lackering och färg

Oooojojjjj. åter kommer mer om det.

Lördag ; Efter allt tjaffs så åkte vi hem till Rebecca och alla slängde sig för en bra plats i soffan... vi hade fortfarande jackorna kvar på, haha. men vi löste det hela med att vi får helt enkelt sitta väldigt nära varandra och trängas, hehe. det blev lite varmt !
Vi slängde fram alla chips och dricka och började med att koppla tv till surrond ljudet som ej var inkopplat !! sucki =P
Sen satte det igång och vi hejjade på Cara mia men den kom ju trea =/.. the Ark vann, helt okej låt.. men det känns inte som att den kommer att slå utomlands.. hehe.. men men typiskt sverige !
Sen skulle becca ut och röka, då skrek hon till lundberg att någon fotograferade hans bil =S .. alla flög ut och det var nämligen en P-vakt. vi skrek lite på honom o han sa att mna behövde p-tillstånd. Så lunbderg flög ut med tillståndet och tog bort P-boten och sprang bort till vakten, han var redan i bilen och föröskte åka därifrån... men en nöjd lundberg fick som han ville och han blev inte 400 kr fattigare =)

Sen drog vi till Peter, Hmm... asså... det fanns ingen plats i bilen så Max låg o bagageluckan, haha.. det var lite kul när han satte på låten " Im so lonley" på sin mobil, haha...
när vi väl kom te festen så gick vi in i hissen, och den rörde inte på sig för vi var för tunga =/ pinsamt.. men vi delade på oss och becca som är en galning gick upp för trapporna... 10 våningar ! och på vägen upp mötte hon en galen kärring som skällde på henne för festen var för livad.. hon bah, ehm ursäkta mig, men det är inte jag som bor där typ.
Sen så stog vi där uppe o väntade på becca, då anlände hissen med väktare.. så det såg liksom ut som att vi anlände med väktare.. typ vadå partydödare. =P

Men festen sög lika hårt som...... ja.

Så vi drog vidare hem till micke... denna gång fick jag ligga i bakluckan, jag blev jävlans åksjuk.. !
men där satt vi bara o tråkade, så vi avrunda efter ett tag... coolt, denna helg blev nykter trots allt.

idag så har jag hjälp Rebecca och max med lägenheten... dom ska ju fixa massa saker så det ser bra ut på visnigen så dom kan sälja för högre.. så vi lackade bordet o stolar som galningar.. sen fogade mat badrummet och vi målade lister och röjde lite i köket... =)
men det är mer kvar.. ska över dit snart igen!

hade så bra..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback