I had the time of my life

Igår var det mest roligaste Dagen/kvällen under mitt liv. Fan,helt sjukt, kan inte släppa taget om tankarna som cirkulerar omkring i min bakis hjärna.

Dagen började med solsken. Jag mötte Lotta och Fredrik på stan. Vi tog oss cider på pitchers. Sen drog vi till bussen som skulle ta oss till sthlm och båten.

Innan fick vi välkomst paket av marie, i påsen fanns det, sudoko tidning, en cider, penna, hubba bubba, chips och alvedon.

Jag och Lotta pottade vin i dom minsta plastmuggarna ni kan tänka er. Så vi drack, och drack. Tillsut blev vi lite snurriga i bollen. höhö.
Vi hade sjukt kul på bussen,



På terminalen var det stohej. Kommer inte ihåg så mkt, haha. Vi sprang runt typ.
Men innan åt alla mat på någon pub i sthlm. Riktigt Trevligt!



Glada som fan! Njöt av mat, alkohol och alkohol i mer mängder.
Sen promenerade vi iväg till den läskiga båten.
Sen kommer jag inte ihåg nått mer, haha.. nej då.. hm..



Jag, Mattias, Lotta, Fredrik och Robban var nog dom enda som bodde LÄNGST NER UNDER BILARNA.. Våra hytter var inget att hurra för. Det var jag, lotta och Fredda som delade. Eller skulle dela. Sen var det Mattias och robban.



Skit snyggt, jag vet! En riktig höjdare. Är man på 11 våning måste man först ta hissen som går till 6. För att sedan byta hiss som tar oss till 2 våning. Den sista. haha. Så vi sprang runt och man var lagom kaxig på fyllan, sprang i trappor.. idag har jag träningsvärk utav bara helvete. Men jag var inte den enda. haha!!





Ja, för att summera kvällen, av det jag kommer ihåg. haha. Så hade vi jätte roligt iaf. Kryssningen innehöll allt precis det som ska vara!

Bussresans garv ; Jag, lotta, fredrik satt tidigare på dagen och snacka om att man ska slicka på chipsen och ge bort dom sen.
På bussen slickade jag mitt chips, gav det till fredrik, som sedan åt upp det! Jag och lotta satt och garva i tio minuter, tårarna sprutade och fredrik fatta ingenting.

Dagens pinsamma ; Jag, Marie, Lotta, Fredrik skulle ta taxi till puben. Marie erbjuder sin kompis att ta hennes resväska som innehöll barnens medicin och kläder. Marie glömmer väskan i taxin och henne middag bestog av att ringa varje taxi bolag i sthlm. Tillslut hittade väskan hem.

Kvällens coolaste ; Fredrik, som är den blyga, lugna killen, tar av sig sina glasögon. Ställer sig på nå upphöjd grej på scenen där ett live band spelar och börjar strippa och skakar huvudet och agerar så jävla coolt att artisten tom presenterade hans framträdande. Helt jävla grejt!


Kvällens action stunt ; Den gjordes av the one and only, my self. Jag och Mattias sprang runt och hade ap kul. Så himla roligt att jag glömmer bort att jag är full. Vi hittade en trappa som gick nedför. På trappans räcke hittar vi Fredriks sjal. Vilket är läskigt, för vi gick och pratade om att Fredrik har varit borta länge. Så det var lite deckar varning.
Vi börjar gå nedför. Jag trampar snett, och sen vet jag inte vad som hände, kändes det som att det hände i slowmotion.
Kan säga såhär. idag har jag ont, blåmärken överallt.

Dagens garv; Marie frågade Fredrik om han fick napp inatt. Han stog och dansade med en tjej i hans ålder. (20) Efter ett tag kom tjejens mamma och ryckte ifrån henne och skrek att sådär gör man inte.. där stog han ensam kvar. Jahapp. Hej då vackra flicka tänkte han... hm.. undra hur gammal hon var egentligen?

Får avluta med Morgonens läskiga ; Kl 11. Jag har min väska, mina skor och bh, strumpbyxor i händerna. Går barfota med min tunika bara. Försöker hitta min hytt eftersom jag sussa hos Matte. Där går jag.. ser ut som nått katten släpat in.. då möter jag en utlänning som börjar klämma och ta för sig.. jag satte mina sista krafter på att ge mordblick och sprang till hytten där jag mötte Lotta och Fredrik som var lika snygga som mig!



Imorse var alla bakis. Ingen förstog någonting av någonting. Jag kände mig som en val. Kl 13 åt vi mat, buffe. Det var trevligt.. sen blev det tax free.
Vi sprang runt lite här och där för att sedan gå till hytten och packa lite. När vi kommer ut ur hytten och går i ghetto korridoren till hissen är det världens kö till hissen. Det roliga var att hissarna kom inte ner till oss längst ner under vattnet typ. Dom stannade på trean, och åkte upp igen hela tiden. Vi tog trapporna.. det var inte kul...aj aj aj.
Hela vägen hem på bussen sprang Fredrik som en skottkärra mellan toan och platsen. Tillslut gav han upp och satt med spy påse, haha.

Jag sitter och ransakar. Det är svårt. För det är så jävla mkt. Ni skulle varit där för att uppleva den haha. och minnet är inte det bästa. Ser massa bilder framför mig,men får fan inte ner skiten, haha.
Vi dansade hela natten lång. Och detta är ett minne jag aldrig kommer glömma....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback