Lika mystisk och gåtfull som en kyrka längs vägen..

Det hela började med " tråkigt allt är, ska vi flytta några kartonger till din lägenhet ? " .... nu sitter jag och becca här och flyttat precis allt. Förutom soffor, säng, bord.

Igår höll vi på länge i lägenheten, diska i ordning allt och sådant. Försökte få bort det som gick. Vi har ju ganska kul iaf när vi gör det ! haha.

Idag är det fullt upp ska ni veta, ska snart iväg med Rebecca återigen och handla och sådant. Det är mycket att tänka på vid flytt, saker man lätt glömmer bort.

Vi var ju tvugna att gå upp i hennes gamla lägenhet där hennes ex bor kvar och hämta massa grejer. Dock svårt att hitta allt. Skit snällt att han kopplat ut högtalarna, som han sa att han skulle göra, men som han inte gjorde. Där låg man i världens trasselsudds härva med alla sladdar, försöka att inte ta sönder något liksom. vilket engagemang.

Tydligen hade vi stökat ner en massa, oj förlåt. Jag tyckte dock inte det. Stog väl en stol framme o sådant. Det var ju inte andra världskriget där inne.
Dessutom klagade han på att vi tagit fel blomma. Dom hade väl två likadana.. och hur fan ska man veta?! dom ser ju likadana ut?

Det är väl endå Rebecca som har det mest jobbigt med all flytt, inte mycket pengar, knappt nå möbler. Och han klagar över en jävla blomma?!.. sånt där får mig att bli riktigt irriterad... ja inte fan har det följts en lag som heter SAMBOLAGEN...Dom har endå varit tillsammans, endå känns dom som två främlingar som inte förstår varandra längre. Helt sjukt.

Jaja nog om det.
Nu ska jag torka håret och vara redo för en ny dag med tugna lyft.
Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback