freeeedag

Hej !
Nu är det fredag igen. Veckan har gått fort faktiskt. Igår var jag hemma hos Jenny och fikade, hennes mage har växt nu, den är jätte söt. Vi försökte få barnet att sparka men det gick inte så bra hehe. Hon är i vecka 25 nu ! tiden går fort.. hihi.

Rebecca och Max fick lägenheten på Skiljebo, hihi. den där jätte mysiga söta! Grattis era åsnor! =)
nu har dom sammalagt tre lägenheter, Beccas lägenhet, Max lägenhet och deras ihop. Coolish. Så nu gäller det att först packa i beccas lägenhet. Fi fan det känns som igår när jag och Sanna stog där med en kaffe bryggare och hade inget o göra och bara väntade haha. och bordet krashade och skit.. shit.. vars tar tiden vägen?
Och sen ska vi städa hennes lägenhet, och sedan packa i max lägenhet och städa hans.. men vi sa att vi tjejer kan stå för städningen eftersom killarna får slita med grovgörat att bära tunga saker. hehe.
Men 1 Maj ska dom flytta iaf, coolt.

Inte trodde man att man skulle packa ner alla max saker och att becca o max blev ett lycko par när vi var på INFLYTTNINGSFEST hos max? haha asså tänk vad man inte vet =P
grymt!

Idag blir det ut och äta mat med vännerna, ska bli trevlans =)
Imorrn bir det som sagt finalen oh sedan fest hos Peter.. kan bli trevlans det med!
Nykter, nyktert,nyktert !

Ha en bra och underbar helg


Kommentarer
Postat av: Micke

vi får hjälpa dom att flytta sen, alltså 2 lägenheter att tömma! fatta hur mkt det kommer bli att bära ut:P, höhö, kul iaf , blir ju avkoppling i egypten sen så då får man vila ut hihi:D

2007-03-09 @ 14:45:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback