Åter hemma i Sverige

Hej gott folk. Har dragit mig för att skriva hur resan var.. det finns så mkt att berätta och även visa, men man kan inte få ner allt och få ner känslan av själva Egypten. Det är ett land försig.

Jag ska korta ner lite granna och ta med det bästa. =)

Planet var förenat 2h pga ogiltiga pass och sen kunde dom inte hitta bagaget.  Sen gick airkondtion sönder.. drygt som fan. men tillslut åkte vi iväg. Mötte pooh och max på hotellet.  Åt mat på Hed kandi med sussie och dikram.
Vi har gjort massor. Vi har snorklat, sett delfiner, svärdfisk, koraller, skit fina fiskar. Vi har varit i kairo och sett pyramiderna och museeum där vi fick se mumier. Äckligt som fan.. hår o naglar var kvar.. buuhu.. =P
Röda havet är så vacker och klart... och väldigt salt.. man flöt som att man hade flytväst vill jag lova. Helt sjukt underbart. Försäljana var galna, men hanterliga =) tillslut lärde man sig att ignorera =)
vädret var fint och väldigt varmt. Vi sola, badade och fick massage.. götttttt.
Det finns så mkt att berättaså jag vet knappt hur man ska göra det.. det går inte att beskriva i ord. =) Docj var det mkt öken och skitigt på gatorna.. dom äger inga papperskorgar=P

Dom kör bil som galningar.. inte kosntigt efter som dom tar körkort på 5 dagar. 1 dagen lär dom sig att hantera ratten, andra dagen, att växla, tredje att gasa o köra o så.. fjärde lär dig sig att tuta.. sen femte är det examen.. tror det var nått sånt.. dom har inga regler! hehe

Alla köpte vi massor.. så då vi skulle åka hem fick man knappt igen väskan och den vägde bly!
summeringen av resan är Skit bra. Man lärde sig att tycka om egypten. och då när vi skulle åka hem började man att vänja sig mer o mer.. det blev ens andra hem liksom.. =)

Jag skulle kunna återvända nångång faktiskt. =) Becca o max förlovade sig där nere =)  Dom hade inte ringarna på sig.. men den dagen vi åkte ner hade dom det.. vi märkte ingeting, haha !

nej men bilder kan ni få se.. iaf några. =P

image80
På Hed kandi. Det är en fin strand med bar och restaurang.
image81
Micke, jag, dikram, sussie,pooh,max och marika. Hennes pojkvän johan tar fotot. Här äter vi på cafe del mar.
image82
utsick från balkongen! vi bodde i 328, sussie o dikram i 329 och pooh o max i 330. Alla var vi grannar med samma utsikt.
image83
båten vi åkte ut med =)
image84
allihoppa. =)
image85
här stannade vi med båten, på giftun island. Skit fiiiiint!
image86
hahha =P
image87
nu jävlar ska det snorklas!!!
image88
image89
pyramiderna =)
image90
sista kvällen med gänget =P den där araben bakom oss som tror att han fick vara med räknas inte!

Jag lägger inte upp alla bilder. Ni kan titta på Bilddagboken.se ... sök på Misscamilla.
Ps, har inte lagt upp en, det kommer =)

Hejkrambanan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback