To much information

Hej igen. Har inte haft tid eller ork att skriva blogg.
Vart ska man börja?

Fredag. Hmm. Det var Fredagen den 13onde på riktigt. Jag och Alex ska ej träffas mer, tråkigt nog. Men så går det. Vad ska man göra? det finns inget man kan göra.. bara gå vidare..
Men själva kvällen var väl inget och hänga i julgranen. Sprang över till Rebecca, ledsen och arg. Grabbarna grillade och sen drog dom ut. Så vi tog en öl och grogg och bara pratade... det behövdes.

Lördag. Drog ut med båten med Micke och solade och så. Sen hämtade vi upp Kotten och Andreas. Vi grillade och sedan försökte åka vattenskidor. Helt omöjligt ! Det var det svåraste jag gjort faktiskt. Kämpade verkligen, men kom aldrig upp på dom.. haha. Har kommit fram till att båten var för tung och orkade inte... så det är lättare med en annan motor och om det bara är en person som kör och inga flera..

Sen kom man hem runt 1900. duschade, lagade mat och sprang över till Micke där Kotten och Andreas hängde. Vi gjorde drinkar och inväntade Peter, Frida, Max och Rebecca. Sen var det fullt ös.. eller inte... vi satt och drack och pratade på balkongen. När småtimmarna började komma så drog först Becca och Max och sedan Peter och Frida.. så vi andra satt och pratade fram till 0330 nångång. Sen drog jag hem och sussa... guh så skönt. =)

Söndag. Vaknade för sent, 1230.. fick panik. Sen ringde far och han hämtade mig. Var hos han till kvällen. Han fixade min data... igen, haha. Men nu funkar det som det ska iaf.. änsålänge.. haha. Kom hem på kvällen och degade. Trött som attans var man.

Måndag. Åkte ut och solade och badade med töserna Rebecca och Sanna. Jag tror inte vi blev så bruna va? men vi försökte iaf. hehe. Vattnet var lite kallt men det vänjde man sig vid efter ett tag. Inte kosntigt att det inte är varmt.. med tanke på denna sommar. Nu är man hemma igen och ska ut och grilla med gänget och kanske åka vatten skidor efter Maxs brors båt.

Hoppas värmen och solen håller i sig nu. Det skulle vara underbart !
Adjö på er.

Kommentarer
Postat av: Micke

Höhö, vattenskidor is the shit youknow:P
Du ska upp på domdär skidorna så är det bara:P haha hoppas på mer a fintväder nu så man kan sola och bada..=) och åka vattenskidor såklart!

2007-07-17 @ 20:47:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback