt av rebecca och max. Andra avenyn. Ohhh besatt som fan är jag. Så sjukt bra serie så man dör. Men allt kronglade, fick inte hem avsnittet. Sen skulle jag ladda från deras hårddisk, på ftp.. Tror ni det gick eller? NOPE.

Så får ta emot på msn, vilket kan ta lång tid.. men nu gick det ganska fort fan.. sjukt bra ju!

Hejsvejs




Flickrummet mitt

Har gjort iordning rummet lite. Köpt ny tv bänk, schablonger ( tror jag det heter ). Så har möblerat om lite :-) .
Tänt ljud har jag nu, och lyssnar på skön, soft musik. Jag bara är..



Tog utan blixt för man ska se ljusen och mysigheten lite mera :-)

Nu kom Amy whinehouse - back to black på. Mysig låt, hennes röst är skön. Tråkigt att hon är en konstig människa. Haha. Galen tjej det där....!
Men hon verkar inte bry sig så mkt, säkert drogerna som gör det. Tragiskt!

Igår ringde VUC kärringen och klaga och frågade massa saker om min ansökan till komvux. Suck.. snacka om försenat. Får hoppas på svar denna vecka, så man vet liksom.

Idag på dagen kikade jag på ett avsnitt av "robins" på svt. Gäster var Björn gustavsson och Felix herngren. Fan så jag skratta, roliga människor det där. Haha. Tydligen var det sista avsnittet, så ladda hem det om ni vill skratta lite :-)

Personligen tror jag att Björn Gustavsson har varit den "nördiga" i skolan och använt sig av humorn för att bygga upp någon slags mur. Jag vet inte, men det känns som det... Om det är så, kan ju han skratta sig lycklig åt mobbarna! =)

Nu blir det ANDRA AVENYN. Love it ;D

My sweetest downfall

Varför tänker man annorlunda på kvällarna/nätterna? Varför känner man sig annorlunda? Även fast jag sitter här på dagen, när det är ljust, så känner jag inte klumpen i magen. Men direkt när solen går ner och kl tickar för bed-time så kommer ångesten lika fort som tåget åker förbi.. lämnar bara en susning. Bara åker förbi.

Jag måste hoppa in i duschen och skölja av ångesten. Egentligen, vilken ångest? JAG VET INTE. Varför ska allt vara så himla svårt. Varför kan inte allt vara lätt ibland? bara flyta på som det gjorde när man lekte i sandlådan. Det enda problemet man hade då var om man åt sanden och fick mask i magen. No big deal, det tog morsan hand om liksom. Nu har man ingen som städar upp efter en, man får ta tag i sina känslor och tankar åt sig själv. Kanske därför det är så svårt.. att man känner sig ensam, när man i själva verket inte ens är det.

Äsch. Här sitter jag och skriver en massa gojja. Jag mår ganska bra faktiskt. :-)
Det enda jag saknar just nu är att krypa under täcket och somna i en killes armar, bli pussad godnatt och veta att jag betyder något.
Men det vill ju alla, mer eller mindre!

I-lands problem! Haha!

Godnatt era små parasiter, nu är det duschen, sängen och sussa! hihi


Fredag Och Lördag

Fredagen blev lite rörig. Men först satt Jag, Rebecca, Max och Micke och drack öl och vin. Dom drog till Bmb. Vi skulle dit senare, men dom ringde och sa att det var proppat med folk redan kl 21. Det var nå Cover band som spelade där som troligtvis var populärt.

Vi mötte killarna och drog in på pluto. Satt där i 30 min. Drog till Å och då kom Peter och Frida. Vi avrundade på natten någongång eftersom det var fest dagen efter igen..



Lördagen blev också lite rörig faktiskt. Hehe. Från början skulle vi hem till Frida och förfesta men av någon speciell anledning så förfestade, jag, Sanna, och Rebecca istället.
Vi drog sedan till Å och tog oss ett glas vitt och sedan mötte vi upp Frida och Peter och drog in till Blue moon bar.
Det var jätte trevligt när vi satt och snackade och drack lite. Vi for runt som tuppar och hade kulish. Sen kom Max också med sin feting kamera och alla trodde han var vimmel fotograf.. tråkigt för dom som går in på Bmb's sida dagen efter och inser att dom inte är med... en annan hade ju blitt lite små arg, haha!

Nej men det var det. En trevlig helg, smålagom sådär. Idag är man lite bakis. Eller mest seg faktiskt. Sitter i mjukisarna, ljus tända och glor febrilt på andra avenyn. Snart är ett till avsnitt klart... =D

Jag, Sanna, Frida och Rebecca på blue moon.
image617

Lilla jag
image618

Rebecca, frida och Peter
image619

Max och Rebecca
image620

Jag och Sanna på Å
image621

Jag är tvungen att lägga upp denna hemska och skrattretande bild på mig själv från i fredags. Jag ser helt ner sunkad ut. Oljig på händerna efter hamburgare som också fastnat i ansiktet.. grooose! Hahaha
image622

Ja det var allt från mig. På återseende!

Grr

image614

What you see, is what you get ;-)
Jag vet att du vill ha mig.

Godnatt / mensvärken

besatt madame

Okej, kan inte sova.. måste vänta tills Andra avenyn laddar klart... måste kolla.. ladda klart någongång då. Fan det är så spännande.. jag är besatt.. lite eh... psykobitch... kanske emo. LADDA KLART DÅ! #¤%&=?"%¤#"#¤%"!!!

FY!

Och jag är så JÄVLA sugen på VIN. Det är nästa lite creepy. Alla bah drack och åt mat i Andra avenyn.. det var fan vin överallt... jag vill ha, tjejsnack, mat, vin, party. HEVLETE GE MIG!

Vad är det med mig?
Tror det var den där förbannade Ostmackan, ja, ni vet, den förbjudna.. NATTMACKAN som man absolut inte får äta... och jag gjorde det.
Skämms lite.

Tittade nämligen på Top model och kom på att jag är sjukt sugen på att bli blondare och skaffa hårförlänging som ena tjejen där.. shit så snygg blond färg det var. GE MIG , huvaligen!
Och jag tänkte på träning.

Ja, jag tränade idag. Och det var SÅ himla skönt.. jag tänkte.. ingen nattmacka nu Camilla.. fy på dig. Men ja, vad gör man? jo man går till kylskåpet och tänker ( som alla andra nätter ) " Detta är sista gången jag äter nattmacka"

Lite fucking självdisiplin får man väl ha? Hur ska jag annars glänsa i sommar? Ne.. nu får det vara nog. Hej och hå... =)

FAN JAG ÄR PÅ SÅ HIMLA BRA HUMÖR SÅ ATT JAG DÖR !

image614

Yalla

Hittade en resa för 2 personer på hotell i chania för bara 5000kr! Yalla kan vi se om vi får plugga eller inte, för då sticker jag och pooh till Grekland en vecka den 14 juni ;D

KOMIGEN NU DÅ!

Fortfarande irriterad

Över att jag köpte det där skiten från Body shop. Det som skulle göra läpparna fylligare! Varför funkar det inte ?
Finns det någon som vet vart man kan köpa nått lapsyl/läppglans som verkligen gör läpparna fylligare och att det syns? Märke? kostar? nån?

Kolla, det syns inte.



Komihåg att jag har läppglans över de där också.. ser alltid ut sådär när man har vanligt läppglans oxå..

Ge mig något som funkar!!

Håller tummarna

Jag och rebecca var ner på VUC ( vuxenutbildningscenter ) idag för att vi vill plugga allmäna ämnen.
Matematik A ( Jag har IG i det sen gymnasiet ) .
Historia A
Datakunskap A
Engelska B
Psykologi A
Naturkunskap B

Dom börjar i mars. Sen ville vi fråga om vi får ta typ några ämnen från Vård och omsorgs programmet som börjar i April.
Man får göra så.

Men vi fick en riktigt satkärring som var så negativ. Hon bara babblade om att det var dyrt och att dom inte har råd och hon bad REbecca ( som sade att hon ville plugga beteendevetenskap senare på höskola) att inte sätta upp målen som höga, dvs att hon sa att hon inte ska plugga det förs hon har jobbat inom det.

Okej, dubbelmoral. När man söker vissa jobb så kräver dom att man ska ha en teoretisk grundläggande utbildning inom det. Alltså pluggat.

För att tex komma in på vissa högskoleprogram måste man ha pluggat vissa ämnen på komvux. ( det är nästan enda anledningen för att få plugga komvux)
Man kan alltså inte göra som vi. Plugga dom där ämnena och sen några från vård och omsorg för att vi vill pröva på och kolla om det är intressant. Man måste alltså ha arbetat inom det man vill plugga till.

Dom prioriterar äldre folk, arbetslösa och dom som inte har gymnasieutbildning.

Vi sket i henne. Vi tog ansökningspapper, csn papper och högskolekatalog.
Åkte hem. Fyllde i dom där ämnena jag skrev i början. Sen "ljög" vi. Vi kollade i högskolekatalogen där vi hittade program som behövde just dom ämnena ovanför.
Så nu får vi vänta och se hur det blir.

Sökte även in på Vård och omsorgs programmet. Haha. Så vi vet inte riktig vars vi kommer hamna tillsut.

Jag hoppas verkligen att jag får plugga dom där vanliga ämnena, jag behöver plugga upp dom och det är bra i framtiden. Sen någonting att göra, plus att jag kanske kommer på om 5 år att jag vill plugga till sjuksyrra tex... ja då har jag ingen lust att börja plugga upp en massa ämnen. Då vill jag redan ha behörighet till den linjen på högskolan som jag vill gå på.

Usch vilken tråkigt blogginlägg detta blev. Svårt att förklara allt på datan såhär för er.

Men det finns inga jobb, inga bidrag som hjälper till, Arbetsförmedligen har höjt sin gräns för arbetssökande som ska ut på lärlings skit till 25år. Och nu får man inte heller plugga som man vill?
Hur ser detta jävla samhälle ut egentligen ?
Dom uppmanar folk att plugga, skaffa erfarenhet osv osv.. Men sen när man väl ska göra det, blir man nästan nekad för att man är högutbildad och redan har en gymnasieutbildning. Det är fan sjukt..

Kan man inte bara få plugga dom ämnena man inte har, skaffa sig något att göra, skaffa teoretisk utildning, få ansvar, komma på vad man vill och skaffa bättre behörighet till högskolan ist för att jobba.

Jävla skit samhälle. Hoppas ni inte somnade medans ni läste! haha






Det bara är så

Att hjärtat och hjärnan inte fungerar ihop. Det är som två motpoler som bråkar med min kropp.
Ett stortkretslopp.
Hjärtat, mitt hjärta bankar på. Den säger mig att välja kärlek, välj det fina, välj det som får dig att må bra. Mitt hjärta vill mig det bästa. Den gör det som känns bra i stunden, säger mig, ta det som gör dig glad just nu.

Min hjärna säger, komigen nu. Sluta vara så barnslig. Du kommer bli sårad. Ditt hjärta ska du inte följa. Inget att lita på. Välj den vägen som gör dig sårad just nu. Men som gör så att du mår bättre sen. VAR stark nu din barnunge.

Det slutade med att jag följde mitt hjärta, stängde av min hjärna, slutade tänka.
Vilket resulterade i att jag fick mitt hjärta itu igen, mitt hjärta som alltid är varmt och snällt.
Min hjärna står och hånflinar mig rakt upp i ansiktet, lite som ; vad var det jag sa ?

Dom bråkar med varandra konstant, min kropp tar ut det i tårar.


image612

Hjälp

Registrerade mig på bloggtoppen eller var det hette. Sen skulle man sätta in nå kod i bloggen så att ikonen syns.Skit bra att man får hjälp med det.. för jag fattar ingenting =/

Vill ha den under länkar.. men hur fasen får man det????

...

Det är inte lätt när det är svårt. Hur man än gör så blir det bara fel. Fuck everyting.

När allt känns som det ska

Igår var perfekt. Jag är glad, över förväntan och det känns bra. Jag kanske inte ska ropa hej ännu, men jag önskar så mkt att jag kunde det. För jag vill det :-)

Jag kom hem till Matte innan 8 någongång. Maten stog och puttrade på spisen. Vi åt, pratade, kollade på melodifestivalen. Allt var jätte mysigt och det kändes bra!
Han har ju gått kock utbildning förut så han visste vad han gjorde. Sjukt gott var det iaf. Det blev potatisgratäng och sen nå grejs som var inrörd i nån god smet... så himla mumsigt. Och såklart sallad till :)

Vi mös och kollade på film sen. Sen däckade vi i sängen runt två någongång. Sov hela natten lång med hans närhet bakom mig...

Vi vaknade båda med ont i magen. Kanske maten? vet inte. Men vi kikade på Vasaloppet, sen gick elen och allt dogade. Så han for ner till jobbet i city och försökte reparera datorerna i butiken. Jag stannade kvar i lägenheten, men sen sa han att det tar längre tid än förväntat så jag bäddade sängen och åkte hem. :-)

Håll era tummar för mig! :)

Kurerad i hope

Ja magen känns lite bättre efter att jag ätit A-fil med havrepuffar och fiber macka till. Haha. Har nog fan aldrig varit så nyttig på en och samma gång tror jag!

Vi var och handlade på Ica idag. Helt seriöst, nån snodde våran korg =S . Bra liksom. Så vi fick börja om från början igen.. när vi kom till kassan så var det en tant som sade ; "jag tror jag tog eran korg"!
NEHE!? bravo tanten. haha.

Ska snart hem till Matte, han står och lagar mat till oss. Det enda jag vet är att det är vitlök i. Haha. Bra för magen... får se hur denna kväll slutar ;)

Nu ska jag dra. Hejsvej

Bmb

JAg drog hem till Rebecca igår. Vi gjorde mat och sådant. Kollade lite på Lets dance. Såg idag att Linda åkte ut, fan vad tråkigt. Hon var ju en favorit faktiskt. Karl-Petter kan väl åka, kan presterar ju aldrig bra, förutom igår liksom.

Sen fick vi ryck. Snapsade en massa äckel sprit, drog ner till Bmb och mötte upp Pär och hans kompis Mattias. Vi dansade, for omkring, drack lite mera och sådant. Det var mkt kul och jag diggar fan bmb starkt, så skönt att kunna välja mellan fler dansgolv och sen var det inte allt för mkt folk ute =)

Nu är det så att jag äter pencillin, var väl inte så bra att dricka igår med tanke på att jag ska hem till Mattias idag. Hm... så nu har jag gjort en lista på bra saker för magen som jag ska äta idag. Vore jobbigt om det hände en olycka hemma hos honom, HAHA.

Min varböld har varat en jävla massa igår. Folk kom åt där hela tiden och skiten satt snett idag, bandaget och det. Så det var ju kul... höhö.

Fan, jag mår illa. Usch... Kanske är för jag tog p-pillret imorse i samband med pencillinet.. bra kombination eller inte. Ska ta hand om min mage idag hihi.

Var med på världens sämsta vimmelbild. Ser helt traschig ut. Så skratta gärna åt den, för det gör jag.