Musiken får gunga mig in i sömn

Känns inte riktigt att det kommer att gå att sova. Vaknade liiite väl sent idag kanske. Fick världens panik, satte t.o.m klockan på ringning för det blev lite sent. Happ, vaknade, stängde av skiten och somnade om fort som tusan och tänkte, " detta förtjänar jag " , bara för att övertala mig själv att inte få dåligt samvete. Hm. Imorgon bitti ska jag fan gå upp kl 0800. Försöka iaf... hehe.. eller iaf kl 10 !!

Oh shit. Vet att typ kl 06 imorse vaknade jag av att det dundrade i brevlådan och så hörde jag nån springa ner för trapporna. Jag blev fan skit rädd.

Och man är ju sådär "förvirrad" när man vaknar hastigt, så jag började fumla och fundera om det var nån som la nån bomb, eller virus eller nått elakt i min brevlåda... efter kanske 30 sek kom jag på... VLT... tidningen hade ju såklart dumpats ner i brevlådan.

Jag somnade om grubblandes över att postmannen springer så hårt i trapporna kl massa tidigt... hihi. Tokigt!

Skrev klart mitt CV ikväll ! Väldigt skönt. Har liksom skjutit upp det lite väl länge. Men nu så, nu är det klart med ny bild och allt eftersom min förra chef inte ens såg att det var jag på dåvarande bild. Ja, man förändras ju !!
Nu ska jag bara ut och trängas med 7483000 andra Västeråsare. Wie!
Nångång löser det väl sig ;-)

Musiken i hörlurarna är just nu;

Lasse lindh - Svenska hjärtan
Rastegar feat patrizia - Om vi inte
NeverNever
MLTR - someday
Tracy chapman - the promise
Amy winehouse - back to black


image663

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback