Blev test glad

Fick lite ryck och letade upp lite test.

Vilken hund är du?

image682

En engelsk bulldog!

Bulldoggen är en cool livsnjutare av rang. Den ser tuff ut, men har inte riktigt koll på vilket skrämmande intryck den kan göra på såväl människa som andra hundar. Den börjar aldrig ett slagsmål, det behöver den inte. Tvärtom så förväntar den sig att alla är lika fredliga som sig själv. Bulldoggen lever under devisen "peace, love and understanding annars får du riktiga problem". Skulle den dock mot förmodan hamna i slagsmål är det bara ett som gäller; vinna eller dö. Många skulle nog kalla bulldoggen för den perfekta hunden, lugn och sansad. Den skäller nästan aldrig. Och sist men inte minst, en bulldog älskar att åka bil, tåg, båt eller flyg. Den är lättskött och behöver inte alltför mycket motion.

Går att göra testet på Svt.se


Gjorde ett till
test här om Vilket djur jag var.

Du är mest som en katt
Du är en nyfiken och lekfull person som alltid vill gå dina egna vägar. Du älskar att vara utomhus, men att umgås med andra kanske inte är din starkaste sida. Du är ganska kräsen och väljer både umgänge och mat med omsorg.

Awwhh jag blev en tissetass :D

Okej bjuder på en till för ikväll.

Vilken kändis är du?

Avslappnad som Beyonce
Du väljer bekvämlighet framför mode, även om du gillar att klä dig snyggt, och är avslappnad och målinriktad som person. Du njuter verkligen av livet och kommer bli en mycket stark och självsäker person i framtiden.

Ah det var som fan. Stämmer nog ganska bra ;-)

GODNATT.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback